Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
annablue
CITAT(michelle @ 05-02-2007, 02:46 PM) *

Bine ne-ai regasit Ana! cheer.gif

Buna Michelle ! pupic.gif
Ce mai faci ?
Ultima oara cand vorbisem tu te interesai de niste conditii la Spitalul Militar...
Ai fost acolo ?
Vad ca pe aici lumea se tine serios de WW. smile.gif
Vin si eu cu multe kile... sper sa ma ajutati sa le dau jos tot asa cum am mai facut-o cu ajutorul vostru...
Va pup !

Ana
himere2005
O SA VA DAU IMEDIAT LINKUL DE LA POZE cu zapada si ziua lui dan
sunt cateva poze, jumatate cu masa, n-am putut sa ma abtin sa u fotografiez, asa ca o sa le rog pe pofticioase sa nu deschida linkul. nu apar in poze ca nu mi-a facut nimeni nici o poza rolleyes.gif ...a fost cam plictiseala...eu nu prea am o stare buna psihica pentru ca nu pot sa fac ce-mi propun, vroiam azi sa fac ceva, surpriza cum s-ar zice dar se pare ca nu am cu cine lasa copilul...am bani si nu am posibilitatea sa ma "misc", sunt si obosita si nu pot sa dorm si nu prea am chef de vorba, am impresia ca nu prea pot scapa din situatia asta, adica stat aproape non-stop cu bia ceea ce ma irita mult...as vrea cateva ore doar pentru mine, fara alte obligatii....sper sa nu va suparati pe mine ca o s-o aman din motive involuntare si sper sa ma intelegeti hug.gif

va pup pe toate pupic.gif si sper sa fiu maine mai cu chef
ziua lui dan

lacry, nici nu ma asteptam esti o subtirica si jumatate
bubbles, arati tare bine, se cunoaste ca faci sport
alice, ce pofta de munte mi-ai facut wink1.gif
uka
Totul despre calorii
Ella79
Mama Himere, tu ai pregatit toate chestiile alea?? WOW Trimite-mi si mie un ou umplut ca mor de pofta...

Eu sunt mai tacuta pentru ca sunt in negocieri....

Cum punctez compotul de ananas?
bubbles
multumesc himere hug.gif si la multi ani babuinului tau...e varsator ca al meu ...i`am luat deja cadou un pulovar babuinului desi mai e pana pe 17 feb biggrin.gif
sambata mergem la nunta si voi face muuuulte poze... smile.gif
imi pare rau ca nu am putut sa merg azi la sala dar am asa o stare proasta .. cred ca e PRM ca ma simt umflata
mi`am fiert pulpa de pui si oul si pe la 4 juma le mananc iar ultima masa...adik conserva o voi manca pe la 6 jumatate...
a...am reusit sa termin castronul de branza cu iaurt yahoo.gif

Compot de ananas fara zahar 100g 0 Points
Compot de ananas light, usor indulcit 100g 1 Points
Compot de ananas, cu zahar 100g 1,5 Points

michelle
Ella, cum merg negocierile?
Himere, totul arata demential! w00t.gif Ia si te relaxeaza, acum esti incarcata emotional.. Nu te mai nelinisti, iar in ceea ce ne priveste, noi mai asteptam surpriza, asa cum am asteptat pana acum, cuminti pupic.gif
Anna, cred ca te inseli un pic.. nu eu ma interesam de spital. Nu sunt din Buc., dar am fost acum 3 luni pt o operatie la ochi la o clinica privata.
_noni_
CITAT(himere2005 @ 05-02-2007, 03:01 PM) *

O SA VA DAU IMEDIAT LINKUL DE LA POZE cu zapada si ziua lui dan
sunt cateva poze, jumatate cu masa, n-am putut sa ma abtin sa u fotografiez, asa ca o sa le rog pe pofticioase sa nu deschida linkul. nu apar in poze ca nu mi-a facut nimeni nici o poza rolleyes.gif ...a fost cam plictiseala...eu nu prea am o stare buna psihica pentru ca nu pot sa fac ce-mi propun, vroiam azi sa fac ceva, surpriza cum s-ar zice dar se pare ca nu am cu cine lasa copilul...am bani si nu am posibilitatea sa ma "misc", sunt si obosita si nu pot sa dorm si nu prea am chef de vorba, am impresia ca nu prea pot scapa din situatia asta, adica stat aproape non-stop cu bia ceea ce ma irita mult...as vrea cateva ore doar pentru mine, fara alte obligatii....sper sa nu va suparati pe mine ca o s-o aman din motive involuntare si sper sa ma intelegeti hug.gif

va pup pe toate pupic.gif si sper sa fiu maine mai cu chef
ziua lui dan

hug.gif pupic.gif give_rose.gif , in caz ca ai nevoie!

Mama, ce de buntati!! esti super tare fata! eu nu cred ca as putea face tot ce e acolo de una singura, si cu copilul mic dupa mine. FELICITARI!

bubbles
himere w00t.gif vreau si eu ceva bun de acolo de la tine give_rose.gif
Ella79
Michelle, negocierile sunt cam dure. Am negociat acolo unde o sa ma duc, stiu pe ce ma duc si in ce conditii. Acum imi negociez plecarea de aici. Si se cam lasa cu scandal.

Diseara ma duc la sala ca n-am mai fost de o saptamana. Si dupa aia cred ca imi fac niste ciuperci la cuptor.

michelle
Bafta, Ella! Sa ai o despartire zic eu, placuta..
Ce ciuperci faci?

Himere, chestiile alea albe de langa lamaie sunt calamari?
ghemotoc
buna la toate!
a facut cineva kilo-kick-ul fara albusul de ou? ca mie mi se pare super gretos si as vrea sa stiu daca merge si fara ou si inca ceva... intereseaza pe cineva o pereche de pantaloni anticelulita de la biomed? sunt marimea S cica... daca da... sa.mi dea adresa si ii trimit... va costa numai trimisul prin posta... tot ce vreau e sa scap de ei ca nu suport mirosul sad.gif... eu sunt din brasov si daca e cineva din bv interesata de ei ne intalnim si.i dau biggrin.gif
uka
CITAT(ghemotoc @ 05-02-2007, 03:43 PM) *

buna la toate!
a facut cineva kilo-kick-ul fara albusul de ou? ca mie mi se pare super gretos si as vrea sa stiu daca merge si fara ou si inca ceva... intereseaza pe cineva o pereche de pantaloni anticelulita de la biomed? sunt marimea S cica... daca da... sa.mi dea adresa si ii trimit... va costa numai trimisul prin posta... tot ce vreau e sa scap de ei ca nu suport mirosul sad.gif... eu sunt din brasov si daca e cineva din bv interesata de ei ne intalnim si.i dau biggrin.gif

esti din brasov!?!?!?!?!? huh.gif blink.gif sorry.gif
ghemotoc
CITAT

esti din brasov!?!?!?!?!? huh.gif blink.gif sorry.gif

da biggrin.gif si tu?
uka
nope... fostul babuin...
ghemotoc
CITAT(uka @ 05-02-2007, 03:55 PM) *

nope... fostul babuin...

pai daca v.ti despartit in termeni buni probabil ca inca iti mai place orasul daca nu... mai bine nu te mai intreb nika despre oras unsure.gif
bubbles
eu voiam sa imi cumpar o pereche de pantaloni de aia si am cautat sapt trecuta in oras in piatra si nu am gasit nicaieri doh.gif
ina_ceva
Anca nu conteaza ca ai depasit, bine ca te-ai incadrat in punctele de mentinere wink1.gif
Andreea, arati super w00t.gif !

Distractie placuta diseara, pisik!
Alice, daca pui pestele in taniol miroase la fel de tare? La mine parca nu unsure.gif

Bine ai revenit, annablue!
Spor la numarat irinush!

Himere, te intrebai ce te laudam atat blum.gif blum.gif .Mai ca te-as inchiria si eu cateva luni pe an grin.gif, sa-mi gatesti numai chestii de-ale tale
lyra
buna fetelor
vad ca avem casuta noua cheer.gif

eu am cam dat rateuri in ultima vreme si nu m-am tinut de ww cum trebuie. totusi nu am fost pedepsita de cantar.

de azi reiau ww. sper sa fie bine.

ieri am fost in cora si mi-am cumparat mancare sanatoasa si azi am achizitionat piept de pui pentru 2 saptamani. laugh.gif

meniul propus azi.

paine 1
sunca 0.5
supa 3
piept pui-368gr 4.5
salata 0
vinete 0.5
paine 1.5
alune 3
fructe0

total-14

probabil o sa mai completez meniul cu lapte si cereale de inca 3 puncte

Himere ti-am vazut pozele. pai tu esti o maestra in ale bucatariei! esti libera in jurul datei de 17 martie? give_rose.gif zapada aia e dementiala. la noi a nins abia saptamana trecuta prima data, dar putin de tot. doh.gif

Ella bafta cu schimbarea serviciului. intotdeauna o schimbare e binevenita
Ghemotoc n-am tinut kilo-kickul deloc. dar poate ne spui cum e. si eu am pantaloni de-aia de slabit. ai dreptate cu mirosul. mirific grin.gif

Ella79
Michelle, ciupercile mi le fac la cuptor, simple. Spal ciupercutele, le asez pe hartie de copt si le dau la cuptor. Daca am puncte, le pun si parmezan ras deasupra. Daca nu, le mananc asa. Sunt foarte bune si reci si au 0 puncte.
ghemotoc
CITAT(bubbles @ 05-02-2007, 04:01 PM) *

eu voiam sa imi cumpar o pereche de pantaloni de aia si am cautat sapt trecuta in oras in piatra si nu am gasit nicaieri doh.gif

pai eu i.am luat de pe naturaplant parca... nu mai stiu exact ce site dar problema e ca eu nu suport mirosul... daca.i vrei da adresa si ti.i trimit...
bubbles
iti dau adresa de mess ca sa vb wink1.gif
boierica1702
ghemotoc
Ella79 de unde cumperi tu hartia de copt? ca eu caut de 2 saptamani si nu am gasit nicaieri si daca intreb prin magazine se uita la mine de parca nu stiu ce as cere...
anca veselie
merci ina, nu m-am gandit la asta. sunt paranoica, ma simt extrem de vinovata sad.gif
Ramo
Salutare!!! Va dati seama ca sunt acasa la ora asta???? Si am terminat si cu munca pe ziua de azi cheer.gif
La 17 merg la cosmetica, dupa care vin acasa, fac baie, imi pun parul pe bigudiuri si "hoinaresc" pe net.

Annablue, bine ai revenit.
Bubbles, si eu merg sambata la nunta cheer.gif

CITAT(ghemotoc @ 05-02-2007, 06:08 PM) *

Ella79 de unde cumperi tu hartia de copt? ca eu caut de 2 saptamani si nu am gasit nicaieri si daca intreb prin magazine se uita la mine de parca nu stiu ce as cere...

Eu am gasit in Kaufland.
uka
CITAT(ghemotoc @ 05-02-2007, 03:58 PM) *

CITAT(uka @ 05-02-2007, 03:55 PM) *

nope... fostul babuin...

pai daca v.ti despartit in termeni buni probabil ca inca iti mai place orasul daca nu... mai bine nu te mai intreb nika despre oras unsure.gif

nu conteaza cum ne-am despartit, barsov este si av ramane orasul meu de suflet! este superb si ma identific perfect cu el
Ella79

Eu am luat-o de la supermarket. E intr-o cutie ca cea de folie de aluminiu. Cand ajung acasa ma uit si vad ce marca e.

Ramona, cat de invidiez.....
uka
CITAT(ghemotoc @ 05-02-2007, 04:08 PM) *

gasesti in carrefour sau in selgros sigur...
floare.gif
ina_ceva
Nici eu nu gasesc hartie de copt unsure.gif ; cred ca nu caut unde trebuie

CITAT(uka @ 05-02-2007, 04:13 PM) *

In carrefour unde mai exact blushing.gif ?
Ramo
CITAT(Ella79 @ 05-02-2007, 06:12 PM) *

Eu am luat-o de la supermarket. E intr-o cutie ca cea de folie de aluminiu. Cand ajung acasa ma uit si vad ce marca e.

Ramona, cat de invidiez.....

De ce???????????????
Ella79
CITAT(ina_ceva @ 05-02-2007, 06:13 PM) *

Nici eu nu gasesc hartie de copt unsure.gif ; cred ca nu caut unde trebuie

Cauta la raftul de folie de aluminiu si staniol alimentar
ina_ceva
CITAT(Ella79 @ 05-02-2007, 04:14 PM) *

Cauta la raftul de folie de aluminiu si staniol alimentar

Merci pupic.gif ; acolo am cautat pana acum, dar am vazut ca nu gasesc, am renuntat. Trebuie sa fiu mai atenta rolleyes.gif
uka
CITAT(uka @ 05-02-2007, 04:13 PM) *

CITAT(ghemotoc @ 05-02-2007, 04:08 PM) *

floare.gif

sincer nu mai stiu... eu ma refeream ptr brasov, k in bucuresti iti pot spune in cora din pantelim unde e sigur.. la standul spus de ella.. si p la servetele si pahare, farfurii de unica folosinta...
anaoi
Ramona...pai bine, as afaci tu? la ora aia acasa? mad.gif
nope...dylly a trecut de faza d einvidie. mai are inca nemti si altii vb de lucruri sfinte, cum ar fi timpul liber. buf
ALICE
Si eu merg sambata la nunta!!!!!!
Ramo
CITAT(anaoi @ 05-02-2007, 06:22 PM) *

Ramona...pai bine, as afaci tu? la ora aia acasa? mad.gif
nope...dylly a trecut de faza d einvidie. mai are inca nemti si altii vb de lucruri sfinte, cum ar fi timpul liber. buf

Pai eu am lucrat vineri, sambata, duminica.............. Nici nu mai stiu ce faceam in timpul liber......
anaoi
dylly la fel, dar acasa...
oameni stresati, sincer...de mirare e ca neuronii mai functioneaza sa scrie si sa percuteze la lumea din jur.
buf.
ghemotoc
mersi pt sugestii... o sa mai caut...
anca veselie
eu am gasit hartie de copt in GIMA
uka
CITAT(ghemotoc @ 05-02-2007, 04:31 PM) *

mersi pt sugestii... o sa mai caut...

SUCCES...
aseara am fost la prietena mea ce amai buna si am raams la ea si iubi ei drag ne-a adus bip uri de la fast food mcd*****s si acum am vomat tot... nu mai vreau sad.gif(

ghemotoc poti sa ma intrebi de brasov c vrei tu.. poate punem d o intalnire k eu oricum mai ajung prin zona
lyra
tocmai am papat 10 gr mozzarela. in lista scrie mozzarela -50 gr - 3 pcte
la 10 grame a iesit 0.6 pcte.
intrebare: nu e prea putin? adica poate mozzarela noastra n-o fi la fel cu mozzarela lor si mama lor de producatori care nu scriu nimic pe ambalaje. devil.gif

voi cum punctati mozzarela? sorry.gif
Ramo
Am fugit la cosmetica. V-am pupat si fiti vorbarete pana ma intorc sa am ce citi )).gif
ghemotoc
CITAT

ghemotoc poti sa ma intrebi de brasov c vrei tu.. poate punem d o intalnire k eu oricum mai ajung prin zona

punem punem... numai sa ajungi prin brasov pana pe la sfarsitul/inceputul lui martie/aprilie... ca io imi iau zborul din romania...uraaaaaaaaaaaaaa
lyra
hartie de copt trebuie sa gasiti la orice alimentara, daca nu gasiti nu pierdeti timpul, intrebati vanzatoarea.
sigur gasiti la metro, cora, selgros, kaufland, billa etc. Eu am de la FINO
dany
Buna,fetele !

Ella
..bafta la negocieri ! hug.gif

Dana..eu zic sa incerci cu cetatenia ,ar trebui sa mearga si la tine pupic.gif Pupici lui Lucas !!

Annablue...bine ne-ai regasit ! give_rose.gif

Himere...ce zici ,gospodino, vii sa-mi faci si mie niste platouri pentru ziua mea ? floare.gif

Bubbles..tare bine arati ! naughty.gif

Pisik...distractie placuta diseara !

Ramo...indragostito !! Sa ai o zi placuta !

Ghemotoc
...si eu sunt nascuta in Brasov . Superb oras !!!

Dylly...uite ceva pentru tine ...sa nu astepti pana sambata )).gif Imagine
lyra
danyhoney arata bestial bautura aia. tease.gif
himere2005
sunteti niste dragute fetelor hug.gif stiam eu ca ma pot baza pe intelegerea voastra
miha, aia sunt calamarii, de fapt ar fi trebuit sa fie pane, dar s-a destramat oul ala in cratita, banuiesc ca nu e o idee prea buna ce-au facut ei, calamari pane, congelati, cred ca s-au mai alterat cumva...oricum, nu va recomanda sa luati, ca nu-s grozavi ...mai degraba mi-au placut surimi smile.gif ...ce-a mai boscorodit dan cu calamarii astia ca pe el atat l-am rugat sa prajeasca lighioanele..dar sareau stropi de ulei, e cam periculos sa stai in preajma lor

aseara mi-am pus puloverul si margelele, cerceii de la voi, m-am machiat si nepoata mea a zis ca arat tare bine asa blum.gif

ma bate gandul sa incerc scoici si sosul guacamole (avocado) de valentine's wink1.gif ...tot nu ma potolesc lol.gif

bianca nu stiu ce-a avut azi ca tot timpul in brate sau sa stau dupa ea rolleyes.gif

la noi a nins, dar seara era deja topita zapada, saracii copilasi, tot incercau sa se dea cu sania, dar pe ce sa te dai, pe "bruma"? laugh.gif

dany
CITAT(lyra @ 05-02-2007, 03:43 PM) *

tocmai am papat 10 gr mozzarela. in lista scrie mozzarela -50 gr - 3 pcte
la 10 grame a iesit 0.6 pcte.
intrebare: nu e prea putin? adica poate mozzarela noastra n-o fi la fel cu mozzarela lor si mama lor de producatori care nu scriu nimic pe ambalaje. devil.gif

voi cum punctati mozzarela? sorry.gif

E bine asa cum ai punctat tu,Lyra. 10 gr = 0,56 p ...deci pui 0,5 p
ghemotoc
CITAT(danyhoney @ 05-02-2007, 04:47 PM) *

Ghemotoc
...si eu sunt nascuta in Brasov . Superb oras !!!

mda... si tara.i superba... pacat ca.i locuita de unii mai nesimtiti... nu as pleca din tara si nici din brasov dar in stilul in care merg toate...
himere2005
dany, felicitari pentru cetatenie pupic.gif
dany
CITAT(lyra @ 05-02-2007, 03:49 PM) *

danyhoney arata bestial bautura aia. tease.gif

)).gif )).gif )).gif E Blue Hawai-ul special pentru dylly )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.