Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
anaoi
CITAT(ghemotoc @ 09-02-2007, 02:13 PM) *

ah si ati uitat ca daca pe voi va doare ceva sau cum mi s.a intamplat mie ca avea o glezna scrantita de nu puteam calca pe ea... doamne fereste sa le comentezi ca si tu ai o problema... din nesimtiti (eufemistic vorbind) nu te mai scot... wacko.gif

sa vezi cum e cand stai cu genunchiul operat si stai in picioare in carja si nu se misca unul, pt ca ei sunt batrani. "e si ce daca te doare, esti tanara,.maica".
ghemotoc
atatea lucruri interesante sunt pe geam... mai ales daca mai ai si vreo revista... ce ma enerveaza pe mine e ca nu conteaza... ei trebuie sa stea jos... chiar daca te calca pe picioare si dau din coate... dar daca vad pe cineva chiar in varsta si bolnav ma ridic... dar daca e vreo baba din.aia si cu coc si machiata care tipa ca tineretul din ziua de azi (doamne ce cliseu)... apoi asa ploua p.afara...

pai da ca la vremea lor... totul era altfel...
anaoi
eu m-am invatat ca si mosii care aparent sunt bolnavi, sunt foarte snaatosi cand e vorba de loc pe scaun. deci castile pe urechi, privirea pe geam...si gata. mai vezi, masini super, babuini in masini super etc.... )).gif
ghemotoc
CITAT(anaoi @ 09-02-2007, 12:17 PM) *

eu m-am invatat ca si mosii care aparent sunt bolnavi, sunt foarte snaatosi cand e vorba de loc pe scaun. deci castile pe urechi, privirea pe geam...si gata. mai vezi, masini super, babuini in masini super etc.... )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif
dar sa stii ca p.aci prin brasov nu s.au smecherit mosii atat de mult biggrin.gif
anaoi
pai da, aiai de bucuresti sunt mai cool

Chocolate Bomb

Ingrediente: 30ml Kahlua, 30ml Rom de nuca de cocos, lapte de ciocolata. Puneti parti egale de Kahlua si rom de nuca de cocos intr-un pahar normal de 350ml. Umpleti paharul cu lapte de ciocolata.
himere2005
aia sunt mosi da' bucuresti, mai emancipati lol.gif

Kahlua-asta de unde il iau? dilly, tu ai baut asa ceva sau doar ne dai retete?
ghemotoc
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
mie mi-a placut cocktailul

KAHLUA

Lichior de cafea, aromat si echilibrat, pastrand toata savoarea boabelor de cafea din Mexic(17% alcool).
ghemotoc
CITAT(anaoi @ 09-02-2007, 12:25 PM) *

mie mi-a placut

KAHLUA

Lichior de cafea, aromat si echilibrat, pastrand toata savoarea boabelor de cafea din Mexic(17% alcool).

blink.gif blink.gif blink.gif ohmy.gif
himere2005
dana, ce mai faceti voi? e un pic mai bine? sa ne scrii 2-3 cuvinte cand ai timp pupic.gif
Deea
Pisik nu stiu daca tin tot postul, miercurea si vinerea sigur dar in rest,,,ma mai gandesc poate tin post de carne, a si ultima saptamana post ca la ortodocsi.

ma amuza discutiile despre calatoriile in ratb cu pers. in varsta, replica mea e "sunt gravida" ..."nu se vede"..."am ramas azi-dimineata"
Eu nu ma mai ridic, nici ei nu se sinchiseau cand eu eram cu burta la gura, 40 de grade afara si in autobuz stateam ca sardelele....ziceau ca ce, sunt bolnava, sau sa stau acasa sa nu umblu prin oras cu burta la gura, de parca eu ieseam la pranz din casa pe caldura de foc ca aveam chef de plimbare.
daconst
Acum am terminat de citit ce ati scris...de ieri pina azi am avut ceva de recuperat,dar nu ma pling...chiar mi-e bine cind alaptez ca nu ma plictisesc. grin.gif
Azi a avut bb zi de cintar... lol.gif
Tocmai ce-a plecat moasa de la noi si cica bb e gras ca ma-sa...a pus saptamana asta 420g. doh.gif
Cam multisor,dar se compenseaza cu saptamanile din urma cind lua cam 140-170.S-a cunoscut ca i-am dat mai mult formula,fiind mai mult pe drumuri cu acte de rezolvat.

Radea al meu ca cica cit slabesc eu sa puna bb pe el. lol.gif

Despre ce s-a tot scris aici,ce sa zic,am mai avut o tentativa aseara sa scriu,dar m-am razgindit.Am citit si subiectul creat de Noni si am fost de acord cu ea,dar m-a deranjat mesajul Diabolicei. devil.gif
Imi venea sa-i spun ceva de genul:unde dai si unde crapa... doh.gif
Nu a inteles care era ideea si ca urmare s-a legat de jurnalul neuronilor. mad.gif
Bine ca pina la urma s-au calmat spiritele la noi si suntem la fel ca inainte,impreuna...cu bune si cu rele. hug.gif

Geo,imi pare tare rau ca ai luat decizia asta...dar probabil ca stii tu mai bine de ce ai decis asta.
Te-as ruga macar cind apare bb la tine sa ma anunti pe mess,macar,daca aici nu mai scrii.
Iti doresc tot binele din lume si sa ne dai vestea cea mare cit mai repede. pupic.gif
anca veselie
salutare la toata lumea.
cu bune cu rele, trece timpul....

eu sunt foarte obo, am dormit doar 5 ore... si azi plec si la munte. m-a suparat o prietena, care, dupa ce am tot vorbit toata saptamana cu ce tren sa plecam, nu a catadicsit nici sa se invoiasca, nici sa isi faca bagajul doh.gif dar am zis ca nu vreau sa pun la suflet. sper sa fie ok la munte, nu vreau sa fac compromisuri si sa stau dupa cheful unora...

azi imi fac de cap, am comandat mancare:
pui bombay 200g (piept pui, iaurt si curry) si cartofi natur (300g).
m-am gandit sa punctez cartofii cu 2p, ca la saturatie, iar puiul nu cred ca e mai mult de 150g, asa ca o sa punctez cu 3p+1p iaurtul. ce ziceti?
himere2005
sa te uiti atenta la pui si sa-mi spui cum crezi tu ca a fost preparat grin.gif ca parca ma tenteaza combinatia asta wink1.gif
ghemotoc
dar puiul bombay nu e si cu orez, ulei, alune...
http://www.menshealth.ro/articol_230/pui_din_bombay.html
anca veselie
nust ce sa zic, la ei scrie ca are bucatele de piept de pui cu iaurt, curry. o sa ma uit cu atentie cum e preparat
Pisik
Anca, naspa faza cu prietena, uneori asa se intampla din pacate, nu toti suna parolisti. Pofta buna, suna bine ce papi tu acolo, yumy )).gif
Eu cam dat cu oistea in gard, adica era babu prin apropiere si a venit la mine si avea, pofta de ceva si zic "hai la mega" si am luat fructe, niste biscuiti din aia dita fara zahar sa am in sertar la birou cand ma apuca rontaiala si o punga de biscuiti de ovaz. Si am mancat 4 blushing.gif , i-am pus 3 pcte sper ca e destul; noroc ca i-am dat restul de punga acas ca daca ramaneam cu ea aicea praf o faceam doh.gif

Asa ca pastele raman mai pe dupa-amiaza si sper sa nu mai pap altceva azi ca si asa am muulte puncte deja, offf, v-am zis eu ca in post ma apuca numai de fainoase pofta si nevoia
anca veselie
da... sunt pliiina de spume! ma anunta acum foarte nonsalanta si trista ca nu poate pleca, seful e ciufut si e intr-un call conference doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif si normal ca nu stie la cat poate pleca..... daca isi lua macar bagajul cu ea. si e posibil sa nu prindem nici macar trenul de 19.30, ca e aglomerat... imi vine sa-mi bag picioarele si sa stau acasa.

si despre mancare, ce sa va spun. buuuna, mi-a umplut stomacul. dar sigur avea si ceva ulei pe acolo, si curry sigur ca era picant.

lasa pisik, ca e ziua unei colege si am bagat si eu 3 bipuri miiiici de tot, care mi-au stricat toate socotelile
himere2005
aveti planuri pentru we?
eu o s-o chem pe la mine pe verisoara mea cu handicap, iar duminica e ziua lui tata wink1.gif asa ca irinush, nu esti singura care se da in barci duminica blum.gif
ghemotoc
of ca voi vorbiti numai de bipuri si de alte bipuri drool.gif si eu gatesc acum spanac sad.gif
mellow.gif big.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 03:42 PM) *

aveti planuri pentru we?
eu o s-o chem pe la mine pe verisoara mea cu handicap, iar duminica e ziua lui tata wink1.gif asa ca irinush, nu esti singura care se da in barci duminica blum.gif

Maine masaj, apoi doctorul care citeste in iris, apoi sper sa ajung sa ma uit de un cadou pt sot de Valentines (aniversam si 4 luni de casatorie pe 14), seara sper la un bowling
Duminica ma duc undeva in interes de serviciu, da nu va zic unde ca sunt rusinoasa tare blushing.gif Da parca vad ca ma dibuieste Himere si umple forumul blushing.gif
Tot in week-end tre sa mergem si cu finii sa vedem sala lor de nunta.

A, si diseara epilat, cumparaturi si sper un film la dvd
nusarich
CITAT(ghemotoc @ 09-02-2007, 03:50 PM) *

of ca voi vorbiti numai de bipuri si de alte bipuri drool.gif si eu gatesc acum spanac sad.gif
mellow.gif big.gif

mie imi place spanacul de numa, merge si de post si de dulce. de post merge cu orez sau cu sos de rosii, iar de dulce cu un ou ochi (in apa, nu prajit in ulei). si e si sanatos.
ghemotoc
CITAT(nusarich @ 09-02-2007, 01:53 PM) *

CITAT(ghemotoc @ 09-02-2007, 03:50 PM) *

mellow.gif big.gif

mie imi place spanacul de numa, merge si de post si de dulce. de post merge cu orez sau cu sos de rosii, iar de dulce cu un ou ochi (in apa, nu prajit in ulei). si e si sanatos.

da, si mie imi place... dar fata de niste bipuri... drool.gif drool.gif drool.gif drool.gif drool.gif drool.gif
nu mai continui ca ati inteles ce vroiam sa spun... adik drool.gif drool.gif drool.gif drool.gif drool.gif
michelle
Spanac congelat sau a aparut deja cel proaspat? drool.gif
himere2005
mai pisik, nu stiu unde te duci in interes de serviciu rolleyes.gif...m-ai cam facut curioasa...cred ca undeva tot legat de ingrasacioase ceva de zici ca ti-e rusine ca salonul de pasarici a lui monic inca nu s-a deschis lol.gif

pisik, faceti cumva pachete angajatilor de valentine's day cu dulciuri ? )).gif
nusarich
CITAT(michelle @ 09-02-2007, 04:02 PM) *

Spanac congelat sau a aparut deja cel proaspat? drool.gif

congelat, miha, cel proaspat nu a aparut inca (sau n-am vazut eu). a aparut salata, ceapa verde, ridichile...
Pisik
CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 04:10 PM) *

mai pisik, nu stiu unde te duci in interes de serviciu rolleyes.gif...m-ai cam facut curioasa...cred ca undeva tot legat de ingrasacioase ceva de zici ca ti-e rusine ca salonul de pasarici a lui monic inca nu s-a deschis lol.gif

pisik, faceti cumva pachete angajatilor de valentine's day cu dulciuri ? )).gif

Esti mortala! Nu, nu e ceva legat de dulciuri sau ingrasacioase, nu are nici o leg ca doar nu lucrez la fabrica de cioco (ce dezastru ar fi grin.gif )

Si nici pachetele de dulciuri nu dam angajatilor, ca le-as pastra eu toate daca am da grin.gif
Eu sper ca macar de 8 Martie sa ne mai dea ceva ca asa obisnuiau dar de cand cu bugetul de restrictii nici lumina nu ne mai lasa sa o tinem aprinsa doh.gif
ALICE
CITAT(Pisik @ 09-02-2007, 04:21 PM) *

Si nici pachetele de dulciuri nu dam angajatilor, ca le-as pastra eu toate daca am da grin.gif
Eu sper ca macar de 8 Martie sa ne mai dea ceva ca asa obisnuiau dar de cand cu bugetul de restrictii nici lumina nu ne mai lasa sa o tinem aprinsa doh.gif

M-am mai linistit.Am crezut ca numai la noi se intampla.
ghemotoc
da miha, d.al congelat ca ala proaspat... si in plus pana ce.l cureti si.l fierbi... drool.gif
himere2005
may, am primit eu tu si luchi mesaj de la prietena ta diabolica lol.gif la subiectul postat de noni
Tulip
CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 01:42 PM) *

aveti planuri pentru we?

o aducem pe bunica mea la noi.....e aproape imobilizata la pat,e randul meu s-o ingrijesc in acest we,si decat sa stau non-stop la ea,prefer asa sad.gif
anca veselie
pleccccaaaaaam la munte cheer.gif prietena mea a vorbit sa plece mai devreme cheer.gif
himere2005
CITAT(anca veselie @ 09-02-2007, 04:41 PM) *

pleccccaaaaaam la munte cheer.gif prietena mea a vorbit sa plece mai devreme cheer.gif

bine ca s-a rezolvat ....sa nu indraznesti sa apari fara poze tease.gif distractie placuta..aveti grija sa agatati si babuini pe partie naughty.gif blum.gif
Deea
ia hai treceti la dieta blum.gif

vedeti ca apare supliment special la Femeia de azi cu retete de post, retete cu putine calorii si alte chestii interesante, saptamana viitare iese pe piata dar nu stiu cand exact, dupa 14.
ghemotoc
CITAT(Deea @ 09-02-2007, 02:50 PM) *

ia hai treceti la dieta blum.gif

vedeti ca apare supliment special la Femeia de azi cu retete de post, retete cu putine calorii si alte chestii interesante, saptamana viitare iese pe piata dar nu stiu cand exact, dupa 14.

multumim biggrin.gif wink1.gif
anca veselie
CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 02:46 PM) *

CITAT(anca veselie @ 09-02-2007, 04:41 PM) *

bine ca s-a rezolvat ....sa nu indraznesti sa apari fara poze tease.gif distractie placuta..aveti grija sa agatati si babuini pe partie naughty.gif blum.gif

blushing.gif blushing.gif blushing.gif dadada, asta ar fi si ideea.
merci!
Pisik
Himere, ai fost mult prea balnda in raspunsul catre Diabolica, eu una nu as fi putut. fi. I-ai demonstrat insa superioritate, nu te-ai coborat la nivelul ei. Bravo pupic.gif
himere2005
merci pisik, e si asta o arma tease.gif ...vroiam sa spun ca pe parcurs am invatat sa iau oamenii asa cum sunt, si cu bune, si cu rele...dar sa incerc sa vad partea buna a lucrurilor...fiecare avem ceva bun in noi...stiti cum o vad eu pe diabolica, in cautari...inca incearca sa-si dea seama exact cine este, ce vrea, ce poate...eu deja mi-am gasit linistea...imi stiu punctele forte, punctele slabe, stiu ce obiective sa-mi propun ca sa fie realizabile si sa nu fiu frustrata....as vrea sa evoluez ca om...atat imi doresc, sa nu stagnez...si faptul ca sunt blanda cu oamenii sa stiti ca mie una imi aduce liniste, decat sa incep cu injurii de 2 lei, ca nu se merita....oamenii cei mai revoltati in viata sa stiti ca sunt cei care nu stiu de fapt ce vor
ghemotoc
gata, am papat spanacul cu omleta si i.am pus si babuinului meu de.o supa de pui cu taietei...
apropo.. parca si unele dintre voi v.ati facut ecografie cu bariu ... cum e? ca terbuie sa ma duc cu el luni sa.si faca si sa stiu la ce sa ma asteapt smile.gif
michelle
Himere parca trebuia sa ne dai niste poze.. cu surpriza, sau am pierdut eu ceva?

Poate luni vin si eu cu o veste buna wink1.gif
himere2005
tulip, deea, ce fac pustoaicele voastre? au mai facut traznai? mai ales a ta, tulip, ca merge bine...eu nu prea stiu ce sa fac cu bia, in carut nu prea mai vrea, de mers nu prea vrea sau nu poate, mie mi-e greu s-o car in brate...ma invart si eu prin apropiere...voi cum procedati? sau celelalte mamici daca sunt in situatia asta...
danyhoney
zodiac floral
----------------------------------------------------------------------------------
himere2005
CITAT(michelle @ 09-02-2007, 05:29 PM) *

Himere parca trebuia sa ne dai niste poze.. cu surpriza, sau am pierdut eu ceva?

Poate luni vin si eu cu o veste buna wink1.gif

da miha, ai dreptate, de aia am fost asa suparata in ziua aia cand nu am intrat...chiar nu stiu cum sa fac...tot timpul ma lasa cei din jur sa stau numai eu cu fata, si pe mama o solicita toti din toate partile, ca are o matusa in grija care e sclifosita rau, tata nu am incredere sa-l las singur cu fata ca ar fi in stare s-o lase nemancata daca nu vrea sa pape din prima, dan zilele astea a venit tarziu (8-9 seara)...stau cu banii in buzunar si astept o zi sa fie mama mai libera sad.gif ...e aiurea...si in plus ma simt si fata de voi ca un kkt ca v-am promis si ca nu sunt in stare sa-mi tin promisiunea
michelle
Imagine

CITAT(danyhoney @ 09-02-2007, 03:34 PM) *

zodiac floral
----------------------------------------------------------------------------------

Mi-a ridicat moralul give_rose.gif
Deea
Himere, cum bine stii noi nu suntem la faza de mers in picioare...cu toate ca ea vrea sa stea numai in picioare. Nici nu stiu ce sa zic, se intampla lucruri noi in fiecare zi, a zis mama, a inceput sa rada in hohote nu doar hlizeli, a cazut din pat...asa am aflat si noi ca ea incearca sa mearga in patru labe si in loc sa inainteze merge in spate, am inteles ca asa fac majoritatea. E o melita, toata ziua bodogane pe limba ei, mama nu mai vrea sa spuna, a zis o data si gata. E un copil cuminte, vesel, e foarte iubitoare, de cand a invatat sa dea pusi sta numai cu manutele intinse sa ne apropiem fata de a ei sa ne pupe... ce sa mai zic, e centrul universului nostru.
ramonavlas
Salutare! Am zis ca ajung azi acasa la 3, am ajuns doar acum 30 de minute. Ei, a bine si asa. Ma duc imediat sa imi voipsesc parul dar citindu-va, m-ati facut curioasa......cine e Diabolica si cum se numaeste subiectul deschis de Noni.....?
Ella79
Ramona,
http://forum.oneden.com/Spiritul-comunitatii-t941.html
Deea
CITAT(Ella79 @ 09-02-2007, 06:28 PM) *

Ella ce mai faci, foarte tacuta azi, ne urmaresti din umbra? smile.gif
lyra
buna fetelor

vin si eu cu meniul de azi.

paine 3
unt 1
mar razalit 0
zahar-1lingura 1
piept pui-120 gr 2
salata 0
orez fiert-50gr 1.25
ulei 1
ciuperci 0
ou 2
sunca-1 felie 0.25
lapte-250 2.5
cereale-32 2

Total 16 din 17.

O seara placuta smile.gif
Ella79
CITAT(Deea @ 09-02-2007, 06:45 PM) *

Ella ce mai faci, foarte tacuta azi, ne urmaresti din umbra? smile.gif

Nu am mai avut nimic interesant de spus. Si, sincera sa fiu, m-au intristat foarte tare discutiile de la babilon...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.