Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cum ne rasfatam si noi...
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Sexymom
Eu ma rasfat cumparandu-mi mici cadouri.
Si ma gandesc acum ca sunt hotarata sa slabesc 8 kg sa imi stabilesc un obiectiv, asa ca o recompensa ca ma tin de treaba. )).gif
Voi cum va rasfatati?
Nessie
Eu ma rasfat cand ma joc la calculator! blushing.gif Si in sesiune cand invatam, imi dadeam ca rasplata 30 de minute de joc la fiecare 3 ore de invatat cu spor! blum.gif

Stiu ca nu prea e feminin, dar asta e adevarul... doh.gif
himere2005
eu ma rasfat cu ceva bun. imi place sa caut retete noi, cu alimente pe care nu le-am mai testat, sa merg la cumparaturi dupa ingrediente si sa pregatesc noutatea la cuptor. m-as rasfata eu cu mai multe...dar nu prea am cu ce blushing.gif
uka
eu ma rasfatz cu o baie cu spuma si cu o cioco...
Deea
Eu ca si Sexy imi fixez anumite target-uri, daca reusesc un lucru imi cumpar ceva ce-mi doresc mult, plec intr-o vacanta etc. depinde de cat de greu e de realizat lucrul respectiv.
Ella79
Eu ma rasfat oferindu-mi timp pentru mine. Ori o baie prelungita cu spuma, ori o jumatate de zi la un salon de frumusete ori un cappucino cu frisca la o cafenea cocheta in compania celei mai bune prietene a mea.
dany
Poate va suna ciudat dar....eu ma rasfat sambata seara cand sotul meu are WE si ne uitam la filme si mai bem ceva si mai barfim si ne mai "necajim" si ne mai gadilam si ne mai "batem" cu perne....Nu e ceva extraordinar dar eu ma simt tare bine !!!
Sexymom
Azi ma rasfat lenevind la tv, la filme proase, cu laptopul in brate, vb . cu voi, mi-am pictat unghiile in rosu aprins )).gif ( nu fac asta aproape niciodata) , dar azi simt nevoia sa fiu un pic excentrica.Am plasat fetele la mama si vreau sa am o duminica numai a mea.Nici macar usa de la camera nu e deschisa, stau in plapuma, am diverse farfurii cu salate, crantzuri si pahare de jur imprejur. Vreau sa fiu dezordonata si sa nu mi se spuna nimic.
May
Eu ma rasfatz duminica cand stau in baie ore intregi si folosesc toate cosmeticele pe care le am, de la sampon pana la creme biggrin.gif si apoi lenevesc in pat uitandu-ma la filme sau vb cu voi
amalia0701
Io ma rasfatz in fiecare zi.
blushing.gif
Imi cumpar ceva sau fac ceva pentru sufletul meu - citesc, baie cu spume, dorm, ma dragalesc cu fimeama, sau cu marius si ioana ne vede si sare intre noi devil.gif , vorbeswc cu prietenii la telefon cu orele daca nu e nimeni acasa, etc.......
lliliana
Rasfat pot numi tot ceea ce ma relaxeaza...Pe mine ma relaxeaza un litru jumate de cafea pe zi biggrin.gif lol.gif
Sexymom
Azi m-am rasfatat iesind cu mama la cumparaturi si cumparand cadouri pt. cei de acasa. Asta a fost motivul de bucurie pe ziua de azi.Ciudat dar eu ma simt bine gandindu-ma ca ii bucur pe cei de acasa.Pacat ca nu ii pot vedea cand probeaza lucrurile sad.gif
axe10
Eu ma rasfat cand imi fac timp...ca altii nu contribuie la asta si merg la coafor, cosmetica, pedichiura....astept momentul sa-mi fac un abonament la masaj...poate asa o sa ajung...atunci sa vezi rasfat.
amalia0701
Azi merg la cosmetica.
Am depasit tare bugetul, dar merg mai mult pentru creier decat pentru fatza.
)).gif
honey79
Acum ma pregatesc sa merg la cosmetica pentru tot : tratament facial,masaj relaxant pe tot corpul, manichiura.
Aseara m-am vopsit. blum.gif

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.