CITAT(irinush @ 31-01-2007, 12:43 PM)

Pisik, eu zic sa te gandesti mai intai de toate la tine si sotul tau si apoi restul ... eu asa am facut si din pacate sa vezi cum s-au cernut prietenii!
da, ideea e ca v-am zis ca noi ne-am acut asa, un fel de gasculita, cu nasii, cu viitori fini (recent atrasi in gasca), gasculita in care prietena mea este mai mult decat binevenita si chiar au fost si ei de mai multe ori cu noi. Dar ea in primul rand nefiind legata de baiatul cu care este (prima relatie care dureaza mai mult de o sapt) simte nevoia sa ne vedem si doar noi doua, nu am nimic impotriva, dar pur si simplu nu s-a potrivit pana acuma sa ne mai putem vedea doar noi...apoi, ea prefera alt gen de distractii, pt noi e super sa ne intalnim la unul din noi (in general la noi ca e spatiu mai mult), sa gatim ceva sau sa aduca fiecare cate ceva, sa vorbim, sa vedem un film, sau sa iesim la o cafea cu totii sau la un bowling sau la un film...ea este cu cluburile, cu discotecile, unde e muzica tare si fum de tigara si eu una nu ma mai simt atrasa de astfel de distractii. si ne-a acuzat ca suntem casatoriti si de aia ne-am blazat, ca nu mai vrem sa ne distram, doar ca ea nu intelege ca noi ne dsitram, dar altfel decat ea....in fine...vad ca nu mai zice nimic, probabil s-a suparat