Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
ramona, de la sarutata am inteles ca se pierd si calorii naughty.gif ...nu-ti urez inca casa de piatra grin.gif ...noroc cu tine ca mai vii cu povesti palpitante...eu una sunt mare amatoare biggrin.gif
ghemotoc

Eu cred ca asa iasa cel mai bine.Ceva neplanificat.
[/quote]

nu neaparat neplanificat dar ajungi sa.l cunosti poate mai bine decat l.ai cunoaste in realitate... noi am vorbit pe net 4 luni pana ce ne.am intalnit...
ALICE
Asa te incarci cu mai multa curiozitate si emotii.
ghemotoc
CITAT(ALICE @ 02-02-2007, 02:34 PM) *

Asa te incarci cu mai multa curiozitate si emotii.

si inca cum...

fetelor, care ma poate ajuta si pe mine cu calculatorul? eu l.am scos de pe idieta dar am avut o problema cu el pentru ca nu avea nicio extensie... deci nu era nici macar un exe ... l.am deschis pana la urma cu un notepad dar degeaba... si nu.l mai am nici pe cel vechi...
ah... si mai am o intrebare... mi.am cumparat niste paine uscata dar mi.au iesit 8 p/100 g si in lista 1 felie paine uscata e 0.5 p si painea prajita e paine uscata?... pe.aici m.am pierdut complet
michelle
Materialele WW, inclusiv calculatorul le poti lua de aici.

Daca ai valorile pe ambalaj, le folosesti pe acelea. Imparti totalul la nr de felii.
irinush
Buna ziua! cam tarziu, stiu, dar totusi am venit!

am profitat de soare si am fost cu piticul la plimbare, l-am obosit, acum el doarme si eu gatesc ...
ca sa repar ce am stricat probabil aseara descurajandu-le pe mai proaspetele mamici, vreau sa va spun ca eu imi doresc tare mult inca un bebe, desi imi este destul de greu cu unul singur, tot nu rrenunt si sper ca pana face david maxim 4 ani sa mai am unul, deci, pana la urma e mult mai frumos decat este greu!

Himere, David a inceput de ceva timp sa se loveasca cu capul de diverse obiecte cand nu obtine exact ce vrea el exact cand vrea el ... am citit despre subiect, am vorbit si cu doctorita si concluzia e aceeasi: intre 1.5 - 3 ani asa fac toti, e bine sa ii ignori si se vor potoli singuri .. eu asa fac cu david, uneori functioneaza, alteori insa .. nu prea ... asta este ...

peach
CITAT(himere2005 @ 02-02-2007, 01:31 PM) *

ramona, de la sarutata am inteles ca se pierd si calorii naughty.gif ...nu-ti urez inca casa de piatra grin.gif ...noroc cu tine ca mai vii cu povesti palpitante...eu una sunt mare amatoare biggrin.gif

ce calorii mai Himere nu vezi ca maninca frusecuri
Sexymom
CITAT(ramonavlas @ 02-02-2007, 04:22 PM) *

[Eu sunt fff pupacioasa (m-as pupa toata ziua)............l-am gasit, ma intrece la asa ceva pupic.gif

Al meu abia sta la pupat lol.gif rar am parte de asa ceva , ca in povesti, asta de Craciun , Paste si Revelion. lol.gif

Va salut fete vorbarete, am venit si eu de la sala mai devreme, nu mai e frumuselul de ieri, e vechiul instructor, deci nu am mai avut la ce sa ma uit sad.gif ca ieri imi cau fugeau ochii naughty.gif

Sa nu tregeti concluzii pripite ca eu sunt femeie serioasa lol.gif
ghemotoc
CITAT(michelle @ 02-02-2007, 02:58 PM) *

Materialele WW, inclusiv calculatorul le poti lua de aici.

Daca ai valorile pe ambalaj, le folosesti pe acelea. Imparti totalul la nr de felii.

mersi mult de tot si deci... (blondele ca blondele...) painea prajita pot s.o consider uscata nu?
himere2005
valeu irinush, dei se poate si mai rau doh.gif )).gif ...pana la un an jumatate tot e bine ca doar tipa, dupa aia o s-o mai suporte si altii atea ore (bona) grin.gif

sexy, tu esti femeie serioasa, da' ochii nu )).gif
uka
am venit de la examen, il iau sigur, nu stiu cand s evor da rezultatele insa nu imi fac probleme.... am aceeasi stare ca ieri si iar mi-e frica sa mananc
bine ai venit flavia
Sexymom
CITAT(himere2005 @ 02-02-2007, 05:05 PM) *

blum.gif
irinush
Himere, Bia e mortala rau! pupic.gif

nici al meu sot nu e pupacios, noroc cu mine care nu sunt la fel ca el ...
ghemotoc
CITAT(uka @ 02-02-2007, 03:08 PM) *

am venit de la examen, il iau sigur, nu stiu cand s evor da rezultatele insa nu imi fac probleme.... am aceeasi stare ca ieri si iar mi-e frica sa mananc
bine ai venit flavia

mersi mersi...
Monic

CITAT(Sexymom @ 02-02-2007, 04:08 PM) *

CITAT(himere2005 @ 02-02-2007, 05:05 PM) *

blum.gif

Himere cine stie cunoaste blum.gif lol.gif
himere2005
multumesc, am inteles din prima Monic tease.gif
e...sa auzim daca mai ramane cineva pe net in we ca multe dintre voi plecati la munte, eu am aniversare...cine mentine spiritul WW in acest vikend?
ramonavlas
[quote name='ghemotoc' date='02-02-2007, 04:33 PM' post='47424']
Eu cred ca asa iasa cel mai bine.Ceva neplanificat.
[/quote]

nu neaparat neplanificat dar ajungi sa.l cunosti poate mai bine decat l.ai cunoaste in realitate... noi am vorbit pe net 4 luni pana ce ne.am intalnit...
[/quote]

Noi am vorbit deja aproape 2 ani.
himere2005
nici al meu nu e foarte pupacios, este, dar mai mult e fursacios )).gif ...ca sa nu zic altceva giggle.gif
ramonavlas
CITAT(peach @ 02-02-2007, 05:00 PM) *

CITAT(himere2005 @ 02-02-2007, 01:31 PM) *

ce calorii mai Himere nu vezi ca maninca frusecuri

lol.gif lol.gif Chiar asa.......
ALICE
CITAT

Muuult.Inseamna ca s-au adunat ceva emotii.
ramonavlas
Ghemotoc, bine ai vebit printre noi!
Uka, felicitari pt examen. Mai ai sau a fost ultimul? Scuze daca ai mai zis, dar am avut de recuperat 33 de pagini, si le-am recuperat in diagonala dry.gif
himere2005
si eu sunt pupacioasa si mama: "hai n-o mai pupa atat toata ziua ca-i dai microbi " grin.gif
ALICE
Dar s-au consumat emotiile si energia acumulata, cu fursecurile alea.
ramonavlas
CITAT(ALICE @ 02-02-2007, 05:18 PM) *

CITAT

Muuult.Inseamna ca s-au adunat ceva emotii.

Dupa o luna de "conversatie pe net" eram in stare sa.....ne mutam impreuna )).gif Si acum suntem hug.gif

CITAT(ALICE @ 02-02-2007, 05:20 PM) *

Dar s-au consumat emotiile si energia acumulata, cu fursecurile alea.

Nu s-au consumat chiar toate emotiile. Eu mai am si acum, cand vorbim la telefon.............. Iti dai seama ca am recuperat noi ceva in 3 zile........dar nu tot ce am "pierdut" in 3 ani.
Dar o sa avem timp si ocazii )).gif
ALICE
CITAT(ramonavlas @ 02-02-2007, 05:21 PM) *

Dupa o luna de "conversatie pe net" eram in stare sa.....ne mutam impreuna )).gif Si acum suntem hug.gif

Presimt ca o sa iasa ceva frumos. wub.gif
uka
CITAT(ramonavlas @ 02-02-2007, 03:20 PM) *

[Uka, felicitari pt examen. Mai ai sau a fost ultimul? Scuze daca ai mai zis, dar am avut de recuperat 33 de pagini, si le-am recuperat in diagonala dry.gif

asta a fost ultimul... mai am de aflat rezult la 2 exam restul sunt luate, cred k voi termina sesiunea=9 exam cu o restanta dar inca nu stiu sigur
ramonavlas
Nu vi se pare ca vorbesc (scriu) ca o femeie.......indragostita? yahoo.gif

CITAT(ALICE @ 02-02-2007, 05:22 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 02-02-2007, 05:21 PM) *

Presimt ca o sa iasa ceva frumos. wub.gif

Sa dea Dumnezeu. Ne dorim amandoi asta.........
ALICE
Ba da ni se pare.Bine ca ti-a distras atentia de la celalalt.Sper sa te fi indragostit. cheer.gif
ramonavlas
Uka, multa bafta la aflarea rezultatelor.........
Miha, tu cum stai cu examenele?
himere2005
ce sa ni se pare ...esti indragostita pana peste cap....data viitoare cand va intalniti iti sugerez sa-i faci niste paste lungi si sa va intalniti amandoi la mijlocul pastelor biggrin.gif
ramonavlas
CITAT(ALICE @ 02-02-2007, 05:24 PM) *

Ba da ni se pare.Bine ca ti-a distras atentia de la celalalt.Sper sa te fi indragostit. cheer.gif

Mi-a distras atentia f tare de la Potential. M-a sunat zilele astea de 3-4 ori pe zi. nici cand eram "impreuna" nu se intampla asta zilnic. Cica ma suna sa il ajut cu camera de hotel (ca el nu putea vezi Doamne sa sune la receptie sa se intereseze) pt cineva; sa il ajut sa isi faca o scrisoare de intentie in engleza; sa il ajut sa invete pt sesiune si ...motive din astea..........
Speri ca m-am indragostit??? Eu ma indrept spre.....siguranta!
CITAT(himere2005 @ 02-02-2007, 05:26 PM) *

ce sa ni se pare ...esti indragostita pana peste cap....data viitoare cand va intalniti iti sugerez sa-i faci niste paste lungi si sa va intalniti amandoi la mijlocul pastelor biggrin.gif

Am facut asa ceva dar nu cu paste, cu ceva mai ingrasacios........... blushing.gif
ALICE
CITAT(ramonavlas @ 02-02-2007, 05:27 PM) *

Mi-a distras atentia f tare de la Potential. M-a sunat zilele astea de 3-4 ori pe zi. nici cand eram "impreuna" nu se intampla asta zilnic. Cica ma suna sa il ajut cu camera de hotel (ca el nu putea vezi Doamne sa sune la receptie sa se intereseze) pt cineva; sa il ajut sa isi faca o scrisoare de intentie in engleza; sa il ajut sa invete pt sesiune si ...motive din astea..........

Pai asa se intampla.Tot cand nu trebuie.Zici ca presimte ceva.
himere2005
ramona, poate-i iei pe amandoi sub plapumioara sa nu le fie frig in iarna asta )).gif tease.gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 02-02-2007, 05:36 PM) *

ramona, poate-i iei pe amandoi sub plapumioara sa nu le fie frig in iarna asta )).gif tease.gif

Himere, dar nebunatica mai esti! )).gif
himere2005
irinush, nu mai stiu ce iti cautai tu bona sau cineva care sa te ajute la curatenie, ai gasit? si mai vroiam sa te intreb cum de rezisti sa nu mai gatesti platouri intregi de dulciuri...ca eu nu sunt cu dulciurile, dar in timpul saptamanii sunt ingeras si in we, de obicei duminica, simt nevoia sa gatesc ceva nepermis ...am o groaza de idei pentru urmatoarele 2 luni care vreau sa le testez, m-am gandit ce vreau sa testez si de Valentine's day grin.gif
Monic
CITAT(himere2005 @ 02-02-2007, 04:46 PM) *

irinush, nu mai stiu ce iti cautai tu bona sau cineva care sa te ajute la curatenie, ai gasit? si mai vroiam sa te intreb cum de rezisti sa nu mai gatesti platouri intregi de dulciuri...ca eu nu sunt cu dulciurile, dar in timpul saptamanii sunt ingeras si in we, de obicei duminica, simt nevoia sa gatesc ceva nepermis ...am o groaza de idei pentru urmatoarele 2 luni care vreau sa le testez, m-am gandit ce vreau sa testez si de Valentine's day grin.gif

fursecuri cu furescaciosul? )).gif
michelle
CITAT(ramonavlas @ 02-02-2007, 03:24 PM) *

Miha, tu cum stai cu examenele?

Mai am unul maine seara.. Cel de luni nu stiu inca daca l-am luat.

Flavia, sper ca nu ma insel, dar painea uscata e totuna cu painea prajita.
ghemotoc
CITAT(ramonavlas @ 02-02-2007, 03:15 PM) *

pana v.ati intalnit prima oara???????????? super mult... dar daca ma gandesc mai bine nici noi nu cred ca ne.am fi intalnit mai repede daca nu ar fi venit in vizita acasa (el statea in germania atunci dar dupa 1 an a revenit la brasov...)
himere2005
monic, sper sa ma tina balamalele )).gif ...ca oricum o sa am ceva de pregatit ca vreau sa fie surpriza pentru babuin si fiind in timpul saptamanii bia o sa misune pe langa mine, sper sa rezist eroic biggrin.gif
ghemotoc
CITAT(michelle @ 02-02-2007, 03:53 PM) *

Flavia, sper ca nu ma insel, dar painea uscata e totuna cu painea prajita.

asa m.am gandit si eu dar am spus ca voi stiti mai bine ca mine smile.gif
ALICE
Eu maine la cabana fac mancare chinezeasca cu orez prajit cu ou.M-am dotat cu sos soia,piper alb,ulei masline
Monic
eu am cumparat peste si am de gand sa mananc peste prajit.
As face si o prajiturica, si mi-as lua ceva bip cu 80% cacao ca sa nu ingrase unsure.gif
himere2005
tot pe irinush, sau daca mai este cineva care cumpara frecvent Uncle Ben's care e mai bun sosul marocan sau cel din malaezia (asta este de prune). as vrea sa am un sos mai bunicel in casa de ziua lui dan pentru friptura de pui, da' nu stiu ce sa iau rolleyes.gif
anca veselie
himere, de ce nu faci pui cu ciuperci si smantana?
himere2005
pai vreau sa fac pulpele americane de care v-am zis cu cartofi taranesti si sa am si un sos in casa, eu de ex. prefer sa nu fie totul uscat, ca sa alunece mai bine pe gat. ar merge un tzatichi di smantana, castravete si usturoi? ca asta stiu sa-l fac...mmm?
ramonavlas
CITAT(ghemotoc @ 02-02-2007, 05:55 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 02-02-2007, 03:15 PM) *

pana v.ati intalnit prima oara???????????? super mult... dar daca ma gandesc mai bine nici noi nu cred ca ne.am fi intalnit mai repede daca nu ar fi venit in vizita acasa (el statea in germania atunci dar dupa 1 an a revenit la brasov...)

Da, pana ne-am intalnit prima data )).gif Bine, ne-am mai vazut in poze si pe web cam.
ady_raluk
himere, eu am din ala cu prune si acuma in frigider, l-am cumparat de craciun...e groaznic..adick mie una nu imi place delok..e cu prune si chilii, si mai am unul cu caise si sofran..care e si mai groaznic smile.gif
himere2005
raluk, ai mancat vreun sos bun, eventual sa-mi spui si denumirea sa-l caut in market? Uncle Ben's mi s-a parut ok ca nu are conservanti...eu am luat data trecuta cu chilli si nu mai stiu ce, ceva foarte iute si nu mai iau din ala
ady_raluk
eu sunt fan sosuri uncle bens.cel cu ciuperci mi-a placut mult..dar incearca si tu cu prune ..poate tie o sa iti placa..stii tu : gusturile nu se discuta smile.gif pupic.gif
lilianab
Brava fetele!!!...eu imi sparg capul(si tot nu intra!) cu contabilitatea si voi aici "fursecuri...fursecaciosi...cunostinte si telenovele pe net"....si fara mine?! dry.gif pai eu sunt fan numarul 1 la chestii de genul "viata bate filmul" cheer.gif ...pai cine daca nu eu a cunoscut un israelian pe net,a vrut sa lase tot ca sa plece in cele din urma la el,a venit razboiul...la loc comanda si ca sa nu pierd timpul m-am inscris la facultate...cand s-o gatat razboiul,israelitul nu mai avea munca,dar avea pretentia sa abandonez tot aici si sa plec...pai abia dadusem de gustul vietii de student...acolo,la ce?....si uite asa mi-am vazut de scoala,in paralel am cunoscut "mamarutzul meu"(care cica e un fel de buburuza mai nobila,zice el blum.gif )...si luni,dupa ce trece examenul de "baze" vine mamaruuutzuuuul!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif ...si citind povestea Ramonei,citind de fursecuri si fursecaciosi,...aleleu fetelor ma duc sa socot4sc cate ore mai sunt pana luni la 11.50! naughty.gif naughty.gif ...am auzit ca de la ..fursecuri trece garantat si gripa si tuse si reumatizm si... yahoo.gif yahoo.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.