Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
anaoi
CITAT(lyra @ 18-01-2007, 11:41 AM) *

CITAT(Deea @ 18-01-2007, 11:37 AM) *

CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 11:19 AM) *

tu cine crezi ca facea aseara medi cu gandul la dana si telefonul in mana? si azi noapte a visat-o pe dana?

aha deci nu sunt singura care a visat-o pe Dana azi noapte!

Lyra, intrebi ce contine sosul, sau ii spui sa-ti recomande felurile dietetice.

da astia sunt secretosi nevoie mare. te banuiesc repede de spionaj industrial si nu vor sa zica. laugh.gif

lasa ca vad eu cum fac.

dylly e alergic la ciuperci, deci intreaba mereu ce contine o anumita mancare ca s anu de apeste ciuperci...eventual zici ca nu poti manca ceva anume....si intrebi
dany
Neata !

Vad ca v-a spus Sorina vestea cea buna !! Suntem matusi cheer.gif cheer.gif cheer.gif
himere2005
fetelor, unde sunteti? de abia astept informatii noi despre proaspata mamica...poate cand intra dany unsure.gif
anaoi
rox mi-a zis d eun praf fix let-s dip d ela fuchs....
cik il amesteci cu iaurt sau smantana si il poti pune peste cartofi sau ton..ei ii place, eu incerc azi...
otilici
'Neata!
Felicitari Dana!!! yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif Sa va traiasca si sa creasca mare puiutul! baby.gif
Am intrat si eu dimineata la 7 si ceva,dar inca nu erau vesti...Abia astept noutati,poze etc...
Monic
baby.gif

clap.gif band.gif yeah.gif cheer.gif dance2.gif dance3.gif drinks.gif

Felicitari Dana si Lucas!!!!! flowers1.gif

Dylly, faci urat cand mananci ciuperci?
Te intreb pt ca eu daca mananc peste cateva ore incepe sa mi se faca rau, sa ma doara capul, si cateodata zac intre 2-5 zile la pat extenuata fizic sad.gif
dany
Himere...nu am vesti mai multe decat ne-a spus Sorina )).gif .Asteptam sa vina proaspata mamica ( sau sa mai vorbim cu ea ) si ne povesteste ea totul . Important e ca in sfarsit a venitImagine si ca Lucas si Dana sunt bine !!!

Si ca o bleaga ce sunt am uitat : Sa-ti traiasca brotacelul grasun ,Dana , sa fie sanatos si mancacios !!!
lyra
CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 12:18 PM) *

CITAT(lyra @ 18-01-2007, 11:41 AM) *

CITAT(Deea @ 18-01-2007, 11:37 AM) *

CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 11:19 AM) *

tu cine crezi ca facea aseara medi cu gandul la dana si telefonul in mana? si azi noapte a visat-o pe dana?

aha deci nu sunt singura care a visat-o pe Dana azi noapte!

Lyra, intrebi ce contine sosul, sau ii spui sa-ti recomande felurile dietetice.

da astia sunt secretosi nevoie mare. te banuiesc repede de spionaj industrial si nu vor sa zica. laugh.gif

lasa ca vad eu cum fac.

dylly e alergic la ciuperci, deci intreaba mereu ce contine o anumita mancare ca s anu de apeste ciuperci...eventual zici ca nu poti manca ceva anume....si intrebi

sa stii ca asa o sa fac. atat il innebunesc pana zice tot. grin.gif
pacat ca nu poti papa ciuperci. nici eu nu mancam cand eram mica. acum as manca zilnic si in cantitati industriale. doar babuinul mai intreaba cateodata: iar ciuperci? saracu, nici el nu se omoara dupa ele. da nu ma supar cand nu mananca. mai mult pentru mine. ah ce rea sunt. blushing.gif

Pisik mersi mult de sfaturi. o sa incerc puiul cu lamaie sau ananas ca l-am vazut vineri cand am fost in meniu. floare.gif

ma simt incurajata ca m-am cantarit azi si am slabit saptamana asta 300gr. si babuinul la fel. desi el mananca de 28 puncte. ufff ce norocosi sunt unii. rolleyes.gif
anaoi
CITAT(Monic @ 18-01-2007, 12:37 PM) *

baby.gif

clap.gif band.gif yeah.gif cheer.gif dance2.gif dance3.gif drinks.gif

Felicitari Dana si Lucas!!!!! flowers1.gif

Dylly, faci urat cand mananci ciuperci?
Te intreb pt ca eu daca mananc peste cateva ore incepe sa mi se faca rau, sa ma doara capul, si cateodata zac intre 2-5 zile la pat extenuata fizic sad.gif

si versi si tremuri si ai impresia ca te rupi in doua...da .... suntem alergice la ciuperci.. cel mai "distractiv" e cand nu te asculta chelnerii cand comanzi si esti cu ditamai delegatia de nemti si tu trimiti mancarea inapoi. asta e.
lyra
eu patesc la fel cu ceapa cruda. sa vezi cata tevatura cand explic sa nu vreau ceapa din pizza, salata etc.sunt unii care se ambitioneaza sa ti-o aduca. si dup-aia se enerveaza cand dai mancarea inapoi.
mie mi-e rau o saptamana daca pap ceapa cruda. ma arde stomacul de vreau sa mor.

anaoi
incearca un tratament cu omeran...iei o pastila pe zi inainte de masa principala
irinush
Felicitari Dana! sa fiti sanatosi toti trei si sa va bucurati cat mai mult de bebe al vostru! te asteptam sa ne povestesti chiar tu cum a decurs totul! pupic.gif

Neata fetelor, o zi buna va doresc!
himere2005
irinush, cum se mai simte david? si eu aseara m-am trezit de cateva ori cu bia ca-i iese un dintisor si ma doare azi capul si nu ma simt prea bine....cred ca de la vinul de aseara, ca nu-mi explic, sper sa nu ma pasca vreo raceala...mancata sunt. acum mi-am facut iaurt diet cu miere si scortisoara sa nu fie din cauza glicemiei unsure.gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 18-01-2007, 12:55 PM) *

irinush, cum se mai simte david? si eu aseara m-am trezit de cateva ori cu bia ca-i iese un dintisor si ma doare azi capul si nu ma simt prea bine....cred ca de la vinul de aseara, ca nu-mi explic, sper sa nu ma pasca vreo raceala...mancata sunt. acum mi-am facut iaurt diet cu miere si scortisoara sa nu fie din cauza glicemiei unsure.gif

e bine Himere, merci, nu a mai facut deloc febra ... cine stie ce o fi avut ...
doctorita a zis ca bantuie o viroaza cu un singur simptom: febra ...
himere2005
pe noi ne-a programat pe 25 ianuarie la vaccin ca in decembrie erau sarbatorile, sper sa nu faca febra mare din nou
irinush
plec in parc cu david, dupa care vin sa gatesc cumva tortelini cu branza ... aveti ceva idei ce sa mai pun la ei? ca sa nu ii mananc asa simpli?
va pup!
himere2005
SMANTANA irinush si un catel de usturoi...sau un sos pe baza de rosii picant naughty.gif

sau ciupercute calite..yumii
Pisik
Felicitari Himere si Lyra pt gramele pierdute; cantarul meu iar e razna dar nici nu il mai bag in seama pana sapt viitoare; problemea e ca pantalonii pocnesc in continuare pe mine si ma simt tare naspa din cauza asta sad.gif dar sper in vremuri mai bune
michelle
Neata fetelor! yahoo.gif
Azi stau acasa, mi0am luat liber de la serviciu sa mai lucrez pt scoala.. Asa ca abia adineaori m-am trezit.

Dana, felicitari!!! cheer.gif give_rose.gif pupic.gif
Sa va traiasca brotacelul si sa va faca numai bucurii baby.gif
anaoi
deci sincer mai bine taceai ca abia acum te-ai trezit.....
himere2005
mai dilly, las-o si pe miha sa aibe o burie ca nu vezi cat munceste ...sa mai respire si ea un pic...miha, sa profiti de ziua asta, nu ca sotul meu care isi ia o saptamana de concediu ca sa "invete" si se uita la filme bang.gif pana dimineata...bine ....urmeaza...dar stiu cum a facut si pana acum
Ella79
Irinus, eu tot smantana as pune peste tortellini. Sau daca ai puncte, fa un sos de smantana cu branzeturi cu munegai.

Eu azi mai am o sedinta la 14:00 si dupa aia cred ca ma duc acasa. Maine am o intalnire foarte importanta, o negociere de contract de 3,4 mil euro. Si sunt nemti partenerii, asa ca de acum incolo nu doar Dylly va avea nemtii pe cap, ci si eu cheer.gif Asa ca azi simt nevoia sa ma odihnesc si sa ma pregatesc pentru maine, ca momentan sunt atat de obosita incat am constatat ca sunt semi-incoerenta.

Cred ca diseara o sa imi fac o salata orientala, cu cartofi fierti (2p), peste afumat (vad eu cate aore), masline (2p), ou fiert (2p) gogosar murat si verdeata. Am constatat ca ma relaxeaza gatitul.

anaoi
CITAT(himere2005 @ 18-01-2007, 01:16 PM) *

mai dilly, las-o si pe miha sa aibe o burie ca nu vezi cat munceste ...sa mai respire si ea un pic...miha, sa profiti de ziua asta, nu ca sotul meu care isi ia o saptamana de concediu ca sa "invete" si se uita la filme bang.gif pana dimineata...bine ....urmeaza...dar stiu cum a facut si pana acum

pai adaca tot profita, s aprofite pt toate adica putea sa doarma mai mult, sa ne simtim si noi mai odihnite
himere2005
si pe mine ella, dar sa nu ma tii la o mancare o suta de ore in bucatarie ca o iau razna )).gif mie imi place sa o fac mancarea un sfert de ora dureaza in medie la mine si dupa aia o las sa fiarba singura, si daca am noroc, nu ard oala grin.gif
anaoi
CITAT(Ella79 @ 18-01-2007, 01:20 PM) *

Irinus, eu tot smantana as pune peste tortellini. Sau daca ai puncte, fa un sos de smantana cu branzeturi cu munegai.

Eu azi mai am o sedinta la 14:00 si dupa aia cred ca ma duc acasa. Maine am o intalnire foarte importanta, o negociere de contract de 3,4 mil euro. Si sunt nemti partenerii, asa ca de acum incolo nu doar Dylly va avea nemtii pe cap, ci si eu cheer.gif Asa ca azi simt nevoia sa ma odihnesc si sa ma pregatesc pentru maine, ca momentan sunt atat de obosita incat am constatat ca sunt semi-incoerenta.

Cred ca diseara o sa imi fac o salata orientala, cu cartofi fierti (2p), peste afumat (vad eu cate aore), masline (2p), ou fiert (2p) gogosar murat si verdeata. Am constatat ca ma relaxeaza gatitul.

nemtoaice devenim toate.... teoretic eu ar trebui s ama dleegatie sapt viitoare....tineti pumnii sa nu am...
sigura e venirea patronilor in jur de 1.02
soranutza
Felicitari, Dana! Bine ai venit printre noi, Lucas! give_rose.gif
himere2005
pana la urma sunt asa naspa nemtii sau ce? oare sunt mai duri ca alti patroni, de alta natie blink.gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Dana cheer.gif cheer.gif , sa-ti traiasca brotacelul!

Nusa, cum a fost la dentist?
tulip, pisik, emu, otilici, himere, lyra, felicitari pentru noua greutate!! cheer.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 18-01-2007, 01:42 PM) *

pana la urma sunt asa naspa nemtii sau ce? oare sunt mai duri ca alti patroni, de alta natie blink.gif

nasica mea lucreaza cu nemti si austrieci; nu stiu daca sunt mai duri, sunt mult mult mai reci, dar sigur sunt mai parolisti si mai oameni decat alde greci, evrei, arabi, etc. Eu de greci vorbesc in cunostinta de cauza bad.gif
ina_ceva
CITAT(ina_ceva @ 18-01-2007, 11:44 AM) *

Nusa, cum a fost la dentist?

Scuze, abia acum mi-am dat seama ca ai scris sorry.gif
Ella79
Himere, eu pana acum am lucrat cu italieni, spanioli, britanici si francezi. Nemtii mi se par mai reci, mai duri si mai inflexibili. Ei stiu una si buna si pe-aia o tin. In plus, eu nu stiu o boaba de germana si comunicarea cu ei va fi mai dificila pentru mine.

M-am mai pricopsit cu o sedinta maine. Asa ca am sedinta aia nasoala la 9:00 si inca una la 12:00. Ce sa mai zic.... sorry.gif
lyra
banc de la babuin: doh.gif

O femeie se plange alteia ca sotul ei nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: 'Ce avem de mancare?'... Cealalta ii zice: 'Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi negri, chestii si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva... A doua zi se intalnesc din nou... - Ei, cum a fost...? - Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi... ce sa mai... bomba... - Si???... - Si cand a deschis usa mi-a zis: 'Zorro, faci si tu ceva de mancare azi???'
ina_ceva
La un azil de nebuni o baba pe un scaun cu rotile prinde viteza pe coridor ..
In curbe se inclina baba si se ridica in 2 roti ..
O opreste un nebun si o intreaba:
- Aveti permis de conducere ?
Baba ii da o hartie de la o ciocolata si merge mai departe ..
O opreste un alt nebun si o intreaba:
- Aveti verificarea tehnica?
Baba ii da o hartie de la un pachet de guma.. si merge mai departe ..
Dupa colt vede pe dreapta un alt nebun gol., cu p**a sculata ... la care baba ofteaza:
- Off ... iara trebuie sa suflu in fiola ...
_noni_
CITAT

"AM NASCUT AZI NOAPTE UN BROTACEL DE BAIAT 3.600 KG, NATURAL CU EPIDURALA!
A FOST GREU DAR A MERITAT! MAMI SI TATI AU UITAT DEJA PRIN CE AU TRECUT. PUPICI!"

yahoo.gif floare.gif cheer.gif felicitari Danei!!!!! si lui Mihai! si mai ales "Brotacelului"!!

anaoi
corect. Ella, referitor la nemti. sunt reci, inflexibili, dar corecti. eu cred ca am avut ce invata de la ei. au un alt mod de gandire, unele chestii iti pot fi de foarte mare folos
Pisik
Meniu pana diseara:
MD - 2 felii toats secara - 2p; sunca curcan 40g; 75 gr perle la dorna - 1p; fulgi de porumb - 0,5; bobo fara zahar - 0,5p
P-salata cu: pui 100 gr - 2p; masline verzi 5 - 0,5; porumb 2 linguri - 0,5; smantana 12% 2 linguri - 1p; iaurt fructe light - 2p
extra fructe - 1p

Total provizoriu - 12p
diseara cred ca iaurt cu fulgi sau ciuperci cu rosii si inca ceav garnitura, ma mai gandesc
lyra
pentru mine cei mai naspa angajatori sunt cei italieni. iti promit marea cu sarea si descoperi ca pana si pixurile sau hartia igienica sunt o problema.halal corporatie multinationala. eu numai cand aud de italieni bataita.gif angry2.gif angry2.gif angry2.gif
Monic
Noni, scrie 18 februarie sad.gif
_noni_
CITAT(Monic @ 18-01-2007, 12:10 PM) *

Noni, scrie 18 februarie sad.gif

a, ai dreptate! si eu care eram asa happy:(, tot e bine ca e aproape de data asta, nu? blushing.gif
Monic
e bine, ca nici noi nu suntem nascute in anul porcului si uite ce caprioare deosebite suntem giggle.gif
_noni_
CITAT(Monic @ 18-01-2007, 12:22 PM) *

e bine, ca nici noi nu suntem nascute in anul porcului si uite ce caprioare deosebite suntem giggle.gif

lol.gif lol.gif lol.gif caprioara, cand mai pastem impreuna o cafea si ceva dulce pe langa? pupic.gif
Monic
hai saptamana care vine )).gif
Ella79
Himere, tu chiar scrii sau ne tragi teapa? )).gif Ca esti inclinata de ceva vreme....
_noni_
CITAT(Monic @ 18-01-2007, 12:26 PM) *

hai saptamana care vine )).gif

k, s-a facut! hug.gif

ma intreb ce-o scrie Himere acolo de 1/2 de ora! naughty.gif
irinush
am revenit din parc, am pus pa sa fierb tortelini, o sa fac un sos cu branza de vaci dietetica de la mili si cu smantana 12% si gata ... sper sa fie buni ...
pb insa e sotul meu ... lui nu stiu ce ii mai dau de mancare blink.gif
anaoi
cred ca ne trage teapa....sau e bia, care a reusit sa pun amana pe calculator
Ella79
CITAT(irinush @ 18-01-2007, 02:28 PM) *

Pai tot tortellini dar cu smantana grasa wink1.gif
irinush
CITAT(Ella79 @ 18-01-2007, 02:30 PM) *

CITAT(irinush @ 18-01-2007, 02:28 PM) *

Pai tot tortellini dar cu smantana grasa wink1.gif

)).gif e o idee ...
_noni_
cred ca s-a concentrat atat de tare la ce avea de scris incat a luat-o somnul... naughty.gif acum sforaie pe tastatura si noi, gura-casca la ea blink.gif ohmy.gif ! lol.gif
anaoi
hm.....deci era total plictisitor c etrbeuia s ane scrie...buf
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.