Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Mastile pentru ten si cosurile
OneDen.com > Societatea > Moda & Lifestyle > Frumusete
Nessie
Am incercat o multime de masti pentru ca nu merg la cosmetica si prefer sa ma ingrijesc acasa. Am luat de la toate firmele mari si mici de cosmetice, am folosit masti naturale preparate in casa, dar parca in ultima vreme nu mai stiu cum sa scap de cosulete. unsure.gif Ultima achizitie este asa Imagine
cumparata ... din Mega Image )).gif , dar culmea e chiar buna. Curata punctele negre, dar cosurile deja formate nu le usuca. Pentru asta ce sa folosesc?
ina_ceva
Eu folosesc apa oxigenata (dar nu stiu cat e de buna pentru ten unsure.gif )
Nessie
eusa_think.gif Am si eu o apa termala de la Vichy, dar parca nu face mare lucru.... Simt ca ma racoreste, dar pt cosuri...
michelle
Eu folosesc cutaden. E pt funduletele iritate ale bebelusilor, dar usuca si acneea. Reduce si roseata, ca pe mine asta ma intereseaza de fapt.

Un antibiotic natural e si mierea, dar eu nu am incercat-o pe fata blum.gif
_noni_
Nessie, incearca chestia asta numita AKNEIL - este o crema pe baza de plante care nu numai ca usuca cosurile, dar le si vindeca si inlatura formarea altora. eu am cumparat-o impreuna cu pastilele, care sunt tot pe baza de plante, si se iau cate 2 pe zi. acum, dupa o luna de tratament mi se pare ca sunt super ok, am tenul curat desi sunt cu diferite nationalitati pe cap laugh.gif

cred ca se gaseste in mai multe farmacii - eu parca am luat-o din HelpNet, din Sibiu.

sper sa-ti ajute! hug.gif
romanitza
eu folosesc Dalacin solutie 1% ,e un flacon cu un antibiotic anume pentru eruptiile acneice,usuca un cos in 24 de ore,costa 11 euro in farmaciile de aici .,dar cred ca se gaseste peste tot...
uka
CUmnatei mele ia fost recomandat k dupa fiecare demachiere, seara sa isi dea cu vata cu spirt p fata...eu nush...eu fol o spuma d spalat p fata care imi face f bine
romanitza
am auzit ca si cremele cu ihtiol sint foarte bune...eu n-am folosit ,asa ca nu pot sa spun din experienta...
julyalina
CITAT(uka @ 03-02-2007, 06:45 PM) *

CUmnatei mele ia fost recomandat k dupa fiecare demachiere, seara sa isi dea cu vata cu spirt p fata...eu nush...eu fol o spuma d spalat p fata care imi face f bine

nu e bine sa dai cu spirt pe fata ! usuca foarte tare fata! dry.gif cine i-a recomadat asa ceva ? nu cred ca un medic.

si romanitza are dreptate. cremele cu ihtiol sunt foarte bune smile.gif
parerea mea este ca trebuie sa te duci la un medic dermatolog sau la cosmeticians si sa nu faci experiente cu dierite creme la care poti fi alergica sau nu.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.