Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
anaoi
CITAT(ALICE @ 31-01-2007, 06:13 PM) *

Da, dar eu ma plictisesc taaaare de la Pilates.Mai bine ceva energic,tae-bo. gym.gif

dylly are un genunchi operat si unul luxat de vreo 2 ori....dylly nu isi permite luxul de a face tae-bo sau altceva mai energic...

CITAT(Pisik @ 31-01-2007, 06:11 PM) *

si eu fac pilates, e bun, e relaxant si simti ca lucreaza muschii chiar daca nu te lesina

exact ...si nu faci la inceput alergare 15 min si pe urma esti stors

CITAT(Tulip @ 31-01-2007, 06:11 PM) *

CITAT(anaoi @ 31-01-2007, 04:09 PM) *

CITAT(himere2005 @ 31-01-2007, 06:05 PM) *

ce-i cu tine dilly de te-ai apucat de sport ? naughty.gif

palpaie prea tare semnul cu intalnirea cu fostii colegi de liceu...va fi in toamna.

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

si eu am anul asta intalnirea de 10 ani.......numai acum mi-am dat seama blushing.gif

sper sa fie in toamna, ca sa mai pot acoperi din pernele pufoase
Monic
http://www.doctor.info.ro/html/obsesia.html
blushing.gif blushing.gif blushing.gif
himere2005
eu as avea intalnirea in 2010, dar nu stiu daca se tine wacko.gif
Tulip
noi am avut si intalnire de 5 ani.... smile.gif
anca veselie
dylly, unde faci pillates?

de fapt ce e pillates?
anaoi
CITAT(anca veselie @ 31-01-2007, 06:28 PM) *

dylly, unde faci pillates?

de fapt ce e pillates?

www.getfitgym.ro
himere2005
dilly, sa-ti alegi un babuin care sa te motiveze naughty.gif
tulip, cam ce-au facut colegii in astia 5 ani? erau si care aveau copilasi?
Tulip
1/4 din clasa avea copii )).gif )).gif )).gif

himere2005
harnici grin.gif acum majoritatea cred ca vor avea
irinush
chiar ca-s harnici colegii tai Tulip!
anaoi
CITAT(himere2005 @ 31-01-2007, 06:36 PM) *

dilly, sa-ti alegi un babuin care sa te motiveze naughty.gif
tulip, cam ce-au facut colegii in astia 5 ani? erau si care aveau copilasi?

pai daca eu nu sunt in stare sa ma motivez eu pe mine insami pt mine, chiar sunt loser. dac afaci ceva , faci pt tine, nu pt altcineva
himere2005
asa este dilly, parerea mea este ca si antrenorul conteaza grin.gif
irinush
bravo Dylly! sau a fost Ioana?! )).gif asa e, pentru noi trebuie sa facem , nu pt altii
ina_ceva
Eu nu am auzit de nici un fost coleg de liceu sa se fi casatorit unsure.gif
anaoi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...asta cred ca a fost ioana...dylly pandeste dupa colt sa adoarma ioana si sa se repeada in ciorba de salata

CITAT(ina_ceva @ 31-01-2007, 06:52 PM) *

Eu nu am auzit de nici un fost coleg de liceu sa se fi casatorit unsure.gif

aoleu, dar cati usnt casatoriti, cu copii, afaceri proprii, etc
Pisik
Noi am avea intalnirea in 2009, poate avem si bebe pana atunci, va dati seama, aparem eu cu sotul si cu bebe, cred ca socam toti fostii colegi (am fost in aceeasi clasa) ca noi nu ne prea suportam in liceu )).gif
himere2005
CITAT(Pisik @ 31-01-2007, 06:53 PM) *

Noi am avea intalnirea in 2009, poate avem si bebe pana atunci, va dati seama, aparem eu cu sotul si cu bebe, cred ca socam toti fostii colegi (am fost in aceeasi clasa) ca noi nu ne prea suportam in liceu )).gif

daa? super...si eu am fost socata de vreo 2 combinatii de la sfarsitul facultatii laugh.gif
anca veselie
dylly, arata fain sala!

si eu am anul asta intalnirea de 10 ani de la liceu. unii colegi sunt maritati, iar eu nu am nici macar iubit sad.gif macar bine tre sa arat
himere2005
il iei pe sef de imprumut anca ca nu-i de lepadat )).gif ...seful la nevoie se cunoaste laugh.gif
anca veselie
)).gif himere, ai dreptate. numai ca daca e vreun fost coleg singur pe acolo?? nu se stie de unde sare iepurele blum.gif
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 31-01-2007, 05:11 PM) *

)).gif himere, ai dreptate. numai ca daca e vreun fost coleg singur pe acolo?? nu se stie de unde sare iepurele blum.gif

lol.gif lol.gif deci trebuie sa arati bine si sa fii singura blum.gif
anaoi
aoleu nu!!!!!!!!!!!!! nu imi distruge motivatia...pls
himere2005
eu daca ma gandesc bine sunt cam putini colegii dupa care as fi tanjit in liceu, mai mult imi placeau altii din clasele paralele grin.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif da, mai degraba merg singura decat sa ma prefac. nu-mi place sa mint si evit pe cat posibil.

sunt f nervoasa si o sa ies in oras si am chef sa beau o bere blushing.gif nu am mai baut una de muuult. ma lasati? sorry.gif

CITAT(himere2005 @ 31-01-2007, 05:19 PM) *

eu daca ma gandesc bine sunt cam putini colegii dupa care as fi tanjit in liceu, mai mult imi placeau altii din clasele paralele grin.gif

eu cred ca facem intalnire cu toata generatia blum.gif si cei din clasele paralele. nici mie nu-mi placeau ai mei
himere2005
trebuie sa ajung pe la mama sa-mi mai amintesc, poate mai gasesc poze din liceu si fac poza la poza ca scaner iocus ca dan l-a "maritat"
Pisik
CITAT(anca veselie @ 31-01-2007, 07:19 PM) *

lol.gif lol.gif da, mai degraba merg singura decat sa ma prefac. nu-mi place sa mint si evit pe cat posibil.

sunt f nervoasa si o sa ies in oras si am chef sa beau o bere blushing.gif nu am mai baut una de muuult. ma lasati? sorry.gif

eu da, pt ca si eu o sa trec prin oras si cred ca ma lipesc de ceva... mad.gif
himere2005
vreti intr-o zi sa postam cum aratam in liceu?
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 31-01-2007, 05:21 PM) *

Dar numai una, ca are puncte multe wink1.gif
anca veselie
normal ca numai 1
cate pct are?
anaoi
CITAT(himere2005 @ 31-01-2007, 07:23 PM) *

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
michelle
CITAT(himere2005 @ 31-01-2007, 05:23 PM) *

Eu am poze din liceu in album la mine wink1.gif (1996-2000)
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 31-01-2007, 05:26 PM) *

normal ca numai 1
cate pct are?

2.5p din cate stiam

orice tip de bere
anaoi
dylly a plecat. pa
ina_ceva
2.5p 330ml orice tip
1.5p 200ml bere fara alcool
anca veselie
da, sunt in dilema: sa beau o bere sau sa beau tarie cu cola light?

CITAT(ina_ceva @ 31-01-2007, 05:36 PM) *

2.5p 330ml orice tip
1.5p 200ml bere fara alcool

da, m-am uitat si eu. mi-era lene sa caut blum.gif
himere2005
deci vreo 4p cutia sau sticla dry.gif

pe frigul asta ar merge o tarie )).gif
michelle
Un ceai fierbinteeee
ina_ceva
In seara asta e zi de cinema wink1.gif
As incerca sa scap fara popcorn si cola. Cred ca ma opresc la un magazin pe drum si-mi iau o sticla de ceva light (cel mai sigur o sa fie pepsi light).
anca veselie
pai m-am gandit asa: daca beau o bere ma costa 4p
daca e sa beau tarie, 50 ml ma costa 2.5 p, iar daca e sa beau 2 pahare ma costa 5 p.
miha, ceai am tot baut blum.gif am chef de altceva, mai am 2 p de cons azi, 1 ramas de ieri si 6 din tae bo grin.gif

ina, ce film vezi si unde?
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 31-01-2007, 05:48 PM) *

ina, ce film vezi si unde?

Flushed Away la cinema Cotroceni
michelle
CITAT(anca veselie @ 31-01-2007, 05:48 PM) *

miha, ceai am tot baut blum.gif am chef de altceva, mai am 2 p de cons azi, 1 ramas de ieri si 6 din tae bo grin.gif

Vin fieeeeeeert naughty.gif
anca veselie
e si asta o idee grin.gif sa vad daca au. frate, dar si asta-i scump rau, 200 ml 3.5p doh.gif
bubbles
fetele car are sirop de ananas light? smile.gif
buna seara of course smile.gif
emu
buna buna

raport kg date jos pana azi:................

nanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................

una suta............................................

grameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lol.gif lol.gif

ok, se vede ca n-am avut timp de hike around toata saptamana!!!

va pup si sa aveti spor la mai multe grame decat mine lol.gif

bubbles asta e in lista:

Compot de ananas fara zahar 100g 0 Points
Compot de ananas light, usor indulcit 100g 1 Points
Compot de ananas, cu zahar 100g 1,5 Points
ina_ceva
Bravo, emu! E bine si atat; poate saptaman viitoare vei avea cu 1.5kg in minus wink1.gif
himere2005
)).gif emu, esti mai tare decat mine cu 0g yahoo.gif
anca veselie
va pup, plec la bere cheer.gif
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 31-01-2007, 06:43 PM) *

va pup, plec la bere cheer.gif

Distractie placuta wink1.gif
May
Neatza fetele cheer.gif

liliana felicitari pt note give_rose.gif

pisik sper sa iti rezolvi problemele cat mai repede floare.gif

himere se zice subapa? eu toata viata am zis supapa doh.gif si normal ca nu m-a contrazis nimeni ca nu si-au dat seama ca zic asa doh.gif

anca si eu pe cantarul socrilor am mai putin cu 2 kg decat pe cel nou sad.gif . Pe carticica cantarului meu spune ca un corp uman sanatos are intre 50 si 65 % apa , asa ca tu esti numai bine pe cand eu am decat 45 % apa

antonia bine ai revenit cheer.gif

himere si celelalte fete, eu v-am mai spus ca merge kk-ul si cu un iaurt de fructe cu 0% si astfel ii da un gust mult mai bun blum.gif

emu bravo cheer.gif

Sunt happy azi ca a fost zi de salariu si e si zi de cumparaturi ca am tot amanat-o dar azi trebuie sa mergem ca nu avem nici macar paine in casa.

Azi gatesc supa cu galuste si escalop de pui cu sos alb ( adica pun pe platou cativa cartofi prajiti in stil WW si langa un gratar de pui inecat in sos de ciuperci cu smantana blum.gif )

himere2005
supapa, am gresit eu
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.