CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 01:36 PM)

si tot legat de cumparaturi eu nu inteleg de ce pensionarii se inghesuie tot in we

din acelasi motiv pt care mijloacele de transp in comun sunt pline de ei, inclusiv seara

CITAT(Deea @ 09-02-2007, 01:37 PM)

Pisik eu zic sa iei meniurile tale de anul trecut si sa mananci macar o saptamana dupa ele, din ce-mi aduc aminte mancai mai consistent si mai sanatos, nici nu te vaitai de foame si mai si salbeai si te mai si premiai in we cu ce-ti place tie.
M-am uitat peste regimul ala...n-o sa rezisti, e mult prea restrictiv, am incetat sa citesc dupa ziua de marti cand faci foamea la greu dupa ei: MD...de 2 lei, pranz salata de fructe si seara parca era o masa mai normala.
Mie deja mi-e frica de astfel de regimuri, o sa slabesc in cele 14 zile si in urmatoarele 14 pun la loc kg, mai adaug si niste vergeturi la cele pe care deja le am, ma mai si enervez....
da, ai dreptate. Anul trecut meniurile nu erau mult mai consistente, dar aveam eu mai multa vointa, poate de aia nu imi era f foame. O sa incerc sa mai pap dupa ele, de fapt cam asta incerc sa fac, dar acum simt nevoia de mult mai multa paine ca atunci, sa nu mai zic de dulciuri si altele
Atunci la MD ma saturam dintr-o cana de lapte cu 5 linguri de musli, acum nici nu vreau sa ma gandesc cat de foame mi-ar fi dupa asa un MD
Am crescut si m-am prostit
O sa vad totusi poate ma inspir din ele mai mult...
Deea, pe 19 incepe postul pastelui, ai de gand sa il tii iarasi pe tot?