Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Sexymom
Irinush, Himere nu va mai faceti probleme ca sunt copiii slabi, Miruna mea s-a nascut cu 4 kg si la un an avea 8 kg, iar azi la 6 ani are 18 kg. Dar e sanatoasa, puternica ,energica o prefer asa decat grasa, pastoasa si bolnava.
Numai acum ce imi face febra, dar ii dau echinaceea si ibuprofen.
Eu le-am dat fetelor Vigantol picaturi , iar vara le-am dus la mare an de an , de cand aveau 4 luni si pana in ziua de azi.

Adaug inca ceva.
Eu le-am dat calciu gluconic de la 6 luni, cate 10 zile pe luna , 2,5 ml.Iar la sfarsitul perioadei cate o fiola de vita D.
Deea
CITAT(Sexymom @ 19-01-2007, 02:38 PM) *

Irinush, Himere nu va mai faceti probleme ca sunt copiii slabi, Miruna mea s-a nascut cu 4 kg si la un an avea 8 kg, iar azi la 6 ani are 18 kg. Dar e sanatoasa, puternica ,energica o prefer asa decat grasa, pastoasa si bolnava.
Numai acum ce imi face febra, dar ii dau echinaceea si ibuprofen.
Eu le-am dat fetelor Vigantol picaturi , iar vara le-am dus la mare an de an , de cand aveau 4 luni si pana in ziua de azi.

hug.gif stiam eu ca apari repede cand e vorba de copii! ...ca de obicei cu sfaturi foarte bune!
dany
Am fost la cumparaturi intre timp asa ca de abia acum am citit ce s-a mai scris pe aici.

Pisik....bafta cu CV-ul !
Ella...bafta multa azi !
Anna,Gigelu...bafta la examene !
Uka...ma bucur ca s-a rezolvat cumva situatia ta cu Theo .Mult succes la gasirea unui loc de munca si a unei garsoniere.
Alice...felicitari !
Dylly...si ce daca vin nemtii ???? Papi niste varza si ...le faci vant )).gif
Sorina...citit si trimis inca unul wink1.gif
Himere...daca m-ai fii vazut pe mine cum aratam cand eram de vreo 5 ani te-ai fii speriat,ai fii jurat ca am aterizat direct de la Auschwitz lol.gif .Las-o pe Bia sa pape cat vrea ea ca sigur papa pana simte ca s-a saturat .

Vorbeati de zodii ...eu sunt peste wink1.gif si Dirk e balanta .

CITAT(anaoi @ 19-01-2007, 10:19 AM) *

peach, si nu numai ea....si bebe.

oare in cat timp va fi pe bicicleta? cu bebe in cos?

lol.gif pai daca intr-o luna incepe cu dansul va dati seama ca saptamana viitoare e deja pe bicla lol.gif glumesc,normal grin.gif

CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 10:51 AM) *

dany, ai mancat varza aseara...a venit azi noapte un vajgarau pe la galati )).gif ...s-a schimbat vremea, s-a mai racit si nu mai este soare sad.gif

Da,mey ,am mancat blum.gif .Pai,ce ,numai la noi sa fie furtuna ?? )).gif
ALICE
Nu e nimeni fecioara?Numai eu? sad.gif
dany
CITAT(ALICE @ 19-01-2007, 11:45 AM) *

hehehe ti-ar place tie sa mai fii fecioara blum.gif
Pisik
Multumesc Dany,

am zis ca nu o sa fiu f disperata, adica nu e prioritatea mea nr unu sa imi schimb job-ul, dar daca poate aparea ceva mai bun, de ce nu? ca doar nu m-am maritat cu ei si si asa ma seaca ca sunt misogini, ma trateaza amandoi ca pe o secretara proasta (ma refer la bousi mai nou si sefu vad ca ii calca pe urme)

Ma ajutati si pe mine cu biscuiteii aia?
Sarumana

CITAT(ALICE @ 19-01-2007, 02:45 PM) *

tata e fecioara
dany
Am uitat sa va spun ca azi m-am cantarit si ...arata tareeee bine cantarul. Nu spun nimic pana maine ,poate se razgandeste )).gif

Pisik...eu nu te pot ajuta ...scuze sad.gif
anaoi
buna atitudine pisik...

ha....dany, buna idee....dylly e cam atrofiat nu gandeste limpede sorry.
Sexymom
Eu sunt berbec de asta am asa un optimism si o rezistenta uimitoare.Iar sotul meu e rac, combinatia perfecta.
dany
CITAT(anaoi @ 19-01-2007, 11:49 AM) *

buna atitudine pisik...

)).gif )).gif pai n-am zis noi 2 ieri ca gandim doar din cand in cand ??? asa ca ...se accepta
Eu.
eu sunt leu, al meu balanta unsure.gif
Pisik
CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 02:48 PM) *

Am uitat sa va spun ca azi m-am cantarit si ...arata tareeee bine cantarul. Nu spun nimic pana maine ,poate se razgandeste )).gif

Pisik...eu nu te pot ajuta ...scuze sad.gif

Bravoooo Dany! Asteptam sa ne spui maine ce si cum. La mine deobicei la ziua oficiala se razgandeste, sper ca la tine nu e cazul pupic.gif

Cu biscuitii pana la urma asa fac, ii asimilez la piscoturi si gata, ii pun 3 la un punct
anaoi
CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 02:51 PM) *

buna atitudine pisik...

)).gif )).gif pai n-am zis noi 2 ieri ca gandim doar din cand in cand ??? asa ca ...se accepta

corect.... buf..am scapat de o grija
irinush
Himere, eu ii dau pastile vigantolette de 1000 si osteocynesine parca asa se scrie, care e un medicament homeopat, dar tot calciu este, ambele la recomandarea medicului ... david nici nu bea lapte sad.gif

eu tot timpul am fost cu calcemia la limita inferioara si am avut si inca mai am stari nasoale, de lesin, ameteli etc ... iar eu mananc lactate destule, zic eu ... eh .. noi sa fim sanatosi!
dany
Sper sa nu se razgandeasca,Pisik,ca il iau la bataie )).gif sau il arunc pe geam .Chestia e ca saptamana asta am tinut WW ca la carte deci ar fii normal sa imi arate ceva mai putin ,nu ? De ex azi...Dirk si-a cumparat pui prajit la rotisor si eu m-am tinut tare ca nu vreau si nu vreau )).gif .Si....nici macar nu m-a tentat sa gust,cu toate ca si mie imi place tare mult. Sa dea Domnul sa ma tina !!! )).gif

CITAT(anaoi @ 19-01-2007, 11:54 AM) *

CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 02:51 PM) *

buna atitudine pisik...

corect.... buf..am scapat de o grija

Ma bucur ca te-am putut ajuta lol.gif lol.gif Mai fac si eu fapte bune ....dar tot ca si ganditul,din cand in cand lol.gif
Pisik
CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 02:57 PM) *

Sper sa nu se razgandeasca,Pisik,ca il iau la bataie )).gif sau il arunc pe geam .Chestia e ca saptamana asta am tinut WW ca la carte deci ar fii normal sa imi arate ceva mai putin ,nu ? De ex azi...Dirk si-a cumparat pui prajit la rotisor si eu m-am tinut tare ca nu vreau si nu vreau )).gif .Si....nici macar nu m-a tentat sa gust,cu toate ca si mie imi place tare mult. Sa dea Domnul sa ma tina !!! )).gif

puiul la rotisor e prajit? ca eu il asimilam mai degraba cu pui la gratar blink.gif
Deea
CITAT(Pisik @ 19-01-2007, 02:58 PM) *

CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 02:57 PM) *

puiul la rotisor e prajit? ca eu il asimilam mai degraba cu pui la gratar blink.gif

si eu la fel...acum mi-am dat seama ca e uleios... doh.gif
dany
Iese exact ca puiul la sticla facut in cuptor.....grasimea curge dar tot e gras,mai ales pielea.
Tulip
salutare,salutare!

ce surpriza placuta am avut dimineata:a ramas jumatate din oras fara energie electrica doh.gif doh.gif

Si eu ii dau fetei Vigantol,2 picaturi/zi......si mai ia un complex de vitamine,Sanasol,mai avem un pic in sticluta,dr i-a prescris dupa pneumonie

Himere,iti trimit imediat PM wink1.gif
dany
Tulip...au ajuns vanturile de la mine si pe la tine prin oras ca ati ramas fara curent ? lol.gif
Tulip
CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 01:03 PM) *

Tulip...au ajuns vanturile de la mine si pe la tine prin oras ca ati ramas fara curent ? lol.gif

mei,Dany,nu stiam cune e vinovat ca am ramas fara curent...acum imi dau seama lol.gif lol.gif lol.gif
ALICE
CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 02:46 PM) *

hehehe ti-ar place tie sa mai fii fecioara blum.gif

Ma laudam si eu )).gif
himere2005
daca va spun ce mirosuri sunt la mine in bucatarie de cateva ori pe saptamana...dan isi face ce isi face Monic...dar nu sunt deloc de papagal )).gif si miroase in bucatarie de mori
sexy, fiola pe gat sau injectabiala? si pana la ce varsta?
a iesit soarele cheer.gif cheer.gif dupa ce se trezeste bia mergem la plimbare
pisik, sa mai zici din cand in cand vinerea de post, ca poate tin si eu macar de carne de acum...eu nu am avut o educatie de genul asta in familie, dar de cand s-a nascut fata si in vara cand picase vestea aceea ca din senin am zis sa incerc sa mai respect din sarbatorile religioase, ca poate o sa ma ajute DD sa ne pazeasca, de fapt sa o pazeasca pe fata de boli...am facut frigariu fara carne blum.gif
am pus intr-o tava la cuptor cartofi dany (2 cartofiori) , 2 frigarui cu ciupercute, rosii, ceapa, ingrediente si o felie de paine cu margarina si rosie la cuptor ca mi se facuse dor din copilarie de asa ceva si sa nu ramana tava goala
michelle
Dany, measagerul nostru, multumim pentru mesaj pupic.gif Dana s-a apucat de gimnastica sa ne ajunga din urma naughty.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 03:07 PM) *

daca va spun ce mirosuri sunt la mine in bucatarie de cateva ori pe saptamana...dan isi face ce isi face Monic...dar nu sunt deloc de papagal )).gif si miroase in bucatarie de mori
sexy, fiola pe gat sau injectabiala? si pana la ce varsta?
a iesit soarele cheer.gif cheer.gif dupa ce se trezeste bia mergem la plimbare
pisik, sa mai zici din cand in cand vinerea de post, ca poate tin si eu macar de carne de acum...eu nu am avut o educatie de genul asta in familie, dar de cand s-a nascut fata si in vara cand picase vestea aceea ca din senin am zis sa incerc sa mai respect din sarbatorile religioase, ca poate o sa ma ajute DD sa ne pazeasca, de fapt sa o pazeasca pe fata de boli...am facut frigariu fara carne blum.gif
am pus intr-o tava la cuptor cartofi dany (2 cartofiori) , 2 frigarui cu ciupercute, rosii, ceapa, ingrediente si o felie de paine cu margarina si rosie la cuptor ca mi se facuse dor din copilarie de asa ceva si sa nu ramana tava goala

Bine Himere, de acuma o sa incerc ca joia seara sa iti dau "alerta de post". Eu tin inca din liceu, uneori seara mai scap la branzeturi, iaurturi, fara carne...
Si miercurea tot fara carne incerc sa tin
dany
CITAT(michelle @ 19-01-2007, 12:07 PM) *

Dany, measagerul nostru, multumim pentru mesaj pupic.gif Dana s-a apucat de gimnastica sa ne ajunga din urma naughty.gif

Pai ne-a promis ca se pune pe treaba ,nu ? )).gif Sa vezi batai ce luam de la ea cand vine.....ca tu ai fost cam blanda )).gif pupic.gif
Anna
CITAT(Eu. @ 19-01-2007, 02:51 PM) *

si dupa ce am citi eu aici, va merge bine blum.gif give_rose.gif
la noi e invers , eu balanta si el leu
Eu.
CITAT(annaiss_derrian @ 19-01-2007, 03:16 PM) *

CITAT(Eu. @ 19-01-2007, 02:51 PM) *

si dupa ce am citi eu aici, va merge bine blum.gif give_rose.gif
la noi e invers , eu balanta si el leu

suntem fff diferiti, de asta mai avem probleme.
dar, in ciuda a toate, eu admir barbatii balanta; toti pe care i-am intalnit pareau de treaba
Anna
CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 03:03 PM) *

Sa vezi Dany e a fost de dim prin Bucuresti, am ajuns la munca muuult mai devreme, m-a dus vantu una doua pana acolo. pe bune.
imi facusem si eu coafura cu paru desfacut, am ajuns cu el incurcat nevoie mare sad.gif
dany
CITAT(annaiss_derrian @ 19-01-2007, 12:19 PM) *

Sa vezi Dany e a fost de dim prin Bucuresti, am ajuns la munca muuult mai devreme, m-a dus vantu una doua pana acolo. pe bune.
imi facusem si eu coafura cu paru desfacut, am ajuns cu el incurcat nevoie mare sad.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Inseamna ca in Bucuresti au venit vanturile amestecate :ale mele cu ale lui dylly lol.gif
Tulip
ce sos sa fac pt. tortellini? unsure.gif unsure.gif unsure.gif cu sos Dolmio merge?
irinush
m-ati omorat cu vanturile voastre! deci din cauza voastra nu am putut sa ies cu david in parc )).gif

meniul meu de pana acum (ca sa nu il uit pana diseara cand imi notez in fsier):

dimineata fructe si cafea = 2p
ciorba cu taitei si o felie de paine = 3p
in rest nu mai mananc pana diseara, imi pastrez punctele, ca am nevoie!

CITAT(Tulip @ 19-01-2007, 03:25 PM) *

ce sos sa fac pt. tortellini? unsure.gif unsure.gif unsure.gif cu sos Dolmio merge?

eu am facut o crema din branza slaba mili si smantana 12% si marar, a fost ff bun!
dany
Irinush,cam putin ai papat . Dar diseara acoperi toate regulile ,da ???????????
anaoi
CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 03:22 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Inseamna ca in Bucuresti au venit vanturile amestecate :ale mele cu ale lui dylly lol.gif

he,he,he s-au combinat vanturile locale cu cele externe !!!!!
Anna
CITAT(Tulip @ 19-01-2007, 03:25 PM) *

eu am facut sos cum fac la paste normale, am calit ciuperci si am pus peste ele sos Dolmio
de obicei mai adaugam la sosu asta si ton, da nu mai aveam pct aseara biggrin.gif
irinush
CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 03:31 PM) *

blushing.gif off ...
incerc
la fructe respect regula zilnic, sa stii! la fel si la apa, beau cel putin 2l pe zi! cu grasimile bune in schimb e mai greu. ...
dany
Si asa ai tu ce ai cu nemtii,Dylly lol.gif
Anna
CITAT(anaoi @ 19-01-2007, 03:33 PM) *

razi, razi..dar mie im zbura parul in toate directiile ... au fost si kg bune, ca nu m-a luat pe sus grin.gif lol.gif
dany
CITAT(irinush @ 19-01-2007, 12:33 PM) *

CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 03:31 PM) *

blushing.gif off ...
incerc
la fructe respect regula zilnic, sa stii!

Incerci...dar sa si reusesti ca daca nu bataita.gif scrie pe fundul tau . Mai ai legumele,lactate,grasimea buna...

Am plecat...vin mai tarziu. pupic.gif
Anna
Dany, orezul pana la urma cum se puncteza? pana la saturatie 4 pct
sau 1 lingura de orez fiert - 0.5 pct
parca asa era nu? eusa_think.gif
dany
CITAT(annaiss_derrian @ 19-01-2007, 12:38 PM) *

Regula cu orezul pana la saturatie de 4 p nu exista !!!! A fost testata dar...inca nu e oficiala. Poti incerca ,totusi,si vezi cum iti merge cu slabitul.Sunt fete care au incercat si au fost multumite,eu nu am incercat.
anaoi
CITAT(annaiss_derrian @ 19-01-2007, 03:34 PM) *

CITAT(anaoi @ 19-01-2007, 03:33 PM) *

razi, razi..dar mie im zbura parul in toate directiile ... au fost si kg bune, ca nu m-a luat pe sus grin.gif lol.gif

las ca dylly e in fusta si pleaca pe la 16.00
dany
Da ,asa e : 1 lingura orez fiert = 0,5 p

CITAT(anaoi @ 19-01-2007, 12:39 PM) *
las ca dylly e in fusta si pleaca pe la 16.00
si ce vrea sa spuna Dylly ? ca i se va ridica fusta ? nu conteaza ,o foloseste pe post de parasuta blum.gif ,sa aterizeze acolo unde trebuie )).gif

Later edit : uitasem un e )).gif
anaoi
corect.... salut.gif
himere2005
si la noi e vreme schimbatoare azi
acum o intrebare despre varza )).gif eu cam am probleme de la ea, dar mi-a adus mama varza din butoi. eu as vrea sa o fac la gust ca pe cea calita, dar nu stiu cum sa procedez fara sa pun ulei....daca o dau la cuptor asa oare ce gust are? a incercat cineva? adica iese mancare sau mai arsa putin ca mie asa imi place, mai rumenita
Anna
CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 03:39 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 19-01-2007, 12:38 PM) *

Regula cu orezul pana la saturatie de 4 p nu exista !!!! A fost testata dar...inca nu e oficiala. Poti incerca ,totusi,si vezi cum iti merge cu slabitul.Sunt fete care au incercat si au fost multumite,eu nu am incercat.

thx Dany hug.gif , are mama in plan sa faca pilaf si sa stiu cat pap blum.gif
e ok si asa cum e acum.
himere2005
mai fetelor, nu stiti o metoda sa facem varza asta mai fara puncte si sa iasa si buna? eu ma gandeam s-o frec cu putina margarina ca ulei ar intra prea mult si s-o dau la cuptor, bine...ii mai pun eu si condimente, usturoi, piper blum.gif
anaoi
pai tu etsi cu experimentatul....da-i bataie
Tulip
mi-am facut tortellini cu sos de smantana,cascaval si nucsoara.....yumiiiiiiiii....inca n-am calculat de cate puncte am papat,sigur o sa-mi iasa vreo 8-9,ca mi-am facut o portie zdravana blum.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 19-01-2007, 04:08 PM) *

mi-am facut tortellini cu sos de smantana,cascaval si nucsoara.....yumiiiiiiiii....inca n-am calculat de cate puncte am papat,sigur o sa-mi iasa vreo 8-9,ca mi-am facut o portie zdravana blum.gif

nu mai vorbiti atata de tortelini ca eu am udat tastatura demult, vorba lui Dylly.......
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.