Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
irinush, e un vant si la galati...soare...dar vant puternic
tot 5 felii si de data asta )).gif ?
anaoi
CITAT(Pisik @ 19-01-2007, 04:11 PM) *

CITAT(Tulip @ 19-01-2007, 04:08 PM) *

mi-am facut tortellini cu sos de smantana,cascaval si nucsoara.....yumiiiiiiiii....inca n-am calculat de cate puncte am papat,sigur o sa-mi iasa vreo 8-9,ca mi-am facut o portie zdravana blum.gif

nu mai vorbiti atata de tortelini ca eu am udat tastatura demult, vorba lui Dylly.......

tastatura mea pluteste la vale deja
Anna
eu ii am pe tortellini la borcan tease.gif tease.gif
anaoi
eu nu din cauza tortellini am inecat tastatura....ci altele...incpeand cu cascaval siterminanad cu ciupercile la cuptor
himere2005
dilly, nu mi se par asa grozavi, mi-e pofta mie de o combinatie de paste cu ceva, care e mult mai buna...dar costa prea multe puncte
anaoi
CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 04:29 PM) *

dilly, nu mi se par asa grozavi, mi-e pofta mie de o combinatie de paste cu ceva, care e mult mai buna...dar costa prea multe puncte

dar stiu dar e staioasa...de ex eu am avut azi la mine paste...a facut mama budinca din paste, 1 ou si 100 gr branza plus suc de rosii ....eu am luat la mine azi juma de portie...deci paste 4p, ou 1p, 50gr branza..3.5...si am mancat la 13.00 si ma tin pana la 18.00 - 18.30 cam asa...cand mananc sandwich si gata pe ziua de azi...
Pisik
Si eu diseara cred ca pap paste, dar nu stiu sub ce forma; cred ca imi fac de 4p si imi fac 2 portii: una cu sos de ciuperci si rosii sau cu dolmio si una cu indulcitor pudra si scortisoara. pe mine deja ma apuca foamea iarasi.....
anaoi
paste dulci????? ok..stomacul lui dylly s-a revoltat brusc si instantaneu
Pisik
Of, greu mai trece timpul cadn ai vrea sa treaca repede sad.gif Mai am peste 2 ore jumate de stat la servici, aproape trei si deja ma fatai pe scaun de numa....si s-au mai intors si "dragutii" si iar am respiratie in ceafa, a colegului evident....hm....asta e...macar maine dorm un pic mai mult ca duminica la sapte jumate tre sa fiu pe aeroport sad.gif mad.gif

CITAT(anaoi @ 19-01-2007, 04:44 PM) *

paste dulci????? ok..stomacul lui dylly s-a revoltat brusc si instantaneu

tu nu papai cand erai mica macaroane cu branza si cu zahar? erau deliciul meu...sau cum ziceau fetele, cu nuci si miere, yumyyyy

Hmmm, daca stau bine sa ma gandesc, as putea sa cer voie acasa mai devreme, ca duminica doar am toata ziua full in interes de serviciu...dar, nu, mai bine mai rezist sa nu imi fac obligatii aiurea, ca nu am nimic special de afcut; bine, trebuie sa imi fac bagaju si e o ceata totala in capul meu, dar...
himere2005
pisik, macar mai vizitezi si tu alte tari...eu nu am iesit din tara pana acum, as fi curioasa sa cunosc si alte natii, traditii, peisaje...aveti timp de asa ceva sau numai munca?
anaoi
nu dylly nu manca asa ceva. fratele lui dylly manca , dar dylly se retragea in glorie de la masa...
la fel si in cazul mamaligii cu lapte.
Pisik
CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 04:53 PM) *

pisik, macar mai vizitezi si tu alte tari...eu nu am iesit din tara pana acum, as fi curioasa sa cunosc si alte natii, traditii, peisaje...aveti timp de asa ceva sau numai munca?

nu, nu am din pacate; rpogramul este facut la milimetru, de duminica la 12 cand ajungem si pana marti la 12 ziua cand plecam avem cate ceva: drive teste in special, prezentari, cine...programul zilei incepe la 7 cu micul dejun si se termina la 9,30 cu cina, urmata de cocktail; dar am vorbit cu ziaristii cu care merg ca dupa cina sa luam un taxi (va fi f mult, ca cred ca e distanta mare) si sa mergem in centru. chit ca nu dorm o noapte sau chiar amandoua nu am de gand sa fiu in barcelona, un oras pe care il ador din poze si povesti si sa nu ies din hotel mad.gif Si daca ei nu vor ma duc singura, sunt suficient de nebuna )).gif
nusarich
pisik, inteleg ca duminica incepi programul ca mine give_rose.gif ? bine, eu in cursul saptamanii ajung asa la job, dar duminica ma trezesc cand pot (si ma lasa matza)
anaoi
pisik s anu te prind ca nu vezi barcelona...ca dylly te casapeste...la propriu...dylly viseaza si el sa ajunga acolo asa ca tre impresii la cald
himere2005
sa ne luam de mana dylly la mancare...eu cand am fost intr-o tabara si ne-au dat la manastirea Cheia lapte de la vaca care mirosea a uger si cu mamaliga mi s-a facut rau
felul 2 mi se pare ca era un ghiveci ceva, naspa gatit...incat am ramas nemancata...am mancat niste pandispan uscat de la cineva ca altfel cred ca lesinam de foame...stiu ca mi s-a parut tare rea mancarea la manastire
Monic
CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 02:41 PM) *

Da ,asa e : 1 lingura orez fiert = 0,5 p

CITAT(anaoi @ 19-01-2007, 12:39 PM) *
las ca dylly e in fusta si pleaca pe la 16.00
si ce vrea sa spuna Dylly ? ca i se va ridica fusta ? nu conteaza ,o foloseste pe post de parasuta blum.gif ,sa aterizeze acolo unde trebuie )).gif

Later edit : uitasem un e )).gif

Ce Ceeee? Dylly se face parasuta? w00t.gif
anca veselie
CITAT(ALICE @ 19-01-2007, 12:45 PM) *

Nu e nimeni fecioara?Numai eu? sad.gif

si eu sunt fecioara, dar am influente si de leu blum.gif
anaoi
CITAT(Monic @ 19-01-2007, 05:11 PM) *

CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 02:41 PM) *

Da ,asa e : 1 lingura orez fiert = 0,5 p

CITAT(anaoi @ 19-01-2007, 12:39 PM) *
las ca dylly e in fusta si pleaca pe la 16.00
si ce vrea sa spuna Dylly ? ca i se va ridica fusta ? nu conteaza ,o foloseste pe post de parasuta blum.gif ,sa aterizeze acolo unde trebuie )).gif

Later edit : uitasem un e )).gif

Ce Ceeee? Dylly se face parasuta? w00t.gif

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...in centrul bucurestiului in fata guvernului, ca sa aiba efect maxim demersul meu
Monic
Meniul meu ete asa:
prajitura din aia turnata cu mere si scortisoara 1 felie 3p(e bine?)
tocanita de fasole boabe cu ceva afumat 1 farfurie 7p (e bine?)
mai am pt mai tarziu o salata din:
ton in ulei scurs de ulei (185 gr are conserva) 4p(zic eu)
2 cartofi 2p(e bine?)

Ceapa 0

1 gref 0
cateva curmale

comentarii, ceva? unsure.gif
Tulip
Monik,nu-s prea multe 7 P pt. tacanita?sau lucrul ala afumat e mai mare ca de obocei? blum.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif dylly, mi te si imaginez lol.gif

azi de dimi m-am cantari si si si si imi arata cu juma de kg mai putin! cheer.gif mi se pare cam putin, dar... ata ete. macar s-a miscat cheer.gif
eu frec menta la job de vreo 2 zile, nu am chef sa fac nimic. azi am fost la gineco si mi-am facut o colposcopie si papanicolau.

meniul meu de azi:
paine 2
br. Fitness 1
sunca 1

mandarina 0

150g piept pui 3
spanac 1
masline 1
gulie 0
desert cu branza light 2.5
total momentan: 11.5 p.

anaoi
pe pariu anca, ca depasesc imaginatia ta?
fusta mea e in colturi si franjurata....bej, cu maro, cu alb si un pic de roz...
Monic
CITAT(Tulip @ 19-01-2007, 04:24 PM) *

Monik,nu-s prea multe 7 P pt. tacanita?sau lucrul ala afumat e mai mare ca de obocei? blum.gif

Pai a mai crescut mey Tulip blushing.gif . A ajuns la o marime mai normala. dar s-a facut mai uscata si mai subtire )).gif
Despre ce vorbim noi de fapt? grin.gif
anaoi
ehhheeeeeeeeeee...despre afumatura
Monic
CITAT(anaoi @ 19-01-2007, 04:28 PM) *

fusta mea e in colturi si franjurata....bej, cu maro, cu alb si un pic de roz...

cate culori, Dylly w00t.gif , mai rau ca la papagalul meu lol.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif vad ca de la fusta-parasuta s-a ajuns la dylly-parasuta lol.gif

CITAT(anaoi @ 19-01-2007, 02:28 PM) *

Acuma ,pe bune ...cand am facut parasutism ,prima parasuta cu care am sarit era bej cu maro si cu alb...lipsea roz-ul lol.gif lol.gif mamaaaaa ca nu mai pot de ras
Tulip
Monik,deci nicicum nu-i bine lol.gif lol.gif daca grosimea e ok,atunci lungimea e minuscula....daca-i mai lunga,atunci e mai uscata,mai subtire doh.gif doh.gif
danyhoney
CITAT(Tulip @ 19-01-2007, 02:34 PM) *

Monik,deci nicicum nu-i bine lol.gif lol.gif daca grosimea e ok,atunci lungimea e minuscula....daca-i mai lunga,atunci e mai uscata,mai subtire doh.gif doh.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif sunteti duse rau ,beyyyyy
anaoi
am ramas singura la sevrici si rad cu lacrimi.....fac poze si luni le pun pe yahoo...
acum plec la masaj. pa

STIM CA SUNTEM DUSE !!!!!!! MULTUMIM DE CONFIRMARE !!!!! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif credeam ca suntem normale, si nu ne placea
anca veselie
lol.gif lol.gif lol.gif
sunt convinsa ca este foarte frumoasa fusta lui dylly! floare.gif

am uitat sa spun bafta la toate fetele care-s in sesiune, eu am retinut: Ina, Anna si am uitat blushing.gif

anna, am sunat azi la sala de care ai zis tu si sunt dezamagita ca au aerobit doar marti si joi sad.gif deci cred ca raman la sala mea, unde au in fiecare zi...

si acum ora de ras:

Consul : What is your name?
Arab: Abdul Aziz
Consul: Sex?
Arab : Six to ten times a week
Consul: I mean, male or female?
Arab : Both male and female and sometimes even camels.
Consul: Holy cow!
Arab : Yes, cows and dogs too!!!!
Consul: Man,........isn't it hostile
Arab : Horse style, dog style, any style
Consul: Oh..........dear!
Arab : Deer? No deer, they run too fast !......
danyhoney
lol.gif lol.gif lol.gif

Distractie placuta la masaj,Dylly si un WE super !!!!
ALICE
Azi a facut cineva cinste cu 20 eclere!!!!!!!! ohmy.gif Si eu,eu ce-am facut?????Ziceti!!!Am rezistat.Am baut o cana de Pepsi si am taiat-o naughty.gif
danyhoney
CITAT(anca veselie @ 19-01-2007, 02:38 PM) *

si acum ora de ras:

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(ALICE @ 19-01-2007, 02:42 PM) *

Azi a facut cineva cinste cu 20 eclere!!!!!!!! ohmy.gif Si eu,eu ce-am facut?????Ziceti!!!Am rezistat.Am baut o cana de Pepsi si am taiat-o naughty.gif

SUPER !!!!!!!! pupic.gif give_rose.gif le meriti
Pisik
CITAT(ALICE @ 19-01-2007, 05:42 PM) *

Bravo Alice cheer.gif O iei pe urmele mele cheer.gif si eu cred ca ma duc sa imi iau o cola light; nu e bine, m-am invatat la cola si pepsi light, beau juma de litru pe zi mad.gif dar ma ajuta ca umfla burta si plus ca e si dulce
Tulip
Alice,bravooooooooooooooooooooo clap.gif clap.gif clap.gif
danyhoney
CITAT(Pisik @ 19-01-2007, 02:44 PM) *

CITAT(ALICE @ 19-01-2007, 05:42 PM) *

Bravo Alice cheer.gif O iei pe urmele mele cheer.gif si eu cred ca ma duc sa imi iau o cola light; nu e bine, m-am invatat la cola si pepsi light, beau juma de litru pe zi mad.gif dar ma ajuta ca umfla burta si plus ca e si dulce

Dupa fiecare pahar de cola ,bei un pahar de apa si e ok !!!!
Monic
sincer, eu as fi preferat un ecler decat o bautura plina de nspe mii de chimicale dry.gif
nu dati tare sad.gif
Anna
CITAT(anca veselie @ 19-01-2007, 05:38 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
sunt convinsa ca este foarte frumoasa fusta lui dylly! floare.gif

am uitat sa spun bafta la toate fetele care-s in sesiune, eu am retinut: Ina, Anna si am uitat blushing.gif

anna, am sunat azi la sala de care ai zis tu si sunt dezamagita ca au aerobit doar marti si joi sad.gif deci cred ca raman la sala mea, unde au in fiecare zi...

si acum ora de ras:

aaa...imi pare rau, nu stiam exact de aerobic, stiam ca au si in we eusa_think.gif
eu la fitness mergeam ...
ALICE
Hai nu fi pufi,avea prea multe puncte.Am ales varianta economica nu cea sanatoasa! )).gif
Anna
cheer.gif cheer.gif Bv Alice, mai imparte si pe la mine ambitie de asta grin.gif
anca veselie
anna, stiu ca tu mergi la fitness. nu am mai facut de vreo 3 ani fitness.
au aerobic si in weekend, dar eu nu prea ajung la sala in wkd, prefer sa... dorm blushing.gif oricum, am vb cu o colega si o s-o testam marti, sper sa ajungem.
ALICE
Eu nu le am cu prajiturile.Pot sa stea gramada.De asta rezist.Mai bine ceva mancarica gustoasa.La aia ma gandesc de 2 ori
anca veselie
anna, stiu ca tu mergi la fitness. nu am mai facut de vreo 3 ani fitness.
au aerobic si in weekend, dar eu nu prea ajung la sala in wkd, prefer sa... dorm blushing.gif oricum, am vb cu o colega si o s-o testam marti, sper sa ajungem.
Pisik
Nici voua nu v-a mers forumul?
Eu mai am un pic si plec, am mai rontait un biscuite din ala deci 4, o sa pun 1,5p si atunci sunt acoperita
Mi-e fomica, abia astept pastele; si sper sa bag un pilates diseara, apoi seara cu sotul, un film, ceva, casnici )).gif

CITAT(ALICE @ 19-01-2007, 06:04 PM) *

Eu nu le am cu prajiturile.Pot sa stea gramada.De asta rezist.Mai bine ceva mancarica gustoasa.La aia ma gandesc de 2 ori

Daaa, nici eu nu le am cu prajiturile, nu le suport lol.gif tease.gif nici nu as devora un platou odata laugh.gif
himere2005
nici mie nu mi-a mers am mancat si eu un ou si tot mi-e foame...mi-am consumat deja 13.5p...mai am rabdare ca pana diseara la 10 mai sunt cateva ore doh.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 07:23 PM) *

nici mie nu mi-a mers am mancat si eu un ou si tot mi-e foame...mi-am consumat deja 13.5p...mai am rabdare ca pana diseara la 10 mai sunt cateva ore doh.gif

da ce e diseara la 10?
Tulip
nici la mine n-a mers forumul....si mi-e foame si mie..... )).gif )).gif )).gif )).gif

ar trebui sa economisesc ceva pt. maine,avem un eveniment in familie si se lasa cu tort...... blushing.gif

cred ca am bagat vreo 3 litri de ceai....
danyhoney
Nici la mine nu a mers sad.gif

Eu am papat de doar 6 p pana acum ,am baut deja 1,5 litri de apa si ceai,facut 20 min bicla cheer.gif cheer.gif .Deci mai am 12 p cheer.gif . Cina va avea cam 6,5 p asa ca imi pot face un pic de cap in seara asta cu ceva ...bipuri ( care oricum au 0,5 p/buc )
Tulip
Dany,ce pepi la cina?In afara de bip-uri? wink1.gif
Anna
da, nici la mine nu a mers, ma gandeam eu ca are ceva de nu mai scrie nimeni blum.gif
eu pana acu am papt de
~4 fel paine - 2
~branza - 2
~gem- 1
~salata- 2
~tortellini cu sos - 3.5 pct

abia 10.5 ...si sunt asa satula, imi tin bine de foame pastele blum.gif

Si am descoperit si greseala pe care o faceam
eu pana acum cand ma trezeam papam rpd ca sa nu cumva sa merg cu stomacu gol, si nu imi era foame, da papam ca sa apuc sa pap ceva cald, gatit si apoi in 2 ore ma cuprindea o fooame
acu nu mai pap acasa, ca zau nu imi e foame, si pap abia pe la 11 12 la munca blum.gif , intradevar ca ma car cu borcane dupa mine dar e muult mai bine biggrin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.