Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Tulip
Alice,te-am mai intrebat de 100 de ori,dar am uitat...ce inaltime ai? blushing.gif blushing.gif
dany
CITAT(ALICE @ 18-01-2007, 12:59 PM) *

Vaaaaai,cum adica?M-am uitat in pozele tale,ti-am citit posturile....

blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 03:53 PM) *

Irina ...iti spun si aici "Bine ai venit ! " give_rose.gif si bafta la alungarea kg-lor

Ce-mi place ca nu mai sunt singura "baba" pe aici lol.gif

Sorina ...ai PM !!!

ha...as vrea sa arat eu asa cand oi fi baba
Eu.
CITAT(Pisik @ 18-01-2007, 03:57 PM) *

Bravo Crengu cheer.gif tine-o tot asa!

CITAT(Tulip @ 18-01-2007, 03:59 PM) *

felicitari......wow,ce vointa! cheer.gif

fetelor, multumesc frumos! blushing.gif ma bucur ca am reusit pana acum, sunt ff racita, cred ca am bronsita, si asa m-am hotarat aseara.sper sa ma ajute DD sa-mi iasa
irinush
CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 04:02 PM) *

Irina ...iti spun si aici "Bine ai venit ! " give_rose.gif si bafta la alungarea kg-lor

Sorina ...ai PM !!!

subscriu si eu la ce zice Dylly!
Eu.
CITAT(irinush @ 18-01-2007, 04:04 PM) *

CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 04:02 PM) *

Sorina ...ai PM !!!

subscriu si eu la ce zice Dylly!

CORECT!
Tulip
Irinush,la tortellini nu ai luat in socoteala valorile de pe ambalaj?Vreau sa-mi cumper si eu,daca-s asa ieftini la puncte blum.gif
michelle
Anca, smochine uscate 4.5p/100g
uka
Apropo Irina, contrar numelui, dee-dee e un EL biggrin.gif
Imagine

asta i-am luat cumnatei mele de ziua ei...

Nota moderatorului: va rog cand incarcati imagini mari cu imageshack sa bifati acolo si casuta de resize image. Merci!
floare.gif
dany
Bueyyyyyyy,vorba lui May,voi v-ati tacanit ???? Atatea laude la adresa mea.....vedeti ca mi se urca la cap,cresc cornite,alea-alea si va fii de rau lol.gif
anca veselie
CITAT(michelle @ 18-01-2007, 02:06 PM) *

multuuu hug.gif dar una cate gr o avea blink.gif
anaoi
Dany, deci gasca d efete a subscris la ce am zis eu.... nu imi submina parerea ca dylly e si asa stresat rau de tot de ideea ca ii tre ceva dulce si a mancat numa o lingurita miere
dany
Ok ok Dylly......nu mai zic nimic.O fii distanta mare intre noi dar te cred in stare sa te deplasezi pana aici sa-mi dai una ( sau mai multe ? ) dupa ceafa )).gif
irinush
CITAT(Tulip @ 18-01-2007, 04:06 PM) *

Irinush,la tortellini nu ai luat in socoteala valorile de pe ambalaj?Vreau sa-mi cumper si eu,daca-s asa ieftini la puncte blum.gif

Tulip, Danyhoney a zis ca tortelini 100g fierte = 2p si ca acolo unde sunt valori trecute in lista le luam ca atare si doar cand nu gasim in lista calculam ... si Miha zicea ca-s ieftine la puncte ... eu sa stii ca am mai intrebat-o pe Dany inca o data inainte sa ma apuc sa ii fierb )).gif am zis ca ea stie sigur ... asa ca ... am luat ca atare si nu m-a mai interesat ce scrie pe ambalaj ...
pe mine altceva ma deranjeaza si anume faptul ca pun astia tot felul de chimicale in ei sad.gif , arome, prafuri etc ... asa ca nu cred ca o sa mananc prea des ...
michelle
CITAT(anca veselie @ 18-01-2007, 02:08 PM) *

CITAT(michelle @ 18-01-2007, 02:06 PM) *

multuuu hug.gif dar una cate gr o avea blink.gif

Depinde de marime, daca e micuta, vreo 4g
Eu mancam cand simteam nevoia de ceva dulce si stiu blum.gif
uka
asa mai merge...
dany
Frumos cadou ,Uka !!! vreau si eu unul la fel de ziua mea lol.gif lol.gif
irinush
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 04:13 PM) *

pai sugereaza-i sotului ... dar sa ai grija sa iti ia masura potrivita )).gif
uka
si eu vreu unul asa....
abia i-am gasit ca ea are marimea XS si nu prea are ce sa bage in el.... dar se descurca ea biggrin.gif
anca veselie
CITAT(michelle @ 18-01-2007, 02:13 PM) *

Depinde de marime, daca e micuta, vreo 4g
Eu mancam cand simteam nevoia de ceva dulce si stiu blum.gif

sunt maricele asa, am papat 2 si le consider 0.5:D
dany
CITAT(irinush @ 18-01-2007, 01:15 PM) *

Ce sa-i mai sugerez ? Imi cumpar eu si gata. Fac si eu ca Dana si ca Monic lol.gif Adevarul e ca am 100 de astfel de pijamalutze dar...nu le imbrac.Le-a imbracat Dirk o data pe fiecare si i-am facut poze...ca sa nu zic ca nu au fost purtate lol.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 02:17 PM) *

CITAT(irinush @ 18-01-2007, 01:15 PM) *

Ce sa-i mai sugerez ? Imi cumpar eu si gata. Fac si eu ca Dana si ca Monic lol.gif Adevarul e ca am 100 de astfel de pijamalutze dar...nu le imbrac.Le-a imbracat Dirk o data pe fiecare si i-am facut poze...ca sa nu zic ca nu au fost purtate lol.gif

tease.gif tease.gif lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 04:10 PM) *

Ok ok Dylly......nu mai zic nimic.O fii distanta mare intre noi dar te cred in stare sa te deplasezi pana aici sa-mi dai una ( sau mai multe ? ) dupa ceafa )).gif

ma bucur ca nu mai tre sa explic cat de tacanit e dylly. am scapat de o grija....
uka
Apropo IRINA, imi place semnatura ta... mi-am pus-o si eu status la messenger biggrin.gif
dany
CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 01:19 PM) *

ma bucur ca nu mai tre sa explic cat de tacanit e dylly. am scapat de o grija....

ma mai duce si pe mine capul...din cand in cand... )).gif
irinush
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 04:17 PM) *

nebunaticilor!
eu de aia nu vreau si nu imi cumpar, pt ca nu le port .... eu sunt mai practica de felul meu ... chiar ma gandeam acum ce mi-as dori pt ziua mea ... si zau ca nu imi vine nimic in cap in momentul asta ...
ALICE
CITAT(Tulip @ 18-01-2007, 04:01 PM) *

Alice,te-am mai intrebat de 100 de ori,dar am uitat...ce inaltime ai? blushing.gif blushing.gif

Un pitic miiiiiiiiic ca Miha 1,57 m
anaoi
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 04:20 PM) *

CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 01:19 PM) *

ma mai duce si pe mine capul...din cand in cand... )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif silamine tot asa pauza, lipsa, gaura activitate mintala
uka
mai stau cu voi pretz de o tigara si ma duk la treaba sad.gif
Pisik
Of, iar m-a apucat "starea"; pe langa ca m-a plesnit o pofta de dulce, foame, nu stiu, as manca, desi am mancat acu, la 1,30; dar asa as baga ceva bun cum nu va vad blink.gif Dar nu stiu ec, ca mie- ca daca cobor in omv dupa bobo fara zahar sau abton fitness ma intorc cu cine stie ce balarie asa ca mai bine lasa
ina_ceva
CITAT(Eu. @ 18-01-2007, 01:56 PM) *

e aproape ora 14, iar eu de la 12 noaptea nu am mai fumat nimic. cheer.gif

Felicitari, gigelu!
anaoi
CITAT(irinush @ 18-01-2007, 04:20 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 04:17 PM) *

nebunaticilor!
eu de aia nu vreau si nu imi cumpar, pt ca nu le port .... eu sunt mai practica de felul meu ... chiar ma gandeam acum ce mi-as dori pt ziua mea ... si zau ca nu imi vine nimic in cap in momentul asta ...

1. eu stiu exact ce vreau d eziua mea....dar pana in noiembrie innebunesc.

2. ma intreaba cineva cate calorii au pufuletii simpli pe 100 gr. pls raspuns ca e la telefon
dany
nu stiu ,Dylly.....sa zica fetele din Ro...eu nu am asa ceva pe aici sad.gif
uka
CITAT(ina_ceva @ 18-01-2007, 02:28 PM) *

CITAT(Eu. @ 18-01-2007, 01:56 PM) *

e aproape ora 14, iar eu de la 12 noaptea nu am mai fumat nimic. cheer.gif

Felicitari, gigelu!

felicitariiiiiiiii
intrebare, deranjeaza p cele care vor sau s-au lasat d fumat k am scris p aici k fumez???
unsure.gif salut.gif

am fugit la treaba, va pup
irinush
Dylly nu stiu cate calorii au pufuletii am inteles insa ca o punga de 40g au vreo 5p
anaoi
cred ca e prima oara cand nu ma intereseaza punctele.....e pt o colega de a mea....cu care vb la telefon
dany
Gigelu...eu am sarit peste postul tau cu fumatul doh.gif .Felicitari si tine-o tor asa !!! Si Noni la fel !!

Eu mi-am luat gandul la a ma lasa de fumat ca nu tine...nu pot si gata. Bine,daca merg in vizita la cineva sau intr-un local si nu se fumeaza pot sta cateva ore fata tigara.Dar acasa le cam trag )).gif Mai ales de cand nu mai am job sad.gif

Mihaaaaaa...nici tu nu o poti ajuta pe Dylly ????
himere2005
am dat search cu google si am gasit 40g cam 150 calorii pufuletii
anaoi
asa am gasit si eu. sa isi puna pofta in cui. asta e
himere2005
mananc acum o salata de sfecla cu o lingura de smantana, dar cam in sila )).gif
anaoi
sfecla cum e facuta??? eu am la mine salata d esfecla cu hrean, chimen sare,piper. cum o mananci cu smantana?
ALICE
E buna sfecla taiata cubulete si cu smantana
Pisik
Noroc ca s-a dus cineva jos si am cerut si eu o cola light, o cutie de solano fara zahar 9desi am mai mancat 4 azi, 4 bobo, nu 4 cutii blum.gif ) si un baton fitness; sper sa fie suficient; asta e, se pare ca nu o sa am multe economii astazi, ca ma mai razbeste si pe mine din cand in cand, oameni suntem smile.gif
himere2005
bine, eu nu am in casa hrean si am bagat asa...un catel de usturoi (optional), otet, sare si o lingura de smantana. acum ca am luat ultima lingura cu o bucatica de paine e mult mai comestibila, dar fara e cam aiurea
dany
CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 01:39 PM) *

sfecla cum e facuta??? eu am la mine salata d esfecla cu hrean, chimen sare,piper. cum o mananci cu smantana?

deci...acum primeste dylly una dupa ceafa de la mine...mi s-a umplut gura de apa
himere2005
dany, voi nu aveti sfecla, sa poti sa-ti pregatesti?
Pisik
Daca tot suntem la sfaturi, cum faceti voi pastaile de post, dar sa nu contina usturoi, ca vreau sa imi fac pt maine la serviciu. Mi-am luat o punga congelata de pastai de fasole verde
anaoi
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 04:43 PM) *

CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 01:39 PM) *

deci...acum primeste dylly una dupa ceafa de la mine...mi s-a umplut gura de apa

primit...si doare rau
anca veselie
am reusit in sfarsit sa termin albumul cu poze de la istanbul. pt cine vrea sa vada:

http://new.photos.yahoo.com/anca_vio/album...357069614#page1
Deea
Felicitari Crengu...sper sa te lasi definitiv!

eu subscriu la ce a spus Dany in legatura cu fumatul

Irina bine ai venit! Sa alungam kg. impreuna! cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.