Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Ella79
Ma duc sa mananc o salata la Whispers si dupa aia direct la sedinta. O sa ma gandesc toata sedinta "ce-o fi scriind Himere...." )).gif
anaoi
iti scriu sms cu ce scrie himere?
peach
CITAT(ina_ceva @ 18-01-2007, 10:59 AM) *

La un azil de nebuni o baba pe un scaun cu rotile prinde viteza pe coridor ..
In curbe se inclina baba si se ridica in 2 roti ..
O opreste un nebun si o intreaba:
- Aveti permis de conducere ?
Baba ii da o hartie de la o ciocolata si merge mai departe ..
O opreste un alt nebun si o intreaba:
- Aveti verificarea tehnica?
Baba ii da o hartie de la un pachet de guma.. si merge mai departe ..
Dupa colt vede pe dreapta un alt nebun gol., cu p**a sculata ... la care baba ofteaza:
- Off ... iara trebuie sa suflu in fiola ...

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
irinaforeign
Dupa subiect cu babe nebune iaca venii si eu .... lol.gif
Salut voua sunt o proaspata, nou nouta WW, asa ca SA SLABIM! Ieri a fost prima zi chiar nu a fost rau de loc...cu brio m-am incadrat in 20 de puncte daca tin cont ca ca mi-am mancat punctele in prima parte a zilei cand nu stiam cum sa calculez cele 20 de puncte! Asa ca am mancat apoi portiile de fructe si vegetale si apaaaaaaaaaaaaa! Acum problema mea e...cate fructe si vegetale sunt permise din cele cu 0 puncte , ca sa stiu cat mananc, ca asa as manca 16-18 puncte si cand le-am terminat pe urma Apa si fructe +vegetale+exercitii. Chiar nu e greu si nici foame nu mi-a fost! Da-ti si mie va rog cateva meniuri incercate de voi sau linkuri ceva asa de orientare! Lista cu puncte e cea de pe site? Ce fain ca sunteti aici si putem slabi impreuna! Sa vezi ce fete faine ne facem pana la vara! hug.gif pupic.gif
Pisik
CITAT(irinaforeign @ 18-01-2007, 03:02 PM) *

Dupa subiect cu babe nebune iaca venii si eu .... lol.gif
Salut voua sunt o proaspata, nou nouta WW, asa ca SA SLABIM! Ieri a fost prima zi chiar nu a fost rau de loc...cu brio m-am incadrat in 20 de puncte daca tin cont ca ca mi-am mancat punctele in prima parte a zilei cand nu stiam cum sa calculez cele 20 de puncte! Asa ca am mancat apoi portiile de fructe si vegetale si apaaaaaaaaaaaaa! Acum problema mea e...cate fructe si vegetale sunt permise din cele cu 0 puncte , ca sa stiu cat mananc, ca asa as manca 16-18 puncte si cand le-am terminat pe urma Apa si fructe +vegetale+exercitii. Chiar nu e greu si nici foame nu mi-a fost! Da-ti si mie va rog cateva meniuri incercate de voi sau linkuri ceva asa de orientare! Lista cu puncte e cea de pe site? Ce fain ca sunteti aici si putem slabi impreuna! Sa vezi ce fete faine ne facem pana la vara! hug.gif pupic.gif

Buna Irina,

Link-ul la lista poate ti-l da Miha, eu nu il stiu

Bine ai venit! Da-ne mai multe detalii despre tine: cati ani ai, ce faci, esti din Bucuresti, cate kg ai si cate vrei sa slabesti, ce inaltine, etc. nu e un interogatoriu, dar noi suntem toate o mare familie si trebuie sa ne cunoastem membrii, nu?
Anna
cheer.gif cheer.gif give_rose.gif Felicitari Dana si sa ai un bebe voinic si sanatos! pupic.gif

Acu am apucat si eu sa intru ca am avut o gramada de treaba la munca, contracte peste contracte.

Meniul meu pe ziua de azi:

~salata beof - 2pct
~paine - 1 pct
~br top - 1pct
~cereale - 2pct
~iaurt - 1.2pct
~varza - 3 pct
~paine -1pct
~mere - 0pct
~ orez exapandat- 1.2

total 12.4 partial

o felie de rulada de piept pui afumat de ~ 30 gr e ok 2 pct?
michelle
Irina bine ai venit! cheer.gif
Retete poti sa iei de aici, iar materialele de aici.
Mult succes!

Dany, cum se puncteaza curcanul? pupic.gif

Irinush, eu imi inchipui tortelini cu branza exact ca pe coltunasi: aluat ca de paine intins foaie subtire si taiat patratele, in mijlocul carora se pune branza, se impaturesc in 2 si se fierb. Ieftin la puncte.. Mie imi plac cu miere.. iummm
Tulip
Irina,bine ai venit printre noi! floare.gif floare.gif
himere2005
nu stiu ce s-a intimplat cu calculatorul si cum de am ramas inclinata ca la noi s-a luat curentul in timp ce scriam..si de abia acum am reusit sa intru
uka
FELICITARI DANA, sa itzi tyraiasca baiatul sa fie sanatos si voinic
himere2005
bia nu a vrut sa se culce pana acum, de abia astept sa dorm un pic
uka
salutari irina de la alta irina biggrin.gif succes
irinaforeign
CITAT(Pisik @ 18-01-2007, 04:07 AM) *
Bine ai venit! Da-ne mai multe detalii despre tine: cati ani ai, ce faci, esti din Bucuresti, cate kg ai si cate vrei sa slabesti, ce inaltine, etc. nu e un interogatoriu, dar noi suntem toate o mare familie si trebuie sa ne cunoastem membrii, nu?

Of, of, of ce nu imi place mie sa vorbesc despre mine...dara no hai sa va zic iarasi ca am mai postat si la "sa ne prezentam" sunt o romanca-canadianca (adica acum stau in Canada )).gif am around 40 (ca sa nu zic 41 )).gif ) am 160 pounds (tot mai sper ca amaratul ala de cantar e defect si am mai putin )).gif ), 1.65-1.67 aveam (ieri masurandu-ma arata 1.63...curata nebunie) SI VREAU SA SLABESC PANA LA 55-60 kg pana in vara -toamna cand viu acasa sa nu lesine mama si prietenii cand vor veda o BALENA esuata in Bucuresti!
Heeeeeeelp, cum sa fac cu WW ca am inceput deja ieri si pare OK! Consumat 18 puncte! Tot innainte! salut.gif devil.gif
himere2005
nu ne scrii meniul ca sa vedem ce ai papat, ca sa nu greseti grin.gif

vreau sa ma uit la ultimul film american pie si nu am sonor, cred ca m-a aranjat bia )).gif ca nici tradus nu e...asa ca sonorul e farmecul
irinaforeign
CITAT(himere2005 @ 18-01-2007, 04:24 AM) *

Uite-l aici:
250 ml lapte3.5grasime+ness+ 1 lingurita zahar
120 ml cafea +1 lingurita zahar+60 ml lapte 3.5 grasime
1 chifla+ 1 lingurita unt
1 salata mareee(3 rosii medii+ 1 sfert castravete+ 1 sfert ceapa)
1 mar mediu
1 piersica medie
1 ardei mareeeee
1/4 dintr-o conpida medie...toate fresh
apa minerala...multaaaaaaaa
Asta e tot!
Plus 1/2 ora bicicleta si 1/2 ora trendmill....la nivel usor de mers nu alergat!
irinush
tocmai am mancat tortelini cu branza, peste care am pus un amestec din branza diet si smantana slaba, amestecate cu marar si au fost super! tot pranzul a fost de 4p: 125g tortelini - 2.5p si 1.5p crema de branza
Anna
CITAT(himere2005 @ 18-01-2007, 03:27 PM) *

vreau sa ma uit la ultimul film american pie si nu am sonor, cred ca m-a aranjat bia )).gif ca nici tradus nu e...asa ca sonorul e farmecul

E SUPER american pie 5, are niste faze criminale )).gif)
vezi poate a scos ceva din priza blum.gif
irinush
bine ai venit Irina!

uka
CITAT(irinaforeign @ 18-01-2007, 01:30 PM) *

Uite-l aici:
250 ml lapte3.5grasime+ness+ 1 lingurita zahar
120 ml cafea +1 lingurita zahar+60 ml lapte 3.5 grasime
1 chifla+ 1 lingurita unt
1 salata mareee(3 rosii medii+ 1 sfert castravete+ 1 sfert ceapa)
1 mar mediu
1 piersica medie
1 ardei mareeeee
1/4 dintr-o conpida medie...toate fresh
apa minerala...multaaaaaaaa
Asta e tot!
Plus 1/2 ora bicicleta si 1/2 ora trendmill....la nivel usor de mers nu alergat!

carne nu mananci??! si cafea se anuleaza cu apa...
himere2005
irina, eu zic sa incerci sa mananci si ceva fainoase, ca astea sunt la baza piramidei, fetele pot sa-ti confirme ca altfel o sa rabzi de foame...eu asa cred. multe dintre noi mancam zilnic cartofi fierti, paste sau orez ca sa ne simtim satule...ma gandesc sa nu te paleasca foamea diseara ...asa...si trebuie sa mancam si ceva proteine, o bucatica de piept la gratar, un ou...baga si tu in salata ca am vazut ca-ti plac legumele
anaoi
CITAT(irinush @ 18-01-2007, 03:30 PM) *

tocmai am mancat tortelini cu branza, peste care am pus un amestec din branza diet si smantana slaba, amestecate cu marar si au fost super! tot pranzul a fost de 4p: 125g tortelini - 2.5p si 1.5p crema de branza

eu mor aici ...am avut numai ton....buf...cu lamaie.

CITAT(himere2005 @ 18-01-2007, 03:37 PM) *

irina, eu zic sa incerci sa mananci si ceva fainoase, ca astea sunt la baza piramidei, fetele pot sa-ti confirme ca altfel o sa rabzi de foame...eu asa cred. multe dintre noi mancam zilnic cartofi fierti, paste sau orez ca sa ne simtim satule...ma gandesc sa nu te paleasca foamea diseara ...asa...si trebuie sa mancam si ceva proteine, o bucatica de piept la gratar, un ou...baga si tu in salata ca am vazut ca-ti plac legumele

corect....idee...mie imi plac pastele cu branza si un ou si suc de rosii, bagate la cuptor. ma rog, plus ierburi etc...

Pisik

tortelinii cumparate?
irinush
CITAT(Pisik @ 18-01-2007, 03:39 PM) *

tortelinii cumparate?

da, de la firma baneasa
chiar sunt buni, desi crema de branza de deasupra lor e dietetica ... presupun ca merg si cu alte combinatii, cum ar fi sos de rosii ...
in alta zi o sa fac si ravioli cu carne, tot cumparate, tot de la baneasa, cu sos de rosii de data asta ...
irinaforeign
CITAT(uka @ 18-01-2007, 04:36 AM) *

carne nu mananci??! si cafea se anuleaza cu apa...

Ieri nu am mancat ca vezi tu mi-am papat punctele cu LAPTELE 3.5 grasime si untul....de lapte nu pot sa ma las pana sambata cand imi voi lua cu 1% grasime (un pipi de lapte dar asta e are puncte putine) iar eu de musai beau lapte cu ness dimineata, asa ca pana sambata.. sa vedem ce puncte am diseara si daca imi raman ceva imi fac la grill sau aburi 100gr de piept pasare fara piele, daca nu.... asta e! Tu iti poti imagian ca aici astia scot carbunii de grill iarna de pe piata si apar primavara ca cica oamenii nu fac grill iarna w00t.gif w00t.gif si am cautat carbuni, lemne de grill sa mor si doar resturile de anul trecut ce mai sunt si alea DACA le gasesti! Mai ca turbati mai sunt! In septembrie GATA s-a dat stingerea la Grillurile cu lemne si carbuni ...poti face doar la butan (yuck!!!). E de musai sa gasesc niste lemne carbuni de grill azi vad eu unde...dar daca intrebi la magazin se uita ca la ET la tine ca IARNA NU SE FAC GRILL-uri cu lemne, asa sunt invatati! salut.gif
uka
blink.gif blink.gif
c ciudatzi...
dany
CITAT(michelle @ 18-01-2007, 12:08 PM) *

Dany, cum se puncteaza curcanul? pupic.gif

Miha,am gasit doar curcan cu piele,fara oase,fiert ,100 gr = 2,23 p...adica 2 p
irinaforeign
O sa vad fainos diseara daca nu gasesc carbuni de grill si functie de cate puncte mai am!
Apropo cate vegetale si fructe cu 0 puncte pot manca?
Aha si sa nu uit cum cantariti voi carnea si altele, aveti cantar de alimente...i-a sa maduc sa caut si eu la Dollarstore (orice lucru 1 $) )).gif
Tulip
Uka,ti-am votat picica! tease.gif tease.gif
ALICE
Eu nu o mai gasesc la pagina 2
dany
Irina ...iti spun si aici "Bine ai venit ! " give_rose.gif si bafta la alungarea kg-lor

Ce-mi place ca nu mai sunt singura "baba" pe aici lol.gif

Sorina ...ai PM !!!
irinaforeign
CITAT(Tulip @ 18-01-2007, 04:50 AM) *

Uka,ti-am votat picica! tease.gif tease.gif

Zii ca votez si eu...pe cine???
Tulip
Moniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik,parca tu ai papat ciorba de fasole cu afumatura....cum ai punctat-o?5P e ok,daca nu pap carnita? blink.gif blink.gif
ALICE
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 03:53 PM) *

Irina ...iti spun si aici "Bine ai venit ! " give_rose.gif si bafta la alungarea kg-lor

Sorina ...ai PM !!!

Apai daca tu mai esti baba......chiar vroiam sa iti zic intr-o zi ca esti o doamna .
irinaforeign
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 04:53 AM) *

Sorina ...ai PM !!!

Ce "baba" honey? Femei adevarate si putenice ("Acum" la 160 pounds lol.gif ) , balerine dansatoare in vara ia sa vezi! Hollywood tine-te ca vin romancele SLABE! hug.gif
uka
e la pagina 7 acum sad.gif, eu nu mai pot de acasa nustiu de ce... dar o votez pe timea in continuare
irina da-i click pe linkul de la semnatura mea..
200 gr legume 300 gr fructe sau invers, eu una nu numar fructele; si legumele, mananc in voie...
da cantarim tot
Tulip
oooooooooooooooooooooo,Alice s-a cantarit........ wink1.gif ti-ai schimbat cantarul intr-un final,ca nu mai stiu doh.gif doh.gif
Eu.
NONI, cum stai cu tigarile?
e aproape ora 14, iar eu de la 12 noaptea nu am mai fumat nimic. cheer.gif
nu va spun ce am mancat azi blushing.gif ca ma scoateti in suturi afara de pe forum..dar de maine ma redresez salut.gif
dany
CITAT(irinaforeign @ 18-01-2007, 12:48 PM) *

O sa vad fainos diseara daca nu gasesc carbuni de grill si functie de cate puncte mai am!
Apropo cate vegetale si fructe cu 0 puncte pot manca?
Aha si sa nu uit cum cantariti voi carnea si altele, aveti cantar de alimente...i-a sa maduc sa caut si eu la Dollarstore (orice lucru 1 $) )).gif

WW spune ,mai nou , ca trebuie sa mancam 300 gr legume si 200 gr fructe pe zi !!!! Tu poti manca cate vrei si ,daca depasesti aceste cantitati , punctezi la sfarsitul zilei 1p extra .Asa fac fetele. Eu,personal nu am punctat niciodata extra dar asta depinde de organism.
Nu uita calciul,grasimea buna.Si cum au spus si fetele ,cartofi ,paste,orez,carna slaba.....
Imagine

Asta e piramida alimentelor .
Pisik
CITAT(Eu. @ 18-01-2007, 03:56 PM) *

nu va spun ce am mancat azi blushing.gif ca ma scoateti in suturi afara de pe forum..dar de maine ma redresez salut.gif

Bravo Crengu cheer.gif tine-o tot asa!
ALICE
Da,l-am schimbat.Numai ca nu m-am putut cantari ieri de dimineata ca nu merge si m-am cantarit aseara.Aveam 63.Dar azi dimineata aveam 62.Las asa pana miercurea viitoare si vad atunci.
anca veselie
DANA FELICITARI! SA FITI SANATOSI SI TU SI BROTACELUL! give_rose.gif floare.gif cheer.gif cheer.gif give_rose.gif floare.gif cheer.gif yahoo.gif

felicitari fetelor care au slabit!

am ascultat-o pe miha si am schimbat meniul:

md:
musli 5
iaurt 1

mar 0

pranz:
raviolli cu branza 4
iaurt 1

momentan 11. o sa mai pap o banana, iaurt si-mi mai trebuie grasimi bune.
ma vreau sa pap niste smochine deshidratate, cum le punctez?

uka
mda.....pana acum am papat asa:
paine 4 felii=4 pct, cascaval=-2.5, sunca pui 80 gr=1.7, nescafe=1 pct, fanta 1,5 pct, si un iaurt cu cirese la 2.9 pct cam mult dar aveam pofta d dulce...si mai am un iaurt diet ptr mai tz asa k l-am sacrificat p asta acum...
dany
CITAT(ALICE @ 18-01-2007, 12:54 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 03:53 PM) *

Sorina ...ai PM !!!

Apai daca tu mai esti baba......chiar vroiam sa iti zic intr-o zi ca esti o doamna .

lol.gif Cum de ai ajuns la concluzia asta ???
Tulip
CITAT(Eu. @ 18-01-2007, 01:56 PM) *

felicitari......wow,ce vointa! cheer.gif
ALICE
Vaaaaai,cum adica?M-am uitat in pozele tale,ti-am citit posturile....
uka
trebuie sa dau cu aspiratorul, sa spal pe jos si sa sterg praful... se ofera cineva.. k eu de o ora stau aiurea la calc si bag suc si tigari sad.gif

astia la TCM langa mine nu au adus canatr de bucatarie nici acum sad.gif de o saptamana merg zilnic la ei, pana s-au saturat si mi-au dat nr de telef sa ii sun inante.. biggrin.gif sa intreb
dany
CITAT(irinaforeign @ 18-01-2007, 12:55 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 04:53 AM) *

Sorina ...ai PM !!!

Ce "baba" honey? Femei adevarate si putenice ("Acum" la 160 pounds lol.gif ) , balerine dansatoare in vara ia sa vezi! Hollywood tine-te ca vin romancele SLABE! hug.gif

lol.gif lol.gif Chestia cu "adevarate si puternice"...sa zicem ca merge ,dar "balerine" ????? As vrea eu...dar poate reusesc,mai stii ? Dana si Ella cu dansul din buric ,noi cu baletul lol.gif lol.gif
irinaforeign
CITAT(uka @ 18-01-2007, 04:55 AM) *

e la pagina 7 acum sad.gif, eu nu mai pot de acasa nustiu de ce... dar o votez pe timea in continuare
irina da-i click pe linkul de la semnatura mea..
200 gr legume 300 gr fructe sau invers, eu una nu numar fructele; si legumele, mananc in voie...
da cantarim tot

Votat! vezi ca nu o mai poti vota pentru ca ti-au blocat IP-ul calculatorui tau, Du-te si cauta pe google un site cu FREE IP intra pe el si incarca pagina de acolo si voteaza, inchide si intra apoi iar , vei avea alt IP si iar votezi ca ei blocheaza doar IPul anterior... O FACE CASTIGATOARE PE DEE_DEE! pupic.gif
dany
Inca ceva ,Irina . Eu sunt dany ....honey e altcineva
michelle
Multumesc Dany

Meniul meu pana acum:
paine 1,5
ou 2
pateu 1
lapte 2
gem 0,5

paste 2
curcan 1
ciuperci 0

Totoal 10p
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.