CITAT(himere2005 @ 17-01-2007, 07:43 PM)

lacry...daca poti sa ne spui care sunt in mare liniile principale care ar trebui urmarite la monti, cand ai timp
de unde iei tu condimente speciale pentru paste? nu cumva sunt scarboseniile alea de la knorr?
).gif)
nu,sunt scarboseniile de la fucks
Pai la Monti e interzisa painea alba si orice produs care contine faina alba... orezul, la fel...
cartofii idem...
Doar cereale integrale si produse de panificatie pe baza de cereale integrale, dar numai la mic dejun si combinate cu lactate grasime 0.
Poti insa sa mananci oricat din alimentele permise, in combinatiile permise.
exista 2 faze:
faza 1- de sabit
faza 2- de mentinere
In faza 2 se largeste "aria" alimentelor permise
La Monti exista doua tipuri de glucide: bune si rele
Cele bune au indicele glicemic mic; aici intra si cerealele integrale, fructoza ( are IG 20, fata de zahar careare IG 90 sau 100, nu mai stiu precis, ca acum gandesc "in puncte"

)
Scriu mesaje scurte pentru ca Moaca

al meu tasteaza o data cu mine, si-odata ma trezesc ca da un delete
).gif)
I l-am dat pe Moaca mamei, ca se lipise de laptopul meu
IG-ul indica varful glicemiei, dupa ce glucida se transforma in glucoza, iar la momentul atingerii acestui "varf" pancreasul secreta insulina. Cantitatea de insulină produsă va fi în raport cu importanța glicemiei- se provoaca hiperglicemia care cica antreneaza un hiperinsulinism...
Asa... si cica insulina asta favorizeaza stocarea grasimilor in depozite. D-aia alimentele cu IG mare sunt interzise.
O sa postez meniurile mele cu explicatii, Monti si punctare, asa ca, Himere o sa inteleaga din "mers" care-i treaba