Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ghemotoc
paaa
si distractie placuta... dar sa nu papi prea mult pupic.gif
ALICE
La fel si tie Bubbles.Si eu aseara i-am tinut la al meu teorii despre cum sa te porti cu o femeie.I-am zis ca daca nu-si revizuieste atitudinea,imi trag amant.
ina_ceva
Distractie placuta, andreea! cheer.gif cheer.gif Si consuma niste puncte prin dans blum.gif
Tulip
CITAT(ALICE @ 09-02-2007, 09:15 AM) *

La fel si tie Bubbles.Si eu aseara i-am tinut la al meu teorii despre cum sa te porti cu o femeie.I-am zis ca daca nu-si revizuieste atitudinea,imi trag amant.

si ce a zias? )).gif )).gif
Pisik
Neatza, e vineriiiiiiiiii yahoo.gif
Nu stiu ce ma bucur asa ca am un w/e cam plin si cam naspa, dar macar nu il mai vad pe Fat Frumos pana luni devil.gif
Bubbles, ma bucur ca s-a rezolvat si a fost trecator
May, poooze! Ai grija cu placa, sa nu te faci prea des ca arde parul rau de tot
Mie imi merge calc la naiba, dar incerc sa lucrez asa....

Doamne, sa treaca odata ziua de azi, sa plec si eu la epilat ca sunt ca o maimutica blushing.gif de cand tot o aman

Meniul meu pana diseara:

MD (6p)
paine - 2
pateu vegetal - 1,5
rosie - 0p
3 si 1/2 felii grau - 2p
gem dietetic - 0,5p

P(6p)
-paste saturatie - 4p
-sos dolimo 4 linguri rase - 1p (e mult punctat?)
-banana - 1p

Extra fructe - 1p

Pupici si o zi suuuuperrrrr! pupic.gif
anaoi
AZI E vineri, AZI e VINERI, AZI E VINERI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imagine
ghemotoc
clap.gif m.am cantari si am 54.6 cheer.gif cheer.gif ... dar asta inseamna ca trebuie sa.mi upgradez si garderoba... ceea ce duce la babuinul meu sa... cuplu.gif angry2.gif... iar bani pe haine? blushing.gif blushing.gif ...
ALICE
CITAT(Tulip @ 09-02-2007, 11:19 AM) *

si ce a zis? )).gif )).gif

La inceput m-a luat in ras.Dar dupa 10 min, i-a cam pierit zambetul de pe buze lol.gif

1.Ultima declaratie de dragoste El:pai eu nu stiu sa fac Ea:inveti
2.Ultima floare El:de ziua ta. Ea:aha,numai la ocazii
3.Ultimul cadou El:de Craciun Ea:aha,numai la ocazii
4.Ultima cina romantica El:n-am avut unde si n-am avut cand Ea:ce scuze patetice.
ghemotoc
lol.gif lol.gif lol.gif
Imagine
Sexymom
Buna dimineata fetelor.Am o lene in mine ca casa,ce bine ca e vineri. cheer.gif Va pup ca ma pregatesc de sala.
anaoi
ghemotoc...copile...nu asa se procedeaza ....
te imbraci vreo 3 zile in haine laaaaaaaargi. preferabil in we, ca s ate vada toata ziua si sa observe ca ai slabit. practic s avada cum atarna hainele pe tine.
pe urma...singur, singurel va spune ca iti da bani pe haine, ca nu ii va place cum arati in cele largi.
ghemotoc
CITAT(anaoi @ 09-02-2007, 09:39 AM) *

ghemotoc...copile...nu asa se procedeaza ....
te imbraci vreo 3 zile in haine laaaaaaaargi. preferabil in we, ca s ate vada toata ziua si sa observe ca ai slabit. practic s avada cum atarna hainele pe tine.
pe urma...singur, singurel va spune ca iti da bani pe haine, ca nu ii va place cum arati in cele largi.

cunosc... asa si fac de obicei... si vine cu mine la cumparaturi biggrin.gif... bineinteles ca bombanind intr.una... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Imagine
anaoi
te faci ca nu auzi.....si iti vezi de treaba.... devil.gif
ghemotoc
CITAT(anaoi @ 09-02-2007, 09:44 AM) *

te faci ca nu auzi.....si iti vezi de treaba.... devil.gif

altfel cum sa.mi "imbogatesc" colectia de blugi si bluzite? devil.gif devil.gif devil.gif
Pisik
Ftele, voi aveti idee daca la noi se gaseste iaurtul Vitalinea de la Danone? Eu mereu afara cand merg, la hotel la micul dejun au iaurt vitalinea dietetic de fructe si are f putin comparativ cu orice iaurt de fructe diet de la noi, adica 1p/borcanelul de 125 de grame si e f gustos. Doar ca la noi eram ferm convinsa ca nu se gaseste pana am vazut pe un site dat de nessie - cauti.ro, la produse alimentare/lactate mentionat acest produs, in mai multe avriante. Nu zice daca este dietetic si nu ii arata nici poza, dar are pret si toate cele, ceea ce ma face sa cred ca se gaseste undeva in Rom. Ati vazut pe undeva vreuna?
anaoi
nu ....stiu ca a fost la un moment dat un iaurt dietetic d ela dananoe, dra nu mai stiu daca vitalinea. si acum nu am vazut.
ghemotoc
CITAT(Pisik @ 09-02-2007, 10:30 AM) *

Ftele, voi aveti idee daca la noi se gaseste iaurtul Vitalinea de la Danone? Eu mereu afara cand merg, la hotel la micul dejun au iaurt vitalinea dietetic de fructe si are f putin comparativ cu orice iaurt de fructe diet de la noi, adica 1p/borcanelul de 125 de grame si e f gustos. Doar ca la noi eram ferm convinsa ca nu se gaseste pana am vazut pe un site dat de nessie - cauti.ro, la produse alimentare/lactate mentionat acest produs, in mai multe avriante. Nu zice daca este dietetic si nu ii arata nici poza, dar are pret si toate cele, ceea ce ma face sa cred ca se gaseste undeva in Rom. Ati vazut pe undeva vreuna?

si eu mi.l cumparam in franta dar aici in romania nu se gaseste decat pe site.uri de cumparaturi sad.gif
Pisik
CITAT(ghemotoc @ 09-02-2007, 12:36 PM) *

si eu mi.l cumparam in franta dar aici in romania nu se gaseste decat pe site.uri de cumparaturi sad.gif

si oare e bine sa riscam sa il luam de acolo? ati cumparat vreodata alimente on-line? mie mi se pare riscant dry.gif
ghemotoc
CITAT(Pisik @ 09-02-2007, 10:38 AM) *

CITAT(ghemotoc @ 09-02-2007, 12:36 PM) *

si oare e bine sa riscam sa il luam de acolo? ati cumparat vreodata alimente on-line? mie mi se pare riscant dry.gif

pai in primul rand trebuie sa cumperi de minim o anumita suma de bani; in al doilea rand au niste adaosuri de mai bine mergi tu la magazin si mai arzi si niste calorii pe drum biggrin.gif; in al treilea rand iti baga tarif si pentru livrare la domiciliu (tot niste tarife d.alea...) si in al patrulea rand iti mai si aduc produse expirate pe care le au ei in stoc sau pe care le iau mai ieftin sad.gif... deci mai bine iti faci tu iaurt cu fructe congelate biggrin.gif
anaoi
si dupa o mie si unul d enevri, iti spun, nu am gasit asta sau asta. as aca degeaba apare pe site, daca nu gasesc ei in magazine
himere2005
asa stiu si eu ca era pe piata iaurt vitalinea dar parca nu era cu fructe de la danone si parca avea o silueta de femeie care vrea sa-si ia zborul, nu mai stiu daca am mai vazut, dar ma voi uita unde ma duc dupa asa ceva
ghemotoc
pai e ca si cand mergi tu... de exemplu eu cand merg la cumparaturi iau magazinele la rand: metro, selgros si carrefour ca sa fiu sigura ca iau tot ce.mi trebuie... si bineinteles ca tot timpul e ceva ce le lipseste pentru ca ei nu aduc... "nu se vinde" sad.gif(
nusarich
intr-adevar, pisik, a fost la un moment dat vitalinea si pe piata din Romania, dar acum nu il mai gasesti in magazine. stiu ca a fost o vreme cand mancam si eu, dar din pacate acum nu prea mai este...
cu cumparaturile de pe site, eu n-am incercat decat carti si ceva baterii pentru telefonul mobil, deci cu alimentele nu stiu ce sa-ti zic. eu cred totusi ca nu ar trebui sa fie probleme, pentru ca astia ti le aduc acasa, in general in aceeasi zi, deci... oricum, poti intreba la ei pe site cum se realizeeza livrarea, eventual sa intrebi si de termenul de garantie.

uite aici un link unde poti cere mai multe informatii despre produs
himere2005
mie imi place sa-mi fac singura cumparaturile. de ex. produsele care se afla in spatele raftului au termenul de garantie mai lung sau de ex. daca iau o bucata de kaiser, imi aleg singura cat de mare sa fie si ce grasime sa aiba...iarasi ciupercile...nu iei toate zbarciturile ca le alegi, etc grin.gif ...eu recomand sa va duceti sa va cumparati voi si mie mi se pare un mijloc de relaxare daca nu te duci cand este full (de ex. la noi vineri seara este criminal sa te duci, aproape ca nu gasesti carut...asa ca eu una evit sa ma duc in aglomeratie, ca nu am timp sa studiez oferta grin.gif
Pisik
CITAT(nusarich @ 09-02-2007, 12:49 PM) *

intr-adevar, pisik, a fost la un moment dat vitalinea si pe piata din Romania, dar acum nu il mai gasesti in magazine. stiu ca a fost o vreme cand mancam si eu, dar din pacate acum nu prea mai este...
cu cumparaturile de pe site, eu n-am incercat decat carti si ceva baterii pentru telefonul mobil, deci cu alimentele nu stiu ce sa-ti zic. eu cred totusi ca nu ar trebui sa fie probleme, pentru ca astia ti le aduc acasa, in general in aceeasi zi, deci... oricum, poti intreba la ei pe site cum se realizeeza livrarea, eventual sa intrebi si de termenul de garantie.

uite aici un link unde poti cere mai multe informatii despre produs

Mersi, Nusa, am intrebat daca exista si in magazin produsul, nu risc sa iau de pe net si sa fie expirat sau sa mi-l sparga astia de la curier sa ajunga o balta dry.gif
Himere, eu din pacate prind magazinele numai pline, dar chiar si asa, tot o relaxare sunt cumparaturile wink1.gif
Deea
CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 12:58 PM) *

mie imi place sa-mi fac singura cumparaturile. de ex. produsele care se afla in spatele raftului au termenul de garantie mai lung sau de ex. daca iau o bucata de kaiser, imi aleg singura cat de mare sa fie si ce grasime sa aiba...iarasi ciupercile...nu iei toate zbarciturile ca le alegi, etc grin.gif ...eu recomand sa va duceti sa va cumparati voi si mie mi se pare un mijloc de relaxare daca nu te duci cand este full (de ex. la noi vineri seara este criminal sa te duci, aproape ca nu gasesti carut...asa ca eu una evit sa ma duc in aglomeratie, ca nu am timp sa studiez oferta grin.gif

e placut si relaxant sa mergi la cumparaturi dar din pacate marea majoritate dintre noi nu ajungem decat seara si in we cand e brambureala mai mare, dupa 2 ore intr-un carrefour din Buc de ex. esti mai obosita ca dupa o saptamana de munca de dimineata pana seara.
Pisik
Ma tenteaza din ce in ce mai mult ca din 19 febr sa ma apuc de Scarsdale.... dry.gif
ALICE
CITAT(Pisik @ 09-02-2007, 01:11 PM) *

Ma tenteaza din ce in ce mai mult ca din 19 febr sa ma apuc de Scarsdale.... dry.gif

Cum e aia?
michelle
Pe mine ma oboseste mersul la cumparaturi din cauza luminilor.. Imi obosesc ochii
Pisik
CITAT(ALICE @ 09-02-2007, 01:13 PM) *

CITAT(Pisik @ 09-02-2007, 01:11 PM) *

Cum e aia?

http://www.idieta.ro/dieta/357_regimul_med..._scarsdale.html

la prima vedere nu e greu, dar ce mi se pare mie naspa:
-MD prea sarac
-fara gustari
-alimente fixe, de genul spanac, peste nu's de care, etc
irinush
buna dimineata!
sunt happy, azi merg la coafor, habar nu am ce o sa imi fac, in mod cert va fi ceva nou, ca altfel ma plictisesc!

am facut curat, maine voi avvea o zi de gatit aproape exclusiv, iar duminica party!

si mie imi place ff mult sa merg la cumparaturi, prefer sa ma duc singura dar in felul asta merg in cursul saptamanii, la pranz, in cora in militari si e super, nu e deloc aglomerat ... mergeam intr-o vreme toti 3 sambata dimineata, dar cum piticul nu prea mai vrea sa stea am renuntat ... si era si destul de aglomerat ...
am reusit sa imi iau si eu blugi 3/4, de fapt sunt lungi ai au capse astfel incat ii pot scurta cum vreau eu si sunt super multumita pt ca nu gaseam nicaieri, cica marimi mai mari de 30 nu sunt sad.gif

va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna|!

himere2005
stiti cand e liber? duminica dimineata pe la 8.00 daca va duceti nu-i nimeni aproape lol.gif bine, eu prefer sa merg sambata seara, ca sa merg cu dan nu e nici liber dar nici full, ca multa lume iese in oras, sau sta la tv, sau nunti, etc...in timpul saptamanii nici eu nu ma pot deplasa ca nu am cu cine lasa copilul, asa ca tot sambata si duminica e baza ...e ca si cum esti liber dar cu mainile legate smile.gif
ghemotoc
da, si eu prefer sa.mi fac singura cumparaturile, ma mai si relaxeaza...
in fine acum incep sa fac bicicleta 30 minute... wacko.gif
himere2005
si tot legat de cumparaturi eu nu inteleg de ce pensionarii se inghesuie tot in we doh.gif
ghemotoc
CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 11:36 AM) *

si tot legat de cumparaturi eu nu inteleg de ce pensionarii se inghesuie tot in we doh.gif

ca sa aiba cui sa se planga ca sunt bolnavi... sau ca sa aiba cu cine vorbi... si oricum si in timpul saptamanii tot ei se inghesuie la cozi....
Deea
Pisik eu zic sa iei meniurile tale de anul trecut si sa mananci macar o saptamana dupa ele, din ce-mi aduc aminte mancai mai consistent si mai sanatos, nici nu te vaitai de foame si mai si salbeai si te mai si premiai in we cu ce-ti place tie.

M-am uitat peste regimul ala...n-o sa rezisti, e mult prea restrictiv, am incetat sa citesc dupa ziua de marti cand faci foamea la greu dupa ei: MD...de 2 lei, pranz salata de fructe si seara parca era o masa mai normala.
Mie deja mi-e frica de astfel de regimuri, o sa slabesc in cele 14 zile si in urmatoarele 14 pun la loc kg, mai adaug si niste vergeturi la cele pe care deja le am, ma mai si enervez....
Pisik
CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 01:36 PM) *

din acelasi motiv pt care mijloacele de transp in comun sunt pline de ei, inclusiv seara blink.gif

CITAT(Deea @ 09-02-2007, 01:37 PM) *

Pisik eu zic sa iei meniurile tale de anul trecut si sa mananci macar o saptamana dupa ele, din ce-mi aduc aminte mancai mai consistent si mai sanatos, nici nu te vaitai de foame si mai si salbeai si te mai si premiai in we cu ce-ti place tie.

M-am uitat peste regimul ala...n-o sa rezisti, e mult prea restrictiv, am incetat sa citesc dupa ziua de marti cand faci foamea la greu dupa ei: MD...de 2 lei, pranz salata de fructe si seara parca era o masa mai normala.
Mie deja mi-e frica de astfel de regimuri, o sa slabesc in cele 14 zile si in urmatoarele 14 pun la loc kg, mai adaug si niste vergeturi la cele pe care deja le am, ma mai si enervez....

da, ai dreptate. Anul trecut meniurile nu erau mult mai consistente, dar aveam eu mai multa vointa, poate de aia nu imi era f foame. O sa incerc sa mai pap dupa ele, de fapt cam asta incerc sa fac, dar acum simt nevoia de mult mai multa paine ca atunci, sa nu mai zic de dulciuri si altele blushing.gif
Atunci la MD ma saturam dintr-o cana de lapte cu 5 linguri de musli, acum nici nu vreau sa ma gandesc cat de foame mi-ar fi dupa asa un MD dry.gif
Am crescut si m-am prostit )).gif
O sa vad totusi poate ma inspir din ele mai mult...

Deea, pe 19 incepe postul pastelui, ai de gand sa il tii iarasi pe tot?
himere2005
eu vreau sa tin miercurea si vinerea, tu pisik?
ghemotoc
si voi ce papati WW de post?
himere2005
pai pastai, ciupeci, mazare, cartofi, orez, paste, pate de post (are cam multe puncte), miere, cereale, ma mai gandesc..salate

fasole, soia
Pisik
CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 01:50 PM) *

eu vreau sa tin miercurea si vinerea, tu pisik?

si eu cam tot asa as vrea
mi-e cam teama sa tin tot postul, una ca nu stiu daca rezist si a doua pt ca uite ma uit astazi, am mancat de dimineata f bine zic eu, adica 2 felii de paine cu pateu vegetal si rosie si aproape 4 felii de grau cu gem dietetic; dar pt ca nu a fost ceea ce e obisnuit stomacelul meu sa primeasca adica iaurt, branzica, sunca, etc. mi-e o foame de nu va vad...
eu cu mancarea asta de post nu ma satur orice ar fi, chiar mancand paste, paine, etc.
V=-am zis ca eu sunt mai defecta
himere2005
un ex de mancare bun de post: ciuperci calite mujdei de usturoi, mamaliguta wink1.gif
mai faceam salata de vinete, conopida cu maio de post, salata beuf
ghemotoc
CITAT(Pisik @ 09-02-2007, 11:54 AM) *

si eu cam tot asa as vrea
mi-e cam teama sa tin tot postul, una ca nu stiu daca rezist si a doua pt ca uite ma uit astazi, am mancat de dimineata f bine zic eu, adica 2 felii de paine cu pateu vegetal si rosie si aproape 4 felii de grau cu gem dietetic; dar pt ca nu a fost ceea ce e obisnuit stomacelul meu sa primeasca adica iaurt, branzica, sunca, etc. mi-e o foame de nu va vad...
eu cu mancarea asta de post nu ma satur orice ar fi, chiar mancand paste, paine, etc.
V=-am zis ca eu sunt mai defecta

deh... fiecare cu piticii lui...
shock.gif 20 minute bicicleta, 50 abdomene (mai am 50) si cred ca mai ridic si niste gantere p.aci wink1.gif

CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 11:56 AM) *

un ex de mancare bun de post: ciuperci calite mujdei de usturoi, mamaliguta wink1.gif
mai faceam salata de vinete, conopida cu maio de post, salata beuf

suna bine, ai dreptate, ai de unde alege la WW biggrin.gif
himere2005
ar mai fi supele
ghemotoc
CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 11:58 AM) *

ar mai fi supele

lol.gif lol.gif lol.gif am inteles suplele... lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 01:36 PM) *

oo dar s avezi in autobuze, cand pensionarii se plang in statii....vai ce obosit sunt, ce bolnav, etc...

si cand bvien masina alearga sprinteni ca s aprinda loc, nu conteaza pe cine dau jos, calca pe picioare etc.
eram la 101 si un mos in batson de ziceai ca acum isi da duhul. a venit autobuzul, a ridicat rapid batsonul a inceput sa alerge dupa autobuz si sa de cu batsonul in stanga si in dreapta sa prinda loc....ceea ce oricum ar fi primit pt ca s-ar fi luat de unul mai tanar pana i s-ar fi cedat un loc

cand esti in post....sincer, supele nu tin de foame.ti se umfla stomacul vreo 1 ora si pe urma mori de foame.

CITAT(ghemotoc @ 09-02-2007, 02:01 PM) *

CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 11:58 AM) *

ar mai fi supele

lol.gif lol.gif lol.gif am inteles suplele... lol.gif lol.gif lol.gif

ooooooookk. cum zici tu
himere2005
da, am lasat si eu la urma supele ca eu nu prea mananc ca nu ma satur lol.gif
a...si la mosi trebuie sa le cedezi locul neaparat, deci slabe sanse sa stai si tu un pic sa te odihnesti )).gif
ghemotoc
ah si ati uitat ca daca pe voi va doare ceva sau cum mi s.a intamplat mie ca avea o glezna scrantita de nu puteam calca pe ea... doamne fereste sa le comentezi ca si tu ai o problema... din nesimtiti (eufemistic vorbind) nu te mai scot... wacko.gif
anaoi
ha.....mi-a stat lanaga scaun un mos 3 statii doar doar m-oi ridica....
replica mea in caz de ceva e ca eu vin de la servici unde muncesc ca sa ii tin pe ei. scurt si la obiect.
dar d eobiciei nici nu ma uit la ei
Anna
CITAT(anaoi @ 09-02-2007, 11:26 AM) *

AZI E vineri, AZI e VINERI, AZI E VINERI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imagine

subscriu .......biggrin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.