Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ALICE
Eu plec,weekend placut plin de fursecuri ingrasacioase.
irinush
ok, am revenit, am facut 50min sport: bicicleta plus exercitii pt toate grupele de muschi si bag un platou cu fructe (un mar, o para, un kiwi si o portocala) impreuna cu inca o cafea! multumesc fetelor pt ca m-ati impulsionat sa fac sport! pupic.gif

Himere, inca nu am gasit bona, abia am inceput sa caut, la menajera am renuntat deja ca i=ultimele dati nu mi-a facut deloc curat ca lumea si a trebuit sa fac eu in urma ei, mai bine fac tot eu si de banii aia imi cumpar cate ceva pe masura ce si slabesc )).gif

mie imi place mult sosu uncle ben seet and sour; am gatit si eu azi pui cu amestec chinezesc si orez, doar ca eu am folosit ff putin ulei, asa c anu mi-a iesit ca la restaurant, dar cu sos de soia deasupra e bun, si e si dietetic ...

ai observat bine Himere, eu nu am mai pregatit nimic dulce de la sf Ion, dar o sa pregatesc de ziua mea, dar numai un tort si nimic altceva, pt ca daca fac sigur mananc, ca nu ma pot abtine, asa cand mi-e pofta de dulce bag un iaurt de la exquisa care imi place de mor si gata!

himere2005
)).gif ...n-am mai auzit expresia de mamarutz grin.gif , da' poate ia locul babuinului )).gif ce-as mai rade sa-i zic asa lui dan
lilianab
CITAT(himere2005 @ 02-02-2007, 04:54 PM) *

)).gif ...n-am mai auzit expresia de mamarutz grin.gif , da' poate ia locul babuinului )).gif ce-as mai rade sa-i zic asa lui dan

eee!pai vezi?eu sunt mamarutza si el mamarutzu...ieri am aflat si cam cum arata in versiunea lui...ceva cam cum e broscoiul ala care canta "ring-ding-ding...":o buburuza(neaparat mai nobila!!) cu ochelari gen Vadim,cu fular alb la gat,gen Dezbracatul,cu casca pe cap(ca mamarutzul mai si zboara si il trage curentul la urechi)...si cand zboara spre Galati,are un banner luuung pe care scrie "mamarutzul iubeste pe mamarutza lui"
lol.gif
himere2005
liliana, el nu este din galati?
lilianab
CITAT(himere2005 @ 02-02-2007, 05:05 PM) *

liliana, el nu este din galati?

Nu.Este din Oradea.Imi e drag fiindca e jumate cat mine dar nu il deranjeaza,ma iubeste de se topeste,dar si eu la fel...si ma sustine in orice:sanatate,scoala..orice.E un mamarutz tare bun si simt ca el ar putea fi THE ONE wink1.gif
uka
pe ce site era timea??k citisem acolo ceva interesant si aucm nu mai stiu
irinush
va doresc o seara buna!
lilianab
ies si eu,ma scufund in carte la loc...week end placut tuturor si bafta la examene celor ce au zilele astea!
himere2005
http://lumeapiticilor.ro/
uka, aici
Lacry
meniul zilei de azi:

o chifla 2p
un bip 3p
mere 1p
lapte 1p

N-am mai mancat altceva pentru ca ma duc la o ..."ingrasatorie" )).gif , e ziua nasei

De luni nu ma mai duk la servici naughty.gif
Poate o vizita vinerea viitoare... si dupa aia, trecem la lucruri mai interesante yahoo.gif
May
Hi smile.gif eu tot racita moarta si parca din ce in ce sunt mai rau desi e a 3-a zi de antibiotice sad.gif aseara am avut o criza de tuse atat de tampita incat am vomitat dry.gif

Flavia bine ai venit si bafta la slabit cheer.gif

ramona ma bucur mult pt tine ca ti-ai indeplinit acest vis si poate babuinul asta devine ginerica naughty.gif si sa stii ca eu am prezis ca o sa faceti fursecuri, caut postul daca nu ma crezi )).gif

liliana ai intrat oficial in clubul WW pt ca se vede ca esti razna la fel ca si noi lol.gif hug.gif si sa stii ca broscoiul ala cu ring-ding-ding se numeste crazy frog... ghici ce mascota am pe noptiera? lol.gif

Imagine

Babuinul meu e tare pupacios.... atat de pupacios incat dimineatza nici nu ar mai trebui sa ma spal pe fatza lol.gif
ramonavlas
CITAT(Maybeline @ 31-01-2007, 01:22 AM) *

Eu cand ma gandesc ce face ramona, numai fursecuri imi trec prin cap lol.gif Doamne iarta-ma ca sunt cea mai mare pacatoasa plecaciune.gif pope.gif

Noapte buna fetelor give_rose.gif

L-am vazut si eu............... pupic.gif
May
)).gif pupic.gif ma bucur sincer pt tine, celalalt nu te merita si cred ca toate fetele sunt de acord cu mine hug.gif
ina_ceva
Acum am ajuns si eu de la examen si l-am luat si pe asta wink1.gif
Va citesc putin apoi ma bag la somnic ca sunt wacko.gif
irinush
am revenit si eu de la plimbare; Ina bravo pt examene si somn usor!
May
Ina bravooo cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

JAGA JAGA lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 02-02-2007, 12:34 PM) *

CITAT(danyhoney @ 02-02-2007, 12:18 PM) *

Ciabatta cu masline ( sau cu usturoi) : 25 gr = 2 p

scumpa rau

O fi scumpa, dar eu tot imi iau; mi-ai facut pofta , anca blum.gif

Himere, La multi ani babuinului!
Bine ai venit, flavia!

Bravo, ramona! Ma bucur pentru tine ca ti-ai gasit babuin blum.gif (unul care sa merite grin.gif ). Super poveste!
Ai vb cu el despre celalalt? Cand ii spui fostului Potential sa nu mai aspire la gradul asta?

Felicitari pentru examen, uka!

Voi mentine eu spiritul WW in WE; asta daca am timp, ca duminica ma asteapta alt examen sorry.gif

lilianab
CITAT(Maybeline @ 02-02-2007, 05:55 PM) *

Hi smile.gif eu tot racita moarta si parca din ce in ce sunt mai rau desi e a 3-a zi de antibiotice sad.gif aseara am avut o criza de tuse atat de tampita incat am vomitat dry.gif

liliana ai intrat oficial in clubul WW pt ca se vede ca esti razna la fel ca si noi lol.gif hug.gif si sa stii ca broscoiul ala cu ring-ding-ding se numeste crazy frog... ghici ce mascota am pe noptiera? lol.gif

Imagine

Babuinul meu e tare pupacios.... atat de pupacios incat dimineatza nici nu ar mai trebui sa ma spal pe fatza lol.gif

Despre tuse:nimeni nu te intelege mai bine ca mine.Eu,contra careia au facut vecinii alianta sa ma evacueze din bloc pentru poluarea fonica naughty.gif ...plus acelasi rezultat final ca tine.
Multumesc de primire in club...pai o sa vedeti voi pe parcurs,mai ales dupa examene,cand am sa am timp,ca nu sunt bine cu capul deloc,dar chiar deloc!! yahoo.gif ...nu puteam sa ii spun mamarutzului "crazy frog" fiindca el e buburuza(mai nobila,ca ma omoara daca nu specific! lol.gif ) si in plus el nu e vanat ca broscoiul...el e neaparat rosu!! cheer.gif ...cat priveste fursecurile...aleleu fetelor,ma duc sa vad cate ore au mai ramas pana luni la pranz!! yahoo.gif
ina_ceva
Spor la gatit in WE, alice!
Bravo pentru exercitii, irinush!

CITAT(lilianab @ 02-02-2007, 05:11 PM) *

E un mamarutz tare bun si simt ca el ar putea fi THE ONE wink1.gif

Bafta, liliana! Sper sa auzim de nunta in curand wink1.gif .Spor la invatat!

Merci irinush, may!
ghemotoc
multumesc la toata lumea pentru urari si va urez si eu voua bafta la examene (la cine e cazul)... altfel... weekend usor si odihnitor...
si fara prea multe tentatii d.alea... biggrin.gif
irinush
week-end placut!
ina_ceva
WE placut neuronasi!
pupic.gif hug.gif

Somnic usor!
ramonavlas
Ina, Potentialului i-am spus despre Babuin, inainte sa ajunga. Cred ca si asta a fost un motiv pt care m-a sunat atat zilele astea........
Tocmai am vorbit cu el (babuinul) si imi e asa de dor de el...................si lui de mine.
Stiti ce mi-a spus? Ca se gandeste f serios sa nu se mai intoarca in Londra blushing.gif Sper ca l-am convins sa mai mearga pana isi indeplineste "misiunea" acolo, pt ca i-am promis ca il astept..............
A, felicitari pt examen!
ramonavlas
Lilianab, super tare cu fursecurile. lasa ca nu mai e asa mult! Ce sa mai zic eu ca astept pana in aprilie???????
emu
Hola chikas smile.gif

Vad ca se ingroasa cercul smile.gif Bun venit Flavia si bafta cu numaratul smile.gif

Succes in continuare la examene fetelor si felicitari ca va tineti de sport, celor care se tin de el intr-adevar smile.gif eu abia astept sa plec pe munte azi... nu mai am stare... se vede destul de bine pe mine ca n-am avut timp zilele astea... o sa incerc sa pun o poza mai recenta sa vedeti ce umflatica m-am facut iar )).gif

Nu-mi vine sa cred ca-i vineri... weekend frumos tuturor

p.s. misto povestea ramona smile.gif

Imagine

mai am astea "cateva" kg care se incapataneaza sa stea cu mine, oricat m-as stradui cu dieta... de-aia sunt mai mult ca niciodata pusa pe miscare.. e bine ca vorbiti si voi mai des de asta... sa ma tina si pe mine "pofta" )).gif
lilianab
CITAT(ramonavlas @ 02-02-2007, 08:24 PM) *

Lilianab, super tare cu fursecurile. lasa ca nu mai e asa mult! Ce sa mai zic eu ca astept pana in aprilie???????

Hehehe!! )).gif te cred ca ti-e usor sa zici ca nu mai e mult pana luni...dar eu astept.. hug.gif ... "fursecuri" din decembrie!!!..usor ii spune "satulul" " flamandului" ca nu mai e mult tease.gif ...lasa ca o sa fiu pe aproape cu cateva zile inainte de revenirea din aprilie,si am sa te incurajez si eu devil.gif yahoo.gif (o spun prieteneste,cu un zambet sagalnic pe buze,sper ca nu te superi!!!)

CITAT(ina_ceva @ 02-02-2007, 07:29 PM) *

Spor la gatit in WE, alice!
Bravo pentru exercitii, irinush!

CITAT(lilianab @ 02-02-2007, 05:11 PM) *

E un mamarutz tare bun si simt ca el ar putea fi THE ONE wink1.gif

Bafta, liliana! Sper sa auzim de nunta in curand wink1.gif .Spor la invatat!

Merci irinush, may!

Am cam trecut de varsta cand nunta era prioritatea zero,dar de data asta parca n-as mai zice "pas" grin.gif yahoo.gif ,mai ales ca ne facem planuri pe urmatorii 30 de ani,cel putin!!.Multumesc de urari.Mi-e teama de examenul asta,mai rau ca de oricare altul... sorry.gif
ramonavlas
Lili, stai linistita. Inacea perioada nimeni cu nimik nu va reusi sa ma supere sau sa ma indispuna.......
Incercam si eu sa te incurajez pupic.gif
May
emu fata tu esti nebuna? de unde vrei sa mai slabesti 9 kile? de la minte? w00t.gif w00t.gif w00t.gif
emu
CITAT(Maybeline @ 02-02-2007, 02:20 PM) *

emu fata tu esti nebuna? de unde vrei sa mai slabesti 9 kile? de la minte? w00t.gif w00t.gif w00t.gif

lol.gif lol.gif oare atat de mult sa cantareasca mintea unui emu? lol.gif

eu am asa o amintire ca la 50kg arat super bine (pozele si imbracamintea nu ma arata exact cum sunt acum) dar mai vedem, oricum am mai avut eu teluri de mai putin de 9kg si nu le-am atins... asa ca de ce sa nu pun atat? ca doar nu m-or durea... kg-le... sau... mintea hahahahaha de la zis pana la facut e cale luuuuuunga luuuunga )).gif

nota sep: as fi multumita daca mi-ar veni fustele si pantalonii de anul trecut, pt inceput... am reusit se pare sa bat recordul de sarbatori la kg acumulate intr-o per scurta de timp
ramonavlas
Am ajuns si eu acasa de la munca. Si, innebunesc. Simt in toata casa parfumul lui, unde ma uit il vad pe el.........cred ca innebunesc pana cand se intoarce..............
_noni_
CITAT(ramonavlas @ 02-02-2007, 10:51 PM) *

Am ajuns si eu acasa de la munca. Si, innebunesc. Simt in toata casa parfumul lui, unde ma uit il vad pe el.........cred ca innebunesc pana cand se intoarce..............

Ramo, in primul rand vreau sa-ti spun ca ma bucur enorm pentru tine! pupic.gif ma regasesc intr-un fel in povestea ta minunata. si eu cand l-am cunoscut pe sotul meu lucra deja de 5 ani in strainatete. si culmea, cand ne-am cunoscut noi, el tot in anglia era. si-l vedeam odata la 3 luni si stiu ce inseamna. in UK nu puteam sa merg ca-mi trebuia viza, apoi a plecat in arabia saudita, alta perioada de chin. spre norocul nostru in ultimii 3 ani a avut contracte in europa si am putut sa merg si eu.

macar acum te poti duce si tu in UK sa-l vizitezi. pot sa-ti dau si un site cu bilete de avion ffff ieftine, ca deh, sunt informata grin.gif www.wizzair.com

ma bucur de starea in care esti pentru ca o cunosc si-mi aduc si eu aminte de mine cu drag de cand eram asa. o sa vezi ca o sa treaca totusi repede, exista internet, camere web, skype, telefon, etc. - va descurcati voi intr-un fel )).gif .

si se simte pana aici ca "love is in the air " wub.gif

hug.gif pupic.gif
Lacry
Ina,felicitari pentru examen hug.gif
Emu, arati foarte bine smile.gif , dar te inteleg, pentru ca si eu vreau sa mai dau jos niste kile care cica nu se vad. Da' le simt eu ca-s pe mine si in plus! wink1.gif

Si eu am vrut sa-l pun pe Babu sa-mi fca o poza asta seara, dupa ce ne-am intros de la pizzerie ( unde mi-am facut de cap, sa vedeti ce pumni in cap o sa-mi dau maine de dimineata, cand m-oi sui pe cantar...) dar, cum eu nu pot sa mint, urma sa-i spun ca este pentru voi, in special pentru Himere ( La multi ani Babuinului )).gif ) ca sa vedeti cu cine aveti de-a face. Si, daca-i spuneam ca-i pentru voi, ajungeam la subiectul stat pe net, de la care ne-am certat rau in urma cu doua zile. Abia ne-am impacat, asa ca, trebuie sa stau pe net "pe furis" unsure.gif

Va doresc un minunat WE pupic.gif
otilici
Buna dimineata la fete! floare.gif Un week-end placut va doresc!
Eu nu am avut net 2 zile si ma simteam atat de nasol fara voi... sad.gif .Bine ca s-a rezolvat problema cheer.gif
Tulip
Buna dimineata!Si un we minunat! floare.gif floare.gif

Ma duc sa iau micul dejun cu babuinul,iar apoi sa-l trimit dupa Timea(la socrii a dormit fata azi noapte wink1.gif )
ina_ceva
Neatza! blum.gif

Oare va ma ninge luna asta? As vrea si eu putina zapada sorry.gif
himere2005
neata si de la mine
oti, ce a crescut baietelul tau w00t.gif e blondut?
eu am stat aseara pana la 23.00 sa pregatesc platourile entru ziua lui dan si azi dimineata m-am trezit mai devreme, ca trebuia sa fac ceva proaspat la cuptor naughty.gif sper sa fie multumiti colegii grin.gif poate ma lauda careva pe acolo rolleyes.gif blum.gif

lacry, ma bucur ca s-a rezolvat smile.gif pupic.gif
otilici
CITAT(himere2005 @ 03-02-2007, 10:18 AM) *

neata si de la mine
oti, ce a crescut baietelul tau w00t.gif e blondut?
eu am stat aseara pana la 23.00 sa pregatesc platourile entru ziua lui dan si azi dimineata m-am trezit mai devreme, ca trebuia sa fac ceva proaspat la cuptor naughty.gif sper sa fie multumiti colegii grin.gif poate ma lauda careva pe acolo rolleyes.gif blum.gif

lacry, ma bucur ca s-a rezolvat smile.gif pupic.gif

Da himere,e un blond-saten cumva si creste ca din apa ca si taica-sau ii inalt bine baby.gif
La MUlti Ani lui Dan si petrecere frumoasa sa aveti1
Si eu azi merg la starea civila la o prietena,deci dupa-amiaza ospat grin.gif ,noroc ca nu am cu cine sa-l las pe pitic si o sa-l caram dupa noi,deci nu prea voi avea timp de papat cheer.gif De trei zile nu am numarat puncte,dar am fost cumintica,poate nci nu am apucat sa mananc de toate punctele wink1.gif In schimb aseara iar am bagat o tura de peste la cuptor,sper sa ajute un pic la cantar.

La noi nu a nins de 2 zile,iar de dimineata s-a pus iar pe o ninsoare deasa...Aici toate trotuarele sunt numai sticla de atata gheata,de abia poti iesi din casa,asa ca nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca iar ninge...Oricum e frumos afara wink1.gif
Tulip
In fiecare dimineata ma trezesc si ma si fug la geam in speranta ca a nins la noapte....da' de unde? mad.gif mad.gif

Otti,venim la noi....asteapta-ne! blum.gif blum.gif blum.gif

Himere,la multi ani babuinului!!!
ina_ceva
Emu, arati super in poza give_rose.gif !
Merci, lacry!

Tulip, deci azi noapte ati fost singuri? naughty.gif
himere, sigur vei primi cuvinte de lauda wink1.gif
Tulip
da,Ina tease.gif tease.gif tease.gif
himere2005
chiar asa tulip, dezvolta )).gif cred ca ai tras un pui de somn adanc, nu ti-a mai trebuit nimic )).gif
multumesc fetelor in numele lui dan, diseara mergem iar la cumparaturi ca eu n-am putut sa car atat, am luat ce era urgent, pentru colegii lui, pentru noi, pentru maine mai avem de luat...deja am venit aseara incarcata ca un magar cu un ghiozdan (ca forma de ghiozdan mai mult are) in spate si 2 sacose...vreau masina smile.gif

am gasit betisoare de mancat mancare chinezeasca la kaufland ...10 betisoare bambus 4,5 lei
Tulip
lol.gif ce sa dezvolt?
cel mai important este ca am dormit fara sa ma trezeasca cineva pana la 9.30 lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
am luat aseara sos uncle ben's chilli szechuan, picant....nu am gasit decat cateva sortimente la kaufland, nu stiu de ce? rolleyes.gif oricum e pretul e mai bun ca in alta parte 5,4 lei ...e bunicel, dar nu grozav...are muguri de bambus si ulei de susan, chestiile astea mi s-au parut mie mai exotice
Tulip
si cum il folosesti,Himere?Doar asa simplu,langa carne,friptura?
uka
Neatza fetele, inca nu m-am trezit dar am intrat sa semnez condica. Aseara a venit sa am ia prietena mea de la serv cu iubi ei si ce sa afcem si p unde sa mergem... asa k ... am ajuns in Azuga, ne-am bagat putzin in zapada care e d aproape un metru si e superbaaaa, am mai ramas la un suc p acolo si pe 3 dim am ajuns in buc din nou... acum sunt la serv, super chiauna...

va pup
himere2005
de exemplu noi am facut aseara, eu nu am mancat, dan...cotlet de porc, taiat patratele, dupa ce am calit carnea in ulei, am adaugat un pic de apa, sa se mai inmoaie si la final sosul (o parte din borcan). e ar trebui mancat langa o garnitura...dar al meu sot mananca doar carnea cu paine si garnitura ioc, asa ca n-am mai facut nici o garnitura. dar cred ca merge cu orez, paste, cartofi, mazare, amestec de legume chinezesti

ma duc sa testez betisoarele un pic ca mai am niste orez cu urzici adus de mama grin.gif

nu stiu daca voi ati folosit betisoare pana acum, dar ma intreb daca orezul care il face mama care e un pic mai gras, deci sta mai bine legat e destul de greu de mancat, cum il mananci pe ala care e mai dietetic si nu sta teapan....cred ca ramai flamand )).gif
ramonavlas
Buna dimineata!
M-am trezit si eu cumva. Ninge la noi ca in povesti si eu trebuie sa mearga la munca sad.gif
WE placut va doresc.

Noni, multumesc de site, o sa imi fie de folos pupic.gif
Tulip
cheer.gif cheer.gif cheer.gif NINGE!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
himere2005
la noi e soare, dar tata spunea ca sunt -3 grade afara
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.