Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
michelle
Ce parere aveti de Dermot Mulroney? Asa mi-l imaginez pe Luke din cartile lui Sophie Kinsella naughty.gif
himere2005
merci noni, ma apuc de ele...sa mai studiez dupa si celie pentru talie pupic.gif
anca veselie
CITAT(ALICE @ 31-01-2007, 12:11 PM) *

Eu pe Brad Pitt il vreau din TROIA.Vaiiiii sa-l manance mama de frumos
Imagine

mama, cum e baiatul asta! imi place de mor!
ina_ceva
Bravo, anca!E bine si 800 gr wink1.gif
Nessie
CITAT(himere2005 @ 31-01-2007, 12:16 PM) *

merci noni, ma apuc de ele...sa mai studiez dupa si celie pentru talie pupic.gif
Himere si la noi gasesti cateva exercitii.
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 31-01-2007, 12:16 PM) *

Bravo, anca!E bine si 800 gr wink1.gif

merci, sunt incantata de ele!
michelle
Anca, bravo pt cele 800 g! cheer.gif
Nu stiu care tre sa fie cantitatea de apa... Poate May stie mai multe.
ina_ceva
CITAT(Nessie @ 31-01-2007, 12:17 PM) *

Himere si la noi gasesti cateva exercitii.

Himere, daca le vrei pe toate, le am salvate (as putea sa le trimit pe mail) blum.gif
_noni_
CITAT(michelle @ 31-01-2007, 12:15 PM) *

Ce parere aveti de Dermot Mulroney? Asa mi-l imaginez pe Luke din cartile lui Sophie Kinsella naughty.gif

Miha, gand la gand cu bucurie!!! biggrin.gif si asa o vad pe rebecca

am terminat prima carte si m-am prapadit de ras lol.gif

CITAT(himere2005 @ 31-01-2007, 12:16 PM) *

pupic.gif hug.gif SPOR!
Pisik
Bravo Anca pt rezultate cheer.gif
himere2005
vroiam sa va intreb daca si pe voi va cam lua cu ameteli la inceput si care ar putea fi cauza ca de mancat am mancat bine wacko.gif
_noni_
CITAT(himere2005 @ 31-01-2007, 12:32 PM) *

vroiam sa va intreb daca si pe voi va cam lua cu ameteli la inceput si care ar putea fi cauza ca de mancat am mancat bine wacko.gif

daca esti dupa o pauza lunga e normal. nu te apuca din prima cu heirupul. intai fa ceva stretching cu fereastra deschisa si un pic de incalzire si ia-o usurel, nu te forta, maine o sa poti mai mult si tot asa. pupic.gif
michelle
CITAT(_noni_ @ 31-01-2007, 12:21 PM) *

Si eu tot la ea ma gandeam cheer.gif
Eu astept urmatoarele 2 volume "Shopaholic & Baby" si "The undomestic goddess" w00t.gif
anca veselie
va multumesc fetelor floare.gif sper sa mearga la fel de bine naughty.gif
miha, nu reusesc sa deschid poza postata de tine. te-am intrebat pe tine pt ca stiam ca ai acelasi cantar!
himere, trebuie sa mananci cu cel putin o ora inainte sa faci sport. ametesti probabil pt ca nu respiri cum trebui: expira intotdeauna cand te ridici si inspira cand cobori
_noni_
CITAT(michelle @ 31-01-2007, 12:36 PM) *

CITAT(_noni_ @ 31-01-2007, 12:21 PM) *

Si eu tot la ea ma gandeam cheer.gif
Eu astept urmatoarele 2 volume "Shopaholic & Baby" si "The undomestic goddess" w00t.gif

cand faci rost, paseaza si la mine, ca tu mi-ai dat virusul lol.gif pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 31-01-2007, 12:37 PM) *

va multumesc fetelor floare.gif sper sa mearga la fel de bine naughty.gif
miha, nu reusesc sa deschid poza postata de tine. te-am intrebat pe tine pt ca stiam ca ai acelasi cantar!
himere, trebuie sa mananci cu cel putin o ora inainte sa faci sport. ametesti probabil pt ca nu respiri cum trebui: expira intotdeauna cand te ridici si inspira cand cobori

Anca, sper sa nu te superi, dar eu cu chestia cu respiratia nu sunt de acord...eu am facut sport de performanta 5 ani si pot sa-ti zic de la antrenorii mei ca cel mai bine respiri asa cum iti vine natural in timpul eforului. blushing.gif

ma gandesc sa nu faca alta greseala Himere, sa numere si sa uite sa respire, sau sa-si tina respiratia concentrandu-se la efort grin.gif
michelle
Si eu la fel ca Anca. Tre sa imi controlez respiratia, altfel obosesc de numa. Cand ma pliez expir, cand ma extind, inspir.
anca veselie
noni, nu ma supar, doamne fereste. noua asa ne spune instructoarea si mi se pare ok, adica asa imi vine si mie sa respir. la alte exercitii imi vine sa respir total invers decat spune ea blushing.gif
deci important e sa respiri, nu conteaza cand si cum?
michelle
Dana, sa inteleg ca bb papa acum? grin.gif
ALICE
Eu m-am ambitionat si fac inainte sa ma culc 10 tipuri de exercitii pentru abdomen.Sa vad daca dupa o luna se observa ceva.Ca ma tin de treaba.Am o saptamana deja.Si nu ma las
ina_ceva
Un satanist mergea cu motocicleta si vede o batranica pe zebra, trece si vede in spate numai oase si sange. Mai merge si vede pe alta trecere de pietoni o alta batranica. Trece si se uita in spate si vede numai oase si sange. Merge si, la urmatoarea trecere, vede un preot. Se gandeste sa faca o fapta buna si se opreste si-l ia cu motocicleta. Merg ei ce merg si vad pe urmatoarea trecere de pietoni o batranica. Se gandeste satanistul, isi aminteste ca-l are pe preot in spate si o ocoleste in ultimul moment. Se uita in spate si vede numai oase si sange. Preotul ii zice:
- Ai vazut ce baston i-am ars?
_noni_
CITAT(anca veselie @ 31-01-2007, 12:48 PM) *

noni, nu ma supar, doamne fereste. noua asa ne spune instructoarea si mi se pare ok, adica asa imi vine si mie sa respir. la alte exercitii imi vine sa respir total invers decat spune ea blushing.gif
deci important e sa respiri, nu conteaza cand si cum?

pupic.gif asta voiam sa spun si eu, sa nu te concentrezi la respiratie, ca te ia devil.gif , mai bine sa respiri asa cum iti vine, chiar daca nu e ca la carte grin.gif
anca veselie
merci! hug.gif oricum, daca nu respir, ametesc si eu.

Recently a man had to go to the hospital to have his wedding ring cut off from his penis after his girlfriend found the ring in his pants pocket and got so mad at him she stuck it on him while he was asleep.

> Which is Worse?
> 1) Having your girlfriend find out you're married.
> 2) Explaining to your wife how your wedding ring got on your penis.
> 3) Finding out your penis fits through your wedding ring.
himere2005
gata, fac o mica pauza... grin.gif ...de la respiratie era si cred ca nici nu-mi facusem bine incalzirea, haplea ce smile.gif)sunt imi dau una singura dupa ceafa
himere2005
hei fetelor, unde ati plecat?
ina_ceva
himere , ai mail blum.gif
antonia05
Salutare fetele si La multi ani pe anul acesta!!

Felicitari Dana pt bebelus si sa fie sanatos si norocos!Am vazut si foto si e un dulce!!Pupici!!!

In sfarsit am ajuns si eu pe la voi.Nu am apucat sa citesc tot din urma dar am reusit sa citesc ca Dana a nascut.Detaliile nu le am citit inca (daca acestea au fost cumva povestite mai inainte).Pupici tuturor si o zi minunata va doresc!!

Azi ma duc la dentist cu Dominik ca i a aparut ceva galben pe canini si masele si sa cer sfatul medicului sa stiu ce sa fac, ca nu stiu de la ce este si nici cand il spal pe dinti nu se curata.
Pupici tuturor!!! hug.gif floare.gif
ina_ceva
Bine ai revenit, antonia!
anca veselie
eu tocmai am papat. sa si postez meniul:

md:
paine 2
sunca 1
branza diet 0.5
zacusca 1
smochine 0.5
portocala 0

pranz
100g merluciu 2
cartof 1
telina 0
iaurt activia musli 2.5
cioco calda 2

gr bune 2

total momentan: 14.5p
mai raman 2.5p de consumat, poate fac economie de 1 pt wee, ca am observat ca atunci imi e mai foame.

acum ma duc sa-mi fac cioco calda:d
antonia05
CITAT(ina_ceva @ 31-01-2007, 03:34 PM) *

Bine ai revenit, antonia!

Bine v am regasit!!! floare.gif hug.gif
himere2005
antonia cheer.gif cheer.gif sa mai intri, da? e un scumpel in poza bb
antonia05
ina_ceva,

arata mi si mie o foto cu noul tau LOOK ca sunt curioasa de cand ai fost sa te tunzi la HELOT.PUPICI!!!

CITAT(himere2005 @ 31-01-2007, 03:39 PM) *

antonia cheer.gif cheer.gif sa mai intri, da? e un scumpel in poza bb

Merci mult!! Si BIA e scumpa foc si am vazut si foto. hug.gif Mai intru.Astept sa se trezeasca Dominik si apoi ii dau sa manance, il spal pe dinti si ma duc la dentist .O sa intru putin mai tarziu.
Tulip
Antonia,welcome! cheer.gif

Ce mai faci?Cu dieta cum stai?
michelle
Antonia, chiar ma intrebam ce mai faci.. Esti in Ro?
antonia05
CITAT(Tulip @ 31-01-2007, 03:43 PM) *

Antonia,welcome! cheer.gif

Ce mai faci?Cu dieta cum stai?

De facut fac bine ACUM.Cu dieta...hm...e de domeniul trecutului dar vreau sa numar de luni ca nu mai tine(o balena e mica pe langa mine). )).gif
Pisik
Bine ai revenit Antonia!

Mi-am luat si eu pranzul, o casoleta de inghetata aproape plina cu piure (jumate) si ciuperci cu rosii (cealalta jumate) si un iaurt Jobogella cu ananas. Total 4,5p. Sa vedem cat ma tine, sper ca macar cateva ore, fomista cum sunt sad.gif
Fetele, o sa ies un pic si intru mai incolo, pt ca am f multa treaba si daca stau cu forumul deschis ma tenteaza si nu mai fac nimic blushing.gif , dau mereu refresh sa vad ce mai scrieti voi.
Sper sa mai intru mai incolo, daca nu, diseara de acasica
antonia05
CITAT(michelle @ 31-01-2007, 03:44 PM) *

Antonia, chiar ma intrebam ce mai faci.. Esti in Ro?

Da!Acum sunt in RO.In Germania a fost un cosmar cat am stat 3 saptamani. devil.gif
ina_ceva
CITAT(antonia05 @ 31-01-2007, 01:46 PM) *

Da!Acum sunt in RO.In Germania a fost un cosmar cat am stat 3 saptamani. devil.gif

De ce? Te-ai certat cu cineva?
himere2005
de ce cosmar? blink.gif
ina, multam fain, hai ca daca m-am apucat, de acum e usor lol.gif ...o sa fac jumatate de ora de exercitii pe zi, macar pana imi mai intru in ritm
ina_ceva
Sa ai spor, pisik!
antonia05
CITAT(ina_ceva @ 31-01-2007, 03:49 PM) *

CITAT(antonia05 @ 31-01-2007, 01:46 PM) *

De ce? Te-ai certat cu cineva?

Nu m am certat cu nimeni.Am hotarat cu sotul meu sa renuntam la casa in care stam noi, deoarece eu mai stau cateva luni bune in RO.Cum sora lui are o casa mare am stabilit cat stau eu in Ro sa se mute la ea si astfel noi sa nu mai platim chirie la casa in care am stat, plus faptul ca aceasta chirie se marise in fiecare luna si nu mai era convenabil de stat acolo.Problema era ca noi trebuia sa predam casa asa cum am luat o, cu peretii toti albi.Casa noastra a fost zugravita in diferite culori si a trebuit in 2 saptamani din 3 sa facem casa asa cum era.Acolo am pus si parchet dar mai era de pus si marginile parchetului(alta munca n plus).Acesta a fost un adevarat cosmar pt noi, ca eram doar noi2 si n 2 saptamani trebuia sa predam casa.Am terminat casa la fix, dar cu ce sacrificii!!! mad.gif Maraton e putin spus ce a fost pe noi.Am zis ca nu vom mai termina si am zis ca daca nu mor atunci nu mai mor niciodata.Bine ca s a terminat!!!Ne trezeam de dimineatza si mai terminam pe la 4-5 dimineata a 2 a zi si tot asa.Mie mi venea sa plang ca vedeam cata treaba mai era si timpul se scurgea si parca nu mai terminam.
ina_ceva
MD
cartofi&carne in vin
cartofi: 2p
carne: 2p
ulei: 1p
vin: 1p

D
salata
cartofi: 2p
macrou afumat 50gr: 2.5p
castraveti murati: 0p
masline verzi 20bc: 2p

C
fructe cubulete cu iaurt: 3.5p

Total: 16p tease.gif

himere2005
hai sa bag si eu meniul, mai am de mancat din el wink1.gif . 13.5 puncte acumulate, sa ma mai gandesc rolleyes.gif
- paste 4p
-mazare-3p
-ton-1.5
-branza 1+0.5smantana=1.5p
- cartofi (1 cartof +jumatate)piure cu lapte -2p
- carne fiarta 1p
- smantana 0.5p
- salata cruditati0
- fructe 0
----
total 13.5
Tulip
am o nedumerire....sper sa ma lamuriti....defapt s-a mai discutat acest subiect de muuulte ori,dar cred ca fara sa tragem vreo concluzie.....care-i diferenta intre ton in apa si ton in suc propriu? huh.gif huh.gif am o conserva"ton in suc propriu" si la ingrediente scrie ton,apa,sare......nu stiu cum sa-l punctez unsure.gif unsure.gif unsure.gif
ALICE
Tulip hai sa-ti spun ceva.Pe tonul meu scrie:"ton in apa (suc propriu)"
Eu azi o sa sarbatoresc faptul ca am 62 kg in loc de 61 cu o bip.Dar sa ma incadrez in puncte.
himere2005
eu il punctez la fel ca cel in apa, adica 2.5p la conserva
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 31-01-2007, 02:12 PM) *

eu il punctez la fel ca cel in apa, adica 2.5p la conserva

Si eu la fel
himere2005
alice, tu ce indulcitor folosesti si de unde l-ai luat? ca as vrea sa fac si eu kilo-kick intr-o zi
michelle
Si eu tot 2.5 blum.gif

Himere, kilo-kick-ul merge si fara indulcitor. E f bun. Se bate albusul spuma, se pune branza diet, lamaie.. iumm e ca o crema de tiramisu
ALICE
Eu am din Germania ceva.Susli ,zaharina.

CITAT(michelle @ 31-01-2007, 04:15 PM) *

Si eu tot 2.5 blum.gif

Himere, kilo-kick-ul merge si fara indulcitor. E f bun. Se bate albusul spuma, se pune branza diet, lamaie.. iumm e ca o crema de tiramisu

Eu n-as putea sa-l mananc asa.Oricum mi se pare cam gretos.Macar cu zaharina imi inchipui ca e inghetata. )).gif
ina_ceva
CITAT(ALICE @ 31-01-2007, 02:16 PM) *

Eu n-as putea sa-l mananc asa.Oricum mi se pare cam gretos.Macar cu zaharina imi inchipui ca e inghetata. )).gif

Mie numai de la albusul ala spuma mi se intoarce stomacul pe dos .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.