Ina, DA, e babuinul MEU deja
Deea, nu ai fost foarte departe in visul tau
).gif)
E, nu chiar bebe, dar noi ne-am facut muuuulte planuri.
Si acum sa incep sa va povestesc.
Prima intalnire..............
Eu eram la hotel, in bar, stergeam ceva pahare ca sa nu ma mai uit atat la ceas. A venit fugind spre bar (afland de la receptia hotelului ca sunt acolo), am iesit din bar, m-a strans taaaaare in brate si ne-am pupat....pe obraz ca na, era cam multa lume (angajati ) pe acolo.
Am intrat in restaurant, si in timp ce am baut un suc am povestit. Apoi am iesit cu niste prieteni de-ai mei, care l-au placut mult (nu mai mult ca mine)
Asta se intampla marti. Am ajuns acasa pe la 23, am povestit, baut cafele, fumat, si am terminat cu......
fursecuri.
Miercuri am venit putin la munca, apoi am mers acasa si..din nou
fursecuri, dupa care am plecat in orash sa mancam. Seara am iesit iar cu prietenii nostrii de acum (nu doar ai mei), i-am invitat la mine la restaurant la masa. A venit si fratele meu cu prietena lui si fratele meu l-am placut pe Juliann, Juliann pe fratele meu (in conditiile in care fratele avea de comentat ceva la fiecare tip cu care ieseam). I-am surprins chiar vorbind doar ei doi

Asta e un punct mare rosu si pt el si pt mine.
Joi dimineata trebuia sa se intoarca acasa...........a plecat doar in dimineata asta.......asa a vrut el (si eu, evident, dar nici nu m-am gandit sa ii propun pt ca nu mai fusese de 3 ani in tara, si normal ca si parintii vroiau sa stea cat mai mult cu el). Ieri am fost in oras la masa, seara am iesit intr-un pub.
Azi noapte evident ca nu am dormit. A venit un prieten dupa el si la 7 a plecat
Luni pleaca inapoi in Anglia......
Mi-a promis insa ca se intoarce de ziua lui (30 aprilie). Tot e mai bine 3 luni, nu? Decat 3 ani.......
La vara m-a invitat sa mergem impreuna in Tenerife, apoi la el la Londra si......planuri ne mai facem noi.
In concluzie.................s-a reaprins flacara care a inceput sa arda acum 2 ani cand ne-am cunoscut pe net.A, uitasem sa va spun, noi am luat o pauza de aproape 8 luni, in care nu am mai vorbit deloc. Asta e alta poveste..........
Din decembrie am reinceput sa vorbim. Imi place muult si sunt optimista.
Sper ca nu v-am plictisit