Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
May
Aseara am facut ceva super bun si super WW: piure cu carne la cuptor. Carnea la cuptor mi s-a parut super pt ca am pus filete de pui intr-un vas yena si peste am adaugat 2-3 linguri pasta de tomate diluate cu apa si cativa catzei de usturoi si am lasat pana s-a fiert si s-a facut un sosuletz gros. A fost delicios blum.gif si mi-a iesit o portie sanatoasa la 6 puncte ( 3 pct piureul, 2 carnea si 1 p sosul )
himere2005
eu am facut pulpe cu cartofi la cuptor cu condimente de pui deasupra
anca veselie
eu o sa ies putin sa ma vad cu o prietena si apoi o sa-mi fierb niste tortellini pt maine.
am o stare foarte ciudata, de neliniste, care ma enerveaza la culme sad.gif
Lacry
Io mai fac salata de vinete cu ceapa si ciuperci de conserva cu usturoi, alaturi paste fierte cu condimente speciale.

De maine am hotarat sa combin dieta WW cu Monti. Voi numara puncte, dar voi respecta si principiile Monti. Cred ca Nessie a mai incercat varianta asta blink.gif
emu
Buna fetelor!!

Intrat rapid sa dau raportul, am actualizat tickerul... arata bine dupa numai 8 zile cheer.gif

Si s-o felicit pe dana sau sa-i tin pumnii, inca n-am reusit sa citesc noutatile smile.gif am avut niste emotii pt ea aseara, parca as fi fost eu in locul ei azi )).gif

CITAT(Pisik @ 17-01-2007, 05:53 AM) *
Fetele, diseara ma duc in Plaza la film si parca vad ca o sa am o foame de lup. Oare ce sa pap si eu sa nu aiba mii de puncte? Cred ca salata aia mediteraneeana de la Mc e tot cea mai buna solutie, ea are 3,5p si eu nu pap maslinele care sunt vreo 3-4 si atunci o sa o pun 3; si mai iau si o frigaruie de pui langa sau ceva painica (desi astia de la mall de paine neagra nu au auzit) si gata! Ar mai fi un rest libanez, habar nu am....ce ziceti?

sau poti sa te duci la New York New York, daca mai e acolo, au niste salate foarte bune. Asa-mi aduc eu aminte, sper sa nu se fi schimbat ceva )).gif

otilici
Ce bine miroase aici,numai mancaruri la cuptor )).gif
Na,ca mi-am adus aminte ca vroiam sa fac si eu pui in vasul roman,l-am pus repede la inmuiat lol.gif .Ce idei ne mai dati? grin.gif
PS:merg si niste cartofi langa pui in vas,nu se vor inmuia prea tare cartofii?
himere2005
lacry...daca poti sa ne spui care sunt in mare liniile principale care ar trebui urmarite la monti, cand ai timp pupic.gif
de unde iei tu condimente speciale pentru paste? nu cumva sunt scarboseniile alea de la knorr? )).gif
otilici
Si eu am schimbat ceva la ticker azi,nu prea mult blum.gif Si mi-am luat si sosul Dolmio cu ciuperci,intr-adevar e bunicel.
anca veselie
bafta lacry!
problema este ca monti interzice cartofii, pastele normale si orezul, permite folosirea cerealelor, pastelor si orezului integral.
Nessie
CITAT(himere2005 @ 17-01-2007, 05:43 PM) *

lacry...daca poti sa ne spui care sunt in mare liniile principale care ar trebui urmarite la monti, cand ai timp pupic.gif
Himere, gasesti cateva detalii despre Michael Montignac la diete. Acolo e si cartea atasata.
Pisik
Bravo Emu, bravo Otilici! cheer.gif
O sa va anunt maine ce am papat pana la urma; cred ca ma dedau si la ceva floricele blum.gif
himere2005
ce noroc ca am doar 6 puncte pana acum ca mergem la fratele lui dan ca si-a luat laptop si fac cinste ca le-a facut dan un discount de la el de la magazin naughty.gif ...asa ca zic ca nu depasesc in seara asta cheer.gif ma duc sa mai bag 2 fructe pana atunci
otilici
CITAT(Pisik @ 17-01-2007, 05:48 PM) *

Bravo Emu, bravo Otilici! cheer.gif

Bravo si tie Pisik,vezi ce frumoase rezultate ai pana la urma? naughty.gif yahoo.gif
himere2005
eu am auzit de chestiile astea integrale ca ar fi mai sanatoase, dar de unde le cumpar? si ce firma le produce? cine a mai tinut monti poate stie....eu chiar as vrea sa mananc mai sanatos de acum incolo, poate o conving si pe bia sa se ia dupa mine ca pe dan nu mai incerc
Eu.
CITAT(himere2005 @ 17-01-2007, 06:31 PM) *

da, eu cred ca depinde si de ce-si iau si colegii...eu una as prefera sa pot sa-mi iau mancare la caserola

nici la mine in birou nu se prea lua mancare gatita. eu, ca nesimtita blum.gif m-am facut ca nu vad si am inceput sa-mi aduc tot felul de caserole. de atunci s-au schimbat obiceiurile pe la noi )).gif

de la dana nimic-nimic? blink.gif sunt totusi atatea ore unsure.gif
May
Noi mancam numai orez si cereale integrale si sunt super bune si sanatoase smile.gif
nusarich
CITAT(himere2005 @ 17-01-2007, 07:52 PM) *

eu am auzit de chestiile astea integrale ca ar fi mai sanatoase, dar de unde le cumpar? si ce firma le produce? cine a mai tinut monti poate stie....eu chiar as vrea sa mananc mai sanatos de acum incolo, poate o conving si pe bia sa se ia dupa mine ca pe dan nu mai incerc

himere, incearca la plafar sau la magazinele cu produse naturiste. au si zahar brun (mai nou si la mega image/carrefour au zahar brun). cereale integrale la fel, la plafar, plus faina integrala. am gasit si orez integral candva, nu m-am mai dus de curand, dar stiu ca in general se gaseste.
May
Ah, si faina integrala, paine integrala... aproape tot ce se poate e integral cheer.gif
anca veselie
CITAT(himere2005 @ 17-01-2007, 05:52 PM) *

gasesti faina integrala la orice plafar, este mai zgrumturoasa.
orez si paste integrale gasesti in supermarket, cred ca sunt mai scumpe putin decat cele normale.
cat despre painea integrala, este o paine care nu contine faina alba, care e facuta dintr-o faina neprelucrata. poti intreba pe la brutarii.
himere2005
pai nu stiu ce tip de paine folosesc ca eu le iau prin rotatie, ba cu fibre, ba integrala, ba graham, ba secara...ba neagra...nu stiu daca e pe bune sau nu, dar e putin mai scumpa ca cealalta...e 80 bani in loc de 50.5 (am zis bine?) ca eu de cand stau acasa si imi fac cumparaturile mai mult in supermarket, am cam uitat cum e cu subdiviziunile astea doh.gif

voi mancati linte? ca eu nu am luat niciodata...dar parca as testa, poate imi da dan in cap cu ea lol.gif lol.gif
May
Eu mai mananc linte uneori, o prepar la fel ca pe mazare... mie imi place... pt mine tot mazare e smile.gif
danyhoney
CITAT(Eu. @ 17-01-2007, 04:55 PM) *

de la dana nimic-nimic? blink.gif sunt totusi atatea ore unsure.gif [/color]

Sunt intr-adevar multe ore ,gigelu,dar..nu stim cand a terminat cu formalitatile si cand au inceput inducerea. Zicea si ea ca ar putea dura si 20 de ore...depinde cat de repede incep contractiile.

Eu stau cu mobilele pe langa mine...daca imi va scrie mie ceva ,va spun imediat. Sunt sigura ca si celelalte fete ne vor spune daca primesc ceva vesti.
himere2005
pai mie imi place mazarea...lasa ca o sa iau un pachet, sunt curioasa ce fata o sa faca dan cand o sa ma vada numai cu chestii integrale si pachete cu legume pe care nu le-a mai vazut in casa )).gif
Eu.
CITAT(danyhoney @ 17-01-2007, 08:16 PM) *

CITAT(Eu. @ 17-01-2007, 04:55 PM) *

de la dana nimic-nimic? blink.gif sunt totusi atatea ore unsure.gif [/color]

Sunt intr-adevar multe ore ,gigelu,dar..nu stim cand a terminat cu formalitatile si cand au inceput inducerea. Zicea si ea ca ar putea dura si 20 de ore...depinde cat de repede incep contractiile.

Eu stau cu mobilele pe langa mine...daca imi va scrie mie ceva ,va spun imediat. Sunt sigura ca si celelalte fete ne vor spune daca primesc ceva vesti.

merci, dany. nu stiu, dar cand e vorba de bb-i parca o iau razna. azi am stat ca pe ghimpi toata ziua, zici ca eu trebuia sa nasc )).gif
May
Cred ca suntem in travaliu si nastem toate odata cu dana )).gif hug.gif
himere2005
pai cred ca toata lumea se gandeste la dana azi smile.gif eu nu stiu de ce...dar eu pe pisik imi doresc sa o vad mama biggrin.gif
May
Eu pe dylly si pe alice )).gif cheer.gif

Si sa nu uitam de peach wink1.gif yahoo.gif
himere2005
fiecare cu tacaneala lui )).gif nu stiu, dar cred ca mai degraba ne-ar povesti pisik ce mai face prin casa cu copilul...trebuia sa vedeti cand am adus-o pe fetita acasa si eram disperata ca nu prea stiam s-o imbrac si mi se parea un calvar sa-i pun bluzele pe gat si salopetele )).gif m-a filmat fratele lui daniel...stiu ca ma cam fastacisem )).gif
peach
Nici eu nu stiu nimic sad.gif
I-am trimis un sms dar nu a raspuns..posibil sa nu o lasae cu mobilul in camera de spital unde minitorizeaza copilul

Dar cum trimite ceva cum va anunt
danyhoney
CITAT(peach @ 17-01-2007, 05:40 PM) *

I-am trimis un sms dar nu a raspuns..posibil sa nu o lasae cu mobilul in camera de spital unde minitorizeaza copilul

Si eu i-am scris,Sorina si ...tot nimic.Eu stiu ca nu are voie cu telefon dar ...ma gandeam ca poate Mihai are voie.
peach
sper doar sa nasca repede si usor
danyhoney
Cel tarziu maine va avea bb-le in brate ...sper !!!
himere2005
eu cred ca ma trezesc maine la prima ora daca azi nu se aude nimic )).gif
peach
CITAT(danyhoney @ 17-01-2007, 05:42 PM) *

Si eu i-am scris,Sorina si ...tot nimic.Eu stiu ca nu are voie cu telefon dar ...ma gandeam ca poate Mihai are voie.

nici el nu cred ca are voie..ok si ce sa ne scrie "am dureri" ..cred ca ne anuta dupa ce naste

mh pacat ca nu am pasaprt ca as fi tras o fuga pina la ea ..idiotii astia de la ambasada au nevoie de 4 luni sa-mi schimbe passul ..si toata luna ianuarie si o parte din februarie eu nu am pass
himere2005
CE SA AI? pasaport? dar nu sunteti amandoua in germania? blink.gif
peach
CITAT(himere2005 @ 17-01-2007, 05:50 PM) *

CE SA AI? pasaport? dar nu sunteti amandoua in germania? blink.gif

eu stau in Elvetia
himere2005
in elvetia? cum de n-am stiut wacko.gif si pana la urma dilly a venit in elvetia si apoi ati plecat spre danuta, nu?
per total cum ti se pare in elvetia? cum este nivelul de trai si care sunt dezavantajele? poate ne scrii odata cand ai timp pupic.gif
peach
CITAT(himere2005 @ 17-01-2007, 05:55 PM) *

in elvetia? cum de n-am stiut wacko.gif si pana la urma dilly a venit in elvetia si apoi ati plecat spre danuta, nu?
per total cum ti se pare in elvetia? cum este nivelul de trai si care sunt dezavantajele? poate ne scrii odata cand ai timp pupic.gif

frumoasa cu oameni de kk ..va povestesc alta data

Am germana 2 ore cine-mi da un numar de mobil ca sa o anunt in caz de primescun sms
danyhoney
Il vrei pe al meu ??
peach
CITAT(danyhoney @ 17-01-2007, 05:58 PM) *

Il vrei pe al meu ??

da scrie-mi un mesaj
danyhoney
CITAT(peach @ 17-01-2007, 05:59 PM) *

CITAT(danyhoney @ 17-01-2007, 05:58 PM) *

Il vrei pe al meu ??

da scrie-mi un mesaj

Trimis PM
peach
sarutmana Danny ..notat

Pa fetele intru si eu mai tirziu
danyhoney
CITAT(peach @ 17-01-2007, 05:48 PM) *

CITAT(danyhoney @ 17-01-2007, 05:42 PM) *

nici el nu cred ca are voie..ok si ce sa ne scrie "am dureri" ..cred ca ne anuta dupa ce naste

mh pacat ca nu am pasaprt ca as fi tras o fuga pina la ea ..idiotii astia de la ambasada au nevoie de 4 luni sa-mi schimbe passul ..si toata luna ianuarie si o parte din februarie eu nu am pass

Daca as vrea eu sa trag o fuga pana la ea....mi-ar lua jumatate de zi )).gif
Lacry
CITAT(himere2005 @ 17-01-2007, 07:43 PM) *

de unde iei tu condimente speciale pentru paste? nu cumva sunt scarboseniile alea de la knorr? )).gif

nu,sunt scarboseniile de la fucks )).gif

Pai la Monti e interzisa painea alba si orice produs care contine faina alba... orezul, la fel...
cartofii idem...

Doar cereale integrale si produse de panificatie pe baza de cereale integrale, dar numai la mic dejun si combinate cu lactate grasime 0.

Poti insa sa mananci oricat din alimentele permise, in combinatiile permise.

exista 2 faze:
faza 1- de sabit
faza 2- de mentinere

In faza 2 se largeste "aria" alimentelor permise

La Monti exista doua tipuri de glucide: bune si rele
Cele bune au indicele glicemic mic; aici intra si cerealele integrale, fructoza ( are IG 20, fata de zahar careare IG 90 sau 100, nu mai stiu precis, ca acum gandesc "in puncte" lol.gif )

Scriu mesaje scurte pentru ca Moaca baby.gif al meu tasteaza o data cu mine, si-odata ma trezesc ca da un delete )).gif

I l-am dat pe Moaca mamei, ca se lipise de laptopul meu dry.gif

IG-ul indica varful glicemiei, dupa ce glucida se transforma in glucoza, iar la momentul atingerii acestui "varf" pancreasul secreta insulina. Cantitatea de insulină produsă va fi în raport cu importanța glicemiei- se provoaca hiperglicemia care cica antreneaza un hiperinsulinism...

Asa... si cica insulina asta favorizeaza stocarea grasimilor in depozite. D-aia alimentele cu IG mare sunt interzise.

O sa postez meniurile mele cu explicatii, Monti si punctare, asa ca, Himere o sa inteleaga din "mers" care-i treaba )).gif
ramonavlas
Buna seara. A mai trecut o zi si iar nu am avut timp sa stau putin macar pe forum. Adica l-am deschis la amiaza si abia acum am apucat sa citesc ceva.
Dana, tin si eu pumnii sa ai o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos.
Aseara ma uitam la unghiile mele care sunt cam moi si ma miram cum de mi-au crescut cat de cat. Azi dimineata, cand sa inchid usa de la casa, mi-am rupt una. Asa ca am mers sa imi pun o unghie dupa servicic. Cu ocazia asta mi-am pus si un stras pe dinte. Am mai acut acum 3 ani o pietricica Swarowski dar m-am saturat repede de ea. A cazut dupa 6 luni. Asta ma tine mai putin ....sper......
La 6 am fost la aerobic dupa care am mai facut putina sala, am vebit acasa, am facut un dush, il astept pe Potential dupa care ma bag la nani..........
Dimineata merg la dentist si sa imiscot hainele de la croitoreasa. Si al munca, bineinteles.........
nusarich
am venit si eu de la dentist si in sfarsit mi-a astupat canalele, miercurea viitoare imi ia amprenta si s-ar parea ca incepe sa se arate si puntea...
Anna
Salutare fetelor!
Am ajuns si eu acasa, am fost dupa munca cu mama la cumparaturi.
mi-am luat, asta ieri, niste bocanci de la Leonardo, de aia de munte, ca eu mereu mergeam la catarat ba cu toc micut, ba cu cizmulitze blink.gif blink.gif
si 2 perechi de cercei de la mastino ( sunt moooarta dupa cercei) unii verzi si unii negri
si acu fug sa pap varza calita blum.gif
Va pup. pupic.gif
soranutza
Am intrat sa vad de Dana dar vad ca inca nu stiti nici voi nimic sad.gif
Deea
Emu, Otilici felicitari!

fetelor la Dana poate sa dureze mai mult, si mie mi s-a indus nasterea si prima incercare a fost sambata la ora 18:00-18-30 ... dupa 3 incercari s-a hotarat sa se urneasca si Alexia...duminica la ora 20:30; primele contractii au aparut abia duminica la pranz.
Anna
Varza murata o punctez?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.