salutare

ne-am intors de la plimbarica
are dreptate
ella, asa fac si eu, nu pazesc mancarea, de aia, uituca cum sunt mai o ard cateodata
alice, pai...faci mancarea in 2 cratiti separate si merge in paralel...si sunt unele mancaruri care merg pana la un punct sa le faci in comun

in plus, daca e ceva prea dietetic, ia tranteste tu o bucatica de ceva ingrasacios alaturi si nu mai e mancare diet sau un sos

pacalaiti babuinii
hai sa va dau un ex. cartofi se pun la fiert, o parte din ei se scot pentru babuin si se baga in uleiul incins, se tranteste un ou batut deasupra si 2-3 bucatele de infrasacioase si gata omleta
).gif)
si voua va raman cartofii fierti pe care-i puteti consuma in 3 feluri sau chiar mai multe: nature sau ii presati cu putina margarina si ies piure sau ii faceti rapid salata orientala
eu o sa refac in seara asta reteta de cartofi fierti cu putina branza diet, smantana, gogosar si putin mustar ca tare buni mi s-au parut
oare cat sa punctez o
aripioara de pui la gratar? ca nu mai am decat o bucatica de piept pentru bia, restul puiului sa vad cum il gatesc
anca-veselie. cred ca e bine sa te duci la teatru, ca stiu ca iti doresti de mult...fa-ti aceasta placere si lasa sala pe alta data. micile placeri spirituale si iesirea din cotidian ne dau putere sa mergem mai departe