CITAT(uka @ 03-02-2007, 06:49 PM)

CITAT(annaiss_derrian @ 03-02-2007, 04:45 PM)

CITAT(uka @ 03-02-2007, 06:43 PM)

CITAT(annaiss_derrian @ 03-02-2007, 04:38 PM)

Asa
Himere, muuulta rabdare sa imi urati si sa mai imi dati si de la voi, ca nus eu o fire prea ingaduitaore si mai sunt si un pic ( un pic mai mult) egoista de felul meu.

noi femeile oricum suntem rabdatoare, dar iti doresc sa ai grija de tine si sa fie bine, eventual dk crezi k e cazul sa vb cu el

pai nu prea am ce sa vb cu el, ca daca as face-o as fi f f f nesi, nu de alta dar saracu ajunge la 11 12 noaptea acasa, se trez la 7 si munceste all day, logic ca atunci cand vine vede numai patu, nu mai are el chef de stat cu mine la vorba pe mess sau la tel....dar deh....io ma gandesc numai la mine

aham acum am intzeles mai bine...
uuffffffff...greutz..
eu ma stiu p mine...nu as rezista, m-as urca p peretzi.. sa nu vb macar in timpul zilei la telef....eu sunt mai ciudata asa... si nu sunt egoista dar sunt cam posesiva si...

nici mie nu imi prea place, dar incerc sa imi ocup timpul cu altceva si sa sper ca lucrurile o sa revina la normal in curand.
CITAT(ina_ceva @ 03-02-2007, 06:52 PM)

Bafta maine,
annaiss , si distractie placuta!
Distractie placuta si tie,
tulip! Sa vii cu poze
Nici eu nu as suporta sa nu vb cu el la telefon in timpul zilei; cred ca totusi depinde si de cat de serioasa e relatia. Se poate ca el sa uite din cauza oboselii

pai vorbim, stai asa ca nu ati inteles, vorbim, dar cum avem 2000 de min de la cosmo, inainte vb cu orele, si acu doar vreo juma de ora pe zi, plus mailuri si mess
dar nu sunt eu obisnuita sa nu il vad atatea zile