Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La multi ani Nessie!!!!!!
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
LionKing
La multi ani Gabita!!!!!!! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Multumim pentru tot ceea ce faci pentru noi aici, pe OneDen! Pentru tot ajutorul oferit, pentru toate sfaturile date, pentru ca esti intotdeauna cea mai buna prietena!

Pupici si flori pentru cea mai tare moderatoare din Romania!!!
Nessie
w00t.gif blush.gif Wow! Multumesc frumos!
Daca tot m-ati prins asa din primele minute, inseamna ca incepe distractia de acum! blum.gif Mancare, bautura, muzica, dans si voie buna!

party.gif haninoroc.gif band.gif cheers.gif dance2.gif dance3.gif drinks.gif eat.gif
ina_ceva
La multi ani!!!! Imagine
nusarich
La Multi Ani, nessie! sa fii fericita, sa ai parte numai de bucurii!
danyhoney
LA MULTI ANI INAINTE ,NESSIE !!!! SA NE TRAIESTI SI SA NE MODEREZI IN CONTINUARE !!!!
Si...pentru ca e ziua ta azi...uite ce ai tu voie sa faci azi :
Imagine

E bine,nu ???????? Imagine
uka
La multi ani!
luchi
Click sa vezi atasamentul

La muti ani, Gabicule!
Sa fii fericita, implinita, sanatoasa! Ma bucur nespus ca te-am cunoscut, la fiecare intalnire esti mai frumoasa give_rose.gif
himere2005
LA MULTI ANI NESSIE cheer.gif chiar ca esti cea mai tare...frumoasa, desteapta si devreme acasa, cred ca sunt multe persoane care te admira din umbra
lasa calculatorul azi si treci la o petrecere adevarata, daca o programezi mai pe seara poate venim si noi tease.gif pupic.gif
Nessie
hug.gif Va multumesc mult! Va iubesc pe toti si ma bucur nespus ca v-am cunoscut, pe unii virtual, pe unii chiar in viata reala! kisses.gif

CITAT(danyhoney @ 27-01-2007, 04:21 AM) *
Si...pentru ca e ziua ta azi...uite ce ai tu voie sa faci azi :
Imagine

E bine,nu ???????? Imagine

Honey, mi-a plactu! roll2.gif
alex25
La multi ani! Petrecere frumoasa azi!
Tulip
Nessie,la multi ani! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Sexymom
LA MULTI ANI, SA FI SANATOASA SI FERICITA.
Deci azi nu tinem regim cheer.gif , bem si noi o bere? )).gif
Nessie
Bem, cum sa nu? Am inceput de aseara de la 12, care ati fost pe faza! lol.gif
Hai noroc! haninoroc.gif
Andreea-Rodica
bday.gif La multi ani! O viata implinita si cele mai mari dorinte ale tale (si mai ascunse) sa se indeplineasca!
Iti multumesc, daca nu erai tu si Oneden acum aveam tot aproape 70 de kg. Am inceput sa citesc despre Monti din intamplare si cu ajutorul vostru am reusit .... si voi persevera! kisses.gif kisses.gif
Nessie
CITAT(Andreea-Rodica @ 27-01-2007, 12:01 PM) *

bday.gif La multi ani! O viata implinita si cele mai mari dorinte ale tale (si mai ascunse) sa se indeplineasca!
Iti multumesc, daca nu erai tu si Oneden acum aveam tot aproape 70 de kg. Am inceput sa citesc despre Monti din intamplare si cu ajutorul vostru am reusit .... si voi persevera! kisses.gif kisses.gif
pupic.gif hug.gif Multumesc si succes in continuare! Suntem alaturi de tine!
May
La multi ani Motanico si tot binele din lume cheer.gif cheer.gif cheer.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Nessie
CITAT(Maybeline @ 27-01-2007, 12:34 PM) *

La multi ani Motanico si tot binele din lume cheer.gif cheer.gif cheer.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

hug.gif Sar'na!
himere2005
SARBATORESTI IN ORAS SAU ACASA?
buretel
cheer.gif La Multi Ani gabicule pupic.gif pupic.gif pupic.gif iti doresc sa ai o zi minunata, sa petreci alaturi de persoanele dragi tie hug.gif
te tzuc si te iubesc tare! give_rose.gif
Nessie
CITAT(himere2005 @ 27-01-2007, 03:21 PM) *

SARBATORESTI IN ORAS SAU ACASA?
In oras! rolleyes.gif

CITAT(buretel @ 27-01-2007, 04:09 PM) *

cheer.gif La Multi Ani gabicule pupic.gif pupic.gif pupic.gif iti doresc sa ai o zi minunata, sa petreci alaturi de persoanele dragi tie hug.gif
te tzuc si te iubesc tare! give_rose.gif
Bureteleule, si eu te iubesc mult!! kisses.gif wub.gif

multumesc de urari!
Ella79
La multi ani Nessie!! Petrecere frumoasa diseara! band.gif
michelle
La multi ani fericiti Nessie!!!!! cheer.gif
Sa fii fericita, iubita, implinita, apreciata si sa primesti multe multe multe cadouri frumoase pupic.gif
Imagine
Nessie
Va multumesc mult! hug.gif Pupici! kisses.gif
julyalina
LA MULTI ANI GABITZULE!!!!! give_rose.gif

cu scuzele de rigoare pentru intarziere sorry.gif vreau sa-ti spun si eu LA MULTI, MULTI ANI si sa fii cat mai fericita !!!!!
hug.gif

Imagine
Karin
LA MULTI ANI!
Vin cu punga in cap, iarta-ma ca iti spun abia azi la multi ani....in wee io nu prea dau pe net si wee asta a fost foarte plin, avand in vedere ca am fost la socrii! devil.gif

Iti doresc sa ai parte de tot ceea ce e mai bun in lume, ai un suflet mare si meriti! Toate dorintele tale sa devina realitate! Am citit la tine si de cadouri! Super! De apreciat parintii tai! Si iubi, desigur! pupic.gif

pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif
crissy
La multi ani cu sanatate si bucurii. Viata sa-ti fie plina de noroc iar tot ceea ce-ti doresti sa se implineasca. give_rose.gif
aki
Felcitari din partea mea si al lui Sergiu.Am vrut simbata sa te felicitam real,dar nu am reusit.Dar lasa ca mai sunt zile de nastere.
Iti dorim toata sanatatea din lume si sa fii fericita linga persoanele iubite
.
Ma scuzi de intirziere pe oneden pupic.gif
Nessie
Va multumesc din suflet! Tot binele din lume vi-l doresc si voua! kisses.gif
lliliana
A fost ziua ta Ness... blushing.gif blushing.gif blushing.gif Am lipsit la apel... blushing.gif blushing.gif blushing.gif
OOOOFFFF....La multzi ani fericitzi! La multa bucurie in tot ceea ce faci...La multa lumina in suflet shi La multa fericire in fiecare clipa care trece peste tine. Iarta-ma ca n-am observat ca e ziua ta, itzi doresc din tot sufletul sa nu ai nici macar o zi innegurata. Amin! smile.gif hug.gif give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.