Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Deea
Pana apare Dana cu pozele cu brotacelul si acapareaza tot forumul sa ma mai laud si eu cu hlizita mea ... Alexia sau Jolly Jocker
anaoi
ba sa il spuna, numai sa nu il demonstreze pe viu rezultatul
Monic
Dylly doarme cu sfecla-n gura w00t.gif
anaoi
CITAT(Monic @ 18-01-2007, 05:33 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 04:30 PM) *

CITAT(Monic @ 18-01-2007, 02:24 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 04:12 PM) *

Gata,imi fac pofta de chimen deseara cheer.gif .Imi fac paste cu varza si pun chimen mult ( ajuta contra balonarii ) cheer.gif .

sa vezi ce vanturi vin dupa lol.gif

blum.gif blum.gif nu vin ,mey...chimenul ajuta ,se zice lol.gif

incearca numa` dar sa nu ne spui rezultatul )).gif

Dylly, parca trebuia sa te sufle si pe tine un vant spre Budapesta unsure.gif sau nu ai fost pe faza?
Uite, daca acum se anunta vanturi puternice poate prinzi si tu o rafala wink1.gif

poate poate

CITAT(Monic @ 18-01-2007, 05:40 PM) *

Dylly doarme cu sfecla-n gura w00t.gif

dylly mai are juma d eportie de salata sfecla pe care o mananc la 17.00 cu un ou fiert si o felie de paine prajita si un cub d ebranza fitness
Monic
CITAT(Deea @ 18-01-2007, 04:39 PM) *

Pana apare Dana cu pozele cu brotacelul si acapareaza tot forumul sa ma mai laud si eu cu hlizita mea ... Alexia sau Jolly Jocker

Don`soara din poze e o scumpa, are niste ochi su-perbi!!!
Si ce mare e w00t.gif
felicitari, Deea give_rose.gif
Tulip
Deea,e minunata....ce haioasa e! give_rose.gif
irinush
Deea, Alexia e o scumpa! sa va traiasca!
dany
Deea......eu nu iti mai spun cat de minunata e Alexia ca stii si tu ,nu ? pupic.gif Sa-ti traiasca !!

Bey,Dylly..ca sa demonstrez pe viu ar trebui sa vin la fiecare acasa si ...nu stiu daca ma aduce furtuna la tonajul meu )).gif

Sorina...PM !
anaoi
Alexia e dulce foc....super haioasa
nusarich
deea, alexia e absolut superba give_rose.gif ! iti vine s-o pupi non-stop. nu stiu voi, dar mie imi plac falcutele la copilasi de mor! cand cresc nu mai au asa falcute dulci...
anaoi
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 05:47 PM) *

Deea......eu nu iti mai spun cat de minunata e Alexia ca stii si tu ,nu ? pupic.gif Sa-ti traiasca !!

Bey,Dylly..ca sa demonstrez pe viu ar trebui sa vin la fiecare acasa si ...nu stiu daca ma aduce furtuna la tonajul meu )).gif

Sorina...PM !

lol.gif lol.gif
otilici
Wow Deea,ce mare e deja Alexia! w00t.gif Cate kilograme si ce inaltime are?
Monic
Dany, trimiti doar vantul in cauza )).gif lol.gif
dany
CITAT(Monic @ 18-01-2007, 02:50 PM) *

Aaa,nuuuu...vrei sa raman singura pe forum dupa ce trece vantul pe la voi ????? sa vorbesc de una singura pe aici ??? nu tine: ori personal,ori deloc...alegeti blum.gif
Monic
Meniul meu pe azi:
Supa cu muuulte legume 1p
Varza cu orez si carnat afumat 5p
prajitura turnata cu mere 5p(aluatul e destul de scump la puncte dry.gif )
2cartofi cu ceapa, brrrr de vaci si smantana 5p
1 gref
laptic de 1 p
anaoi
CITAT(Monic @ 18-01-2007, 05:50 PM) *

un dampf de rezultat

CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 05:52 PM) *

Aaa,nuuuu...vrei sa raman singura pe forum dupa ce trece vantul pe la voi ????? sa vorbesc de una singura pe aici ??? nu tine: ori personal,ori deloc...alegeti blum.gif

trimite-ti clona
dany
CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 02:53 PM) *

un dampf de rezultat

trimite-ti clona

Aha...deci nu ma vreti pe mine...bineeeeeeee
_noni_
CITAT(Eu. @ 18-01-2007, 01:56 PM) *

NONI, cum stai cu tigarile?
e aproape ora 14, iar eu de la 12 noaptea nu am mai fumat nimic. cheer.gif
nu va spun ce am mancat azi blushing.gif ca ma scoateti in suturi afara de pe forum..dar de maine ma redresez salut.gif

Gigelu, azi e a 2-a zi fara tigari! cheer.gif si nici nu simt nevoia!!!!!! pupic.gif bravo si tie!!!!!!
Monic
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 04:52 PM) *

hmmm shucks.gif intrebare de baraj )).gif
pai tu hai, dar fara vanturi lol.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 05:54 PM) *

CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 02:53 PM) *

un dampf de rezultat

trimite-ti clona

Aha...deci nu ma vreti pe mine...bineeeeeeee

pai daca e sa omoram pe cineva sa nu te omoram pe tine...ci pe clona
dany
Aaaa,destept Dylly ...cum o intoarce

CITAT(_noni_ @ 18-01-2007, 02:54 PM) *

Gigelu, azi e a 2-a zi fara tigari! cheer.gif si nici nu simt nevoia!!!!!! pupic.gif bravo si tie!!!!!!

Bravo,Noni !!!!!!
Eu.
CITAT(_noni_ @ 18-01-2007, 05:54 PM) *

bravo!! cheer.gif sper sa zic si eu maine lucrul asta.
eu mai simt nevoia, dar muuult mai putin fata de cum ma asteptam. inafara de ceva dureri de cap (care pot fi si de la raceala) am avut doar ceva bufeuri doh.gif
ce zici, deschidem un jurnal separat pentru cei care vor sa se lase de fumat?
anaoi
maestru dylly
Deea
Multumesc! pupic.gif

Nusha...falcutele le are de la mine...n-or sa-i dispara, mie nici pana la 26 de ani nu mi-au disparut lol.gif

Oti, are aproape 8 kg, la 5 luni avea 67.5 cm (aporximativ, ca la Alexia nu exista notiunile de "a sta linistit", "a sta intins")

dany
CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 02:59 PM) *

maestru dylly

Ce-i al lui,e al lui...no comment
Tulip
deschideti subiectul acela....si eu intentionez sa ma las..... sorry.gif sorry.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 06:02 PM) *

maestru dylly

acum i se urca lui dylly la cap
otilici
CITAT(Deea @ 18-01-2007, 04:00 PM) *

Multumesc! pupic.gif

Nusha...falcutele le are de la mine...n-or sa-i dispara, mie nici pana la 26 de ani nu mi-au disparut lol.gif

Oti, are aproape 8 kg, la 5 luni avea 67.5 cm (aporximativ, ca la Alexia nu exista notiunile de "a sta linistit", "a sta intins")

Vai,asa va fi si al meu,parca vad,inca nu are 3luni si are 5 kile jumate.Ma gandesc cu groaza cum o sa-l mai car in brate mai incolo... doh.gif )).gif
dany
CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 03:04 PM) *

maestru dylly

lol.gif pai ce numai mie ? blum.gif
irinush
CITAT(otilici @ 18-01-2007, 06:06 PM) *

CITAT(Deea @ 18-01-2007, 04:00 PM) *

Multumesc! pupic.gif

Vai,asa va fi si al meu,parca vad,inca nu are 3luni si are 5 kile jumate.Ma gandesc cu groaza cum o sa-l mai car in brate mai incolo... doh.gif )).gif

iti povestesc eu Otilici, ca David are acum 15 kg )).gif asa ca stiu cum e sa cari un grasan
anaoi
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 06:09 PM) *

maestru dylly

cheer.gif ce capete mari avem. fetele cara bebe care mai de care, noi ne caram capetele. estimez pe al meu la vreo 5 kg
otilici
Esti tare,Dilly lol.gif
Irinush si Deea ,asta cu caratul nu se pune la punctele din sport? grin.gif grin.gif lol.gif
dany
CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 03:17 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 06:09 PM) *

maestru dylly

cheer.gif ce capete mari avem. fetele cara bebe care mai de care, noi ne caram capetele. estimez pe al meu la vreo 5 kg

lol.gif lol.gif lol.gif roll2.gif :roll2:caram si noi ce putem si ce avem
_noni_
CITAT(Eu. @ 18-01-2007, 03:59 PM) *

CITAT(_noni_ @ 18-01-2007, 05:54 PM) *

bravo!! cheer.gif sper sa zic si eu maine lucrul asta.
eu mai simt nevoia, dar muuult mai putin fata de cum ma asteptam. inafara de ceva dureri de cap (care pot fi si de la raceala) am avut doar ceva bufeuri doh.gif
ce zici, deschidem un jurnal separat pentru cei care vor sa se lase de fumat?

si mie mi se intampla sa-mi mai fie rau sau sa ma doara capul. insa am citit ca sunt reactii normale si se rezolva cu o gura de aer proaspat, cateva exercitii si multe lichide!!!care ajuta si la detoxifiere!!

uite, poate te ajuta sa citesti aici

e deschis un subiect la "cabinetul medical" - DESPRE RENUNTAREA LA FUMAT!!!! AICI!

o sa reusim, o sa vezi! hug.gif pupic.gif

Dany, hug.gif pupic.gif din mai multe motive! smile.gif

Ghici ce-am papat eu?! Tortellini cu sos de branza! naughty.gif culmea e ca aveam asa ceva in casa! lol.gif
lol.gif

}{
irinush
Otilici nu stiu daca se pune, la fel ca si cu alergatul dupa bebe prin parc )).gif ... dar lasa, macar asa sa fac si eu sport

Noni, ti-au placut tortelini? ca mie mi-au placut mult ... ce fel de sos de branza ai avut?
May
Probabil ca sunt ultima care afla dar cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif SA ITI TRAIASCA BROTACELUL DANA SI SA FIE SANATOS cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

irina bine ai venit si multa bafta give_rose.gif

gigelus felicitari sincere give_rose.gif ... te astept cu impresii dupa sevraj grin.gif

danydulce buueeiiii vezi ca imediat cer si de la tine drepturi de autor lol.gif un pupic.gif pt o doamna naughty.gif

Apropo de paste, diferentza dintre ambalaj si lista WW in privintza punctelor este din cauza ca 40 gr paste nefierte sunt echivalentul a 120 gr paste fierte wink1.gif

deea e mortala Alexia lol.gif hug.gif

Daca se pun si punctele prin sportul cu bebele in bratze sa imi ziceti si mie ca am plimbat-o ieri pe Sonia o ora in brate si cand am dat-o jos si mi-am intins mainile am crezut ca mi se rup din cot sorry.gif

Aseara am visat ca m-a dat soacra-mea afara din casa si i-am tras un pumn in gura lol.gif
dany
CITAT(_noni_ @ 18-01-2007, 03:25 PM) *

Dany, hug.gif pupic.gif din mai multe motive! smile.gif

}{

Aoleu...da ce-am mai facut ? lol.gif
irinush
May, mi-a placut faza cu zoacra-ta ... macar te-ai trezit bine dispusa, nu? )).gif
anaoi
exact...dar unde l-ai lasat pe socru? sau pe el il aranjasesi inainte?
dany
Tare faza cu visul,May ! lol.gif lol.gif
Va bat daca ma mai "domniti" atat !!!! mad.gif
May
Sa stii ca m-am trezit tare deprimata azi si habar nu am de ce dry.gif si nici nu ma trezesc bine ca aflu ca Remy s-a culcat la 2 dimineatza iar el la 7 tre` sa fie in picioare sad.gif asa ma cert cu el sa nu mai stea atat ca o sa pice de somn a doua zi dar el nu vrea sa asculte. Adevarul e ca are o energie de invidiat si e genul de om matinal.... eu sunt in stare sa te bat daca ma trezesti din somn )).gif
_noni_
CITAT(irinush @ 18-01-2007, 04:27 PM) *

Otilici nu stiu daca se pune, la fel ca si cu alergatul dupa bebe prin parc )).gif ... dar lasa, macar asa sa fac si eu sport

Noni, ti-au placut tortelini? ca mie mi-au placut mult ... ce fel de sos de branza ai avut?

IRINUSH, au fost super! am avut cu branza, unii unguresti!

sosul l-am facut cu unt, branza brie si smantana, insa n-am papat decat o linguritza. cele 100 deg de tortellini le-am impartit asa: 50g cu sos de branza, 25g cu sos de rosii picant grin.gif (curiozitatea asta grin.gif ) si 25g cu nuci pisate si miere! astea din urma au fost trasnet, numai ca au fost cam putine:( cred ca o sa punctez cu 5 p tot experimentul, desi mierea si nucile le-as putea trece la gratuite pe ziua de azi...

}{
irinush
CITAT(Maybeline @ 18-01-2007, 06:33 PM) *

Sa stii ca m-am trezit tare deprimata azi si habar nu am de ce dry.gif si nici nu ma trezesc bine ca aflu ca Remy s-a culcat la 2 dimineatza iar el la 7 tre` sa fie in picioare sad.gif asa ma cert cu el sa nu mai stea atat ca o sa pice de somn a doua zi dar el nu vrea sa asculte. Adevarul e ca are o energie de invidiat si e genul de om matinal.... eu sunt in stare sa te bat daca ma trezesti din somn )).gif

si eu si eu ... doar ca nu pot sa il bat pe David, ca numai el ma trezeste )).gif

Noni, m-ai omorat cu nucile si mierea! eu sunt innebunita dupa orice fel de dulce pe baza de nuci cat mai multe ... dar sunt scumpe rau la puncte ... dar e o idee, merci!
May
V-am zis ca mi-am luat blugi noi grin.gif si azi am vrut sa mi-i iau pe mine la munca dar nu stiu ce tot am facut si i-am luat pe cei vechi. Norocul meu! ca azi mi-a vomitat copila pe pantaloni )).gif seuita saraca speriata la mine si eu radeam ca proasta cu gandul ca nu ii am pe aia noi )).gif
anca veselie
Era odata o fata de imparat. Grajdarul subjugat de farmecul printesei nu stia ce sa faca pentru a-i atrage atentia. Visand el cu ochii la stele, ce s-a gandit: "Ce-ar fi sa vopsesc eu un cal in verde.Printesa va observa calul. Va intreba, cine a vopsit acest cal? Voi spune eu domnita, eu am vopsit calul. Ea va aprecia originalitatea mea si curajul. Vom schimba cateva vorbe. Poate, candva ne vom plimba pe aleile domeniului si ii voi arata frumusetea naturii. Vom deveni prieteni. Si apoi, cine stie."Zis si facut, grajdarul vopseste calul. A doua zi printesa vine la grajduri si observa calul. - Cine a vopsit acest cal? Grajdarul, cu un nod in gat, spune
- Eu printesa, eu l-am vopsit. Printesa : - Hai sa ne f_tem!
Tulip
CITAT(anca veselie @ 18-01-2007, 04:42 PM) *

Era odata o fata de imparat. Grajdarul subjugat de farmecul printesei nu stia ce sa faca pentru a-i atrage atentia. Visand el cu ochii la stele, ce s-a gandit: "Ce-ar fi sa vopsesc eu un cal in verde.Printesa va observa calul. Va intreba, cine a vopsit acest cal? Voi spune eu domnita, eu am vopsit calul. Ea va aprecia originalitatea mea si curajul. Vom schimba cateva vorbe. Poate, candva ne vom plimba pe aleile domeniului si ii voi arata frumusetea naturii. Vom deveni prieteni. Si apoi, cine stie."Zis si facut, grajdarul vopseste calul. A doua zi printesa vine la grajduri si observa calul. - Cine a vopsit acest cal? Grajdarul, cu un nod in gat, spune
- Eu printesa, eu l-am vopsit. Printesa : - Hai sa ne f_tem!

lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

asa face neuronul unic
dany
CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 03:59 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

asa face neuronul unic

vezi sa nu se arda de la atata ras si ramai si fara el )).gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 07:01 PM) *

CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 03:59 PM) *

asa face neuronul unic

vezi sa nu se arda de la atata ras si ramai si fara el )).gif

si sa ramana numai vantul in urma lui
May
Apoi dylly dupa ce ca ai numai unul.. mai si pute? lol.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.