Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
dany
CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 04:05 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 07:01 PM) *

CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 03:59 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

asa face neuronul unic

vezi sa nu se arda de la atata ras si ramai si fara el )).gif

si sa ramana numai vantul in urma lui

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif dar nu vantul adus de mine ,nu ? lol.gif lol.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif nu sunteti sanatoase!
irinush
tocmai am mancat tortelini cu miere si nuca ... super buni! tot cu 5p ii punctez pt ca am pus asa: 75g tortelini - 1.5p; 15g nuca - 3p si 2 lingurite miere - 0.5p
merci de idee Noni, mie nu mi-ar fi dat prin cap!

plec in parc cu david, mai vorbim cand revin pupic.gif
uka
maiiiii ce e balamucul asta aici!?!?!?
lol.gif lol.giflol.giflol.giflol.giflol.giflol.gif
anaoi
tre s aplec la medi si de aia
May
neuronul lui dylly emana vanturi lol.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 07:07 PM) *

CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 04:05 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 07:01 PM) *

CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 03:59 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

asa face neuronul unic

vezi sa nu se arda de la atata ras si ramai si fara el )).gif

si sa ramana numai vantul in urma lui

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif dar nu vantul adus de mine ,nu ? lol.gif lol.gif

se intalneste cu al tau
dany
CITAT(anaoi @ 18-01-2007, 04:13 PM) *

tre s aplec la medi si de aia

ai grija la ...vant , da ?
anaoi
CITAT(Maybeline @ 18-01-2007, 07:13 PM) *

neuronul lui dylly emana vanturi lol.gif

este un neuron care isi face simtita prezenta pt toate simturile....inclusiv mirosul
_noni_
CITAT(irinush @ 18-01-2007, 05:10 PM) *

tocmai am mancat tortelini cu miere si nuca ... super buni! tot cu 5p ii punctez pt ca am pus asa: 75g tortelini - 1.5p; 15g nuca - 3p si 2 lingurite miere - 0.5p
merci de idee Noni, mie nu mi-ar fi dat prin cap!

plec in parc cu david, mai vorbim cand revin pupic.gif

ma bucur tare ca ti-au placut! pupic.gif
May
Puuuuu adie vantul libertatii lol.gif
anaoi
CITAT(Maybeline @ 18-01-2007, 07:14 PM) *

Puuuuu adie vantul libertatii lol.gif

al meu se intalneste cu al lui dany...e deja furtuna
dany
cred ca furtuna care trebuia sa vina la noi s-a speriat de vanturile noastre ca... avem cer senin acum lol.gif lol.gif
May
Tocmai am mancat jumatate de cutie de dulce care ma duce cam la 20 p dar nu imi pare rau caci am facut-o constienta si de bunavoie.... na, sunt si eu cu rusii pe cap )).gif oricum se intampla f rar baby.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 07:18 PM) *

cred ca furtuna care trebuia sa vina la noi s-a speriat de vanturile noastre ca... avem cer senin acum lol.gif lol.gif

si la noi la fel...

ok...plec , las o urma ca sa stiti ca mai exist....pupici...pa

May
O sa avem una bucata medic lesinat lol.gif
dany
pa ,Dylly . o seara frumoasa...fara vanturi blum.gif
dany
Gata ,s-a terminat gluma...incepe furtuna la noi brrrrrrrrr. Teribil cum se poate schimba vremea in cateva minute . Mi-e frica sa nu sparga geamurile sad.gif
himere2005
mai dany, ce-ai facut? ti-am zis sa nu mananci varza )).gif maine tot varza ai in program? ca sa stiu sa baricadez si eu casa, nu de alta lol.gif
Monic
Dany cheer.gif , poate prinzi si tu o rafala si vii la mine
May
Stiti ce imi lipseste mie de pe forum ? Discutiile pe care le aveam inainte despre viata de zi cu zi... parca nimeni nu mai povesteste ce a facut azi sau ce face maine sau ce a patit ieri si tot asa.... parca vorbim numai despre mancare, stres si deprimare.... sad.gif

Himere mai zi-ne despre bia... cati pasi reuseste sa faca fara sa pice....

tulip ce-ti face mandretzea?

deea ce a mai invatat nou Alexia?

alice ce cizme ai mai achizitionat?

monic cum te mai intelegi cu ciokolom people?

danyhoney cum e cu piciorul?

Si celelalte fete caci mi-e imposibil sa va iau pe rand: ce se mai intampla in viata voastra? hug.gif
dany
Deci ...va iau pe rand...

Himere ,inca nu am mancat varza ,mey !!! blum.gif Stai linistita ca va anunt inainte )).gif

Monic, ce as trage o fuga pana la tine pupic.gif dar cum am mai spus ,nu cred eu ca duce furtuna tonajul meu mad.gif

May...piciorul e mai bine ,sper sa treaca cat mai repede .Deci eu m-am scos cu povestitul blum.gif
himere2005
may, ai mare dreptate....de maine va povestesc mai mult...sa vad ce blink.gif ? azi a fost mai greu un pic pentru mine...bia merge uneori chiar 5-6 pasi, dar fuge mai mult )).gif
dany
Adevarul e ca eu nici nu am ce povesti....aceleasi lucruri se intampla in fiecare zi la noi in casa ....asta e.Erau alte vremuri cand aveam job ,aveam cate ceva de povestit...acum pauza.
May
Nici la mine nu se intampla lucruri diferite de la o zi la alta dar povestindu-va gandurile si aspiratiile mele, tampeniile pe care le fac... parca ma ajuta f mult, simt ca ma descarc si gasesc mai usor solutii rolleyes.gif
himere2005
mie imi placea cand faceati multe poze cu ce va cumparati...acum rareori mai pune cineva cate o poza...eu as pune, dar nu mi-am mai luat nimic
Deea
May, Alexia in fiecare zi face cate ceva. cum ar fi:
- ne mangaie...mai mult ciupeste...dar ce conteaza smile.gif
- ii jumuleste florile lu socara-mea
- si-a bagat manutele in gura si nasul cainelui... Donna a luat-o la fuga de manca pamantul lol.gif
- danseaza ... ii pun muzica si daca ma vede ca dansez da si ea din manute si picioruse
- face gesturi distincte in functie de ce vrea: e nervoasa, vrea sa-i dau sa manance etc.
- stie cand o cert si ii arat degetul, plange daca de ex. ii dau de mancare si ma vede serioasa si nu vorbesc cu ea.
- vrea numai in picioare...nu in fund, in picioare
- in rest...ai vazut din poze...se hlizeste cu gura pana la urechi si e deliciul nostru!

Diseara mergem la film!!!! E un eveniment, noi avem toate filmele noi pe calc. .... ce-o fi cu al meu!.Ptiu...sa nu-l deochi! lol.gif

CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 07:59 PM) *

Adevarul e ca eu nici nu am ce povesti....aceleasi lucruri se intampla in fiecare zi la noi in casa ....asta e.Erau alte vremuri cand aveam job ,aveam cate ceva de povestit...acum pauza.

eu daca stau 90% din timp cu Alexia mi se pare ca va plictisesc cu: Alexia face, zice.... si restul de 10% din timp inseamna cumparaturi, cosmetica, o iesire la o cafea, un restaurant, ...chestii obisnuite.
_noni_
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 05:59 PM) *

si eu ma simt cam la fel...al meu pleaca la 8 dimineata si vine la 5.30. mancam ceva, sta juma' de ora la pc si se culca, ca a -2 a zi o ia de la capat...

mi s-a luat, si in februarie facem un an de cand avem programul asta...eu stau in casa toata ziua...am vizitat tot ce era de vizitat pe-aici. nu cunosc decat o cehoaica cu bb mic si pe Monic aici. deci cam o data pe luna pot sa ies la o cafea. in ret, ioc! sad.gif

in afara de voi nici macar nu am cu cine vorbi, sunt pustie rau! uneori mi-e chiar teama sa ies din casa, sa umblu pe niste strazi pe care nu le cunosc si sa ajud in jurul meu doar oameni vorbind intr-o limba total bizara. plus ca sunt si ciudati - Monic poate sa confirme!

mi-e sa nu ma salbaticesc naiba in ritmul asta!!!
himere2005
am intrat intr-o rutina care pe mine una ma termina psihic....ma apuc in we sa mai invat la conta...dar in rest imi vine sa racnesc...singurele lucruri frumoase ar fi plimbarile in aer liber cu bia si faptul ca imi place sa gatesc si sa testez noi lucruri
si galatiul asta e un kkt de oras. nu este decat 1 singur cinematograf si ala functioneaza partial, l-au combinat cu discoteca seara, de iesit in oras nu iesim prea des (eu si babuinul, desi mi-a promis ca asta se va schimba...sa vedem),si nici nu ai unde. la voi in bucuresti sau in alte parti mai exista modalitati de distractie ma duc la cumparaturi si cam atat, de iesit la restaurant nu am iesit de ani de zile, la pizzerie de vreo jumatate de an, la terase ce am mai iesit sporadic. nu stiu, deci chiar nu vreau sa amarasc pe nimeni cu problemele mele...simt si eu nevoia sa se schimbe ceva in viata mea, dar prietenii nu vor sa iasa din cuibusor, al meu sot zice sa merg sa ma distrez fara el ca nu are chef de iesit...si atunci ce dumnezeu sa povestesc?
dany
Si ,uite asa,ne-a redus May la tacere lol.gif lol.gif GLUMESC !!!
himere2005
am auzit ca s-a deschis bowling in galati de curand. 8 lei parca 20 de aruncari...eu as merge, sa vad daca vrea si dan naughty.gif ...chestia ca e asa de disperat sa faca fursecuri sambata, incat facem ce facem si tot in casa ajungem sad.gif daca mergem va povestesc smile.gif
as vrea sa mai mergem cu fata la gradina botanica ...sambata asta o sa treaca cineva pe la noi si iar fac ceva ingrasacios )).gif ...cam atat...sper macar duminica sa mergem la gradina cu fata sa mai iesim din cotidian wacko.gif
May
Uite himere special pt tine poze facute la comanda cu bluze noi, scuze ca unele nu sunt calcate dar inca nu le-am purtat ( in afara de ultima, pe toate mi le-a trimis mama ) hug.gif

P.S.: cu ocazia asta vad ca nu e reglata bine data de la camera dry.gif

deea cred ca la toate ne place sa ne povestesti despre Alexia si nazbatiile ei )).gif si despre ce mai faci la cosmetica sau la o cafea hug.gif
himere2005
bluzele 2,5 si 6 imi plac mult mie yahoo.gif
dany
Toate sunt frumoase,May ,sa le porti cu placere !! Personal imi place ultima cel mai mult wink1.gif

Beyyy, azi s-au scris 20 de pagini !!! cheer.gif
May
Le vrei? )).gif Dar cred ca inoti in ele blum.gif
himere2005
bia stie sa bata din palme, sa faca pa, mai zice ea uneori ta in loc de pa, apa- de obicei vrea apa, alteori nu stiu ce vrea )).gif , danseaza dupa muzica, stie in mare parte sa coboare pe burta din pat, canta dupa un ursulet, el canta in enleza si ea hu-ba-bum, hu-ba-bum lol.gif asa ca am invatat si eu noile versuri, imi baga tot felul de chestii in gura si eu chiar daca nu vreau ma pufneste rasul si deschid gura, vrea din ce in ce mai multa atentie, plange daca ramane singura ...chestii din astea
May
Ultima imi place si mie cel mai mult... mi-am luat-o zilele astea si i-am luat una identica si mamei caci in februarie o sa fie ziua ei. Pare lunga dar cand o iei pe tine vine perfect pana la solduri naughty.gif
himere2005
iti da inapoi un obiect daca i-l intinzi, se joaca cu masinutele, imi baga uneori degetele in urechi daca nu sunt atenta sau ma zgandara la alunite, bea singura apa, deschide si inchide usile de la dulapuri si scoate toate prostiile de pe acolo, ar vrea ea sa manance singura, dar normal ca nu-mi convine ca imi face casa varza biggrin.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 18-01-2007, 05:31 PM) *

Ultima imi place si mie cel mai mult... mi-am luat-o zilele astea si i-am luat una identica si mamei caci in februarie o sa fie ziua ei. Pare lunga dar cand o iei pe tine vine perfect pana la solduri naughty.gif

Da,cunosc genul asta de bluze ...chiar daca nu mai am niciuna acum. Am avut cateva luate din tara dar cand m-am ingrasat am dat-o la altii ...mi-am dat tare multe hainute dragi in perioada aia si acum mi-ar fii fost bune doh.gif . Gata ,mi s-a pus pata : voi cauta bluze de genul ala )).gif ,cu toate ca pe aici nu prea am vazut sad.gif
himere2005
am si eu o bluza asemenatoare naughty.gif o sa am o surpriza pentru voi pana pe 3 februarie naughty.gif singura care stie despre ce este vorba este dana, dar sper sa nu ma dea de gol )).gif
May
Dany bluza asta e masura S si e buna de mine.... si eu care ma intindeam deja la L )).gif trebuie multa grija cu genul asta de bluze ca se intind f mult

himere asteptam surpriza... este ziua lui dan pe 3 nu? a mamei e pe 6 smile.gif
himere2005
pai da....nici nu banuieste ce...de fapt cine o sa-l astepte la usa naughty.gif
dany
CITAT(himere2005 @ 18-01-2007, 05:40 PM) *

am si eu o bluza asemenatoare naughty.gif o sa am o surpriza pentru voi pana pe 3 februarie naughty.gif singura care stie despre ce este vorba este dana, dar sper sa nu ma dea de gol )).gif

Te tragi in poze cu hainute sexy ? Sau cu cele de la Mos ? hai,nu te trag de limba .asteptam surpriza .
May
ii aduci streapteuza? w00t.gif lol.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 18-01-2007, 05:47 PM) *

ii aduci streapteuza? w00t.gif lol.gif

Nope...Himere va fii stripteuza ...cred )).gif Ce sa dea banii aiurea cand se descurca si ea ? :lol:Unde mai pui ca e si sambata ...si ei au program de fursecuri lol.gif
himere2005
asteptati...ca surpriza va fi surpriza si pentru el si pentru voi....totul cu ajutorul vostru...mai mult nu mai zic ...va las sa va imaginati grin.gif

lol.gif ce ma distreaza dany lol.gif ...parca m-ar cunoaste de o viata )).gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif
_noni_
CITAT(himere2005 @ 18-01-2007, 06:40 PM) *

Himere, cred ca mie or sa mi se lungeasca urechiile de curiozitate pana pe 3 unsure.gif
n-ai de gand sa ne dai nici un detaliu, nimic, macar sa ne amagim si noi un pic... grin.gif
himere2005
nu devil.gif )).gif sunteti fete istete si va prindeti prea repede de la un singur detaliu grin.gif
irinush
May imi plac mult bluzele tale!

Si eu la fel ca Himere, aceeasi rutina zilnica ... prietene nu am decat una, care lucreaza, deci ne vedem cand poate ea si de obicei vine la noi (e nasa lui david si vrea sa stea mai mult cu el) si in rest ... mai nimic ...
sambata dupa amiaza vreau sa il duc pe david la mama si sa ma duc la cumparaturi .. sa vedem ... as merge si eu la un film cu sotul, la un restaurant, dar cand?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.