Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
May
Si eu care credeam ca am trait in minciuna toata viata lol.gif . Stai linistita ca pana pe la 12 ani ziceam sinfon in loc de sifon lol.gif
himere2005
yamii, suna tare bine may...o sa fac si eu intr-o zi ca acum nu mai am suficiente puncte grin.gif
emu
hahahaha imi stralucesc ochii cand ma gandesc la ce scrie ina "cu 1.5kg in minus" lol.gif

sunt tare rau... da )).gif
May
Noutatea acestei retete este sosul de ciuperci care se face astfel: intr-o cratita se pune o lingura de margarina la topit, apoi se adauga 2 cutii de ciuperci ( asa feliate cum sunt in cutie ), verdeturi si se lasa la calit. Intre timp, in alta cratita se pun 2 linguri de margarina cu o lingura de faina si o cana supa( 250 ml, eu dizolv vegeta in apa si gata supa ). Cand ciupercile sunt calite se adauga peste supa si se lasa acolo in ca 10-15 min ca sa prinda gustul. Veti observa ca sosul se ingroasa. La sfarsit il dati de pe foc si adaugati o cutie de smantana (125 gr) si amestecati bine. Iese super la gust si ajunge de 4 portii babane.
himere2005
emu, ai mai testat ceva specific american mancare sau ai mai descoperit noi obiceiuri?
ina_ceva
Trebuie sa testez si eu maine gratarul de pui "innecat in sos de ciuperci". Merci de idee, may wink1.gif wink1.gif
May
Cu placere blum.gif
irinush
fetelor, va multumesc!
datorita voua am reusit sa prestez o jumatate de ora de sport (diverse exercitii cam pt tot corpul), lucru nemaifacut de mine de fff multi ani! asa ca va multumesc inca o data! floare.gif
nu va mai spun cum ma doare deja tot corpul, semn ca sunt intepenita rau de tot, mai ales spatele, unde eu am probleme mari sad.gif , dar, de acum voi persevera, si sunt convinsa ca ma voi simti din ce in ce mai bine!
pupici!
emu
suna bine sosul ala. il notez si eu...

n-am mai testat nimic american (in afara de produse dietetice) )).gif... am testat o ciorba cu bors magic si nu mi-a placut cum a iesit, n-are gustul ala de bors... asa ca trebuie sa mai incerc sa fac in casa unsure.gif

mi-am luat lerner permit (a trebuit sa dau sala pentru asta atunci pe loc sa ma fi vazut in 10 minute cum am rasfoit cartea aia lol.gif) si de cateva zile am tot fost cu masina grin.gif i-am dat emotii sotului alaltaieri ca incepuse sa ninga si noi eram pe strada in plin trafic, la ora de varf si acum rad de el cum se speriase ca o sa ies cu masina de pe sosea )).gif
himere2005
bravo irinush pentru sport si tie emu ca incepi sa conduci floare.gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 31-01-2007, 09:12 PM) *

bravo irinush pentru sport si tie emu ca incepi sa conduci floare.gif

merci Himere, tu ai fost un factor de motivatie pupic.gif

Emu, bravo pt condus...
ina_ceva
Bravo, irinush si himere! V-ati mobilizat amandoua wink1.gif
himere2005
merci, azi m-am pus si eu pe treaba, pe mine sexy m-a motivat ca a zis de energie si parca stiam eu ceva din amintite (va dati seama de aproape un an de zile n-am mai prestat sport) )).gif
irinush
blushing.gif eu nu va spun de cati ani nu am mai prestat sport ca mi-e rusine
himere2005
CITAT(irinush @ 31-01-2007, 09:20 PM) *

dupa 20 de ani de alexandre dumas tease.gif irinush, sper sa nu te superi...eu stii ca sunt mai poznasa, de fapt ati vazut-o si pe bia in poze, cu cine credeti ca seamana? )).gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 31-01-2007, 09:25 PM) *

CITAT(irinush @ 31-01-2007, 09:20 PM) *

dupa 20 de ani de alexandre dumas tease.gif irinush, sper sa nu te superi...eu stii ca sunt mai poznasa, de fapt ati vazut-o si pe bia in poze, cu cine credeti ca seamana? )).gif

)).gif cum naiba sa ma supar, Himere ... nici chiar 20 de ani, dar ... o fractiune a cifrei )).gif
emu
felicitari ca reusiti sa faceti acasa.. pe mine ma apuca deseori, dar nu ma tinea decat 2 zile maxim )).gif mi se parea mereu ca n-am spatiu suficient de desfasurare (deh scuze scuze)

Flushed Away e super, ina... eu l-as revedea oricand

permisul ala e valabil un an, asa ca am timp destul la dispozitie, cred eu )).gif, sa invat
irinush
pai eu trebuie sa fac acasa, Emu, ca nu prea am cand sa ajung la sala, si fac cu David pe langa mine, sa il fi vazut cum ma apuca de picioare in timp ce faceam abdomene, credea ca ma joc cu el )).gif
irinush
va doresc o seara buna, e posibil sa intru mai tarziu sa pun si meniul; va pup!
himere2005
CITAT(irinush @ 31-01-2007, 09:29 PM) *

pai eu trebuie sa fac acasa, Emu, ca nu prea am cand sa ajung la sala, si fac cu David pe langa mine, sa il fi vazut cum ma apuca de picioare in timp ce faceam abdomene, credea ca ma joc cu el )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Tulip
apropos de concursul BBstar......si craciunita Alessia cu care concura Timea mai demult e scoasa din concurs blink.gif blink.gif blink.gif
ina_ceva
Plec spre cinema.

O seara placuta in continuare!
Lacry
CITAT(Tulip @ 31-01-2007, 10:02 PM) *

apropos de concursul BBstar......si craciunita Alessia cu care concura Timea mai demult e scoasa din concurs blink.gif blink.gif blink.gif

din cauza ca a primit prea multe voturi )).gif

Tulip, lasa in urma concursul ala, da-l uitarii, oricum cred ca adminii site-ului pot influenta rezultatul, prin tehnici de genul asta, ii scot din concurs pe cei cu multe voturi, sau dreak stie dupa ce criterii numai de ei stiute. Mie mi s-a parut aiurea concursul de cand cu votarea ora de ora dry.gif Nu vroiau decat sa le fie accesat site-ul cat mai des.
Timea este o frumusete mica si o vedeta si fara ei... pai gandeste-te cati au vazut-o si au votat-o naughty.gif

CITAT(ina_ceva @ 31-01-2007, 10:16 PM) *

Plec spre cinema.

O seara placuta in continuare!

Vizionare cat mai placuta pupic.gif
Lacry
Meniul zilei de ieri:

cafea lapte 0,5p
chifla kaiser 2p
iaurt de baut mic cu fructe 1,5p

peste 2,5p
albus fiert de ou 0,5p
paine 2,5p
drob 5p
ciuperci cuptor 1,5p ( cascaval ras+ o lingurita ulei)
extrafructe 1p
o lingura branza( din cea facuta de mine pentru baby.gif ) 1p

Total 18p din 18
Tulip
Lacry, pupic.gif
Lacry
Meniul zilei de azi:

cappucino lapte Dorna 2,5p
chifla 2p
piept curcan 180gr. la teflon 7p
fructe, suc rosii 1p
jumate iaurt 0,5p
salata verde, ulei masline o lingurita 1p
o lingura cereale cu mar 1p
o lingura piure cartofi 1p

Total: 16p din 18

sucul de rosii il pun la extra furcte si legume, nu? Oricum, n-am baut decat vreo 100-150ml, si azin-am mancat legume

Si la capitolul apa stau f. prost. Nu reusesc sa beau mai mult de 1l pe i unsure.gif sorry.gif
himere2005
mai dar curcanul din cate stiu eu nu-i asa scump la puncte...tu ai pus 7 blink.gif ...cred ca 4 e suficient rolleyes.gif

antonia, ce ti-a zis medicul?
Lacry
CITAT(himere2005 @ 31-01-2007, 10:56 PM) *

mai dar curcanul din cate stiu eu nu-i asa scump la puncte...tu ai pus 7 blink.gif ...cred ca 4 e suficient rolleyes.gif

antonia, ce ti-a zis medicul?

In lista calorii am gasit carne curca 179 kcalorii si grasime 8,5 unsure.gif
Am bagat in calculatorici valorile si gramajul si a iesit taman 7 blink.gif
daconst
Seara buna!
Am zis sa scriu si eu un mesaj pe ziua de azi...sa nu raman in urma.
Le felicit pe cele care au slabit si un pupic.gif mare pentru cele care au facut sport.Bravo voua fetelor...asa ne mobilizam una pe alta. cheer.gif

Hai sa le consolez eu pe cele care nu au slabit ca nu e asa rau fata de mine...eu am slabit 1kg saptamana asta,deci mai am 19kg doh.gif lol.gif

Antonia mersi de urari si bine ai revenit!
Poate scrii mai des acum. wink1.gif

Bb-le meu s-a invatat in brate si de azi am dat militaria jos din pod ca nu se mai putea.L-a invatat mama in brate,leganat si nicicum nu-l mai multumeai.Asa ca eu l-am pus in patut si l-am lasat sa plinga.N-a plins 5min si a adormit singur fara probleme.Deci se poate si altfel.
Cind ma gindesc ca are doar 2 saptamani si deja e smecher...dar nu cu mine. devil.gif

irinush
am revenit si eu cu meniul de azi:

Aliment Nr puncte
iaurt 0.5
cafea cu 2 lte miere 0.5
2 linguri musli 1
paste cu vita si sos 3
1 felie paine 1
2 banane 2
orez cu lapte 3.5
cafea cu 2 lte miere 0.5
ceva dulce 1
piure 3
friptura vita 2

total: 18 din 20 ... e ceva dar tot mai trebuie sa economisesc si zilele urmatoare ...
va doresc o noapte buna tuturor si ne auzim maine!

CITAT(daconst @ 31-01-2007, 11:54 PM) *

Bb-le meu s-a invatat in brate si de azi am dat militaria jos din pod ca nu se mai putea.L-a invatat mama in brate,leganat si nicicum nu-l mai multumeai.Asa ca eu l-am pus in patut si l-am lasat sa plinga.N-a plins 5min si a adormit singur fara probleme.Deci se poate si altfel.
Cind ma gindesc ca are doar 2 saptamani si deja e smecher...dar nu cu mine. devil.gif

bravo Dana! asa sa faci, sa nu cumva sa cedezi ca atat iti trebuie )).gif astia mici sunt niste speculanti, testeaza tot in special limitele noastre, asteapta sa vezi mai tarziu ce o sa fie, asa ca fff bine faci ca te impui tu de pe acum, ca altfel o sa o faca el ...
pupici tie si la bebe!
Lacry
Dana, e prea mic puiul tau ca sa fie smecher )).gif
Cand e asa de mic, nu-i nici o problema daca mama ta il rasfata wink1.gif

Sa dea Domnul sa nu aiba colici bebelusul tau, ca tare-i rau sorry.gif
Al meu a avut colici groaznice de la 3 saptamani pana la 3 luni si jumatate...

Kilogramele o le dai jos repede smile.gif
Pisik
Va pup, eu azi am depasit cu 2pcte doh.gif , o duc din ce in ce mai bine sorry.gif , nu stiu ce naibii am ca nu ma pot tine ca lumea de treaba.
Aveam 2 pcte economie luni si unul ieri, ceva sport, dar totusi nu sunt eu multumita; si am mancat si tarziu si lucruri aiurea (adica foccacia cu salata si budinca de vanilie, cu indulcitor si lapte 0% ce-i drept, dar oricum blushing.gif )
Asa ca azi am 22 pcte doh.gif sa vad maine ce fac...nu mi-am pregatit nimic la pachet, sa vad ce imi surade maine in frigi, ca salata pap seara, ca merg iar la cafenea (sper sa pap mai putina foccacia ca azi), deci imi fac legumele.
Macar am facut o seire pilates si cateva abdomene.
Am fugit la dus, ne auzim dimineata pupic.gif
ina_ceva
Acum am ajuns si eu acasa. Filmul a fost super, iar dupa am trecut putin si pe la bowling naughty.gif . Maine seara e program de patinaj si o a doua tura de bowling wink1.gif

Somnic usor!!!
emu
a ha ha ha ce-mi place noul meu avatar... l-am "imprumutat" si eu de pe alt forum grin.gif
ALICE
Ieri am fost la endocrinolog sa-mi citeasca analizele.Masuri de luat
1.Dieta fara grasimi,fara dulciuri lol.gif I-am zis nu va suparati dar eu tin dieta de 10 ani si degeaba
2.Mi-a dat niste medicamente homeopate.Sunt curioasa
ALICE
O sa ma transform in 3 luni in Monica Barladeanu dance3.gif
Pisik
Neatza!

Emu, f haios avatarul tau )).gif
Alice, dar ai probleme de sanatate, de glanda sau ceva?
Pana la urma cred ca va trebui sa ajung si eu la nutritionist sa imi prescrie ceva ca vad ca cu ce sunt eu in stare nu fac mare branza...
M-am uitat dimineata in oglinda, parca parca sta carnita altfel, dar nu stiu, soldurile tot imense sunt si am aripioare, de celulita nu mai zic....
De Dany stiti ceva, ce se intampla cu ea?
Ma apuc si eu de treaba, astazi am si evaluare doh.gif , ne auzim...pupicei dulci pupic.gif
anaoi
deci dylly e un mic porcusor, da?....ce m-o fi apucat sa mananc aseara ciorba de slata cand eram la limita uc punctele????

deci ieri 45 min pe bicla, depasit cu vreo 3p. in concluzie azi 17p, fara bicla, ca am medi si ajung pe la 22.00 cu putin noroc. crap de foame? asta e . sa crap.
Pisik
CITAT(anaoi @ 01-02-2007, 10:51 AM) *

deci dylly e un mic porcusor, da?....ce m-o fi apucat sa mananc aseara ciorba de slata cand eram la limita uc punctele????

deci ieri 45 min pe bicla, depasit cu vreo 3p. in concluzie azi 17p, fara bicla, ca am medi si ajung pe la 22.00 cu putin noroc. crap de foame? asta e . sa crap.

Exact asta intentionez si eu Dylly, sa pap mai putin, eu oricum o sa crap de foame ca asta e starea mea naturala. Eu am zis ca am depasit cu 2p dar de fapt cred ca sunt vreo 3 blushing.gif , nici nu stiu...ca am mai bagat si un mic dulce doh.gif In fine, astazi nu stiu daca apuc sa fac si eu ceva pillates, dar macar voi incerca sa pap mai moderat....
ALICE
Nu am probleme cu glanda.Am vrut eu sa vad daca sunt grasa de la asta.Cica nu de la asta.M-a pus la regim dar fara paine,orez si cartofi.Nu stiu daca ma tin de ea mad.gif
anaoi
La Radio Erevan:

>>> - E adevarat ca, mai nou, tratamentul impotentei
>>> se face pe baza de cura de iaurt?
>>> - Da, dar trebuie sa-l amestecati cu ghips !
>>>
>>> - Care este dezavantajul unei lupe ?
>>> - Mareste, dar nu intareste !
>>>
>>> - Care a fost primul barbat care a zis: "E nevoie de o femeie in casa!" ?
>>> - Mesterul Manole.
>>>
>>> - Care este punctul cel mai fierbinte al femeii?
>>> - Podul palmei: cum ii pui un ban cum il topeste !!!
>>>
>>> - Cand te poate ajuta o femeie sa devii milionar?
>>> - Cand esti miliardar !!!!!!!!!
>>>
>>> - Care e asemanarea dintre femei si uragane?
>>> - Fierbinti si umede atunci cand vin. Si cand pleaca iau case si
>>> masini cu ele !
>>>
>>> - De ce nu creste populatia Romaniei ?
>>> - Pentru ca mancati neregulat si regulati nemancati.
>>>
>>> - Cum se face o cezariana la canibali ?
>>> - Se mananca femeia din jurul copilului.
>>>
>>> - Un american care traieste in Florida poate fi inmormantat in LA ?
>>> - Nu, pentru ca traieste !
>>>
>>> - Ce fac indienii cu pieile de cai ?
>>> - Isi tin caii in ele !
>>>
>>> - Ce animal poate sari mai sus decat casa ?
>>> - Toate animalele, pentru ca o casa nu poate sari.
>>>
>>> - Ce-si reproseaza femeia cand se marita ?
>>> - Pentru un carnat, a trebuit sa iau tot porcul.
>>>
>>> - Cand se simte barbatul frustrat ?
>>> - Cand descopera prima oara ca nu o mai poate face a doua oara.
>>>
>>> - Care este deosebirea intre un tigan si o fata mare ?
>>> - Tiganul tot tigan ramane.
>>>
>>> - Ce are patru picioare si o mana ?
>>> - Un doberman, dupa ce s-a jucat cu postasul.
>>>
>>> - Care este deosebirea dintre un elvetian bogat si unul sarac ?
>>> - Cel sarac isi conduce singur Mercedes-ul.
>>>
>>> - Care este diferenta dintre agricultura si aviatie in tara noastra?
>>> - Agricultura e in aer si aviatia e la pamant!
>>>
>>> - Ce diferenta este intre ghilotina si alcool?
>>> - Nu este nici o diferenta. Amandoua te fac sa-ti pierzi capul !
>>>
>>> - Care este diferenta dintre vina si pacat ?
>>> - E vina sa te culci cu nevasta altuia, dar e pacat sa ratezi ocazia!
>>>
>>> - Ce deosebire este intre politie si vant ?
>>> - Politia bate mai tare...
>>>
>>> - Exista vreo diferenta intre un mort care a fumat si unul care n-a
>>> fumat ?
>>> - Exista ! Mortul care n-a fumat e mai sanatos!

Tulip
Buna dimineata!!!

La noi ploua din nou sad.gif sad.gif sad.gif

Am ceva de rezolvat in oras si nu prea am chef sa ies devil.gif devil.gif Ne "vedem" mai tarziu! wink1.gif
himere2005
succes tulip
azi ne tinem de sport din nou, da mamici? deja e urat afara... smile.gif

alice, ti-ai facut curaj cu kilo-kickul? )).gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

E scumpel avatarul tau, emu! wink1.gif
Pisik, din cate stiam dany are probleme cu conectarea la site. Nessie stie mai multe.

CITAT(ALICE @ 01-02-2007, 08:55 AM) *

Nu am probleme cu glanda.Am vrut eu sa vad daca sunt grasa de la asta.Cica nu de la asta.M-a pus la regim dar fara paine,orez si cartofi.Nu stiu daca ma tin de ea mad.gif

Cum sa nu te tii de regim huh.gif ? Iei bataie blum.gif

irinush
Neata fetelor; am intrat sa va doresc o zi cat mai buna; eu azi fac curatenie, apoi plec in cora la cumparaturi, asa ca nu stiu cand intru sa mai vorbesc cu voi.
Spor la numarat puncte!
Deea
pupic.gif fetele

o zi buna va doresc!
michelle
Vedete fara machiaj
ALICE
CITAT(himere2005 @ 01-02-2007, 11:34 AM) *

alice, ti-ai facut curaj cu kilo-kickul? )).gif

Nu ca n-am facut.Ca am ajuns pe la 12 noaptea acasa.N-am mai vazut decat perna.Dar azi dimineata cantarul imi arata sub 61,5 kg.Si asta dupa o pizza

CITAT(ina_ceva @ 01-02-2007, 11:40 AM) *

CITAT(ALICE @ 01-02-2007, 08:55 AM) *

Cum sa nu te tii de regim huh.gif ? Iei bataie blum.gif

Nu cred ca pot trai fara:paine,cartofi,paste si orez
michelle
E o tampenie sa elimini fainoasele. Eu una nu o recomand

Alimentatia optima
anaoi
nici eu.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.