Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
michelle
Monic, pp ca la targuri se aduc ultimele noutati. Eu tot model clasic, alb vreau. Prin magazine sigur trebuie sa fie.
ALICE
Eu stiu ca la Piatra Neamt e o casa de moda cu muulte rochii de mireasa.
ina_ceva
CITAT(ALICE @ 01-02-2007, 04:13 PM) *

Eu stiu ca la Piatra Neamt e o casa de moda cu muulte rochii de mireasa.

Agnes Toma parca se numeste wink1.gif
michelle
Daca vorbesti de Agnes Toma, are site.. M-am uitat deja si nu am gasit ceva pe placul meu..
ina_ceva
Alice, uite aici: http://www.agnestoma.ro/

CITAT(michelle @ 01-02-2007, 04:18 PM) *

Daca vorbesti de Agnes Toma, are site.. M-am uitat deja si nu am gasit ceva pe placul meu..

Nici una? sad.gif
michelle
Am scris odata Ina )).gif
http://www.agnestoma.ro/
anca veselie
eu am negociat cu sefu' sa plec mai devreme cu juma de ora, sa ajung si eu la aerobic de la 6 grin.gif
meniul meu:
md:
musli 4
iaurt 1
alune 2
mar 0
minola 0

pranz
80g merluciu 1.5
cartof 1
tortellini 1
masline 1
varza 0
br. Danonino 1
mar 0
mandarina 0
banana 1

cina:
iaurt 2
total 15.5 p, economisit 1.5p pt berea de aseara tease.gif
ALICE
Nu,nu e Agnes Toma

http://www.mirandi.ro/colectii/
michelle
Eu caut ceva in genul celei postate de mine la subiectul de nunti. Tip rochie, fara pliuri, larga, cu umerii goi etc
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 01-02-2007, 04:19 PM) *

eu am negociat cu sefu' sa plec mai devreme cu juma de ora, sa ajung si eu la aerobic de la 6 grin.gif

Bine ca ai cu cine negocia wink1.gif
anca veselie
grin.gif da, chiar ma inteleg bine cu el tease.gif
michelle
De saptamana viitoare intentionez sa merg si eu la sala
anca veselie
bravo miha! cheer.gif
ina_ceva
CITAT(ALICE @ 01-02-2007, 04:20 PM) *

Are rochii mai interesante decat Agnes Toma rolleyes.gif

CITAT(michelle @ 01-02-2007, 04:29 PM) *

De saptamana viitoare intentionez sa merg si eu la sala

Se vede ca vi s-a facut pofta dupa discutia de ieri despre exercitii facute acasa blum.gif
anaoi
dylly se duce tarash, pe burta si pe coate spre medi.pa
michelle
CITAT(ina_ceva @ 01-02-2007, 04:35 PM) *

Se vede ca vi s-a facut pofta dupa discutia de ieri despre exercitii facute acasa blum.gif

Eu ravnesc din octombrie... Prima data am zis sa mai astept dupa operatie, apoi sa treaca sarbatorile, apoi sa treaca sesiunea mad.gif
himere2005
MIHA,tu iti cumperi rochia sau ti-o face cineva?
michelle
CITAT(himere2005 @ 01-02-2007, 04:40 PM) *

Depinde, daca nu gasesc ceva sa-mi placa, imi fac.
ALICE
Cica nu mi-a gasit Antoniu medicamentele.Numai unul,cel cu crom.E bun si ala.
Monic,mi-a mai dat unul pt sindromul premenstrual.Ala sper sa ma ajute
himere2005
CITAT(michelle @ 01-02-2007, 06:42 PM) *

CITAT(himere2005 @ 01-02-2007, 04:40 PM) *

Depinde, daca nu gasesc ceva sa-mi placa, imi fac.

PARCA BUNICA TA SE PRICEPEA SAU MA INSEL? :rolleyes oricum, eu am vazut rochie de mireasa facuta in casa si arata dragut, ce nu mi-a placut mie era calitatea materialelr, adica era dantela de cea mai proasta calitate, tateasca )).gif
ALICE
Ma retrag ,va doresc o seara cat mai placuta si palpitanta! naughty.gif
himere2005
CITAT(ALICE @ 01-02-2007, 06:55 PM) *

pai sa-i spun babuinului poate o face mai palpitanta grin.gif

ALICE
CITAT(himere2005 @ 01-02-2007, 06:58 PM) *

CITAT(ALICE @ 01-02-2007, 06:55 PM) *

pai sa-i spun babuinului poate o face mai palpitanta grin.gif

Da,la asta ma gandeam si eu! sex.gif Sa vad ce-mi iasa.
ina_ceva
O seara placuta Alice, dylly!
irinush
Hello! am revenit din cora si imediat s-a trezit si fi-miu, asa ca am iesit cu el afara sa ne plimbam putin si cum nu am apucat sa mananc nimic .. eram lesinata de foame ... sunt fff obosita, ma dor toate alea si vreau si eu sa dooooorrrrrm!!!!!!!!!

Ina, sotul meu nu ar pleca de acasa la maica-sa nici sa-l bati ... ba inca si cu copilul ... nu prea ne omoram noi dupa mama lui sorry.gif asta este ...

anca veselie
va pup, plec la aerobic cheer.gif
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 01-02-2007, 05:14 PM) *

va pup, plec la aerobic cheer.gif

Spor la consumat calorii blum.gif
himere2005
bia nu s-a culcat de dimineata doh.gif am scos-o un pic si afara, nimic )).gif
michelle
Monic, ce zici de astea? lol.gif
Monic
CITAT(michelle @ 01-02-2007, 06:46 PM) *

bad.gif
mie mi se par naspa rau.blush.gif
Si si-au facut si pagina web swoon.gif pope.gif
ina_ceva
CITAT(Monic @ 01-02-2007, 05:59 PM) *

CITAT(michelle @ 01-02-2007, 06:46 PM) *

bad.gif
swoon.gif blush.gif mie mi se par naspa rau. Si si-au facut si pagina web pope.gif

A 3-a parca imi place putin, dar restul sunt tease.gif
Monic
si mie la fel
dar pe langa restul de `minunatii` ohmy.gif a treia se cam pierde sad.gif
May
Neatza fetele hug.gif

alice daca iti bagi masuratorile pe site asteapta cel putin o luna ca sa vezi modificari la cm. Eu ma masor din 2 in 2 luni si sunt modificari de pana la 6 cm, dar sunt si de 2,3,4

anca si eu cred cantarul nou, din pacate

Eu sunt racita rau, iau de 2 zile antibiotice si nu vad nici o mehorare, am infectie in piept si se rupe cand tusesc, asa ca scot niste sunete tare interesante. Colac peste pupaza, cand am ajuns acasa acum 15 min si m-am asezat pe scaun am simtit ca mi s-a rupt ceva in zona unde e apendicul... m-a durut de mi-a taiat respiratia... sper sa nu incep iar cu dureri ca de apencicita, sa ajung la spital si sa nu am nimic sad.gif
Monic
May, ai grija de tine pupic.gif
uite, iti trimit o putza de papagal virtuala care sa te inveseleasca wink1.gif (oricum, stiu ca si tu esti amatoare grin.gif )
ina_ceva
May, sanatate multa!!!
May
Multumesc fetele give_rose.gif

monic facem schimb, tu imi dai o putza de papagal si eu o putza de canar sau de canaritza )).gif
Monic
CITAT(Maybeline @ 01-02-2007, 07:20 PM) *

monic facem schimb, tu imi dai o putza de papagal si eu o putza de canar sau de canaritza )).gif

May sad.gif sunt foarte dezamagita cry.gif de pasarile astea minuscule (daca ma intelegi)
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
May
Si eu care ma gandeam ca tii le fac pachet pe ale mele )).gif . Au cantat toata vara, s-au calarit in draci de a depus aia de 2 ori ouale si iarna au hiberant la propriu.. nici nu mai stiu de cand nu le-am mai auzit glasul

Acum sunt 15 grade afara biggrin.gif
himere2005
s-a culcat si fata mea doh.gif finally. voi ce mai ziceti? eu ma simt cam terminata, tottusi o sa incerc sa fac putin sport sa nu treaca ziua fara

CITAT(Monic @ 01-02-2007, 08:33 PM) *

CITAT(Maybeline @ 01-02-2007, 07:20 PM) *

May sad.gif sunt foarte dezamagita cry.gif de pasarile astea minuscule (daca ma intelegi)
laugh.gif laugh.gif laugh.gif

pai normal ca sunt minuscule daca nu le hranesti bine tease.gif

vorbesti serios may? pai ce mai astepti, eu zic sa-ti iei costumul de plaja si la piscina cu tine )).gif

antonia, uka, nu mai ziceti nimic? hai ca eu nu va intreb de dieta blum.gif
Sexymom
Hola gagici, sa va zic cum a fost la sala. lol.gif
Am venit tare incantata, chitita sa va spun cum e instructorul meu e frumos de pica, inalt, brunet , cu un fizic traznet si are cu vreo 10-12 ani mai putin ca mine. E momentan instructor t. ca ii tine locul vechiului care avea 1,50 m inaltime, pantaloni pana la genunchi si chelie .
M-a ajutat sa imi fixez obiectivele, am vb. despre regim si stilul meu de viata si i-am spus ca tin Yang si Yin si nu a fost de acord cu mine asta este, eu merg mai departe cu regimul meu.
Am facut 1 ora de fitness ( biciclit, abdomene pe burta si pe state,stepper) si am plecat la aerobic.Acolo m-a omorat o tipa cu tzopaielile ei timp de o ora.Dupa care m-am intors la sala de fitness si tzust pe bicicleta.M-a vazut frumuselul de instructor, a venit la mine cu tot cu corpul lui superb si.....m-a trimis acasa a spus ca e destul pt. astazi daca nu vreau sa lipsesc urmatoarea saptamana de la sala si sa merg in 4 labe asa ca am plecat oftand.
Abia astept sa ma duc si maine.
himere2005
uite-o si pe sexy...cum iti merge fata cu dieta yin si yang? ai gasit ce sa mananci pana la urma?
May
himere m-am dezobisnuit de vremea din tzara iar la 15 grade mi-e racoare... adica nu pot iesi fara geaca doh.gif

sexy vin si ``io`` la salaaaaaaa lol.gif
Sexymom
Himere, ma simt super cu ea, serios, chiar dorm mai bine noaptea, cred ca inainte eram imprastiata rau cu dieta, nu m-am suit pe cantar sa nu ma deprim, dar cred ca am dat ceva jos, se vede la fata, am inceput sa fac din nou gropite in obraji ca inainte mi se astupasera cu grasime. lol.gif
himere2005
sexy, cat, 2 ore din prima? dar tu ai facut sprt de performanta sau de ce esti asa in forma? nu ca mi-ar fi ciuda lol.gif ...asa...deci isi face griji instructorul pentru tine, lasa ca e bine, ca mai vrea sa te mai vada si zilele urmatoare pe acolo naughty.gif sau tu pe el lol.gif sa ne zici maine de posteriorul dumnealui lol.gif asa...de ce zici ca nu era de acord cu yin si yang?
Monic
CITAT(Sexymom @ 01-02-2007, 07:46 PM) *

Himere, ma simt super cu ea, serios, chiar dorm mai bine noaptea, cred ca inainte eram imprastiata rau cu dieta, nu m-am suit pe cantar sa nu ma deprim, dar cred ca am dat ceva jos, se vede la fata, am inceput sa fac din nou gropite in obraji ca inainte mi se astupasera cu grasime. lol.gif

hai mey. puneti linkul cu Yin si Yang plecaciune.gif
ina_ceva
CITAT(Sexymom @ 01-02-2007, 06:43 PM) *

Asa de mult ti-a placut instructorul blum.gif ?
Sexymom
Zice ca nu crede in disociate, ca trebuie sa imi schimb stilul de viata, bla, bla, adica sa nu mai beau in viata mea o bere????sa pasc numai verdeata si orez cu peste? treaba lui ca nu crede in disociate.
Himere, eu inainte sa merg la sala alergam seara de seara cate 40 de min, la vale , ca eu stau pe un deal in Madrid si imi era usor lol.gif si am facut si 10 ani gimnastica de performanta, dar asta mult in tineretea mea.

CITAT(ina_ceva @ 01-02-2007, 08:49 PM) *

CITAT(Sexymom @ 01-02-2007, 06:43 PM) *

Asa de mult ti-a placut instructorul blum.gif ?

Bai e misto rau baietzelul, pacat ca nu il pot poza sa il vedeti si voi. )).gif Si pe langa dorsali are niste dinti superbi.
himere2005
pai cum fara bere sexy?dar el ce bea? apa plata cu lamaie?...eu nu zic sa abuzam acum, dar asa la ocazii merge, nu? grin.gif
ina_ceva
CITAT(Sexymom @ 01-02-2007, 06:51 PM) *

Si pe langa dorsali are niste dinti superbi.

Parca ai fi dentist; din cate am auzit, dentisti au aceasta deformatie profesionala.
Calul de dar nu se cauta la dinti blum.gif blum.gif
himere2005
sexy, eu zic sa-ti pui o camera din aia, in stil floare in piept si sa incerci sa-l filmezi, faceti voi pana la urma si capturi de ecran...parca te si aud spunanadu-i sotului: honey...hai sa facem o captura de ecran la [*****] astuia ca sa vada si fetele de pe site ca deja sunt flamande toata ziua )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.