Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cat de schimbatoare sunt femeile?
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Sexymom
Voi sunteti ca mine? azi bine dispuse , maine ciufute, aveti atitudini schimbatoare?
Nessie
Ma schimb si de la minut la minut. dry.gif Am observat sa starile astea le am la PMS, in rest ma gandesc bine inainte sa fac sau sa zic ceva. grin.gif Iar cand e vorba de decizii importante, nu le iau niciodata pe moment, ci am grija sa analizez toate laturile problemei.
Ella79
Da, eu imi schimb starea foarte repede, fara vreun motiv aparent. Probabil ca tine si de zodie, de caracter, de nivelul de stres din ziua aia....
himere2005
eu nu prea sunt schimbatoare, sunt destul de constanta...dar evenimentele care se petrec pe parcursul zilei imi mai stirbesc din pofta de viata pe care o am...rareori imi sare tandara...lumea spune ca eu si cand sunt trista zambesc, asta le place cel mai mult la mine
Sexymom
Sunt destul de impulsiva, ieri am fost artagoasa ca nu facea lumea ce vroiam eu si cand, azi ma lasa totul indiferenta.Deh, sunt Berbec inrait.
lliliana
Vremea nu e asa schimbatoare ca femeia...dar e doar o aparenta...femeia...in interior...e tot femeie. hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.