Sexymom
24-01-2007, 05:42 PM
Voi sunteti ca mine? azi bine dispuse , maine ciufute, aveti atitudini schimbatoare?
Nessie
24-01-2007, 06:59 PM
Ma schimb si de la minut la minut.

Am observat sa starile astea le am la PMS, in rest ma gandesc bine inainte sa fac sau sa zic ceva.

Iar cand e vorba de decizii importante, nu le iau niciodata pe moment, ci am grija sa analizez toate laturile problemei.
Ella79
24-01-2007, 07:11 PM
Da, eu imi schimb starea foarte repede, fara vreun motiv aparent. Probabil ca tine si de zodie, de caracter, de nivelul de stres din ziua aia....
himere2005
24-01-2007, 07:11 PM
eu nu prea sunt schimbatoare, sunt destul de constanta...dar evenimentele care se petrec pe parcursul zilei imi mai stirbesc din pofta de viata pe care o am...rareori imi sare tandara...lumea spune ca eu si cand sunt trista zambesc, asta le place cel mai mult la mine
Sexymom
28-01-2007, 01:09 PM
Sunt destul de impulsiva, ieri am fost artagoasa ca nu facea lumea ce vroiam eu si cand, azi ma lasa totul indiferenta.Deh, sunt Berbec inrait.
lliliana
05-02-2007, 01:48 PM
Vremea nu e asa schimbatoare ca femeia...dar e doar o aparenta...femeia...in interior...e tot femeie.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.