Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
SORANA ceva nou pe la tine?
ady_raluk
pup fetele pupic.gif pupic.gif
raportez: la arad ploua de rupe pamantul..e o vreme super urata afara
himere2005
eu sunt incantata ca am primit laude de la toata lumea de la servici ca am vorbit cu dan biggrin.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 03-02-2007, 12:21 PM) *

eu sunt incantata ca am primit laude de la toata lumea de la servici ca am vorbit cu dan biggrin.gif

bravo,Himere!!!!meriti toate laudele! wink1.gif
himere2005
lol.gif lol.gif da voi de unde stiti, cine stie ce scovergi am facut si io ma laud pe aici lol.gif lol.gif
ina_ceva
Uka, buna prietena ai; are grija sa te mai scoata din starea in care esti wink1.gif . Ceva nou in leg cu el?

La mine nu ninge, e chiar soare (cu ceva dinti) dry.gif mad.gif

Stim noi cat de buna esti in bucatarie, himere blushing.gif si nu numai in bucatarie, chiar si in patutzul Biei)

Cine e din Budapesta, monic si noni? ( sau ma insel unsure.gif )
uka
sa va spun ce am facut, nu stiu dk bine sau nu..
dar stiti k mai demult teo mi-a luat abon la vodafone ptr k plateam de la 40 dolari in sus, si mi-a dat mie cartela lui. aseara i-am trim mesaj k azi dk sun p nr ala ar fi bine sa fie inchis (abon il fol el si tot eu il plateam) si azi am sunat si nu era inkis evident, asa k am sunat la vodafone si le-am zis sa-mi inkida abon k mi-a fost furat ptr k altfel nu aveam cum.. asa k l-am lasat fara telef...
el cu siguranta o sa interpreteze k o razbunare din partea mea dar nu e vba d asta e vba k eu platesc si nu vreau k el si cu FULGA sa se foloseasca de abonamentul...
credetzi k am facut bine? mie mi se pare k m-am tiganit putzin...dar.. am facut-o acum oricum...
k sa va pun la pct cu stririle, el s-a mutat d unde sta acum la o garsoniera cu chirie cu FULGA...a zis k e mia bine asa... poate o fi...
ina_ceva
CITAT(uka @ 03-02-2007, 12:42 PM) *

k sa va pun la pct cu stririle, el s-a mutat d unde sta acum la o garsoniera cu chirie cu FULGA...a zis k e mia bine asa... poate o fi...

Deja s-a mutat? wacko.gif
Din punctul meu de vedere ai facut bine cu abonamentul smile.gif
uka
CITAT(ina_ceva @ 03-02-2007, 12:52 PM) *

CITAT(uka @ 03-02-2007, 12:42 PM) *

Deja s-a mutat? wacko.gif
Din punctul meu de vedere ai facut bine cu abonamentul smile.gif

aseara trebuia sa isi stranga din lucruri.. sunt multe lucruri ciudate.... si fara raspunsuri.... dar nu vreau sa ma mai agit...
himere2005
MAI UKA, DAR E CHIAR BADARAN DACA S-A MUTAT IMEDIAT CU AIA SI bine ai facut ca i-ai inchis telefonul...eu nu stiu de ce te-a mai incurcat pana la urma si te-a lasat sa-ti faci planuri sad.gif ...asta este...macar stii acum cum stai...sper sa-ti gasesti jumatatea cat mai repede floare.gif
uka
pai... nu stiu ce sa mai cred k el oricum, vorba lui sor'sa face afirmatii gratuite si vb indiferent, ptr k mi-a spus 2 motive ptr care nu vrea sa maifie cu mine, printre care unul k o iubeste p aia... asa k dk o iubeste... nu are dkt sa fie fericit.. desi sor'sa a zis k nu le da mai mult d o luna...
Ella79
Neata
ina_ceva
Neatza ella! Parca tu ai mai fost in budapesta. Poti sa-mi recomanzi un loc de cazare? grin.gif
Tulip
CITAT(Ella79 @ 03-02-2007, 01:16 PM) *

Neata

hei,Ella,nu ne spui nimic?sau inca nu ti-ai baut cafeaua? blum.gif
himere2005
trebuie sa ne dai raportul ca prea mult te-am asteptat laugh.gif
soranutza
CITAT(himere2005 @ 03-02-2007, 10:57 AM) *

SORANA ceva nou pe la tine?

Hehe, ce mare ai scris, sa-mi sara-n ochi )).gif

Eu sa stiti ca las site-ul deschis, apoi cand mai am timp mai citesc cate o pagina... cred ca de multe ori apare ca si cum as fi prin preajma tot timpul dar nu-i asa sad.gif Nu sunt eu cea mai vorbareata cand e vorba de forumuri, nu stiu de ce.

Si eu, ca si Lacry, mi-am mai auzit-o de la prieten legat de statul pe net, mi-a zis de cateva ori ca sunt "addicted" si tare m-am atacat, desi cred ca are dreptate.

In rest, nimic nou, ne-am luat amandoi concediu doua saptamani si umblam de dimineata pana seara in magazine de mobila pentru casa. Am comandat canapelele, mobila pentru sufragerie, dulapul pentru dormitor pana acum. Mai avem luat mobila pentru camera de oaspeti si pentru birou. Nu e deloc interesant ce scriu eu aici, dar daca m-ai intrebat eu iti spun grin.gif

Nu am reusit sa numar fiindca acum stresul cu mutatul e foarte mare, trebuie sa ma linistesc prima data si sa am un program mai organizat ca sa ma apuc de dieta. Cele care au trecut prin asta cred ca ma inteleg foarte bine wink1.gif
_noni_
Ina, da eu si Moni suntem in Budapesta? vii incoace??? cheer.gif

Himere, LA MULTI ANI! babuinului si tie multe, multe felicitari!!! pupic.gif inca te mai asteptam cu surpriza aia grin.gif

Uka, eu zic ca bine ai facut cu abonamentul, doar n-o sa platesti tu convorbirile lui cu D-soara MOV, dau ma rog, cum o fi...eu zic ca ar trebui sa fii foarte fericita ca ai scapat de el, NU TE MERITA, TU ESTI MUUULLLLTT MUUULLLTTT deasupra lui. o sa vezi ca in scurt timp o sa fi OK si o sa-mi dai dreptatea. hug.gif

}{
ina_ceva
CITAT(_noni_ @ 03-02-2007, 01:29 PM) *

Da, se poate sa vin pe la sfarsitul lunii. Babuinul vrea sa petrecem impreuna un WE in afara. Prima varianta a fost budapesta, dar a zis ca daca nu-mi place mergem in alta parte, unde vreau eu wink1.gif .
Aveam nevoie de niste info despre cazare undeva, daca poti sa-mi recomanzi ceva (la preturi cat mai mici, calitate cat mai buna tease.gif )
Cu ocazia asta, sper sa ma intalnesc si cu voi hug.gif
_noni_
CITAT(ina_ceva @ 03-02-2007, 01:33 PM) *

Da, se poate sa vin pe la sfarsitul lunii. Babuinul vrea sa petrecem impreuna un WE in afara. Prima varianta a fost budapesta, dar a zis ca daca nu-mi place mergem in alta parte, unde vreau eu wink1.gif .
Aveam nevoie de niste info despre cazare undeva, daca poti sa-mi recomanzi ceva (la preturi cat mai mici, calitate cat mai buna tease.gif )
Cu ocazia asta, sper sa ma intalnesc si cu voi hug.gif

Urrraaaaaa!!!!! cheer.gif

deci, citeste intai asta si fa-ti idee ce inseamna Budapesta! smile.gif

eu zic ca o sa-ti placa!

cu cazarea da-mi cateva zile si-ti dau un raspuns. zi-mi cu ce veniti si cam ce-ati vrea sa faceti pe-aici ca sa ma orientez pe unde ar fi mai bine sa stati.

ar fi super sa ajungi si sa iesim in 3 , si cu Moni! )).gif

}{

eu azi vreau sa gatesc rulada de piept de pui la la sexy_mom si ciuperci umplute la cuptor a la Nessie! biggrin.gif
Ella79
Am recuperat si eu putin din urma, ca eram rupta de realitate.
Ramona, frumoasa povestea ta. Iti doresc din suflet sa va iubiti mereu si sa fiti fericiti 1000 de ani.
Himere, la multi ani babuinului. Eu ti-am mai zis tie ca esti o persoana extraordinara. In afara de faptul ca esti o mama excelenta, mai si gatesti dumnezeieste. Asa ca n-ar trebui sa ai emotii privind aprecierile colegilor lui Dan sau ale altcuiva. Eu, sincer, te admir foarte mult pentru tot ce faci pentru familia ta.
Ina, depinde cati bani vrei sa dai pe cazare in Budapesta. De obicei eu stau la Merkur Korona sau la Ibis. Ibis e misto si nu prea scump (in jur de 100 de euro pe noapte) si au servicii bune. Cel mai bine sa-ti zica Monic si Noni ca ele sunt acolo.

Eu m-am intors aseara din Germania. A fost greu, a fost obositor, dar a fost interesant si de succes. Eu zic ca am facut un contract bun dar deja asta nu mai conteaza decat pentru sufletul meu. Dupa cum va spuneam inainte sa plec, ma voi muta la alt job. Luni incep procedurile de mutare si negocierile cu actualii sefi ca sa ma lase sa plec.
Am apucat sa vizitez doar Wiesbaden, Maintz (cred ca asa se scrie...) si Franktfurt putin. Am prins reduceri de 70% la haine deci... va dati seama ca m-am intors cu o valiza de 40 kg (in conditiile in care maximul admis e 20 kg). Am avut noroc ca nu m-au pus aia sa platesc. )).gif Mi-ar placea sa traiesc acolo. Wiesbaden e un oras cu mult stil, extrem de frumos arhitectural, luxos pe alocuri si foarte foarte linistitor. Te de-streseaza cumva... Am fost si la o degustare de vinuri dar ziua am muncit ca sclavii, de la 9 dimineata la 7 seara in fiecare zi.

Ina, eu pentru un wek-end romantic in 2 iti recomand Venetia, Paris, Praga, Budapesta. In ordinea asta.
Vreti sa mergeti cu masina, sau cu avionul? Daca mergeti cu masina alegeti Budapesta ca e mai aproape. Desi oricum faci o zi pe drum.
ina_ceva
CITAT(_noni_ @ 03-02-2007, 01:39 PM) *

eu zic ca o sa-ti placa!

cu cazarea da-mi cateva zile si-ti dau un raspuns. zi-mi cu ce veniti si cam ce-ati vrea sa faceti pe-aici ca sa ma orientez pe unde ar fi mai bine sa stati.

}{

Inca nu ne-am gandit ce am vrea sa facem ; in principal vrem sa vizitam orasul (vorba babuinului: atractii turistice si istorice nu shopping )wink1.gif

_noni_
CITAT(ina_ceva @ 03-02-2007, 01:46 PM) *

CITAT(_noni_ @ 03-02-2007, 01:39 PM) *

eu zic ca o sa-ti placa!

}{

Inca nu ne-am gandit ce am vrea sa facem ; in principal vrem sa vizitam orasul (vorba babuinului: atractii turistice si istorice nu shopping )wink1.gif

e, atunci ghidul pe care ti l-am timis e numai bun, contine toate informatiile de care ai nevoie. chiar mai multe. va trebui sa te orientezi ca sunt o multime de atractii turistice si nu o sa aveti timp numai in 2 zile. asa ca citeste si zi-mi unde ai vrea sa mergi si apoi eu ma interesez de cazare in zona respectiva, ca sa nu fiti pe drumuri , ci sa avti timp sa vedeti cat mai multe.

}{
ina_ceva
Ella, bine ca ai avut timp sa te destinzi. Stai linistita, isi vor da repede seama de cat esti de buna si la noul loc de munca wink1.gif
Merci, noni! hug.gif pupic.gif
Ella79
M-am cantarit dimineata si am cu 400 gr mai mult decat cand am plecat. sad.gif Asta e!
Nu am avut cum sa numar efectiv puncte pentru ca era complet neprofesional sa fac figuri la masa. Am avut bufet suedez si am ales de mancare ce mi s-a parut mie mai light si mai sanatos. Dar la mancarea gatita... nu am avut cum sa ii intreb pe aia ce au pus in ea. Si-asa nu m-am atins de bere de faceau misto de mine ca sunt sectanta. )).gif
uka

Uka, eu zic ca bine ai facut cu abonamentul, doar n-o sa platesti tu convorbirile lui cu D-soara MOV, dau ma rog, cum o fi...eu zic ca ar trebui sa fii foarte fericita ca ai scapat de el, NU TE MERITA, TU ESTI MUUULLLLTT MUUULLLTTT deasupra lui. o sa vezi ca in scurt timp o sa fi OK si o sa-mi dai dreptatea. hug.gif

}{

MIlka e mov blum.gif
nusunt fericita k am scapat de el.. dar...... nici f trista nu sunt....
il iubesc enorm insa... am facut prea multe compromisuri ptr el asta.. k sa fiu tratata cu c*u*r*u*l...
oricum imi lipseste... ma simt bine stiind k in mom asta nu mai are nici un nr d telef si probabil k nu s-a apucat sa le dea celalalt nr la serviciu... devil.gif ceea ce e cam nasolik

HIMERE, iarta-ma eu citesc cam p diagonala de fel... sa-ti traiasca sotul...
ELLA bine ai revenit....
himere2005
ina, se pare ca si tu esti la fel ca mine, vrei sa faci din c.. bici si sa si trozneasca...e foarte bine asa...te inteleg si astept un pm cu toate detaliile despre cazare, ca sunt sigura ca vei face o alegere buna
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 03-02-2007, 02:25 PM) *

ina, se pare ca si tu esti la fel ca mine, vrei sa faci din c.. bici si sa si trozneasca...e foarte bine asa...te inteleg si astept un pm cu toate detaliile despre cazare, ca sunt sigura ca vei face o alegere buna

lol.gif Din ce sa fac bici si sa trozneasca? Al meu sau al lui blum.gif blum.gif ?
himere2005
mai bine la gramada lol.gif
May
Neatza sad.gif nu era de ajuns ca sunt eu varza, acum a mai racit si Remy dry.gif

uka eu sincer ma bucur ca ai scapat de el... te facea sa iti irosesti timpul hug.gif

ella femeie de afaceri ce esti, poze cu hainutze repede cheer.gif cheer.gif cheer.gif

himere LA MULTI ANI PT DAN yahoo.gif

Noi suntem f fericiti ca i-au marit salariul lui Remy si mai suntem super fericiti pt ca aseara am spart pusculita ca sa bagam banii in banca si am constat cu uimire ca stransesem aprox 1000 € yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Ella79
Nu stiu daca mai mergem la botezul ala ca babuinul e la birou, cu ceva treburi urgente. Asa ca ma bag in pat si ma culc, ca si-asa am muuulte ore de somn de recuperat.

va pup, sa aveti o sambata frumoasa!
ramonavlas
Uka, si eu sunty de parere ca ai procedat cirect cu intreruperea abonamentului.
Himere, la multi ani babuinului si distractie placuta.
Ella, bine ai revenit....

Eu sunt la munca si asa ninge la noi ............m-as da cu sania ca in copilarie, dar nu am cu cine sad.gif
himere2005
bravo may cheer.gif eu vad ca am probleme cu vedere ca in loc de pusculita am citit ca ti-ai spart putulica )).gif blushing.gif
uka
CITAT(himere2005 @ 03-02-2007, 03:22 PM) *

bravo may cheer.gif eu vad ca am probleme cu vedere ca in loc de pusculita am citit ca ti-ai spart putulica )).gif blushing.gif

la ce-ti sta tie gandul wink1.gif tease.gif tease.gif tease.gif blushing.gif

FELICITARI MAY, suna f bine, si insanatosire grabnica babuinului
ramonavlas
Wow, May, aproape 1000Euro in pusculita???????? Felicitari!!!!
ina_ceva
Bravo may! Ce fata strangatoare esti wink1.gif
Tulip
w00t.gif w00t.gif 1000 euro?Bravo,May! wink1.gif
Nu-ti cumperi nici un cadou? wink1.gif
uka
Ce de lume sambata asta....oare vremea sa fie d vina?
himere2005
pai degeaba daca nu vorbeste nimeni tease.gif
uka
Ma gandeam sa am fac creatza.... dar parca nu as vrea permanent.. vreau mai intai s avad cum imi sta... aveti vreo solutie, idee?
k de dieta eu nu am c sa zik.. k de vreo sapt mananc doar odata p zi si si aia vomit... da stiu am sa ma duk la niste analize... e p sist nervos sad.gif
Anna
Neata fetelor!
Am reusit si eu sa citesc...
nu v-am mai scris de mult, ca am avut asa o stare ciudata, am fost si in we trecut la inmormantarea bunicului meu, m-au uimit toate obiceiurile, oamenii, par asa reci si unii mi s-au parut rautaciosi fara ca ei sa vrea asta defapt, plus ca sunt iscoditori, vor sa stie ei pana si ce mananci acasa.
am ramas masca cand o femeie o intreba pe mama mea cum se simte tatal ei, bunicul din bucuresti, care are 84 de ani si care deh e si el batran, si mama i-a zis ca se simte bine ca e acasa ok, la care femeia aia a raspuns " daca era bine, venea si el la inmormantare!!! blink.gif huh.gif sa imi cada fatza nu alta, cu alte cuvinte stia ea ca si bunicu din buc e in stare naspa sau cum? ?? eusa_think.gif
in rest am indurat mult frig, eu nu prea sunt obisnuita, multe ore de nesomn, dar a fost bine, a avut vreme buna ( asa ziceau localnicii ca eu credeam ca sunt la pol), am pregatit totul frumos pentru cina la care u fost ~ 100 de pers.
Apoi am aujuns acasa si m-am apucat de examene ..deh
Cu babuinul e o situatie f tensionata, pt ca pentru o scurta perioada are un al -doilea job, si sta pana seara tarziu, e mereu obosit, mereu nervos, nu ne mai vedem, eu ma stresez, ii reprosez si deh...parca ne-am cam racit si nu avem cum sa ne "incalzim " ca nu avem timp. azi e si el semi liber, la 2 a ajuns de la jobul oficial, dar s-a culcat...a ramas in pom daca ne vedem sau nu, asa ca stau si astept sa imi cada un telefon in cap sorry.gif si pe masura ce astept ma enervez ca nu ne-am mai vazut de 2 sapt, luni doar, cand am venit de la tara a trecut pe la mine 30 min....deci ce sa mai zic sad.gif

azi am fost la cursul de germana de care va ziceam, mi-a placut mult, profa e super, cursul e f interactiv si per total a fost ok. aaa si faza dragutza e ca am o colega de ~ 60 - 65 ani biggrin.gif biggrin.gif grin.gif

Himere "La multi ani" pt babuin.
Uka imi pare rau pt ce am citit, ai facut f bine cu abonamentul, zic eu.
si cu toate ca nu ai vrea sa fii acu singurica, si au fost muulte momente bune intre voi, e mai bine asa, pt ca daca el s-a mutat deja cu fata aia...atunci asta zice tot wacko.gif

in rest ce sa va mai spun? ca deja am scris romane tease.gif
aaa..Ramona, e super impresionanta toata povestea cu babuinul, iti doresc sa fii foarte fericita si dupa cum scrii tu pe aici esti cam wub.gif wub.gif , dar asa e si bine sa fii

cica ar tb sa ma pun pe invatat ca maine la 13 am examen. ufi...

si apoi mergem sa petrecem ca a fost ziua unui prieten de-al nostru si il sarabtorim, macar maine ma vad sigur cu banuinul sorry.gif vi se pare ca nu sunt deloc intelegatoare nu? sad.gif

va pup pupic.gif
Tulip
: Acum mi-am facut manichiura,ne pregatim deseara la un bal naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Timea si tati se dau cu sania,acum am facut cateva poze din balcon,imediat le descarc,sunt curioasa cum au iesit.... )).gif )).gif )).gif
Trebuie sa ma apuc sa calc o camasa pt. babuin,eu inca habar nu am in ce o sa imbrac,nu prea am chef de bal,cred ca batranetea-i de vina doh.gif doh.gif doh.gif
himere2005
ce fel de bal este tulip? parca vad ca dupa ce ma uit la pozele voastre cu sania fac si eu ca tine: in fiecare zi ma uit pe geam sa vad daca a nins au ba )).gif ...distractie placuta
annaiss, eu te cred, noi femeile suntem mai sufletiste decat ei si simtim in general nevoia sa-i vedem mai des hug.gif am impresia ca in general babuinii sunt un pic cam egoisti de felul lor..iti urez multa rabdare si distractie placuta
uka, ai putea incerca cu bigudiuri prima data sa vezi daca te avantajeaza ...programele astea pe calculator nu cred ca redau asa de bine lookul, ca au peruci predefinite rolleyes.gif
Anna
blushing.gif grin.gif Asa Himere, muuulta rabdare sa imi urati si sa mai imi dati si de la voi, ca nus eu o fire prea ingaduitaore si mai sunt si un pic ( un pic mai mult) egoista de felul meu.
uka
CITAT(annaiss_derrian @ 03-02-2007, 04:38 PM) *

blushing.gif grin.gif Asa Himere, muuulta rabdare sa imi urati si sa mai imi dati si de la voi, ca nus eu o fire prea ingaduitaore si mai sunt si un pic ( un pic mai mult) egoista de felul meu.

hug.gif noi femeile oricum suntem rabdatoare, dar iti doresc sa ai grija de tine si sa fie bine, eventual dk crezi k e cazul sa vb cu el hug.gif
himere2005
nusa, azi ai fost cam tacuta, esti in regula? ce retete bune mai incerci fara stirea noastra? smile.gif
ella, mie tare mult imi lipseste serviciul, sa am o activitate intelectuala ma refer...ma simt ca o casnica, de fapt sunt casnica...nici nu pot k lumea sa invat legile, ma oboseste copilul, asa cu voi ce reusesc sa mai discut printre picaturi, dar ca sa citesc ceva de specialitate imi vine destul de greu...ca fetita ma tot intrerupe...cred si sper sa ma simt mai utila dupa ce ajung la servici, simt ca ma limitez...nu-mi propun sa ajung in varf cum ai ajuns tu, pentru ca nu mi-ar mai ramane timp si pentru noi, dar vreau sa mai iau contact cu lumea...ma simt rupta de realitate cumva...
Anna
CITAT(uka @ 03-02-2007, 06:43 PM) *

hug.gif noi femeile oricum suntem rabdatoare, dar iti doresc sa ai grija de tine si sa fie bine, eventual dk crezi k e cazul sa vb cu el hug.gif

pai nu prea am ce sa vb cu el, ca daca as face-o as fi f f f nesi, nu de alta dar saracu ajunge la 11 12 noaptea acasa, se trez la 7 si munceste all day, logic ca atunci cand vine vede numai patu, nu mai are el chef de stat cu mine la vorba pe mess sau la tel....dar deh....io ma gandesc numai la mine blushing.gif
himere2005
annaiss, lasa ca el munceste sa va fie si voua bine, bine ca e doar un job trecator, dupa aia recuperati voi...aveti degand sa va mutati impreuna in viitorul apropiat?
uka
CITAT(annaiss_derrian @ 03-02-2007, 04:45 PM) *

CITAT(uka @ 03-02-2007, 06:43 PM) *

pai nu prea am ce sa vb cu el, ca daca as face-o as fi f f f nesi, nu de alta dar saracu ajunge la 11 12 noaptea acasa, se trez la 7 si munceste all day, logic ca atunci cand vine vede numai patu, nu mai are el chef de stat cu mine la vorba pe mess sau la tel....dar deh....io ma gandesc numai la mine blushing.gif

aham acum am intzeles mai bine...
uuffffffff...greutz..
eu ma stiu p mine...nu as rezista, m-as urca p peretzi.. sa nu vb macar in timpul zilei la telef....eu sunt mai ciudata asa... si nu sunt egoista dar sunt cam posesiva si... blink.gif
ina_ceva
Bafta maine, annaiss , si distractie placuta!
Distractie placuta si tie, tulip! Sa vii cu poze wink1.gif

Nici eu nu as suporta sa nu vb cu el la telefon in timpul zilei; cred ca totusi depinde si de cat de serioasa e relatia. Se poate ca el sa uite din cauza oboselii rolleyes.gif
Anna
CITAT(himere2005 @ 03-02-2007, 06:49 PM) *

annaiss, lasa ca el munceste sa va fie si voua bine, bine ca e doar un job trecator, dupa aia recuperati voi...aveti degand sa va mutati impreuna in viitorul apropiat?

aaa....nu e chiar asa serios precum scrii tu aici himere, adica e, dar nu s-a gandit nimeni la mutat si alte cele, cine stie ce o sa fie pe viitor.
si da e o perioada de max 2 luni sa zic asa biggrin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.