Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Ce face EL e de laudat , ce fac EU trece cu vederea...
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Sexymom
Am niste draci cateodata de nu mai stiu de mine, ma agit sa fac totul ca la carte, sa fie bine si eforturile mele sunt normale. Dar cand face EL ceva trebuie sa il ridice toata lumea in slavi.
Acum ma refer la socrii. Eu nu pot fi obosita, el da, eu nu pot iesi la bere cu baietii( lol.gif ) el da, eu trebuie sa fac planton cand au fetele probleme, el nu, ca el munceste.
E normal sa fie asa?
De ce sa ii ridicam in slavi pe ei mereu? noi nu suntem in preajma? suntem invizibile?
himere2005
stii vorba aia sexy...ai dreptate draga mea )).gif ....nu cred ca poti schimba asa usor conceptiile oamenilor, intodeauna oamenii au fost mai ingaduitori cu barbatii decat cu femeile, de ce? nu ma intreba? eu m-am sictirit si nici ca-mi mai pasa blum.gif
lliliana
lol.gif Ce faci tu e de datoria ta lol.gif N-ai priceput atata adevar? lol.gif
Sexymom
Eu pot sta la telefon o ora cand suna el, eu cand il sun am 10 secunde, ca intra in sedinte. mad.gif
El poate butona pe laptop la wc, eu trebuie sa ma grabesc mad.gif
Eu pot dormi daca e lumina aprinsa , el nu daca citesc eu. sad.gif
Ella79
lol.gif lol.gif lol.gif ce ma distrezi Sexy. Asta m-o asteptam si pe mine cand m-oi marita?? blink.gif
Sexymom
Cred ca da Ella lol.gif
aki
Si replica mea:Tot ce face el e bine si nici o data nu recunoaste ca a gresit mad.gif
lliliana
CITAT(Sexymom @ 05-02-2007, 08:01 PM) *

Eu pot sta la telefon o ora cand suna el, eu cand il sun am 10 secunde, ca intra in sedinte. mad.gif
El poate butona pe laptop la wc, eu trebuie sa ma grabesc mad.gif
Eu pot dormi daca e lumina aprinsa , el nu daca citesc eu. sad.gif

Asta draga mea e o problema de batut din picior...parca n-ai shtii...femeia are arme muuuult mai sofisticate ca barbatul devil.gif Studiaza problema )).gif
alex25
CITAT(lliliana @ 11-02-2007, 08:04 AM) *

Asta draga mea e o problema de batut din picior...parca n-ai shtii...femeia are arme muuuult mai sofisticate ca barbatul devil.gif Studiaza problema )).gif

Hilar )).gif Auzi - o problema de batut din picior. De cand nu am mai vazut asa ceva... genial!
lliliana
Chestiune de batranetze lol.gif Conceptzii invechite...varsta, de )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.