Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
lyra
am gasit aluatul tempura

http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...mp;#entry232353

acum chiar trebuie sa incerc sa fac si eu.poate sambata ca vin parintii babuinului in vizita
ina_ceva
CITAT(Tulip @ 18-01-2007, 10:12 PM) *

Ina,ce mai faci?

Mai nimic, recuperez cu greu discutiile voastre doh.gif , dar imi face placere faptul ca sunteti active naughty.gif
In rest, a inceput sesiunea sorry.gif wacko.gif ; sunt si voi fi destul de stresata. Avantajul e ca voi gati mai mult laugh.gif , pentru ca asa reusesc sa ma calmez.
Tulip
pe mine gatitul nu ma relaxeaza....din pacate blushing.gif doh.gif doh.gif doh.gif
irinush
iata si meniul meu de azi:

Aliment Nr puncte
fructe 0
1 banana 1
cafea cu 2 lte miere 0.5
125g tortelini cu branza 2.5
branza de vaci diet+smantana 12% 1.5
75g tortelini branza 1.5
15g nuci 3
2 lte miere 0.5
iaurt 0.4
2 lg cereale 1
1/2 banana 0.5
dulciuri 5.5

total: 18p din 20

stiu ca inca mananc destul de multe dulciuri, dar ... uneori chiar nu reusesc sa ma abtin blushing.gif

va doresc o noapte buna si va pup! pe maine!

Pisik
CITAT(irinush @ 19-01-2007, 12:38 AM) *

iata si meniul meu de azi:

Aliment Nr puncte
fructe 0
1 banana 1
cafea cu 2 lte miere 0.5
125g tortelini cu branza 2.5
branza de vaci diet+smantana 12% 1.5
75g tortelini branza 1.5
15g nuci 3
2 lte miere 0.5
iaurt 0.4
2 lg cereale 1
1/2 banana 0.5
dulciuri 5.5

total: 18p din 20

stiu ca inca mananc destul de multe dulciuri, dar ... uneori chiar nu reusesc sa ma abtin blushing.gif

va doresc o noapte buna si va pup! pe maine!

Mie mi se pare ca tu te infometezi mai tare ca mine blushing.gif Incearca sa papi dulciuri doar in week-end, eu in rest ma indop cu alpen liebe fara zahar si mai "ling", vorba lui Himere cate o bomboana de cioco, pana o defrisez de invelis si pe urma o arunc laugh.gif si punctez treaba asta 0,5; e mai satisfacator sa papi ceva dulce bun bunut in week-end, mie asa mi se pare; bine, si eu mai pap daca e vreo ocazie ceva. Dar pe bune in afara de tortelini (apropos, eu nu prea stiu cum va saturati din asa putine paste, eu pap numai pana la saturatie aproape mereu) nu prea vad consistenta in meniul tau. Noapte buna si sper ca nu te-ai suparat pupic.gif

Deea, Alexia e un ingeras scump, acuma am vazut pozele cu ea!
Ina, bafta in sesiune! La fel Crengu, Miha, Anna (am retinut eu aiurea?) si toate fetele care aveti examene!
Ella, bafta maine, fa-i praf!
Anna
CITAT(Pisik @ 19-01-2007, 12:44 AM) *

[Deea, Alexia e un ingeras scump, acuma am vazut pozele cu ea!
Ina, bafta in sesiune! La fel Crengu, Miha, Anna (am retinut eu aiurea?) si toate fetele care aveti examene!
Ella, bafta maine, fa-i praf!

ai retinut bine! si eu am inceput sesiunea sad.gif
Bafta fetelor! Sa trecem toate examenele!
Lacry
Am pedalat 20 minute, scazut 1,5 puncte... ramas cu 16p

Mama lui Moaca( adica io) este berbec incapatanat blum.gif
Anna
CITAT(Lacry @ 19-01-2007, 12:58 AM) *

Am pedalat 20 minute, scazut 1,5 puncte... ramas cu 16p

da, si sunt f ambitiosi berbecii
sotul tau si mocutza ce sunt?
Lacry
Sotul e balanta. Complicata treaba. Sta cu anii sa ia o decizie. Eu decid intr-o clipita.

Mocutzica este geaman. Si cireasa )).gif , ca-i nascut pe 31 mai, taman cand apare puzderia de cirese.

Ei doi se inteleg bine. Eu ar trebui sa ma inteleg minunat cu leii si sagetatorii. smile.gif

BTW, femeile balanta sunt diferite de barbatii balanta, iar eu ma inteleg bine cu ele naughty.gif
Pisik
CITAT(Lacry @ 19-01-2007, 01:14 AM) *

Sotul e balanta. Complicata treaba. Sta cu anii sa ia o decizie. Eu decid intr-o clipita.

Mocutzica este geaman. Si cireasa )).gif , ca-i nascut pe 31 mai, taman cand apare puzderia de cirese.

Ei doi se inteleg bine. Eu ar trebui sa ma inteleg minunat cu leii si sagetatorii. smile.gif

Hmm, berbec-balanta...cam ies scantei; eu am avut parte de un taur (muuult mai rai ca berbecii) un an jumate si...mi-a ajuns!
Raman la gemanul meu dual, care se plictiseste repede, mereu vrea sa exploreze cate ceva, sa faca nspe mii de chestii (pe mine ma oboseste), se uita cu orele la documentare sa afle el totul, e f calculat in tot ce face, e f prapastios, isi ia zeci de masuri de precautie...dar, e al meu si pt cat e de tandru si intelegator cu hachitele mele pot sa fiu si eu cu el, nu? blum.gif
uka
eu ce sa va mai povestesc... weekendul trecut am fost la munte.. a fost super fain....am avut un 3 exam pana acum, stiu ca am luat unul la celelalte 2 inca nu stiu...unul a fost azi, mai am o lucrare maine si stau aucm la serviciu si scriu ca bezmetica niste lucrari aplicative... urm apoi il am luni, dar sambata dim plec iar l apredeal, k e ziua cumnatei mele si ma intorc duminica seara k altfel stateam si luni.
am vb cu tata referitor la mutarea lui teo aici si nu a fost de acord din varii motive, si am stabilit cu teo sa ma mut eu la el, pe la inceputul lui martie, am sa incep sa-mi caut de pe acum serviciu, si apoi sa vin in buc la facultate cam o data pe sapt. am decis asa ptr k, chiar stand in buc nu ajung la facultate decat amixm odata pe luna, asa k ce rost are sa mai stam separatzi... k tot banii aia ar fi cheltuiti, ce mi-e ca merg bucuresti-brasov ce mi-e invers...
avem de cautat un job ptr mine si o garsoniera cu chirie...sper sa fie totul bine, el a fost f incantat cand i-am spus varianta asta...acum ramane sa vb cu tata AGAIN!!! dar de data asta nu mai depinde de el... smile.gif
Pisik
CITAT(Lacry @ 19-01-2007, 01:16 AM) *

BTW, femeile balanta sunt diferite de barbatii balanta, iar eu ma inteleg bine cu ele naughty.gif

eu ma inteleg bine in general cu toate zodiile, minus taurii si oarecum sagetatorii (doar cu aceste doua zodii am avut conflicte mari, dar cred ca depinde de om aici, nu neaparat de zodie)
uka
CITAT(Pisik @ 18-01-2007, 11:17 PM) *

Hmm, berbec-balanta...cam ies scantei; eu am avut parte de un taur (muuult mai rai ca berbecii) un an jumate si...mi-a ajuns!
Raman la gemanul meu dual, care se plictiseste repede, mereu vrea sa exploreze cate ceva, sa faca nspe mii de chestii (pe mine ma oboseste), se uita cu orele la documentare sa afle el totul, e f calculat in tot ce face, e f prapastios, isi ia zeci de masuri de precautie...dar, e al meu si pt cat e de tandru si intelegator cu hachitele mele pot sa fiu si eu cu el, nu? blum.gif

eu cu teo suntem taur (eu) si balanta ( el)... e cam indecis... si la fel ia hotararile greu... mi-a zis el k eu sunt aia cu capul p umeri din rel noastra...si treb sa-i mai dau cate una din cand in cand, iar eu nu sunt asa capoasa cum s epresupune ca ar trebui... cred k depinde si de ascendent care nu il stiu, iar in zodiacul chinezesc sunt bou de lemn..
Pisik
CITAT(uka @ 19-01-2007, 01:18 AM) *

eu ce sa va mai povestesc... weekendul trecut am fost la munte.. a fost super fain....am avut un 3 exam pana acum, stiu ca am luat unul la celelalte 2 inca nu stiu...unul a fost azi, mai am o lucrare maine si stau aucm la serviciu si scriu ca bezmetica niste lucrari aplicative... urm apoi il am luni, dar sambata dim plec iar l apredeal, k e ziua cumnatei mele si ma intorc duminica seara k altfel stateam si luni.
am vb cu tata referitor la mutarea lui teo aici si nu a fost de acord din varii motive, si am stabilit cu teo sa ma mut eu la el, pe la inceputul lui martie, am sa incep sa-mi caut de pe acum serviciu, si apoi sa vin in buc la facultate cam o data pe sapt. am decis asa ptr k, chiar stand in buc nu ajung la facultate decat amixm odata pe luna, asa k ce rost are sa mai stam separatzi... k tot banii aia ar fi cheltuiti, ce mi-e ca merg bucuresti-brasov ce mi-e invers...
avem de cautat un job ptr mine si o garsoniera cu chirie...sper sa fie totul bine, el a fost f incantat cand i-am spus varianta asta...acum ramane sa vb cu tata AGAIN!!! dar de data asta nu mai depinde de el... smile.gif

Uka, ma bucur din suflet pt voi ca in sfarsit ati gasit o solutie si ati luat o decizie, sper sa va tineti de ea!
Ma duc si eu ca a venit babuinul de la bazin si aikido, fug sa stau putin cu el; mi-e fomica, cred ca bag o fructa si un ceai
Noptica buna fetele! pupic.gif
Lacry
Si eu fug la somn langa puiul cel mic si rasfatat... care, ca si geamanul lui Pisik, se plictiseste foarte repede... va dati seama ca-i trebuie mereu alte si alte jucarii? )).gif

Noapte buna! hug.gif
uka
Multumim, si eu sper sa ne tzina.. k altfel simt k ma urc pe peretzi... nu mai suport.. cand suntem impreuna totul e super bine si cand suntem departe zici ca's turbata
Anna
CITAT(uka @ 19-01-2007, 01:25 AM) *

Multumim, si eu sper sa ne tzina.. k altfel simt k ma urc pe peretzi... nu mai suport.. cand suntem impreuna totul e super bine si cand suntem departe zici ca's turbata

F bine ca ti-ai luat inima in dinti si ai vorbit cu tatal tau, acum spunei si de deciza pe care ati luat-o si sper sa fie totul ok pupic.gif

btw, ce inaltime ai?
uka
1.64 am, dar nu arat d ekg care le arata "prietenul" meu canatrul... majoritatea imi dau 65-67 kg... si nu au spus-o ca sa fie ei dragutzi..
May
ella sunt sigura ca ai sa te descuri, multa bafta cheer.gif

lacry chiar daca consumi doar fructe peste cantitatea permisa sau doar legume sau pe amandoua odata, tot 1 punct peste se pune

uka sper sa iti realizezi toate planurile floare.gif

Remy cand a intrat pe usa m-a intrebat fix daca a nascut dana )).gif

Noapte buna pupic.gif
Anna
CITAT(uka @ 19-01-2007, 01:39 AM) *

1.64 am, dar nu arat d ekg care le arata "prietenul" meu canatrul... majoritatea imi dau 65-67 kg... si nu au spus-o ca sa fie ei dragutzi..

pai de aia am intreabt si eu, ca si mie imi pari de 65 de kg si credea ca esti si tu din categoria "capra" vb lu Pisik
uka
CITAT(annaiss_derrian @ 18-01-2007, 11:48 PM) *

pai de aia am intreabt si eu, ca si mie imi pari de 65 de kg si credea ca esti si tu din categoria "capra" vb lu Pisik

nope... eu sunt alintata drept " gogoasa" ptr k sunt mare in talie... adik nu am fundul mare desi cateodata as fipreferat sa ma fundul mare si sa nu am sunculitze sad.gif dar ata ete.. cu un pic de sport s-ar rezolva dra nu are cine sa afca si ptr mine
Anna
CITAT(uka @ 19-01-2007, 01:56 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 18-01-2007, 11:48 PM) *

nope... eu sunt alintata drept " gogoasa" ptr k sunt mare in talie... adik nu am fundul mare desi cateodata as fipreferat sa ma fundul mare si sa nu am sunculitze sad.gif dar ata ete.. cu un pic de sport s-ar rezolva dra nu are cine sa afca si ptr mine

si eu tb sa ma reapuc de sala, dar oare cand dumnezeule sa le fac pe toate )).gif
nusarich
CITAT(Pisik @ 19-01-2007, 01:17 AM) *

neata!
in descrierea gemenilor mi l-am recunoscut si eu pe al meu, chestia cu documentarele, imprastierea in nspe mii de chestii pe care le incepe si apoi le cam uita si plictisul rapid sunt pe primul plan. eu sunt leu, iubi e geaman, dar din ala dual de dual. cand e super zambitor, cand se intuneca de nu mai scoti o vorba de la el... dar mie mi-e drag asa ca mai inchid ochii...
ALICE
May n-am mai achizitionat nici o cizma.Ca am stoc deja.Nu ca mi-ar ajunge.Dar daca sunt reduceri in oras s-ar putea sa-mi faca ceva cu ochiul
ALICE
Pisik ,hai sa-ti zic eu cum fac de-mi ajung punctele.Seara imi fac 2 feluri de mancare.
Adica unul neaparat (spaghetti,cartofi,orez,etc), consistent si inca un sandwich cu sunca si branza.Dimineata nu prea mananc.Poate sa beau niste lapte.Si ajung la serviciu,pe la 10 mananc sandwichul si pe la 1 mancarea.Intre ele un iaurt,si e ok.
La mine fuctioneaza.Si ma incadrez in 12 puncte pana la 6 cand ajung acasa
Pisik
Neatza, neatza!

Alice, si eu cam tot in atatea pcte ma incadrez pana ajung acasa, dar cu fomica in general. Dimineata bag micul dejun ca altfel sunt lesinata, pe la 11 fructe, mult ceai si apa, la unu pranzul, pe la 15-16 iar fructe si daca mai am ceva, crackersi, felii grau, batoane si la 18-18,30 cand ajung acasa cina. E relativ ok, dar uneori flamanzesc tare; cred ca trebuie sa astept sa se micsorze stomacul la loc )).gif
Pt mine vine si nu vine week-end-ul, nu stiu daca v-am zis ca duminica dimineata la 8 plec la barcelona si revin marti seara; dar in program nu am nici macar 5 minute libere sa vad si eu orasul...eh, asta e, imi doresc doar sa treaca repede si sa reusesc sa ma mentin.
O zi frumoasa!
ALICE
Azi dimineata aveam 61,2 kg clap.gif Dar nu cant inca victoria pt ca mai e mult pana miercurea viitoare la cantar
Pisik
CITAT(ALICE @ 19-01-2007, 11:14 AM) *

Azi dimineata aveam 61,2 kg clap.gif Dar nu cant inca victoria pt ca mai e mult pana miercurea viitoare la cantar

Bravo Alice!!!!
ina_ceva
Felicitari, alice! give_rose.gif
Pisik
eu nu am bucurii la cantar deloc, dar am rabdare; sunt putin tuflita din cauza unor probleme de serviciu, nu numai ca ma simt, dar si sunt data la o parte si totul pleaca de la colegul meu, sunt sigura. Astazi s-au dus la agentie fara mine, eu abia azi dimineata am aflat
anaoi
neata si d ela dylly...s-a intors pe vantul lasat aseara....
fost la dentist, mai tre s amerg fir-ar sa fie...
azi in program: servici, masaj, medi...
scriu imediat meniul
nusarich
felicitari alice!
pisik, nu te impacienta din cauza cantarului, o sa fie bine miercuri, sa vezi.
Pisik
CITAT(nusarich @ 19-01-2007, 11:31 AM) *

felicitari alice!
pisik, nu te impacienta din cauza cantarului, o sa fie bine miercuri, sa vezi.

dupa trei zile la Barcelona nu prea stiu.....
lyra
buna dimineata

Alice, felicitari pentru cantar. las ca pe miercuri o sa fie si mai bine. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
michelle
Bravo, Alice!! Tot inainte!! cheer.gif

Alimente surprinzator de sanatoase
michelle
CITAT(Lacry @ 18-01-2007, 10:58 PM) *

hehe una bucata berbecutz si aici naughty.gif

Lacry, de ce ai punctat budinca cu 4p? Ca tocmai facusem si eu si ma gandeam la 2.5-3p sa punctez

CITAT(Lacry @ 18-01-2007, 11:16 PM) *

Prietenul meu (sau mai nou, logodnicul )).gif ) e leu
anaoi
meniul meu dar s anu ma bateti...e ingrasacios, dar e pt toata ziua , adica pana diseara la 22.00

Meniu Vineri 19.01.2007
Alimente Cantitate Punctaj
toast 2 felii 2
fitness 1 buc 0.8
cafea 2 lingurite coffeeta 1
vinete 2 lingurite 1
biscuiti 3 buc 1
paste 4
branza 50 gr 3
ou 1/2 buc 1
portocala 1 buc 0
toast 2 felii 2
sunca 20 gr 0.5
branza fitness 1 buc 0.8

17.1
din 20p...ieri depasit cu 1.6p
ramonavlas
Buna dimineata. Ca de obicei in ultimul timp, nu am avut timp sa citesc nimik din ce ati scris.
Aseara am ajuns la 10 acasa. Acum merg la manichiura, apoi putin la munca, la 14 la o hidratare apoi sa imi scot hainele de la croitoreasa dupa care la 18 la aerobic.
Cand am inceput sa merg la sala, am zis ca nu o sa ajung sa merg curand la aerobic pt ca nu o sa fac fata. Ei, acum imi place super mult si abia astept sa merg. Acum 3 luni faceam 100 de abdomene si nu mai puteam. Acum fac 500 si sunt in forma. Asa ca am motive sa fiu mandra de mine, nu?
Maine e marele chef si deja am niste emotii..............

V-am pupat si va doresc un WE cat mai frumos.
ALICE
Poate nu vi cu poze la noi.
anaoi
atata ii trebuie...mergem dupa ea sau trimitem furtunile incolo

alice, felicitari pt cantar
ina_ceva
Doi politisti:
--Ba Vasile, ce tremuri asa, ba, ce-ai patit?
--Am stat putin īn frigider.
--De ce, ba?
--Pai, sefu', nu ne-ati zis ca politaii trebuie sa aiba sānge rece?

De ce creierul blondelor are un diametru de 2 cm?
Pentru ca e dilatat.
Deea
Neata fetele!

Bfata in sesiune tuturor!

Alice felicitari pentru cantar!
Ramona sper sa fie hainutele asa um iti doresti si petrecerea una super reusita!
Dany multmumim pentru vestile de la Dana!
Ella bafta azi! sa se termine ziua repede si cu bine...sa te odihnesti in we!
irinush
Neatza!

Pisik, ai cuvantul meu ca ma satur cu tot ceea ce vezi tu acolo in meniu ... cum am zis, dimineata mananc numai fructe si o cafea si pana la 12-1 la pranz nu mai mananc nimic si abia atunci mi se face foame ... ce e drept, mananc la fructele alea pana pe la 10.30, si eu cred ca fructele astea mancate dimineata chiar fac diferenta la mine ... crede-ma ca eu nu ma pot infometa pt ca pic din picioare; cat despre dulciuri ... ti-am zis ... uneori ma ia cu tremurat si trebuie, nu am ce sa fac ... in rest, se pare ca stomacul meu deja s-a obisnuit cu mancare mai putina, lucru de care ma bucur ... evident ca nu ma supar, orice fel de observatii asupra maniului meu sunt binevenite! pupic.gif

Alice, Bravo!

ALICE
Multumesc fetelor,ar fi bine sa ma tina pana miercuri.Nu la 61 sa fie,macar la 62 si tot ar fi ok
anaoi
CITAT(Monic @ 18-01-2007, 11:47 PM) *

cheer.gif cheer.gif
CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 09:27 PM) *

Offfff, m-am chinuit sa trimit un mesaj de pe laptop de 3 ori ...o fii tot de la furtuna ???

Deci....revin cu vesti de la DANA !!!

" BB E CUMINTZEL SI E CU MAMI IN CAMERA .E MANCACIOS SI FITZOS CA MAMI ,ASA ZICE TATI .IN REST M-AM REFACUT BINE ."

Ce nepotel cuminte avem cheer.gif cheer.gif cheer.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif vai ce ma bucur pt Dana. Si babuinul a intrebat de ea azi ca stia ca trebuie sa nasca )).gif
sa ii transmiti ca ne e dor de ea! floare.gif

fetelor e bun macroul afumat? ca mi-as lua unsure.gif

mie imi place fff mult macrioul afumat. poti face sandwich cu cateva "scame" pe o felie de paine cu margarina
anaoi
vin nemtii d epe 31.01 pe 2.02....buf,buf,buf,buf....
Pisik
CITAT(anaoi @ 19-01-2007, 12:34 PM) *

vin nemtii d epe 31.01 pe 2.02....buf,buf,buf,buf....

e, hai ma dillysor ca mai ai ceva timp si nici nu stau mult; curaj gaina ca te tai blum.gif
irinush
bafta Dylly
Anna
Neata si de la mine, pupic.gif pupic.gif pe toata lumea.
Am ajuns la work si iarasi e nebunie mare aici... dry.gif
Meniul meu:

~ 2 fel paine - 1
~ branza delicia - 2pct
~salata de beuf - 2 pct
~tortellini - 2.5 pct
~ciuperci si sos dolmio - 0.5 pct
~ 2 fel paine - 1pct
~gem - 1 pct
~ iaurt - 1pct
~cereale - 2pct
~mere- 0
~rondele orez - 1.2

pana acum 14.2 mai vad acasa blum.gif
himere2005
neata si de la mine
tot se vorbea de zodii, eu sunt rac smile.gif ...am gasit undeva ca ziua de 19 iulie, zi in care m-am nascut este ziua "persoanelor care alearga dupa himere" si de aici himere...sunt o idealista incurabila, sceptica in marea parte a timpului, cu dorinta permanenta de a se simti iubita....cam asta sunt...ma trnsform incat incet in berbec dupa 30 de ani, simt deja ca nu mai am rabdarea care-o aveam pe vremuri, nu mai pot sa inghit chiar tot si dan spune ca am devenit mai taioasa,...inainte eram blajina...nu stiu cum sa ma exprim...nu aveam o parere ca sa nu supar...babuinul e varsator grin.gif
felicitari uka, ma bucur mult pentru tine
eu de abia astept sa vina dana pe forum
la mine spune ca ma impac cel mai bine cu zodiile de apa: scorpion, pesti, dar si cu taur...desi nu cred ca m-as impaca bine cu taurul ca sunt prea incapatinati )).gif ...imi plac mult scorpionii insa, pestii mi se par prea linistiti
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.