Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Nessie
Ta-raaaaam! Bine ati venit in noua casuta! flowers1.gif

Ce ati pierdut pana acum, puteti reciti in celelalte parti ww:
Neuronii WW part 8
Neuronii WW part 7
Neuronii WW part 6
Neuronii WW part 5
Neuronii WW part 4
Neuronii WW part 3
Neuronii WW part 2
Neuronii WW
ramonavlas
Wooooow!!!!!!!
Sunt prima in noua casuta...............
Am intrat in casuta 9 indragostita si sper ca asa voi intra in toate casutele de acum pupic.gif
uka
casa nouaaaaa flowers1.gif
cecilia
Ma bucur ca acum in luna indragostitiilor ,pluteste dragostea si pe aceste pagini ,descoperite de mine nu demult , dar pot sa spun ca toate santeti niste fete foarte dragi si va admir cum va intelegeti de bine .Despre mine ce pot sa va spun ,sant din Medias,jud. Sibiu si am 40 de ani ,o fetita de 13 ani si un sot iubit care desi au trecut 20 de ani de castorie inca pot sa spun ca-l ador. Ah ,am uitat s-o mentionez pe mio socrela care zi de zi se lupta sa ne faca zile amare ,dar nu reuseste. devil.gif .Pe scurt asta sant eu iar alta mama nu mai face,dar ma bucur ca acum va am si pe voi ,fiindca am simtit nevoi unor prietenii noi. pupic.gif
nusarich
bine v-am regasit in casuta nr. 9 cheer.gif !

himere, La Multi Ani! pentru Dan
ramonavlas
CITAT(cecilia @ 03-02-2007, 09:07 PM) *

Ma bucur ca acum in luna indragostitiilor ,pluteste dragostea si pe aceste pagini ,descoperite de mine nu demult , dar pot sa spun ca toate santeti niste fete foarte dragi si va admir cum va intelegeti de bine .Despre mine ce pot sa va spun ,sant din Medias,jud. Sibiu si am 40 de ani ,o fetita de 13 ani si un sot iubit care desi au trecut 20 de ani de castorie inca pot sa spun ca-l ador. Ah ,am uitat s-o mentionez pe mio socrela care zi de zi se lupta sa ne faca zile amare ,dar nu reuseste. devil.gif .Pe scurt asta sant eu iar alta mama nu mai face,dar ma bucur ca acum va am si pe voi ,fiindca am simtit nevoi unor prietenii noi. pupic.gif

Mi-a placut "prezentarea" ta. Multe felicitari si jos palaria pt asa o casnicie.
lilianab
Buna fetele!!! w00t.gif ...nu putea sa treaca ziua fara sa semnez condica pe aici.In rest m-am inconjurat de carti si notite,de ziceai ca-s cel putin mare sef de stat...mi-au iesit ochii ca la melc iar in capul meu e o mare varza....V-ati prins ca am invatat(sau macar am facut tot ce mi-a stat in puteri! wacko.gif )
Am citit dintr-o suflare tot ce s-a mai vorbit pe aici azi si am ajuns la concluzia :
Uka bine l-ai atins pe mitocanul..eu in locul tau as fi cautat ceva si mai rau,dar bun si asa tease.gif
Himere:La multi ani babuinului(nu-l faci mamarutz?! naughty.gif )
Ramona:cunoaste mama cum e sa amusinezi perna de alaturi si prosopul de la baie naughty.gif ...te inteleg sincer...dar nu pot sa ma gandesc decat ca mai sunt 40 de ore si sunt gramada pe mamarutz!!! yahoo.gif yahoo.gif
Si mai era cineva pe aici ina sau Anna care parca parca mi-a mai insuflat ceva energie ca sa raman si la noapte la invatat,numai sa vad cum m-oi impaca cu cafeaua,ca de la ultimul examen se pare ca m-am intzarcat...m-a cam dat in greata si nu am mai putut bea saptamana asta deloc...
Bafta tuturor fetelor care au examen maine,in frunte cu mineee! cheer.gif cheer.gif
Lacry
Sa postez si eu meniul final:

extrafructe 1p
un cornulet cacao 1p
un sfert banana 0,5p
80gr. cereale miere 2,5p
branza cu mucegai 2,5p ( parca nu mi-a mai placut asa de mult blink.gif )
friptura porc teflon 100gr. 3p
ciuperci cu paste,parmezan si sos sparanghel 5p
100 ml cola 1p

Total 16,5 din 18

fetelor, cate puncte are o pizza, sa zicem medie, mozzarela si sunca? N-am mancat-o toata.... o socoteala trebuie sa fac blink.gif E de la destrabalarea de ieri sorry.gif
May
Bine v-am gasit in noua casuta cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Cecilia bine ai venit printre noi give_rose.gif

Cu banii din pusculita si cu ce mai strangem pana la vara speram sa avem o vacanta de vis.
ramonavlas
Lilianab. bafta multa maine la examen, si tuturor care inca nu au terminat cu ele.
Eu am fugit inapoi la servici ca sa inchid restaurantul.
V-am pupat.
emu
CITAT(Lacry @ 03-02-2007, 01:28 PM) *
fetelor, cate puncte are o pizza, sa zicem medie, mozzarela si sunca? N-am mancat-o toata.... o socoteala trebuie sa fac blink.gif E de la destrabalarea de ieri sorry.gif

eu de obicei punctez 5p o felie de pizza (nu conteaza ce fel de blat)... e posibil sa gresesc, de aia ma feresc de ea )).gif
Lacry
CITAT(emu @ 03-02-2007, 11:06 PM) *

CITAT(Lacry @ 03-02-2007, 01:28 PM) *

eu de obicei punctez 5p o felie de pizza (nu conteaza ce fel de blat)... e posibil sa gresesc, de aia ma feresc de ea )).gif

oki, thanks floare.gif
uka
=))
bineinteles k m-a sunat sa ma intrebe de ce i-am inchis teelfonul si i-am reamintit ca era telefonul meu, ma rog SIM- ul, si ca n e treaba lui, a avut o sapt la dispozitie sa-si dea nr lui d telef cui a trebuit, cum de asemenea eu i-am trimis mesaj aseara si i-am zis k azi sa fie inchis telef, l-am sunat si azi dar evident k nu a raspuns si i-am trim mesaj si tot nu a bagat in seama, probabil k nu ma credea in stare de asta, si mi-a spus k astepta 2 telefoane importante si k nu a fost frumos din partea mea!
am ras d m-am prapadit, stiu k e o prostie dar ma simt curios de bine
Anna
devil.gif GO GET HIM GIRL!!! cheer.gif
emu
invatati fetelor? invatati? yawn.gif sau v-ati dus la lazy.gif deja? )).gif sa aveti bafta wink1.gif

michelle
Neata tuturor! cheer.gif
Se pare ca azi e randul meu sa pregatesc micul dejun si cafea, ceaiul.. )).gif
Va astept cu budinca de paste cu branza si clatite blum.gif

Lacry, o pizza normala are aprox 20p. Eu pun una extralarge 30p.
Lili, Ina, ce ati facut azi la examen? Eu am avut aseara ultimul, sper (adica sper sa il iau ca sa nu il dau iar in restanta).
Celcilia, bun venit printre noi! cheer.gif
May, sper sa va strangeti bani pentru o vacanta de vis pupic.gif Unde vreti sa mergeti?
Ella, multa bafta luni la depunerea demisiei

La noi e zapadaaaa si ningeee cheer.gif
Tulip
Neata!
Nu scriu prea mult pt. ca nu mi-am baut inca cafeaua... dry.gif mi-e somn de nu mai pot dry.gif dar mergem imediat s-o luam acasa pe Timea,abia astept cheer.gif cheer.gif cheer.gif
La bal nu a fost frumos,am ajuns acasa pe la 4 wink1.gif
alina
neata
cheer.gif cheer.gif felicitari pentru casuta nr 9 give_rose.gif cheer.gif cheer.gif
eu tot nu am gasit motivatia de a slabi.poate ma apuc dupa sesiune.
o zi frumoasa tuturor.
ghemotoc
felicitari fetelor pentru cea de.a noua noua casa biggrin.gif...
si Himere la multi ani pentru Dan! (desi cu intarziere)...
ramonavlas
Buna ziua. Eu sunt din nou la munca. Nu mai ninge, a venit primavara la noi.
V-am pupat si va doresc o duminica frumoasa in continuare.
Tulip
ce liniste pe aici.....
si la noi se topeste zapada sad.gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Doar ce am iesit din examen wink1.gif . Cred ca am facut varza prin lucrare , dar asta e, macar am scapat de el pe ziua de azi; rezultatele peste trei ore.
Azi noapte am invatat si am atipit doar o ora; inca nu ma simt asa de obosita, desi nu am baut cafea, dar sa vedeti ce o sa motzai diseara la teatru tease.gif .Cred ca numai coate voi primi de la babuin blum.gif

Bine ai venit, cecilia!

CITAT(michelle @ 04-02-2007, 09:47 AM) *

Va astept cu budinca de paste cu branza si clatite blum.gif

Yummy w00t.gif

O dupa-amiaza de duminica cat mai placuta! give_rose.gif
ramonavlas
Lasa Ina, bine ca ai scapat. Sa ne anunti si pe noi rezultatul......
Tulip
fetelor,mie mi-e foame de moooor......cred ca de la oboseala.......incerc sa ma pacalesc cu fructe si mancare cat mai dietetica,pt ca deseara vreau sa pap o pizza,am niste puncte stranse naughty.gif naughty.gif

uff,n-am scris bine...intentionez s-o impart cu babuin....jumi-juma
Lacry
Am incercat sa pun la avatar o poza cu mine si Moaca, ca sa-i satisfac si curiozitatea lui Himere ( pe unde o fi? se da cu sania lol.gif ), dar a ramas tot aia veche... Cred ca trebuie sa mai astept un pic. A! Si am reusit sa micesc poza, dar nu am salvat-o pe cea initiala blink.gif Inapoi nu mai am cum sa o fac sad.gif
antonia05
Salutare! Inca o camera in casutza.Pana la urma o sa construim ditamai blocul. cheer.gif

La multi ani HIMERE pt DAN!!Sa fie sanatos si fericit alaturi de voi!!Pupici!!! floare.gif hug.gif

Dupa cum am spus, de maine incep si eu sa numar.Asa ca de maine voi posta si eu meniul ca sa mi spunetzi unde anume gresesc.PUPICI si o zi minunata va doresc!!! hug.gif floare.gif

BINE AI VENIT CECILIA!!!
Lacry
Poze cu mine cow.gif si Moaca baby.gif de cand s-a nascut pana in prezent:

Poza 1 -iulie 2007

Poza 2- botez Moaca

Poza 3-septembrie 2006

Poza 4-noiembrie 2007

Poza 5-decembrie 2007

Dupa ce mai incarc si alte poze recente voi mai pune 2-3 linkuri blum.gif

Tulip
Lacry,ai un baby.gif minunat,sa-ti traiasca!

Si tu arati ff. bine w00t.gif ,ce brate subtiri ai........chiar trebuie sa slabesti inca 6 kg?
Lacry
CITAT(Tulip @ 04-02-2007, 04:06 PM) *

Lacry,ai un baby.gif minunat,sa-ti traiasca!

Si tu arati ff. bine w00t.gif ,ce brate subtiri ai........chiar trebuie sa slabesti inca 6 kg?

Alea 6 kg nu-s pe bratze tease.gif
dany
Felicitari pentru noua casuta !!!!! floare.gif Si la cat mai multe !!!

WE placut in continuare !! pupic.gif
anca veselie
salutareeee!
mama, ce repede se seschid noile casute!
eu nu prea am fost cuminte, a cam fost weekendul abaterilor sad.gif din fericire am dansat ceva, dar avand in vedere ca am voie sa consum doar 12 p din sport nu pot sa tin cont de asta.
acum merg in vizita la o ciorba de burta pe care nu stiu cum sa o punctez. heeeelp
miha, ce de bunatati ai pregatit!
himere, la multi ani pt dan!
ina, sper ca ai luat ex!
lacry sunteti tare simpatici amandoi!
tulip, de ce nu a fost fain la bal?
uka, baiatul asta are tupeu cu carul... chiar ca poate o sa-ti fie mai bine fara el!
cecilia
Multumesc celor mai dulci fete ,pentru urarea de bun venit ,care imi da speranta ca in viitor pot si eu sa conversez cu voi in tihna. Va spun acestea fiindca pana nu demult aici la noi pe strada pe care locuiesc eram un grup de fte care ne intilneam in fiecare saptamina la o cafea,dar ppana odata cand mi-am dat seama ca daca lipsea una dintre noi ,aceea era tot timpul subiectul prietenelor mele de barfa.Asa ca m-am hotarat sa nu mai particip la partidele de barfa ,preferand sa stau si sa citesc ceva in timpul acela, imaginandu-mi ca daca eu eram cea care lipsea de la intruniri ,eram cea barfita .Asa ca descoperindu-va pe voi m-am bucurat foarte mult. va iubesc pe toate. pupic.gif wub.gif
ina_ceva
Am luat! tease.gif
Acum ma intalnesc cu babuinul si ma duc la teatru wink1.gif
Azi am papat doar trei mere, o banana si un baton fibrobar
Sper sa mai recuperez in seara asta, dar am fost asa stresata si nci nu am avut timp
cecilia
FELICITARI INA !SI TINE-O TOT ASA. clap.gif clap.gif
dany
Anca,burta era 2p la 100 gr. La ciorba mai e si smantana....aproximezi si tu.

Felicitari,Ina !!

Cecilia,bine ai venit si de la mine ! floare.gif

Nu v-am spus noutatea : sunt CETATEAN GERMAN cu acte si mi-am pastrat si cetatenia romana cheer.gif cheer.gif
ina_ceva
Mai am examene pe 8, pe 10, 11, 12, 13 si 15 blink.gif . Nu pot sa le iau pe toate, sunt sigura, dar voi incerca sa ma descurc cat mai bine!
Merci de sustinere! hug.gif

Bravo pentru cetatenie, dany-dulce!
soranutza
Felicitari, Dany! pupic.gif Ce dai de baut ca sa sarbatorim? wink1.gif
Lacry
Felicitari, Ina! Ei., ce usurare, acum ca ai scapat si de asta, asa-i??
naughty.gif
dany
CITAT(soranutza @ 04-02-2007, 05:00 PM) *

Felicitari, Dany! pupic.gif Ce dai de baut ca sa sarbatorim? wink1.gif

Mersi,fetelor !

Bem ce vreti voi dar...doar sambata viitoare ...atunci fac chef sa "ud" buletinul nemtesc si va invit si pe voi pupic.gif
cecilia
Chiar dca mai atatea examene iti urez ca in RAZBOIUL STELELOR : '' FORTA E CU TINE INA !" box.gif box.gif

Dany si eu te salut dulce si esti mare acum cu 2 cetatenii! salut.gif
dany
CITAT(cecilia @ 04-02-2007, 05:10 PM) *

Dany si eu te salut dulce si esti mare acum cu 2 cetatenii! salut.gif

blushing.gif blushing.gif
Dirk zicea ca data viitoare cand venim in Ro o sa-i intreb pe cei de la vama :"Care pasaport preferati sa vedeti ? E la alegere !" )).gif
Ella79
Bravo Dany! Sincer, e o mare realizare. pupic.gif
dany
Mersi,Ella pupic.gif . Macar atat sa realizez si eu )).gif .Oricum tu ne cam lasi in urma pe toate cu realizarile tale give_rose.gif
Tulip
Dany floare.gif floare.gif ,felicitari!!!!!!Ma bucur pentru tine!
nusarich
felicitari, dany! felicitari si tie, ina si bafta in continuare!
Sexymom
Buna seara fetelor, vad ca avem casuta noua si curata )).gif
Cate se intampla si pe la voi ca nu stiu ce sa va scriu prima data.
Dany felicitari, sper sa obtin si eu odata cetatenia spaniola si permisul de munca ca innebunesc acasa cu copii si peretii )).gif
Lacry sunteti draguti in poza .
Ancaiti faci de cap naughty.gif dansezi, bravo tie, asta seara e randul meu sa ies in oras la o cina romantica cu al meu, fara copii, sper sa se lase si cu fursecuri la noapte ca nu mai am asa febra musculara lol.gif
[/b]Ina [b] felicitari si succes mai departe.
Uka Eu l-as baga undeva pe amicul tau, nu te supara pe mine ca spun asta sad.gif
Cecilia bine ai venit , iti mai spun pt a 5-a oara lol.gif
Ramonasper sa te tina mult indragosteala si sa fie din ce in ce mai serioasa relatia.
Tulip[b] pupici de la noi si pt. Timeea.
dany
Multumesc,fetelor ! hug.gif

Germania e Campioana Mondiala la Handbal !!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Pisik
Pup fetele, oau casuta noua cheer.gif sa ne traiasca
Am citit in diagonala, dar am retinut sa ii spun "La Multi Ani" lui Himere pt Dan, bine ai revenit Ella si bravo pt rezultatele la munca!. Uka, nu merita, mai bine ca ai scapat de el! Felicitari May pt economii, te chem si la mine, ca eu nu reusesc deloc sa pun ban pe ban doh.gif
Noi la munte nu am facut nimic (nici macar poze), am stat ca pleosnitele, am mancat excesiv de mult, am jucat carti, din astea suuuper casnice...a fost ok in ansamblu., Dar iarasi nu am o sapt ca lumea de WW.
Sper ca cea care incepe maine sa se termine ca lumea, adica sa ma tin de puncte, ca nu mai am nici o scuza
Acum ma simt cam rau....si psihic si fizic dar sper sa imi treaca
De maine sunt pe cai si sper ca in curand sa vad si rezultate...
Ne auzim maine, noapte buna!
Lacry
Multumim Sexymom, Anca si Tulip pentru aprecierile voastre give_rose.gif
Danyhoney, felicitari pentru cetatenie cheer.gif

va dorim o seara placuta in continuare!
michelle
Salutare neuroni!
Lacry arati tare bine, si puiul tau e un dulce!
Dany, felicitari!!! Inseamna ca desfacem sampania! cheer.gif
Ina, felicitari pentru examen! Mama ce multe aiii... Cum faci fata??

Eu am reusit azi sa mananc.. asa ca in week-end biggrin.gif sa dorm si sa ma uit la 3 filme (pana acum):
Flushed Away, Open Season si Garfield: A Tail of Two Kitties
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.