Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
Mi-am luat doua sticle de 2 l de pepsi light, o cutie cu cafea si in noaptea asta invatat scrie pe mine grin.gif . Vine o prietena pe la mine sa invatam impreuna si nu cred ca mai dormim; ne ducem direct la examen. Cred ca voi fi maine dimineata wacko.gif wacko.gif
Anna
CITAT(uka @ 03-02-2007, 06:49 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 03-02-2007, 04:45 PM) *

CITAT(uka @ 03-02-2007, 06:43 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 03-02-2007, 04:38 PM) *

blushing.gif grin.gif Asa Himere, muuulta rabdare sa imi urati si sa mai imi dati si de la voi, ca nus eu o fire prea ingaduitaore si mai sunt si un pic ( un pic mai mult) egoista de felul meu.

hug.gif noi femeile oricum suntem rabdatoare, dar iti doresc sa ai grija de tine si sa fie bine, eventual dk crezi k e cazul sa vb cu el hug.gif

pai nu prea am ce sa vb cu el, ca daca as face-o as fi f f f nesi, nu de alta dar saracu ajunge la 11 12 noaptea acasa, se trez la 7 si munceste all day, logic ca atunci cand vine vede numai patu, nu mai are el chef de stat cu mine la vorba pe mess sau la tel....dar deh....io ma gandesc numai la mine blushing.gif

aham acum am intzeles mai bine...
uuffffffff...greutz..
eu ma stiu p mine...nu as rezista, m-as urca p peretzi.. sa nu vb macar in timpul zilei la telef....eu sunt mai ciudata asa... si nu sunt egoista dar sunt cam posesiva si... blink.gif

nici mie nu imi prea place, dar incerc sa imi ocup timpul cu altceva si sa sper ca lucrurile o sa revina la normal in curand.

CITAT(ina_ceva @ 03-02-2007, 06:52 PM) *

Bafta maine, annaiss , si distractie placuta!
Distractie placuta si tie, tulip! Sa vii cu poze wink1.gif

Nici eu nu as suporta sa nu vb cu el la telefon in timpul zilei; cred ca totusi depinde si de cat de serioasa e relatia. Se poate ca el sa uite din cauza oboselii rolleyes.gif

pai vorbim, stai asa ca nu ati inteles, vorbim, dar cum avem 2000 de min de la cosmo, inainte vb cu orele, si acu doar vreo juma de ora pe zi, plus mailuri si mess
dar nu sunt eu obisnuita sa nu il vad atatea zile sad.gif
ina_ceva
CITAT(annaiss_derrian @ 03-02-2007, 04:55 PM) *

pai vorbim, stai asa ca nu ati inteles, vorbim, dar cum avem 2000 de min de la cosmo, inainte vb cu orele, si acu doar vreo juma de ora pe zi, plus mailuri.

Incearca o noua discutie cu el in care sa-i explici ca esti supi ca nu-l vezi asa de des pe cat vrei; ca acest lucru te supara f tare. Ar trebui sa incerci si tu sa-l intelegi si sa incerce si el sa te inteleaga(ca poate nu te mai baga in seama-adica nu se cearta cu tine- atunci cand esti suparata)
himere2005
lacry si sotul meu era intr-un timp suparat ca cica stau prea mult pe net, dar a inteles pana la urma ca am si eu cumva nevoie de comunicare ca sa nu-mi lancezeasca mintea, in plus sunt mult mai bine dispusa cand vine el. si nici treburile casei sau copilul zic eu ca nu le neglijez
Anna
CITAT(ina_ceva @ 03-02-2007, 07:00 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 03-02-2007, 04:55 PM) *

pai vorbim, stai asa ca nu ati inteles, vorbim, dar cum avem 2000 de min de la cosmo, inainte vb cu orele, si acu doar vreo juma de ora pe zi, plus mailuri.

Incearca o noua discutie cu el in care sa-i explici ca esti supi ca nu-l vezi asa de des pe cat vrei; ca acest lucru te supara f tare. Ar trebui sa incerci si tu sa-l intelegi si sa incerce si el sa te inteleaga(ca poate nu te mai baga in seama-adica nu se cearta cu tine- atunci cand esti suparata)

pupic.gif Ina well asa sper, pana una alta ..ma bag la invatat, ca e 5 deja si s-au cam redus la 0 sansele de-a ne vedea, daca se trezeste el in timp util ok, daca nu....nu-l sun ca nu vreau sa il trezesc eu. biggrin.gif

CITAT(Tulip @ 03-02-2007, 07:12 PM) *

incerc sa pun o poza....nu se vede prea bine dry.gif http://img142.imageshack.us/img142/4690/dsc01240mc7.jpg

ce frumos e tulip yahoo.gif , cata zapada!!!
vreau si eu biggrin.gif
himere2005
tulip, dar tu nu stateai la casa? rolleyes.gif ca parca la ziua timeei erati intr-o gradina unsure.gif

mi-ai facut pofta de zapada acu si ma bucur ca ai folosit sania pana la urma ca nu puteai sa dormi noaptea din cauza asta lol.gif ca o tii degeaba nu?
Lacry
Salutare!

Tickerul meu ramane neschimbat de data asta, caci n-am dat jos decat vreo 100 gr. sad.gif Aseara am mancat ceva superingrasacios la ziua nasei, si nici macar nu mi-a placut sorry.gif

Uka, nu-mi vi ne sa cred ce-am citit sorry.gif Tare rau imi pare! Vorba lui Himere, o sa-ti gasesti tu jumatatea cat mai curand hug.gif

Ina, m-a "atins" nostalgia cand ai pomenit de invatat noaptea... Unde-s vremurile alea? Sunt doar amintiri foarte, foarte indepartate sad.gif

Meniul zilei de azi:

fructe 1p
cereale cu miere 2.5p
un sfert de banana 0.5p
100 gr. pulpa porc la teflon cu usturoi 3p

total provizoriu: 7p

uka
CITAT(Lacry @ 03-02-2007, 05:20 PM) *

Salutare!

Uka, nu-mi vi ne sa cred ce-am citit sorry.gif Tare rau imi pare! Vorba lui Himere, o sa-ti gasesti tu jumatatea cat mai curand hug.gif

huh.gif huh.gif eu sunt fara cuvinte...oricum.. unsure.gif unsure.gif unsure.gif nu mai am c sa mai spun, ma oboseste subiectul...tata si cu prietena lui mi-au zis k bine k m-am trezit la timp si imi tzin pumnii sa imi fie bine si sa nu mai cad in plasa lui.... k nu e de mine..si ca eram prea implicata huh.gif

give_rose.gif give_rose.gif ptr voi TOATE
_noni_
CITAT(uka @ 03-02-2007, 04:07 PM) *

Ma gandeam sa am fac creatza.... dar parca nu as vrea permanent.. vreau mai intai s avad cum imi sta... aveti vreo solutie, idee?
k de dieta eu nu am c sa zik.. k de vreo sapt mananc doar odata p zi si si aia vomit... da stiu am sa ma duk la niste analize... e p sist nervos sad.gif

Uka, incearca aici sau aici! grin.gif

}{
Tulip
eu stau la bloc...socrii au grija de o casa saseasca la vreo 10 km de Medias,si din primavara pana-n toamna ei stau acolo..... wink1.gif
himere2005
ooo...ce interesant e al doilea site w00t.gif
uka
imi place asta f mult...am fost asa la un mom dat...

si ce a cu bentita e interesanta.. si kiar cred k as putea sa o fac si eu...
ImagineImagine
Lacry
A inceput ninsoarea si in Bucuresti blum.gif
uka
CITAT(Lacry @ 03-02-2007, 05:42 PM) *

daaaaaaaaaa>????
unde in c zona???
huh.gif
Anna
CITAT(Lacry @ 03-02-2007, 07:42 PM) *

la mine nu! blink.gif
Lacry
CITAT(uka @ 03-02-2007, 07:43 PM) *

daaaaaaaaaa>????
unde in c zona???
huh.gif

Eu stau intre Cotroceni si Militari wink1.gif

Annaiss, nu-i de mirare ca la tine nu ninge... ieri ploua in Pantelimon, stiu ca am vorbit cu alta mamica, air la mine era soare si-l plimbam pe Moaca prin parc.
Anna
CITAT(Lacry @ 03-02-2007, 07:49 PM) *

CITAT(uka @ 03-02-2007, 07:43 PM) *

daaaaaaaaaa>????
unde in c zona???
huh.gif

Eu stau intre Cotroceni si Militari wink1.gif

Annaiss, nu-i de mirare ca la tine nu ninge... ieri ploua in Pantelimon, stiu ca am vorbit cu alta mamica, air la mine era soare si-l plimbam pe Moaca prin parc.

eu stau in dristor
himere2005
o seara placuta, sa fiti cuminti, macar voi, ca eu nu grin.gif tease.gif
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 03-02-2007, 07:53 PM) *

o seara placuta, sa fiti cuminti, macar voi, ca eu nu grin.gif tease.gif

Distractie placuta........ pupic.gif
ina_ceva
Superba poza, tulip!
Daaaaaa, a inceput sa fulguiasca si in bucuresti! yahoo.gif yahoo.gif
Spor la invatat, annaiss!

Ma bag si eu la invatat. Vb mai tarziu!

pupic.gif hug.gif O seara placuta!
uka
Eu stau in Pantelimon, dar lucrez in zona unirii.. asa k nu stiu de rveo ploaie, ninsoare ieri in buc.. si acum inca nu am iesit p balcon.. si p geam nu vad... huh.gif
uka
ninge si in zona unirii......... dar ce ningeeeee
cecilia
Ciuda! ciuda! La Medias ne dam de la amiaza cu sanile. blum.gif yahoo.gif
ramonavlas
Cecilia, bine ai venit. Ne spui cate ceva despre tine?
La Mures nu mai ninge cheer.gif
Nessie
Va invit in casuta numarul 9! cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.