Eu am deja emotii pentru intalnirile de maine...

N-am mai dorimit de 2 nopti din cauza stresului. Azi noapte la 3:30 ma uitam pe pereti si ma rugam sa treaca timpul mai repede si sa se faca dimineata daca tot nu pot sa dorm. Daca nici in noaptea asta nu ma odihnesc... va fi jale maine.
Sunt fericita ca mi-am gatit o salata orientala cu cartofi, macrou afumat, ou fiert, castravete murat, masline verzi, ierburi aromate. Am mancat o portie zdravana si am punctat 7p (cartof - 2 p, pestele 3,5p, ou- 1p, masline 0,5p) dar m-am saturat! Mai am o portie si pentru maine. Daca o pun intr-un castron din ala de plastic cu capac ermetic si o dau la frigider e bine? Sta pana maine? Sau sa o las in bucatarie la temperatura camerei? Mi-am dat seama ca m-am concerntrat atat de tare pe facut salata asta ca pentru o vreme am uitat de serviciu.
).gif)
Pentru mine a fost o activitate foarte benefica. Gatind am iesit din rutina mea, am mancat si ceva sanatos si mi-a crescut putin si increderea in mine. Acum imi imaginez ca nu sunt chiar asa de cretina cum credeam. Doar am fost in stare sa fac ditamai salatoaia, nu?
Pe de alta parte m-am intristat cand am incercat sa probez niste haine pentru maine. Multe dintre ele nu ma mai incap (bine, ma incap, dar tipa rau pe mine).

Mi se pare nedrept ca m-am ingrasat atat de tare si atat de repede. Sper sa reusesc totusi sa slabesc. Ma tin in puncte si fac sport cum n-am facut in viata mea (cate 3 ore de aerobic si 2 de dans latino pe saptamana), transpir la sala, ma dor toti muschii,
imi doresc sa slabesc.
Eu v-as povesti ce fac eu toata ziua, dar o sa vi se para plictisitor. Ma invart intre oameni de tot felul, scriu proiecte, negociez si gestionez. Nu e o lume asa de glamour cum pare la prima vedere. E un razboi surd si feroce intre cei de pe piata. Ori ii mananci tu pe ei, ori te mananca ei pe tine, e foarte simplu!
Dar gata, ca v-am plictisit destul. Ma duc sa citesc cosmopolitan in cada, sa imi pun miere pe fata, sa imi fac unghiile, sa imi pun bigudiurile si sa ma cinstesc cu un ceai de tei.

CITAT(Maybeline @ 18-01-2007, 10:07 PM)

Ella traieste

Iti multumesc
May!

Am uitat sa iti spun ca mi-a fost dor de umorul tau cand ai lipsit de pe forum!
Iar bluzitele tale sunt foarte frumoase. Mie mi-a placut ultima si aia cu grena in degradeuri.