Neata fetelor!
Am reusit si eu sa citesc...
nu v-am mai scris de mult, ca am avut asa o stare ciudata, am fost si in we trecut la inmormantarea bunicului meu, m-au uimit toate obiceiurile, oamenii, par asa reci si unii mi s-au parut rautaciosi fara ca ei sa vrea asta defapt, plus ca sunt iscoditori, vor sa stie ei pana si ce mananci acasa.
am ramas masca cand o femeie o intreba pe mama mea cum se simte tatal ei, bunicul din bucuresti, care are 84 de ani si care deh e si el batran, si mama i-a zis ca se simte bine ca e acasa ok, la care femeia aia a raspuns " daca era bine, venea si el la inmormantare!!!

sa imi cada fatza nu alta, cu alte cuvinte stia ea ca si bunicu din buc e in stare naspa sau cum? ??

in rest am indurat mult frig, eu nu prea sunt obisnuita, multe ore de nesomn, dar a fost bine, a avut vreme buna ( asa ziceau localnicii ca eu credeam ca sunt la pol), am pregatit totul frumos pentru cina la care u fost ~ 100 de pers.
Apoi am aujuns acasa si m-am apucat de examene ..deh
Cu babuinul e o situatie f tensionata, pt ca pentru o scurta perioada are un al -doilea job, si sta pana seara tarziu, e mereu obosit, mereu nervos, nu ne mai vedem, eu ma stresez, ii reprosez si deh...parca ne-am cam racit si nu avem cum sa ne "incalzim " ca nu avem timp. azi e si el semi liber, la 2 a ajuns de la jobul oficial, dar s-a culcat...a ramas in pom daca ne vedem sau nu, asa ca stau si astept sa imi cada un telefon in cap

si pe masura ce astept ma enervez ca nu ne-am mai vazut de 2 sapt, luni doar, cand am venit de la tara a trecut pe la mine 30 min....deci ce sa mai zic

azi am fost la cursul de germana de care va ziceam, mi-a placut mult, profa e super, cursul e f interactiv si per total a fost ok. aaa si faza dragutza e ca am o colega de ~ 60 - 65 ani
Himere "La multi ani" pt babuin.
Uka imi pare rau pt ce am citit, ai facut f bine cu abonamentul, zic eu.
si cu toate ca nu ai vrea sa fii acu singurica, si au fost muulte momente bune intre voi, e mai bine asa, pt ca daca el s-a mutat deja cu fata aia...atunci asta zice tot
in rest ce sa va mai spun? ca deja am scris romane
aaa..
Ramona, e super impresionanta toata povestea cu babuinul, iti doresc sa fii foarte fericita si dupa cum scrii tu pe aici esti cam

, dar asa e si bine sa fii
cica ar tb sa ma pun pe invatat ca maine la 13 am examen. ufi...
si apoi mergem sa petrecem ca a fost ziua unui prieten de-al nostru si il sarabtorim, macar maine ma vad sigur cu banuinul

vi se pare ca nu sunt deloc intelegatoare nu?

va pup