asa, si a mea e mofturoasa...in schimb eu am cautat sa nu-i dau prea multe dulciuri si prajeli. tin sa am un copil sanatos, chiar daca mai slab
ce ii place
am descoperit ca ii plac mult pastele si mamaliga, asa ca daca inainte nu manca prea multa paine, acum ii fac aproape zilnic, daca nu la 2 zile alternativ paste sau mamaliga in combinatie cu branza diet, smantana diet, zacusca, ou fiert sau scrob cu 1 lingurita de ulei in cratita din teflon, carne de pui fiarta
mananca destul de bine peste, piept de pui, iaurt danonino ca altfel tuseste

si am vazut ca-i place mult dar nu-i dau decat 2 felii maxim branza topita Hohland fitness
e mica si terorista, adica alerg dupa ea cu mancarea ca altfel nu-mi mananca nici jumatate de castronel

in schimb bea lapte mult.
ce nu-i place: supele care contin morcov

(asta i-l dau in cereale millupa cu morcov si mar), ficatul nu, legumele, in cantitati infime ii dau (dar mananca totusi, i-ar place ei, dar cu putina maioneza, dar nu vreau sa-i dau asa, si incerc sa inlocuiesc maioneza cu smantana 12%), spanac fiert inca n-am incercat ca mie nu-mi place, o sa incerc totusi
ce am auzit ca nu prea e bine sa dai la copilasi, poate isi mai dau si alte mamici cu parerea. alimente care baloneaza. eu i-as da, dar mai vreau si parerea voastra. varza, conopida, fasole, mazare. ciupercile iarasi cica cad greu la stomac
mai mananca pilaf cu piept de pui, orez in combinatii cu ceva gustos