Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
anca veselie
netazaaaaaa!
am ajuns la concluzia ca inainte de 10 dimineatza nu functionez cum trebuie si nici nu ma inteleg cu oamenii. deoarece mereu sunt grabita si in intarziere, ajung la serviciu tarziu si frustrata. pana imi beau cafeaua, pana ma relaxez si imi revin se face 10. pana atunci ii mananc pe toti care-mi intra-n ghiare.

aseara am fost la aerobic, dar am facut atat de greu ca am simtit ca mor. nu stiu de ce... am corelat totusi aceasta chestie cu berea de miercuri si am ajuns la concluzia ca nu mai vreau bere. doh.gif

va urez o zi frumoasa!
himere2005
felicitari liliana cheer.gif cate kg ziceai ca ai slabit saptamana asta?
ramona, bafta multa, de abia astept povestile naughty.gif
eu imi descarc nervii spaland vase sau curatenie, sau facand ceva constructiv, e cel mai bine asa wink1.gif eu nu sunt o fire nervoasa, din contra, sunt destul de calma, cu toate ca sunt o fire cam energica si nu pot sta locului, dar si babuinul reuseste sa ma mai enerveze...dupa ce ca fac o groaza de chestii, el imi reproseaza nimicuri ca mi-am lasat 2-3 cani in fata calculatorului in loc de una...si atunci imi sare mustarul, dar imi trece repede..."nebunul" meu insa a plecat o zi de acasa, isi lasase verigheta pe tejgheaua de la baie, ce-am mai bocit blum.gif
lilianab
CITAT(himere2005 @ 02-02-2007, 10:32 AM) *

felicitari liliana cheer.gif cate kg ziceai ca ai slabit saptamana asta?

am slabit 2 kg,dar eu sunt la inceput,eu am de unde..si au mai contribuit si "apele" care m-au trecut din cauza racelii(gripo-virozei)
himere2005
lacry, tie iti spun ca eu cred ca e o situatie temporara si ca va fi bine...intr-o casnicie trebuie sa mai lase fiecare de la el, ajungem uneori in momente in care simtim nevoia sa descarcam toate frustrarile daca pot sa zic asa acumulate si se ajunge la cearta, poate si la vorbe grele uneori, dar dupa intuneric, vine lumina, ai sa vezi ca nu e dracul asa de negru...stiti ca oboseala acumulata si nervii ne fac sa amplificam lucrurile si sa denaturam realitatea...si apoi...ganditi-va la mocuta wink1.gif ...sa mai creasca si el si sa mearga de o mana cu tati si de alta cu mami

eu m-am tinut de sport ieri, e...m-am tinut, cam 15 minute, desi ma cam durea un pic abdomenul si in spatele picioarelor, la incheietura, astazi sper sa se culce bia la pranz, ieri, intre 8 dimineata si 22 seara nu a dormit decat jumatate de ora, atunci cand am fost eu mai activa pe forum, seara
ALICE
Eu azi plec la cabana.Imi iau si coarda sa sar pe acolo.
anca veselie
alice, cabana la munte?
ALICE
Yep,sper sa prind zapada,asa cam de 1,5 m.Sa ma arunc in ea,si sa ma duuuuuc.Sa nu ma gaseasca nimeni
anca veselie
foarte fain! distractie placuta!
Pisik
neatza mai tarziu de la mine!
Am destula treaba astazi, dar si eu sunt happy ca maine plec la Campina (desi se va lasa cu "orgii" culinare )).gif ), poate prind si eu ceva zapadica sau macar aer mai curat; poate asa mai scap si eu de durerile de cap....
Abia astept sa treaca ziua de astazi, sa vina diseara prietenii la noi, sa ma detasez un pic de serviciu. Cu cantul nu sunt prietena deloc, deja a inceput sa imi arate mai mult si ma descurajez groaznic...mai stau sapt viitoare si daca tot nimic ma apuc de altceva, daca oi avea putere...
Pupici si o zi frumoasa pupic.gif
ALICE
Deci luni venim cu poze. cheer.gif
anca veselie
pisik, distractie placuta! eu sunt din campina, nust daca zapada este, desi tata zicea acum cateva zile ca ninge, dar aer curat este sigur!
ina_ceva
Distractie placuta, alice, pisik!
anca veselie
de vreo 2 luni poftesc la o paine cu masline de la mega image. cum s-o punctez oare? blink.gif
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 02-02-2007, 11:54 AM) *

de vreo 2 luni poftesc la o paine cu masline de la mega image. cum s-o punctez oare? blink.gif

au asa ceva naughty.gif ?

de care masline?
anca veselie
da, ina, arata bestial si se chiama ciabatta huh.gif cica e f buna si e facuta cu masline negre blum.gif si are cam 100g toata turtitza
michelle
CITAT(anca veselie @ 02-02-2007, 12:06 PM) *

da, ina, arata bestial si se chiama ciabatta huh.gif cica e f buna si e facuta cu masline negre blum.gif si are cam 100g toata turtitza

Numeri maslinele negre din ea blum.gif
dany
Ciabatta cu masline ( sau cu usturoi) : 25 gr = 2 p
himere2005
DANY, CE MAI FACI? nu ai mai scris in ultimele zile pe forum si ne cam facem griji...
dany
WE placut tuturor !!
peach
Asemanari si diferente

Asemanarea dintre o fusta mini si un discurs.
Amandoua trebuie sa fie suficient de lungi ca sa acopere problema si destul de scurte ca sa capteze interesul.

Diferenta dintre un avion si o secretara:
Avionul daca nu zboara, pica.
Secretara daca nu pica, zboara.

Diferenta dintre vina si pacat:
E o vina sa te culci cu nevasta altuia, dar e pacat sa ratezi ocazia...

Asemanarea intre un barbat si economia mondiala:
Parul e in recensiune, stomacul e o victima a inflatiei, iar amandoua la un loc provoaca o mare depresie!
dany
Fac bine,Himere
himere2005
in we asta eu o sa fiu ceva mai ocupata, dar luni promit sa aduc poze cu ziua lui dan si surpriza laugh.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 02-02-2007, 12:21 PM) *

Fac bine,Himere

Bine faci, bine gasesti pupic.gif
Cum mai merge job-hunting-ul? Ceva oferte? Dieta?
himere2005
bia a adormit in fund pe canapea grin.gif imediat pun poze
anca veselie
CITAT(danyhoney @ 02-02-2007, 12:18 PM) *

Ciabatta cu masline ( sau cu usturoi) : 25 gr = 2 p

scumpa rau
merci dany pupic.gif

CITAT(himere2005 @ 02-02-2007, 12:22 PM) *

in we asta eu o sa fiu ceva mai ocupata, dar luni promit sa aduc poze cu ziua lui dan si surpriza laugh.gif

himere, have fun si la multi ani pt babuin! sa fiti fericiti si sa va iubiti!
himere2005
bia dormind
ultimele 2 poze, scuze ca am uitat sa intorc una din poze
michelle
Tare simpatica e pupic.gif
Spor la pregatiri si distractie faina maine! La multi ani lui Dan!
anca veselie
e tare haioasa si vesela!
ALICE
Aoleu saracul copil.Si cica ei se odihnesc asa. biggrin.gif
Tulip
Doamne,ce scumpa e Bia!
dar cum poate adormi in asa pozitie? )).gif )).gif )).gif
Anna
Hello!

E o scumpica Bia. pupic.gif
daconst
Salutare neuroni! salut.gif

Se apropie we,ce planuri aveti?
La noi se pare ca e soare si vrem sa iesim afara cu bb.Am mai iesit de citeva ori si chiar ii place.

Raluk,mersi de PM. pupic.gif
Eu te-as sfatui sa intrii pe desprecopii.com si gasesti acolo multe sfaturi despre problema ta.Sunt multe femei cu probleme si impreuna au reusit sa-si vada visul implinit.Eu un sprijin moral foarte mare,zic eu.

Himere,m-am distrat de numa cum doarme Bia. pupic.gif

Spor la pregatiri si asteptam surpriza. naughty.gif

Ramona,bafta multa cu noul babuin si sa fii fericita!

Pisik
E dulcica foc Bia, pupicim fata frumoasa pupic.gif
Eu am papat o chifla neagra goala si acuma ma duc sa pap. Am constatat ca daca pap chifla un pic inainte de masa, respect si chestia cu combinarea alimentelor si parca imi tine mai bine de foame wink1.gif
L-am facut pe idiotul de coleg, am reusit sa fac in 10 minute o chestie la care se chinuie cineva de 2 luni si el nu a fost in stare sa ma intrebe daca nu cumva stiu si eu desrpe asta (vesnica lipsa de comunicare intre noi) sa scutim nervii persoanei respective. Acum ea (colega prejudiciata) e foc si para pe el devil.gif Dar evident ca pe el nu il atinge nimic, dar am avut si eu satisfactia asta.... grin.gif
daconst
Deea,si al meu se implica mult cu bb,de asta nu-mi prea fac probleme ca va fi prea rau.Dar ma gindesc ca si eu am crizele mele si atunci vor iesi scantei,probabil.
Nu ma gindesc prea mult,ca si asa nu rezolv nimic. wink1.gif

Lacry,esti mai bine azi? give_rose.gif
himere2005
bineinteles ca s-a trezit fata, am iesit de pe site, ca nu cumva sa cedez ispitei sa nu fac sport wink1.gif
nu stiu de ce nu prea doarme in ultimul timp wacko.gif
vroiam de azi sa va fac surpriza, dar uite ca mama iar sta putin, timp in care cel mai probabil voi merge la cumparaturi ca maine o sa se duca dan cu platouri la servici, asa ca luni seara o sa vin cu poze proaspete naughty.gif luni dimineata poate de la ziua lui dan smile.gif e am greu intr-adevar sa te descurci cand ai un copil, dar e atat de frumos sa-l ai, nu-i asa danuta? eu chiar nu stiu ce vai face tu dupa ce pleaca mama ta sau nu mai pleaca?

pana la urma noi il sarbatorim pe babuin duminica, ca maine are inventar
ghemotoc
mihaela mersi mult inca o data (sunt flavia) si buna la toata lumea smile.gif
michelle
Bine ai venit, Flavia! give_rose.gif
Sunt sigura ca fetele vor sa afle mai multe despre tine
himere2005
da flavia, toarna tot tease.gif
irinush, tulip, copilasii vostri au inceput dupa un an sa tipe mai tare sau sa planga cand vor ceva si nu le dai sau numai a mea este asa?...tare mi-e frica sa nu fie genul sa se dea cu fundul de pamant
ghemotoc
[quote name='himere2005' date='02-02-2007, 01:49 PM' post='47406']
da flavia, toarna tot tease.gif

ce sa torn...
m.am apuc si eu de ww acu vreo 2 saptamani cand am gasit din intamplare regulile de la ultima voastra "casa"... si bineinteles ca am citit tot ce.ati scris voi si dupa cum se stie cu cat stii mai mult cu atat vrei sa afli mai mult... si pana la urma am aflat si linkul asta si m.am apucat de citit voiniceste biggrin.gif
himere2005
CATI ANI AI, CASATORITA/ NU, COPIL/NU, cate kg vrei sa slabesti, cu ce te ocupi, ca daca nu te intreb io te intreaba pisik laugh.gif
ghemotoc
CITAT(himere2005 @ 02-02-2007, 02:05 PM) *

CATI ANI AI, CASATORITA/ NU, COPIL/NU, cate kg vrei sa slabesti, cu ce te ocupi, ca daca nu te intreb io te intreaba pisik laugh.gif

am inteles sa traiti smile.gif
deci... in ordine...
26, casatorita de 2 ani in februarie (biggrin.gif), copil... am vrea noi dar inca nu se poate pentru ca plecam in canada in vreo 2 luni... sunt traducator autorizat engleza/franceza si momentan lucrez acasa daca am comenzi (pana acum am avut o colaborare cu o alta firma)...
ah... si vreau sa slabesc vreo 7... dar ma multumesc si cu 5 blushing.gif
puteti sa ma intrebati orice ...
ramonavlas
Ina, DA, e babuinul MEU deja cheer.gif
Deea, nu ai fost foarte departe in visul tau )).gif E, nu chiar bebe, dar noi ne-am facut muuuulte planuri.
Si acum sa incep sa va povestesc.
Prima intalnire..............
Eu eram la hotel, in bar, stergeam ceva pahare ca sa nu ma mai uit atat la ceas. A venit fugind spre bar (afland de la receptia hotelului ca sunt acolo), am iesit din bar, m-a strans taaaaare in brate si ne-am pupat....pe obraz ca na, era cam multa lume (angajati ) pe acolo.
Am intrat in restaurant, si in timp ce am baut un suc am povestit. Apoi am iesit cu niste prieteni de-ai mei, care l-au placut mult (nu mai mult ca mine) )).gif
Asta se intampla marti. Am ajuns acasa pe la 23, am povestit, baut cafele, fumat, si am terminat cu......fursecuri.
Miercuri am venit putin la munca, apoi am mers acasa si..din nou fursecuri, dupa care am plecat in orash sa mancam. Seara am iesit iar cu prietenii nostrii de acum (nu doar ai mei), i-am invitat la mine la restaurant la masa. A venit si fratele meu cu prietena lui si fratele meu l-am placut pe Juliann, Juliann pe fratele meu (in conditiile in care fratele avea de comentat ceva la fiecare tip cu care ieseam). I-am surprins chiar vorbind doar ei doi cheer.gif Asta e un punct mare rosu si pt el si pt mine.
Joi dimineata trebuia sa se intoarca acasa...........a plecat doar in dimineata asta.......asa a vrut el (si eu, evident, dar nici nu m-am gandit sa ii propun pt ca nu mai fusese de 3 ani in tara, si normal ca si parintii vroiau sa stea cat mai mult cu el). Ieri am fost in oras la masa, seara am iesit intr-un pub.
Azi noapte evident ca nu am dormit. A venit un prieten dupa el si la 7 a plecat sad.gif
Luni pleaca inapoi in Anglia...... sad.gif sad.gif sad.gif
Mi-a promis insa ca se intoarce de ziua lui (30 aprilie). Tot e mai bine 3 luni, nu? Decat 3 ani.......
La vara m-a invitat sa mergem impreuna in Tenerife, apoi la el la Londra si......planuri ne mai facem noi.
In concluzie.................s-a reaprins flacara care a inceput sa arda acum 2 ani cand ne-am cunoscut pe net.A, uitasem sa va spun, noi am luat o pauza de aproape 8 luni, in care nu am mai vorbit deloc. Asta e alta poveste..........
Din decembrie am reinceput sa vorbim. Imi place muult si sunt optimista.
Sper ca nu v-am plictisit pupic.gif
ALICE
Mama ce palpitant.Cum sa fie plictisitor? wub.gifE ca in filme
Deea
Ramona sper sa fie bine in continoare si sa aveti multe, multe vacante impreuna prin toata lumea!. El cu ce se ocupa? scuze daca ai mai spus...am citit cam in diagonala in ultima vreme.
michelle
Chiar ca in filme naughty.gif
Asteptam poze, stii cum suntem noi curioase blum.gif Sa fiti fericiti si sa va iubiti wink1.gif
ramonavlas
CITAT(Deea @ 02-02-2007, 04:19 PM) *

Ramona sper sa fie bine in continoare si sa aveti multe, multe vacante impreuna prin toata lumea!. El cu ce se ocupa? scuze daca ai mai spus...am citit cam in diagonala in ultima vreme.

Nu am mai spus. E designer de interior. Adica a fost pana inainte sa vina acasa. Si-a dat demisia. Acum cand merge inapoi nu stiu ce o sa lucreze, dar va lucra ca vrea sa ia o casa acolo, sa o "dam" in chirie cum spunea el si apoi se intoarce in sfarsit acasa, de tot.

CITAT(michelle @ 02-02-2007, 04:20 PM) *

Chiar ca in filme naughty.gif
Asteptam poze, stii cum suntem noi curioase blum.gif Sa fiti fericiti si sa va iubiti wink1.gif

Multumesc pupic.gif
Chiar crezi ca am avut timp de poze???????????????
Eu sunt fff pupacioasa (m-as pupa toata ziua)............l-am gasit, ma intrece la asa ceva pupic.gif
anca veselie
ramona, suna tot foarte frumos! bafta!
ramonavlas
CITAT(anca veselie @ 02-02-2007, 04:22 PM) *

ramona, suna tot foarte frumos! bafta!

Mersi, sa fie pupic.gif
ghemotoc
felicitari ramona si din partea mea...
si eu mi.am cunoscut sotul tot pe net smile.gif ... nu se stie niciodata...
ALICE
CITAT(ghemotoc @ 02-02-2007, 04:28 PM) *

felicitari ramona si din partea mea...
si eu mi.am cunoscut sotul tot pe net smile.gif

Eu cred ca asa iasa cel mai bine.Ceva neplanificat.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.