Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Credeti in zodii?
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Sexymom
Pe bune , credeti in astre?
Eu sunt Berbec si de multe ori ma recunosc in ce scriu zodiile.
Iar in zodiacul chinezesc sunt porc ( sau scroafa) cum vreti sa o luati. blum.gif
himere2005
da, dar asta nu m-a impiedicat sa ma casatoresc cu sotul meu de ex. care este varsator, eu sunt rac si cica nu ne potrivim deloc lol.gif

si dupa 30 de ani primeaza ascendetul am inteles, am ascendent berbec naughty.gif
May
Si eu ma regasesc in ceea ce scrie despre zodia mea dar, ca si himere, nici eu nu ma potrivesc cu Remy care este taur dar totusi ne intelegem super. Sa spunem ca eu cred in zodii dar nu cred in horoscopul zilnic
Nessie
Sper sa nu va suparati pe mine, dar va spun sincer ca nu cred in zodii. Mi se par atat de generale toate caracteristicile data pe toate site-urile, incat m-as regasi in toate zodiile. )).gif Ia sa incercati sa taiati numele zodiei si sa citici toate caracteristicile sa vedeti daca va dati seama care este zodia voastra. rolleyes.gif
Am intalnit persoane in aceeasi zodie cu mine, chiar cineva nascut in acelasi an, aceeasi zi si eram foarte diferiti.
Eu sunt de parere ca fiecare personalitate se formeaza in timp, in functie de mediul in care a crescut fiecare si ca e ereditar. salut.gif
Andreea-Rodica
Nici eu nu cred in zodii, la urma urmei sunt doar 12 si atatia oameni in aceeasi zodie, imposibil sa fie la fel. Dar cred ca unele chestii sunt generale si de aceea se potrivesc.
Si mai ales daca zice ceva de bine, atunci cred ca sa-mi ridice moralul! lol.gif
Lacry
CITAT(Sexymom @ 28-01-2007, 03:11 PM) *

Pe bune , credeti in astre?
Eu sunt Berbec si de multe ori ma recunosc in ce scriu zodiile.
Iar in zodiacul chinezesc sunt porc ( sau scroafa) cum vreti sa o luati. blum.gif

Eu sunt berbec cu ascendent in leu...
In ala chinezesc sunt...sobolan blink.gif

Si eu ma recunosc in ce se scrie despre berbeci )).gif
uka
si eu cred in zodii dar nu in horoscopul zilnic...mi se potrivesc caracteristicile generale ale Taurului, ma regasesc in ele....cat despre perechea mea...nu am c sa spun...

in cel chinezesc sunt bou d lemn.. deci tot p acolo... sau vacutza.. cum vreti biggrin.gif
Nessie
Julyalina ne-a facut un subiect cu Zodiac - Predictii 2007.
lliliana
)).gif Sexi...esti sor'mea....la topicul asta ma abtin...ca am gargauni...fiindca e f complicat. )).gif
B81YUB
fetelor ...va rog mult spuneti-mi si mie cum sa cuceresc un barbat din zodia Pesti... floare.gif
aki
Eu cred in zodii,dar nu cred in prezicerile de fiecare zi.Stiu cum se pun... doh.gif
Eu cu Sergiu suntem intr-o zodie.Imi vad caracterul meu in al lui,suntem ca o picatura de apa.Stiu cum o sa reactoneze in diferita cazuri. baby.gif
Poate sunt nebuna...Mereu am crezut huh.gif
B81YUB
ce zodie?
aki
Sagetator naughty.gif
nicoleta
Eu sunt scorpion. Stie cnv c sunt in zodiacul chinezesc?
Ella79

Eu sunt berbec cu ascendent in sagetator si mi se potrivesc ambele zodii. Asa e Himere, si eu stiam ca dupa 30 de ani primeaza ascendentul. In cazul meu nu cred ca va fi vreo mare schimbare, ca tot zodie de foc e.
Nu cred in horoscopul zilnic facut de cine stie ce ciudat. In schimb, acum cativa ani un astrolog mi-a facut o astrograma si mi-a spus lucruri pe care la vremea respectiva nu le-am crezut absolut deloc. Mi se pareau imposibile si complet nepotrivite cu firea mea de la momentul respectiv. In timp unele dintre ele s-au dovedit perfect adevarate.
axe10
CITAT(nicoleta @ 30-10-2007, 10:29 PM) *
Eu sunt scorpion. Stie cnv c sunt in zodiacul chinezesc?

Acolo e dupa ani...deci..anul nasterii?

CITAT(Ella79 @ 04-11-2007, 05:07 PM) *

Eu sunt berbec cu ascendent in sagetator si mi se potrivesc ambele zodii. Asa e Himere, si eu stiam ca dupa 30 de ani primeaza ascendentul. In cazul meu nu cred ca va fi vreo mare schimbare, ca tot zodie de foc e.
Nu cred in horoscopul zilnic facut de cine stie ce ciudat. In schimb, acum cativa ani un astrolog mi-a facut o astrograma si mi-a spus lucruri pe care la vremea respectiva nu le-am crezut absolut deloc. Mi se pareau imposibile si complet nepotrivite cu firea mea de la momentul respectiv. In timp unele dintre ele s-au dovedit perfect adevarate.

Si eu sunt berbec...dar nu stiu ascendentul...cum se calculeaza?

Sunt nascuta la 00:15..stiu ca este ceva cu ora...

Ella79
CITAT(axe10 @ 04-11-2007, 07:50 PM) *

"Persoana nascuta la data 4.4.1972, ora 00:15 este in zodia Berbec (decada 2), cu ascendent in Sagetator."

La nativul cu Ascendent in Sagetator, dorinta de a-si pune mereu fortele la incercare este si mai mare decat la nativul din zodia Sagetatorului. Nativul cu Ascendent in Sagetator este increzator in fortele sale, entuziast si energic, capabil sa ii mobilizeze pe cei din jur.

In general este echilibrat, lipsit de prejudecati si are o gandire sanatoasa. Pe de alta parte, tendinta de a se repezi cu capul înainte, fara sa stea prea mult pe gânduri, îl poate împiedica uneori sa îsi fructifice la maximum calitatile.

Pentru nativul cu Ascendent in Sagetator, provocarile intelectuale sunt foarte importante, atât in activitatea profesionala cât si in relatiile personale. In plan sentimental, nativul cu Ascendent in Sagetator este pasional si are un apetit sexual debordant.

Nativul cu Ascendent in Sagetator se plictiseste repede atunci când ii lipsesc provocarile. Este chiar predispus la depresii, din care cu greu reuseste sa iasa.

Sexymom
Numai berbeci pe aici. Eu am ascendentul in Varsator.
michelle
Da, si eu in clubul berbecilor grin.gif
Ascendent in capricorn sau sagetator.. depinde ce ora se considera. In noaptea aceea s-a schimbat prima data ora )).gif
Sexymom
Si tu esti tot Berbec???? mama mia, a tunat si ne-a adunat, Berbecutele puternice pupic.gif
axe10
Acum inteleg de ce ma inteleg asa de bine cu prietena mea sagetatoare!!
nusarich
'Neata!

Eu sunt leu cu ascendent in leu, dar nimeni nu ma "recunoaste", cel putin asta mi s-a spus. Adica mai si induc lumea in oroare... )).gif
B81YUB
ce ziceți de o pesticuță cu ascendent în Scorpion ?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.