irinaforeign
17-01-2007, 06:35 PM
Dragele mele dragi sa ma introduc...sunt Irina locuiesc in Canada, Ontario, am o fetita de 5 ani.
Cand am venit in Canada eram o scumpete, doara 55KG, am ramas insarcinata si dupa nastere desi intial ajumsesem la 60KG cu trecerea timpului am tot luat in greutate astfel incat acum cantarele arata 160 pounds asta ar fi in jur de 80Kg. Si sunt asa necajita cand ma uit la mine in oglinda de numa...Aici mergi pe strada si vezi GRASIIIIIIIIIIII peste tot, majoritatea sunt grasi! Am fost la o intrunire romaneasca si am ramas SIDERATA, romanii erau GRASI la fel precum canadienii, chiar si ce cunoscuti de mine innainte si care erau atletici acum erau GRASI si multi fmulti se complaceau asa, vorbeau si totul ramnea la stadiul de vorba, lasaaaaaa ca e bine si asa, avem rate, banii sunt pentru altceva, nu avem timp, sfanta lene si comoditate. Apoi no fetelor atunci am zis...NU SE MAI POATE ASA, daca mai stau asa voi ajunge ca ei, cu burti si funduri cat tarna, si nu de asta m-am chinuit atat ca sa fiu o "COCOANA" DE 100 de KG, nici "cocoana" nu vreau si nici 100KG!
Asa ca am zis... DE AZI JOS KG! Prefer sa fiu eu Irina de 55kg poate fara case si masini dar MUSAI la 55 de KG!
Asa ca lupta mea cu kg azi incepe, v-am gasit pe voi, si in vara-toamna as vrea sa vin in Romania si vreau atunci sa va arat poze de cum eram ACUM si CUM VOI FI ATUNCI!
Asa ca astept sfaturi de la voi...azi prima zi:
Am baut 250 grame lapte cu ness si 1 lingurita zahar
1 ceasca cafea cu 50 lapte
1 chifla cu 1 lingurita unt
ia sa vad cate puncte am mancat: chifla 2 + untul 1+laptele 3.5+1.5 ca am pus si la cafea, zahar 2 hai 3 de la mine..total 11...mamaaaa am sarit calul rau...mai am 9 puncte...DESEARAAAAAAA celelalte 9 puncte pana atunci morcovi si fructe cu puncte 0. Imi voi deschide jurnal sa va zic si voua ce mananc eu...acum ma duc la trendmill si bicicleta ca poate mai scap de ceva calorii... asa se intampla daca nu casti ochii bine la dieta!
Ia sa vedti ce faina ma fac eu pana la vara! Keep in touch!
Nessie
17-01-2007, 06:41 PM
Inca o data iti urez bun venit, Irina!

Mult succes in ceea ce ti-ai propus!
Pentru ca prezentarea ta a fost ceva mai lunga si seamana mai mult cu primul post al unui jurnal o sa mut subiectul tau la
jurnale alaturi de celelalte. O sa il las aici pana maine, sa poti vedea postul meu si sa nu te gandesti ca ti-a disparut mesjaul.
alex25
17-01-2007, 06:48 PM
Bine ai venit Irina! Ma bucur ca ai "aterizat" pe plaiurile OneDen. Succes cu dieta & sanatatea; arata-le care e diferenta intre roman/european si american!
danyhoney
17-01-2007, 07:17 PM
Bine ai venit ,
Irina !
Inteleg ca vrei sa tii WW ? Intra la jurnale ,la fetele de la WW.Noi tinem punctajul nemtesc...sunt diferente intre ce tinem noi si ce tin americanii.Intreaba ce vrei sa stii ( reguli,punctaje) si te vom ajuta .Apropo...1 lingurita zahar/ zi e
gratis
Bafta multa !!
mai alex mai

, daca-i spui unui canadian ca-i american se simte ofensat!!
Bine ai venit irina, sa ai spor in ce ti-ai propus.
alex25
17-01-2007, 08:51 PM
Pai din cate stiu eu si Canada e pozitionata tot pe continentul America de Nord, ceea ce ii face pe canadieni nord-americani, pe scurt americani... nu?
michelle
17-01-2007, 09:13 PM
Irina, bine ai venit!!
Mult succes in alungarea kg!
irinaforeign
18-01-2007, 01:09 PM
CITAT(emu @ 17-01-2007, 10:21 AM)

mai alex mai

, daca-i spui unui canadian ca-i american se simte ofensat!!
Bine ai venit irina, sa ai spor in ce ti-ai propus.
La mine honey nu ii asa... eu is mai mult decat onorata sa fiu luata ca AMERICAN!

(roman-american)
bine ai venit itzi spun si aici, te asteptam pe la noi la neuroni

te saluta o alta irina
amalia0701
18-01-2007, 01:40 PM
Bine ai venit!
Iti doresc sa atingi targetul, si sa ne vedem sanatoase la vara
Io nu ma pricep la WW, de fapt mi-e lene sa cantaresc si sa mai si calculez puncte asa ca pot doar sa te sustzin moral
Andreea-Rodica
18-01-2007, 06:09 PM
Succes in dieta! Pana la vara sa fim subtirele si frumoase! Eu nu tin WW, ci Monti, dar luptam pe aceleasi baricade.
lliliana
05-02-2007, 01:31 PM
Salut Irina...bine ai venit intre onedeniste

Am lispit o vreme, dar nu se pune.
).gif)
Succes in tot ce faci.
lliliana
07-02-2007, 07:09 PM
Salutare....pup de la mine.

Sa ai parte de bine...

Iar ies versuri....da' nu vine primavara...deci e ok...nu sunt indragostita
ghemotoc
08-02-2007, 04:55 PM
buna irina si succes la numarat si la slabit si daca ai nevoie de incurajare... asteapta.ma ca ajung si eu prin toronto in aprilie cel mai tarziu

p.s. si eu numar... de 2 saptamani
bubbles
08-02-2007, 05:11 PM
welcome

si spor la numarat...si eu tot cu WW ma lupt si vad ca merge foarte bine si am inceput sa tin seama de toate sfaturile fetelor:cu lactatele,fructele, legumele(mai rar) si cu grasimile bune
lliliana
10-02-2007, 07:23 PM
Aloooo...Canada?....Nu a venit grizzly in oras nu? Unde eshti? Da shi tu un semn de viatza ca suntem interesate ce mai e peste ocean...

Uram numai de bine.