Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
anaoi
compliment indirect pt dylly????

nemtii stau mult. de obicei vin duminca noaptea si pleaca marti dupa masa.
Anna
Apropo sunt moarta de oftica sad.gif(
am fost acu 2 zile la universal era inventar, am fost la "la fourmi" nu aveau. am mers ieri in gima, si apoi l;a mega image ....NU GASESC IAURT PRODLACTA sad.gif( si nu am gasit nici branza mili diet ( noroc ca am gasit prodlacta -delicia) si nici perlele de branza Dorna si nici biscuitii aia Toda Hora ( m-am chiorat peste tot si nu ii vad) doh.gif doh.gif doh.gif
daca ma duc diseara in cora, tocmai la mama draq si nu are nici acolo iaurt cred ca mooor doh.gif angry2.gif bang.gif
irinush
Himere, David e nascut pe 15 iulie! )).gif e de-al tau!

Pisik
Meniu provizoriu astazi:

MD - 3,5p - 4 felii grau - 2,5p + gem si miere - 1p (am pus si de pctele gratis, si dietetic si ne dietetic, nu are rost sa va explic algoritmul, ca va doare capu )).gif )
P - 3,5p - pastai cu ciuperci si sos de rosii (rosii decojite) - 0p+ felii toast secara - 2p + un baton fitness - 1,5p
banana - 1p
2 mere, 2 mandarine - 1p pt depasire fructe

Diseara nu stiu, ori o salatoaie mare, ori paste cu indulcitor si scortisoara, ori fructe congelate cu fulgi de porumb, ori focaccia cu salata, vad eu, in functie de daca mananc acasa sau nu....
evident ca mi-e foame sad.gif o sa ajung de pomina )).gif
Cica cromu si clarinolul regleaza apetitul dry.gif zic ei, ca la mine nu il regleaza nici armata sovietica frate lol.gif
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 19-01-2007, 12:50 PM) *

am fost acu 2 zile la universal era inventar, am fost la "la fourmi" nu aveau. am mers ieri in gima, si apoi l;a mega image ....NU GASESC IAURT PRODLACTA sad.gif( si nu am gasit nici branza mili diet ( noroc ca am gasit prodlacta -delicia) si nici perlele de branza Dorna si nici biscuitii aia Toda Hora ( m-am chiorat peste tot si nu ii vad) doh.gif doh.gif doh.gif
daca ma duc diseara in cora, tocmai la mama draq si nu are nici acolo iaurt cred ca mooor doh.gif angry2.gif bang.gif

- Iaurt prodlacta gasesti la cora sau carrefour. Nu incerca Gima, Angst, la fourmi, ca te enervezi (ca mine)
- Biscuiti Toda Hora gasesti sigur la Gima, i-am vazut eu; in cora si careefour nu am gasit. Dar astia de la Gima fac figuri, am fost sapt trecuta si am gasit un baton super de cereale, doar 1p/bucata, cand am fost miercuri acuma nu mai era blink.gif
- Branza Milli albastra (bleu de fapt, de froma unui pachet de unt) gasesti la Cora si carrefour si cu putin noroc si la billa
- Perle de branza cu smantana La dorna albastre gasesti chiar si la magazinele de cartier; la gima, billa, cora, carrefour, la fourmi teoretic au sigur

Bafta!
himere2005
eu cred dilly ca in viata reala esti beton...nu ai tu timp sa intri de la servici si nu prea iti inteleg uneori glumele de pe forum, dar am impresia ca te asemeni cu fratele lui dan si tu, si tulip cu care eu ma impac foarte bine, este un om destul de deschis, care iti gusta glumele la orice ora...bine, cand e bine dispus si nu e stresat..si nu-mi fac probleme ca se supara daca ii zic de ex cand mergem la ziua lui "am venit sa-ti facem paguba )).gif " sau tot felul de glumite....de ex cu capricornii cam trebuie sa am grija ce fel de glume fac ca uneori ei le interperteaza diferit si le considera jignitoare si se supara smile.gif
anaoi
mersi mult pt aprecieri....corecte d elatfel...daca sunt stresata si suparata pot interpreta aiure anaumite chetsii si nu dureaza mult si imi spun oful....pt ca dylly nu poa s a taca. e incapabil

iaurt prodlacta am gasit si la nic in piata amzei, ieri
dany
Buna dimineata ,neuroni !

Nu am citit ce ati scris pana acum...inca ,dar recuperez imediat. I-am transmis Danei urarile voastre si am si un raspuns :

" MULTUMESC MULT ,ESTI O SCUMPA .PUP SI EU FETELE . DIN PACATE STAU PANA LUNI IN SPITAL PENTRU CONTROL LA BB. DIN CAUZA DE WE.MAINE MERG LA CURS DE GIMNASTICA. BB VREA DOAR TITI. E BINE ."

Sorina ,ai vazut PM-ul de la mine ??
himere2005
mie mi se pare mai bine sa-ti zici oful si sa treci mai departe decat sa tii in tine, sa te comporti ciudat cu cei din jur, artagos, sa strici buna dispozitie fiind stresat ...pentru ce, pentru niste nimucuri, care ar putea fi corectate daca lumea ar sti despre ce este vorba...conteaza mult si cum iti zici oful, nu ca un turbat )).gif
irinush
wow, super! inseamna ca Dana are lapte, iar bebe e mancacios! ceea ce e ff bine! multumim pt vesti Dany!
himere2005
ce ma bucur ca e bine si ca e mancacios...eu cred ca am cel mai mofturos copchil...asa mi-e frica sa o vad in cadita asa slaba...parca mi-e teama sa nu pateasca ceva...bine...nu sunt de acord nici sa-i dau calorii multe cum ar fi dulciuri sau prajeli numai ca sa o vad grasa...incerc sa-i gatesc sanatos si gustos...preferatele ei sunt pastele cu branza, smantana, carne, dar si astea le mananca maxim jumatate de castronas sorry.gif ...in schimb ma tampeste cu laptele....sta nemancata, dar daca ii dai lapte mananca imediat
anaoi
excelente vesti Dany...evident gimnastica....
himere2005
irinush, o sa fie baiat sufletist david, ai sa vezi
nusarich
hug.gif hug.gif
CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 01:03 PM) *

Nu am citit ce ati scris pana acum...inca ,dar recuperez imediat. I-am transmis Danei urarile voastre si am si un raspuns :

" MULTUMESC MULT ,ESTI O SCUMPA .PUP SI EU FETELE . DIN PACATE STAU PANA LUNI IN SPITAL PENTRU CONTROL LA BB. DIN CAUZA DE WE.MAINE MERG LA CURS DE GIMNASTICA. BB VREA DOAR TITI. E BINE ."

multumim, dany hug.gif !
dana s-a apucat deja de gimnastica? pai inseamna ca e bine, incepe deja sa se antreneze pentru jorditele de pe spatele nostru... grin.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 01:10 PM) *

irinush, o sa fie baiat sufletist david, ai sa vezi

dintr-un punct de vedere e mai bine sa nu fie sufletist, ca gaseste vreo c...a care isi bate joc de el
himere2005
da...dar poate nimereste o fata buna blum.gif
Monic
Miha, multumim pt articol hug.gif , e foarte interesant, mi-am dat seama de o greseala pe care o fac destul de des: seara ca sa nu mananc mult bag 15-20 de alune sad.gif . Citit, vazut negru pe alb sad.gif , nu mai fac sad.gif
Himere, ai ce ai cu capricornii mei )).gif Daca e sa recunosc, ai tu dreptate, dar se vede ca ai avut cateva experiente mai neplacute cu capricornii... Intr-adevar suntem asa cum ne descrii, dar eu tot ma vad o fiinta destul de deschisa, foarte optimista si vesela blum.gif
himere2005
PISIK, am capatat si eu vorba ta "e cam panarama fata" )).gif

monic, nu am spus si partea buna a capricornilor: sunt oameni de foarte mare incredere, inteligenti si saritori
peach
CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 10:03 AM) *

Pun pariu ca in juma de luna danseaza din buric la greu

Ti-am raspuns Danny wink1.gif
Monic
CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 12:16 PM) *

monic, nu am spus si partea buna a capricornilor: sunt oameni de foarte mare incredere, inteligenti si saritori

lol.gif acum o'ntorci, ha? lol.gif
tu ce mananci/gatesti bun azi?
irinush
mai, o sa fie sufletist dar cred eu ca va fi si maaaare vrajitor ... cel putin asa era un rac pe care l-am cunoscut eu candva blushing.gif
Anna
CITAT(Pisik @ 19-01-2007, 12:56 PM) *

- Iaurt prodlacta gasesti la cora sau carrefour. Nu incerca Gima, Angst, la fourmi, ca te enervezi (ca mine)
- Biscuiti Toda Hora gasesti sigur la Gima, i-am vazut eu; in cora si careefour nu am gasit. Dar astia de la Gima fac figuri, am fost sapt trecuta si am gasit un baton super de cereale, doar 1p/bucata, cand am fost miercuri acuma nu mai era blink.gif
- Branza Milli albastra (bleu de fapt, de froma unui pachet de unt) gasesti la Cora si carrefour si cu putin noroc si la billa
- Perle de branza cu smantana La dorna albastre gasesti chiar si la magazinele de cartier; la gima, billa, cora, carrefour, la fourmi teoretic au sigur

Bafta!

teoretic, uite ca practic nu am gasit de nici unele angry2.gif angry2.gif
o sa ma duc prin cora...sad.gif numa de asta nu am chef.
ce baton era ala de 1pct ? biggrin.gif cum se numea ...detalii blum.gif blum.gif pupic.gif
himere2005
mai dana...nu te doare p...de papagal? )).gif ...nu stiu cum poate...eu cam 2 saptamani imi era frica sa nu cumva sa ma las cu prea mare greutate pe ea si sa nu fac vreo miscare prea brusca sa nu ma doara
anaoi
peach, si nu numai ea....si bebe.

oare in cat timp va fi pe bicicleta? cu bebe in cos?
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 19-01-2007, 01:19 PM) *

CITAT(Pisik @ 19-01-2007, 12:56 PM) *

Bafta!

teoretic, uite ca practic nu am gasit de nici unele angry2.gif angry2.gif
o sa ma duc prin cora...sad.gif numa de asta nu am chef.
ce baton era ala de 1pct ? biggrin.gif cum se numea ...detalii blum.gif blum.gif pupic.gif

nu mai stiu decat ca era portocaliu, scria ceva cu light pe el si firma era intr-un balonas albatru si se numea ceva cu A
anaoi
lol.gif lol.gif aerat....aeroplan...acrolacta....aerolacta...aplolactao...amolacta....etc..
himere2005
monic
dimineata am facut ciupercute cu branza dietetica la cuptor...foarte bune, desi daca era branza sarata erau super...1p alaturi de mamaliguta cu smantana (1)=2p
salata beuf-2p
iaurt dietetic cu miere si scortisoara-1p
o sa mai fac cativa cartofiori a la dany naughty.gif cred ca o sa-i placa biancai ca nu i-am dat pana acum asa
salata cu un ou fiert
nu siu daca mai am carne de jupuit pentru o frigaruie 2 unsure.gif
anaoi
am inecat tastatura.....dylly are budinca de paste cu branza si suc de rosii
himere2005
dilly, eu zic ca poti sa-ti faci repede ceva, cand ajungi acasa, mai mult de 10 minute nu dureaza...o rogi pe mama ta sa-ti portioneze carnea de pui in patratele, si tu tragi in teapa cele necesare pentru frigaruie si le dai pe gratar la aragaz. eu am un gratar de fonta...din ala...tip vechi...de la (tigani????) din piata....este antic..ca este de la o matusa, are un miner din lemn care nu se tine bine )).gif dar imi fac treaba cu el deocamdata...poate tu ai ceva mai smecher prin casa...sau o pui pe mama ta sa te astepte cu ele calde grin.gif
anaoi
poate maine fac frigarui azi ajung la 22.00
sincer mie imi plac frigaruile numai cu branza sau fff condimentate.... vedem.
inecul era datorat ciupercilor cu branza la cuptor
himere2005
da mai dilly, ca sa iti mai tai din pofta iti zic ca au iesit cam dulcegi fara branza sarata doh.gif
irinush
eu nu va mai zic ce am de gand sa gatesc ca sigur ma injurati blushing.gif
ma tenteaza si pe mine cartofii aia a la Dany! sa vad daca o sa am timp
anaoi
CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 01:42 PM) *

da mai dilly, ca sa iti mai tai din pofta iti zic ca au iesit cam dulcegi fara branza sarata doh.gif

nu pt ca "defectul" se reglementeaza cu niste sare pe deasupra
Pisik
eu am in ultima vreme o pofta nebuna de stixuri, daca nu rontai stixuri de zici ca sunt apucata; noroc ca nu au multe puncte
himere2005
tulip, sa-mi dai PM cu ce crezi ca e surpriza
dany, ai mancat varza aseara...a venit azi noapte un vajgarau pe la galati )).gif ...s-a schimbat vremea, s-a mai racit si nu mai este soare sad.gif

irinush, cam cat mananca david la o masa?cam cat din castron? eu cred ca o sa vorbesc cu medicul sa-i dea ceva pentru pofta de mancare
irinaforeign
Salut fetele ! Neata de la mine! Cu regimul WW fain necaul e ca mi-au venit analizele, feritina din sange e 10 si ar trebui sa fie MINIM 50. Adica pe intels ANEMIE, si ca urmare trebuie sa iau fier. Acum eu nu prea stiu (azi merg la doctor) mai pot continua cu regimul si eventual sa trec pe alimente cu FE????A avut cineva asa experien ta?hug.gif
himere2005
pai fier contin carnea, oul, ficatul

cred ca o sa-ti trebuiasca supliment de fier la dieta
Pisik
CITAT(irinaforeign @ 19-01-2007, 01:54 PM) *

Salut fetele ! Neata de la mine! Cu regimul WW fain necaul e ca mi-au venit analizele, feritina din sange e 10 si ar trebui sa fie MINIM 50. Adica pe intels ANEMIE, si ca urmare trebuie sa iau fier. Acum eu nu prea stiu (azi merg la doctor) mai pot continua cu regimul si eventual sa trec pe alimente cu FE????A avut cineva asa experien ta?hug.gif

Parerea mea estesa consulti si medicul, el iti poate spune cel mai bine ce alimente este bine sa consumi acum. Nu stiu daca e ok sa te apuci de dieta acum, sau macar ia suplimente, vitamine. pt anemie. Sa zica si fetele ca eu nu ma prea pricep la medicina.... dry.gif
Monic
CITAT(anaoi @ 19-01-2007, 12:46 PM) *

eu acum fac tocanita de fasole cu stiti voi ce, ca nu mai pot fara )).gif
anaoi
CITAT(Monic @ 19-01-2007, 02:02 PM) *

CITAT(anaoi @ 19-01-2007, 12:46 PM) *

eu acum fac tocanita de fasole cu stiti voi ce, ca nu mai pot fara )).gif

nu ma tentezi
irinush
Himere, David mananca cam un castron aproape plin cu ciorba sau supa, iar ca mancare, cum ar fi piure sau pilaf, cam tot la fel, doar ca nu ii mai dau in castron
alt exemplu: la micul dejun mananca o felie de paine toast (cam 50g paine) cu almete cu verdeata si cu sunca de curcan
dar el a fost dintotdeauna un mancacios ... si sa stii ca difera de la copil la copil.. mie mi-e teama ca mai tarziu voi fi nevoita sa ascund mancare de el, la cum pofteste si ar manca orice
himere2005
)).gif irinush, cum o dai tot nu-i bine...mama spunea ca nici noi nu erama mancaciosi, eu si fratele si ca i-am cam facut zile fripte...in plus anemie la greu, cel putin eu...in timpul sarcinii au iesit ok analizele, dar mancam dublu, triplu fata de acum )).gif ...anul asta inca nu mi-am facut...sa vad ce-mi iese
irinush
CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 02:11 PM) *

)).gif irinush, cum o dai tot nu-i bine...mama spunea ca nici noi nu erama mancaciosi, eu si fratele si ca i-am cam facut zile fripte...in plus anemie la greu, cel putin eu...in timpul sarcinii au iesit ok analizele, dar mancam dublu, triplu fata de acum )).gif ...anul asta inca nu mi-am facut...sa vad ce-mi iese

eu am avut anemie in timpul sarcinii ... si mancam si eu destul de mult ... eu ma bucur ca david mananca orice, iar eu oricum nu ii dau porcarii sa pape, dar mai tarziu ... nu stiu ce vom face
Deea
Himere lasa copilul sa manance cat vrea, nu o forta, de asta ne chinuim noi acum sa slabim ca in copilarie ne indopau parintii si bunici; "hai ma ia o lingurita" "hai sa vezi ce bun e" etc...Copii sunt tot oameni, mananca cat au nevoie, dorm cat au nevoie, etc.....sper sa nu te superi dar vad mult prea des parinti/bunici care trateaza copii de parca ar fi alta specie si ar avea alte nevoi decat noi, adultii.
nusarich
CITAT(irinaforeign @ 19-01-2007, 01:54 PM) *

eu stiu ca si spanacul si urzicile contin fier, dar mai bine intrebi medicul, probabil o sa-ti dea si ceva suplimente alimentare si apoi vezi daca te poti apuca de dieta, ar fi pacat sa-ti dai organismul peste cap numai pentru ca vrei sa slabesti. mai bine sanatoasa si mai "impanata" decat slaba si bolnava.
himere2005
deea, dar mi-e frica sa nu fie prea slaba...i se vad coastele la baita ...eu stiu ca-i dau multe alimente de calitate, naturale, dar oricum...daca nu-i ajunge cantitatea? noi i-am facut hemograma si i-a iesit ok, nu are anemie, dar analize complete nu i-am facut, nu-mi dau seama daca aportul necesar de vitamine si minerale este acoperit
irinush
si eu subscriu la ce zice Deea, Himere! si david mai are momente cand nu mananca dar il las in pace
si stai linistita ca si lui David i se vad coastele, asta e carenta de vit d si se pare ca se vede la toti copiii mici, mai tarziu se va corecta ...
himere2005
irinush, stai ca mi-am amintit de vitamina D...tu i-ai mai facut si injectii cu vitD sau doar vigantol? iarasi tulip? deea?cat de des le dati calciu lactic?
Deea
CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 02:19 PM) *

deea, dar mi-e frica sa nu fie prea slaba...i se vad coastele la baita ...eu stiu ca-i dau multe alimente de calitate, naturale, dar oricum...daca nu-i ajunge cantitatea? noi i-am facut hemograma si i-a iesit ok, nu are anemie, dar analize complete nu i-am facut, nu-mi dau seama daca aportul necesar de vitamine si minerale este acoperit

In principiu daca tu prin alimentatie ii acoperi toate grupele de vitamine n-ar avea de ce sa aiba probleme, doar in cazul in care nu asimileaza anumite vitamine. Eu de ex. nu asimilam calciu cu toate ca manancam multe lactate, aveam calcemia la limita inferioara...dar eu ma simteam bine, nu aveam probleme; si nu eram deloc un copil slab.
Un set de analize complet o sa te lamureasca. Daca e slabuta nu inseamna neaparat ca are ceva.
Eu acum ii dau Alexiei gluconat de calciu, pentru alta probema...dar parca mananca si mai mult de cand ia calciu. Ii dau la sfatul medicului!

CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 02:25 PM) *

irinush, stai ca mi-am amintit de vitamina D...tu i-ai mai facut si injectii cu vitD sau doar vigantol? iarasi tulip? deea?cat de des le dati calciu lactic?

am raspuns despre calciu pana sa vad postul tau...am uitat sa mentionez ca ii voi da doar 10 zile gluconat de calciu.

Eu nu-i dau decat Vigantol...am inteles ca s-a recurs la Vigantol tocmai pentru a nu se mai face injectiile cu vitamina D. (asta spunea un medic pediatru, sef de sectie)
Pisik
am mancat 3 biscuitei cu miere de la rostar, e un pachet galben portocaliu si au o albina desenata pe ei; daca ii pun 1p 3 biscuiteti e ok? sunt ovali si nu sunt f mari
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.