Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Tulip
Pisik,si eu sunt intr-o pasa proasta...de vre-o saptamana....eu dau vina pe vremea asta naspa doh.gif doh.gif Nu prea am rabdare si mi-am pierdut optimismul......
daconst
Pisik,poate ti se trage si de la faptul ca esti la dieta...starea asta proasta.Mai ales ca te si infometezi...sorry,dar tot la parerea asta raman cind iti citesc meniurile. sad.gif
Poate n-ar fi rau sa tragi un ochi la ce mananca Miha sau Himere,care mananca bine intr-adevar si raman in puncte.
Cu sotul,gindeste-te ca are nevoie de sprijinul tau mai mult ca niciodata si nu de reprosuri.E un moment greu in viata lui si e si el bucuros cind mai are unde pleca din casa...pentru ca precis il macina si pe el gindurile.
ALICE
Meniu

salata orientala-3,5p
iaurt zott light 150g-2p
paine-1p
branza hochland Fitness-1p
dulce-2p
sunca Praga-1p

Total-10,5 p
Pisik
CITAT(daconst @ 16-01-2007, 02:57 PM) *

Pisik,poate ti se trage si de la faptul ca esti la dieta...starea asta proasta.Mai ales ca te si infometezi...sorry,dar tot la parerea asta raman cind iti citesc meniurile. sad.gif
Poate n-ar fi rau sa tragi un ochi la ce mananca Miha sau Himere,care mananca bine intr-adevar si raman in puncte.
Cu sotul,gindeste-te ca are nevoie de sprijinul tau mai mult ca niciodata si nu de reprosuri.E un moment greu in viata lui si e si el bucuros cind mai are unde pleca din casa...pentru ca precis il macina si pe el gindurile.

Asa e, ai dreptate sorry.gif , toate aveti, doar ca ma mai apuca...
Cu mancatul, nu am f mult timp sa imi fac cartofi si paste mereu, diseara o sa imi fac, poate si maine as imi iau la mine...dar pui imi e mai comod sa imi iau, ca il fac o data si pap 2-3 zile din el dry.gif
M-am impacat cu sotul, m-a sunat si nu am mai fost asa artagoasa
Ma duc sa pap, poate imi mai revin

irinush
ma alatur si eu clubului deprimatelor si mai ales artzagoaselor .. si nici eu nu stiu de la ce ... sad.gif
ALICE
E ceva in atmosfera???????? )).gif
Pisik
CITAT(ALICE @ 16-01-2007, 03:41 PM) *

E ceva in atmosfera???????? )).gif

probabil...
daconst
CITAT(irinush @ 16-01-2007, 03:28 PM) *

ma alatur si eu clubului deprimatelor si mai ales artzagoaselor .. si nici eu nu stiu de la ce ... sad.gif

Hai sa va linisteasca mama pe toate. hug.gif

Duminica butonam telecomanda si am dat peste previziunile facute de Urania de la B1TV.Am lasat sa ascult ce-mi spune pe saptamana asta la horoscop si la inceput erau previziuni pentru toata saptamana la toate zodiile.
Chiar spunea ca dupa cum arata planetele toat lumea are un motiv de nemultumire si fiecare va avea impresia ca cineva are ceva cu el sau ca ceva nu merge bine.Deci in total toata lumea are tendinta de a se certa sau a fi nemultumit.
Se pare ca a avut dreptate,la ce tot vad in jur.
La zodia mea spunea ca saptamana asta pot auzi si indura multe,ca nu reactionez si pot ramane indiferenta chiar daca in alte conditii as rabufni.
Cica o sa am si eu o saptamana cu incercari grele si o sa am de tras, dar in final va fi bine.Cu asta ma consolez macar.

Deci,fetili,eczista o exlipcatie... tease.gif
Lasa ca trece si perioada asta,nu va mai consumati degeaba. pupic.gif
anaoi
cred ca...pt k dylly e si el titular....
uka
eu ieri am avut starea asta.. azi sunt doar puturoasa.. treb sa fac un proiect pana la 23.59 diseara si nu ma urnesc deloc...

am mancat pui facut l acuptor si amestecat acum cu branza light si iaurt light.. naspaaaaaa, imi vine sa vars...
apropo am mancat azi 750 gr iaurt light crazy.gif
soranutza
Ce atmosfera incendiara pe aici grin.gif

Eu sunt cuminte, ma tin de dieta, ma lupt cu mine ca sa fiu cuminte si sa nu calc pe alaturi. Am o perioada destul de agitata acum si din pacate nu reusesc sa-mi gatesc, lucru care pe intristeaza. Mi se pare foarte greu si plictisitor sa mananc mancare rece, e greu de tinut o dieta asa. Sper insa ca in curand voi avea si eu mai mult timp la dispozitie si atunci o sa imi si gatesc. Pana atunci mananc echilibrat si respect principiile WW.

Ieri citeam ca a aparut un DVD cu exercitii fizice scos de WW. E o oferta speciala acum, cele care se inscriu la reuniuni primesc DVD-ul gratuit. In afara de asta, punctajul a ramas cam la fel. Oricum, si daca se schimba ceva, parerea mea e ca schimbarile sunt nesemnificative. Sa aveti spor la dieta, nu va mai necajiti pentru prostii, considerati ca daca mancati dupa WW mancati sanatos si nu va mai ganditi tot timpul la kilograme.
Ella79
Himere, eu iti multumesc ca ne dai idei de mancare cu putine puncte. Eu as vrea sa mananc mai multa mancare gatita si de cele mai multe ori nu stiu ce sa imi fac sa aiba si putine puncte (ca nici mare bucatareasa nu sunt). Eu am incercat aseara oul fiert la microunde si sunt foarte incantata ca de acum incolo n-o sa-mi mai murdaresc aragazul fierband oua (eu mereu dadeam apa pe afara si era jale doh.gif ).
In seara asta imi fac niste ciuperci la cuptor, dar maine cred ca incerc cartofii de care ziceai aseara.

Pisik, nici eu nu gatesc. Chiar deloc aproape. Stiu cum e sa vii de la munca franta si sa n-ai chef sa fierbi paste sau cartofi. Dar eu acum fac urmatoarea smecherie: cand ajung acasa, primul lucru pe care il fac e sa pun apa cu cartofii la fiert, sau apa pentru paste / orez. Intre timp ma schimb si fac un dus si exact cand termin cu dusul cartofii mei sunt gata fierti.
In felul asta nu mi se mai pare ca astept o vesnicie pana se fac. smile.gif
Mai incearca orezul pre-fiert de la Uncle Ben's. Pui apa la fiert si un piculet din ala. Dureaza 10 sau 20 de minute, in functie de cantitatea de orez (scrie pe cutii). Eu mananc destul de des orez din ala cu sos Dolmio (1p 100/de gr). wink1.gif

ALICE
Eu am posibilitatea sa-mi gatesc ,dar sa stii ca tot la mancare rece raman.Ca fac pt babuin,si ar trebui sa mai fac o data aceeasi mancare dar cu ingrediente light.Asa ca......nu prea merge.
irinush
eu am inceput sa reusesc performanta de a manca toti aceeasi mancare ... adica david si cu mine oricum mancam mancare sanatoasa, iar pe sot l-am convins, pt ca nu are de ales, mai ales ca e vorba doar de masa de seara, ca el in rest papa sendvisuri la servici ... insa eu gatesc aproape zilnic si asa mi se ia cateodata!
Pisik
CITAT(Ella79 @ 16-01-2007, 03:49 PM) *

Himere, eu iti multumesc ca ne dai idei de mancare cu putine puncte. Eu as vrea sa mananc mai multa mancare gatita si de cele mai multe ori nu stiu ce sa imi fac sa aiba si putine puncte (ca nici mare bucatareasa nu sunt). Eu am incercat aseara oul fiert la microunde si sunt foarte incantata ca de acum incolo n-o sa-mi mai murdaresc aragazul fierband oua (eu mereu dadeam apa pe afara si era jale doh.gif ).
In seara asta imi fac niste ciuperci la cuptor, dar maine cred ca incerc cartofii de care ziceai aseara.

Pisik, nici eu nu gatesc. Chiar deloc aproape. Stiu cum e sa vii de la munca franta si sa n-ai chef sa fierbi paste sau cartofi. Dar eu acum fac urmatoarea smecherie: cand ajung acasa, primul lucru pe care il fac e sa pun apa cu cartofii la fiert, sau apa pentru paste / orez. Intre timp ma schimb si fac un dus si exact cand termin cu dusul cartofii mei sunt gata fierti.
In felul asta nu mi se mai pare ca astept o vesnicie pana se fac. smile.gif
Mai incearca orezul pre-fiert de la Uncle Ben's. Pui apa la fiert si un piculet din ala. Dureaza 10 sau 20 de minute, in functie de cantitatea de orez (scrie pe cutii). Eu mananc destul de des orez din ala cu sos Dolmio (1p 100/de gr). wink1.gif

Mercic mult Ella pupic.gif Diseara comand la babuin cativa cartofi curatati si cum ajung acasa ii arunc in oala la fiert si ma duc sa ma schimb; eu dus fac dupa bicla
Tulip
CITAT(irinush @ 16-01-2007, 02:01 PM) *

eu am inceput sa reusesc performanta de a manca toti aceeasi mancare ... adica david si cu mine oricum mancam mancare sanatoasa, iar pe sot l-am convins, pt ca nu are de ales, mai ales ca e vorba doar de masa de seara, ca el in rest papa sendvisuri la servici ... insa eu gatesc aproape zilnic si asa mi se ia cateodata!

subscriu...
alina obsy
Buna, fetelor! Ma ajutati si pe mine, spunandu-mi cate puncte au crochetele (din faina) ??
peach
Dana o schimbare ceva?
Pisik
CITAT(peach @ 16-01-2007, 04:49 PM) *

Dana o schimbare ceva?

pai cred ca nu ar mai fi aici cu noi, sau cine stie, poate il face pe Lucas WW-ist de mic blum.gif tease.gif
ALICE
Dana,daca nu erai pe forum,ne agitam.Acum daca esti,tot asa ne agitam.Asa ca zi ceva!
Monic
CITAT(ALICE @ 16-01-2007, 03:54 PM) *

Dana,daca nu erai pe forum,ne agitam.Acum daca esti,tot asa ne agitam.Asa ca zi ceva!

Ati speriat-o sad.gif
daconst
Mey,nici daca v-am spus ca nasc maine nu ma mai credeti? lol.gif
As vrea eu sa fie azi ceva,dar nicio sansa.
Nu am net tot timpul,asa ca mai iau o pauza.
Ma gindeam sa ies la plimbare,dar e cam ceata la noi.Sa vad daca ma urnesc totusi. naughty.gif
Eu.
salutari pe fuga

am venit sa iau pulsul 2in1 )).gif si vad ca iar va certati din cauza ingrasacioaselor lol.gif
eu sunt la fel: muncesc de cad in cap, seara acasa invat, si, intre timp, mai merg si la interviuri si am grija de babuin bolnav si tin cura doh.gif sunt un zombie blink.gif

meniul meu de ieri, nu foarte inspirat, dar n-am avut timp de altceva:

lapte cafea 0.8
saratele 3
mar 0
piure 2.5
pui 3
ciuperci 0.5
mandarine 0
cartofi 2
parizer 5
iaurt 0.5
TOTAL: 17.3P/19P

pupici tuturor pupic.gif
Tulip
Dana,in curand iti schimbi poza de la avatar naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 16-01-2007, 05:04 PM) *

Mey,nici daca v-am spus ca nasc maine nu ma mai credeti? lol.gif
As vrea eu sa fie azi ceva,dar nicio sansa.
Nu am net tot timpul,asa ca mai iau o pauza.
Ma gindeam sa ies la plimbare,dar e cam ceata la noi.Sa vad daca ma urnesc totusi. naughty.gif

la cat pleci spre spital? dis de dimineata?
daconst
Nu stiu exact cind plec,dar trebuie sa sun la dr la 8.30 si in functie de cind ma cheama cei de la spital plec.
Oricum va scriu si maine...nu scapati. grin.gif
Nessie
Am gasit pe un site ca formula pentru ww ar fi asta:

points = (calories + 4 x fat grams - 10 x fiber grams) / 50 blink.gif

Stiti ceva de ea?
anca veselie
sunt extraordinar de lipsita de chef si ma si enervez. tot zic de ceva timp ca vreau si eu sa fac altceva, sa mai vad un teatru... azi am programat zi de sala si in acelasi timp tocmai m-a chemat o prietena la teatru sad.gif sad.gif ce naiba sa aleg sad.gif sad.gif
daconst
CITAT(Nessie @ 16-01-2007, 05:19 PM) *

Am gasit pe un site ca formula pentru ww ar fi asta:

points = (calories + 4 x fat grams - 10 x fiber grams) / 50 blink.gif

Stiti ceva de ea?

Asta e de la WW american pe baza de fibre.Noi tinem WW nemtesc si formula e in programelul de calculat puncte...nu ma ajuta memoria acum,s-o scriu. lol.gif
anaoi
Punctele se calculeaza dupa formula:
calorii/60+lipide/9= nr.puncte pt 100gr/ml

cu zicere de la miha
ALICE
Da.Anaoi zice bine.Pe asta o folosesc des.Mai ales in supermarket cand iau produse si le calculez in cap sa vad daca se merita sau nu
himere2005
salutare grin.gif ne-am intors de la plimbarica
are dreptate ella, asa fac si eu, nu pazesc mancarea, de aia, uituca cum sunt mai o ard cateodata doh.gif
alice, pai...faci mancarea in 2 cratiti separate si merge in paralel...si sunt unele mancaruri care merg pana la un punct sa le faci in comun blum.gif in plus, daca e ceva prea dietetic, ia tranteste tu o bucatica de ceva ingrasacios alaturi si nu mai e mancare diet sau un sos tease.gif pacalaiti babuinii )).gif
hai sa va dau un ex. cartofi se pun la fiert, o parte din ei se scot pentru babuin si se baga in uleiul incins, se tranteste un ou batut deasupra si 2-3 bucatele de infrasacioase si gata omleta )).gif si voua va raman cartofii fierti pe care-i puteti consuma in 3 feluri sau chiar mai multe: nature sau ii presati cu putina margarina si ies piure sau ii faceti rapid salata orientala )).gif

eu o sa refac in seara asta reteta de cartofi fierti cu putina branza diet, smantana, gogosar si putin mustar ca tare buni mi s-au parut grin.gif
oare cat sa punctez o aripioara de pui la gratar? ca nu mai am decat o bucatica de piept pentru bia, restul puiului sa vad cum il gatesc

anca-veselie. cred ca e bine sa te duci la teatru, ca stiu ca iti doresti de mult...fa-ti aceasta placere si lasa sala pe alta data. micile placeri spirituale si iesirea din cotidian ne dau putere sa mergem mai departe floare.gif
_noni_
meniul meu de azi:

MD: 0p
- un kiwi;
- o mandarina;
- un ceai.

PRANZ: 10,5p
- 1/2 ou fiert ............................................1p
- 2 felii de paine cu salata de vinete ............6p
- 60 g ton in suc propriu .............................2p
- O rosie ....................................................0p
- 75g ciupercutze de la borcan, in ulei..........1.5p

Total, pana acum 10,5 p!! cheer.gif

CINA va fi de 9p sper grin.gif
- supa de pui ..........................................5p
- salata din rosie, ardei, branzica motzarella, ton, 1/2 ou...4p

sper sa ma incadrez!

}{

anaoi
nush cat are o falfaita
daconst
Noni,tonul l-ai punctat cam mult,cred.
Ultimul punctaj la ton era 150g ton in apa-2,5p.
ALICE
CITAT(daconst @ 16-01-2007, 05:36 PM) *

Asa e
_noni_
CITAT(daconst @ 16-01-2007, 03:36 PM) *

eu am lista ton in suc propriu - o lingura=30g =1p sad.gif nu e bine?
anaoi
Ton in suc propriu,1 doza,150 gr( cantitate de peste doar,deci scurs de suc) = 4 P
-Ton in ulei,1 doza,140 gr( doar cantitatea de peste )=10 P
-Ton in ulei,1 doza,150 gr(doar pestele) = 10 P
-Ton in apa,1 doza,150 gr ( doar pestele) = 2,5 P
daconst
CITAT(_noni_ @ 16-01-2007, 05:40 PM) *

Nu mai e asa.Au mai aparut informatii noi pe parcurs dar in lista nu s-a modificat.Noteaza-ti tu sa stii data viitoare. wink1.gif
_noni_
CITAT(anaoi @ 16-01-2007, 03:41 PM) *

Ton in suc propriu,1 doza,150 gr( cantitate de peste doar,deci scurs de suc) = 4 P
-Ton in ulei,1 doza,140 gr( doar cantitatea de peste )=10 P
-Ton in ulei,1 doza,150 gr(doar pestele) = 10 P
-Ton in apa,1 doza,150 gr ( doar pestele) = 2,5 P

mercic anaoi!! pupic.gif
deci eu am papat 1/2 de cutie de rio mare care are 80g cu suc, din care, acum am vazut si eu doh.gif doar 56 sunt peste, deci inseamna ca am papat cam 30 de grame, ca l-am scurs!, asa ca am sa-l pun 1p. asta inseamna
ca imi mai ramane un punct pt. diseara! cheer.gif

asa imi trebuie cand doar apreciez; n-am cantarit si nici n-am verificat gramajul pe cutie! grin.gif , dar lasa ca de data asta a fost in favoarea mea! lol.gif

CITAT(daconst @ 16-01-2007, 03:44 PM) *

CITAT(_noni_ @ 16-01-2007, 05:40 PM) *

Nu mai e asa.Au mai aparut informatii noi pe parcurs dar in lista nu s-a modificat.Noteaza-ti tu sa stii data viitoare. wink1.gif

pupic.gif saru'mana!
himere2005
noni, dar in salata de vinete ce ai pus de 4p? blink.gif
o sa pun 1.5p o aripioara de pui la gratar...nu cred ca are mai mult de 50g, nu?
ALICE
Parca s-a stabilit ca in apa sau suc propriu e acelasi lucru
Tulip
CITAT(ALICE @ 16-01-2007, 03:57 PM) *

Parca s-a stabilit ca in apa sau suc propriu e acelasi lucru

si eu ma incurc aici...niciodata nu stiu cum sa punctez..... huh.gif huh.gif
_noni_
CITAT(himere2005 @ 16-01-2007, 03:56 PM) *

o sa pun 1.5p o aripioara de pui la gratar...nu cred ca are mai mult de 50g, nu?

pai au fost 2 felii de paine = 4p, eu punctez 2p/felie, si am pus 2p salata pentru ulei si picul de maioneza light pe care l-am adaugat in ea. nici aici nu e bine??
anca veselie
CITAT(himere2005 @ 16-01-2007, 03:56 PM) *

are mai putin de 50g sigur, ca o pulpa superioara are cam 60g, am cantarit eu recent blum.gif dar avand in vedere ca aripioara are piele, cred ca merge chiar 1p aripioara
anaoi
Ulei vegetal 1 lingurita, 5g 1 Points
soranutza
Supa de pui 5p ?? Ce ai pus in ea? sad.gif
anca veselie
si pana la urma a picat teatrul pt ca nu mai sunt locuri, asa ca sala scrie pe fundul meu mare! naughty.gif

mai am o intrebare: maioneza facuta in casa cu cat o punctez oare ?
himere2005
eu imi tai felii de paine normala mai subtirele asa ca am vazut ca fetele puncteaza painea aceea patratoasa cu 1p felia, si painea mea nu-i patratoasa, e putin mai grosuta, dar e mai mica...eu as puncta cu 2p in loc de 4...poate nu punctez eu corect...sau aufost di alea groase groase )).gif
_noni_
CITAT(soranutza @ 16-01-2007, 04:04 PM) *

Supa de pui 5p ?? Ce ai pus in ea? sad.gif

puhh, m-ati luat la purecat! ce bine, mai invat si eu! pupic.gif

deci eu am in lista supa de gaina-150g=6.5p, asa ca am zis ca de pui ar fi ok 5p. am pus 1/4 piept de pui facut bucatzele mici, ardei, ceapa, morcov, telina, gulie, vegeta si cateva paste.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.