himere2005
09-02-2007, 05:19 PM
salutare fetelor, am iesit la plimbarica ca sa-i cumpar un set de cosmetice (ruby rose din pacate) verisoarei mele ca am inteles ca pe ea persoana la care sta nu o lasa sa se machieze cu ale ei: asa ca i-am pus in pachet o cutiuta de machiaj, un ruj, o oja, un rimel

....acum m-am intors, la noi s-a incalzit afara si e o forfota in oras, ti-e mai mare dragul (asta in afara de faptul ca e greu de mers cu carutul) ...maine o s-o duc pe verisoara la kaufland ca n-a fost si o sa-i fac si ceva bun de mancare
ella, merci de mesaj, sunteti niste dragute si imi ridicati moralul zi de zi
Lacry
09-02-2007, 05:51 PM
CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 05:16 PM)

merci
pisik, e si asta o arma

...vroiam sa spun ca pe parcurs am invatat sa iau oamenii asa cum sunt, si cu bune, si cu rele...dar sa incerc sa vad partea buna a lucrurilor...fiecare avem ceva bun in noi...stiti cum o vad eu pe diabolica, in cautari...inca incearca sa-si dea seama exact cine este, ce vrea, ce poate...eu deja mi-am gasit linistea...imi stiu punctele forte, punctele slabe, stiu ce obiective sa-mi propun ca sa fie realizabile si sa nu fiu frustrata....as vrea sa evoluez ca om...atat imi doresc, sa nu stagnez...si faptul ca sunt blanda cu oamenii sa stiti ca mie una imi aduce liniste, decat sa incep cu injurii de 2 lei, ca nu se merita....oamenii cei mai revoltati in viata sa stiti ca sunt cei care nu stiu de fapt ce vor
mey, da' tare inteleapta esti
himere2005
09-02-2007, 05:53 PM
nu exista meseria de intelept? poate castig bani din asa ceva
ghemotoc
09-02-2007, 05:59 PM
CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 05:53 PM)

nu exista meseria de intelept? poate castig bani din asa ceva

eu spun s.o trecem noi in nomenclator
himere2005
09-02-2007, 06:05 PM
as vrea sa zic nu mai zice nimeni nimic, dar ma abtin

...desi de abia astept sa mai posteze cineva sa se animeze atmosfera
ghemotoc
09-02-2007, 06:16 PM
CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 06:05 PM)

mda... eu sunt mai noua p.aci si nu prea indraznesc sa va "urechez" putin, daca.mi dati voie sa spun asa... cred ca intr.adevar conteaza parerile unora nemultumiti (scuze fetelor) dar din moment ce s.a inventat telecomanda pentru a schimba "programul" cand nu iti convine ceva, la fel exista si un maus (legat in spatele cutiutei pline de fire si placute sau fara fir cu baterii ce mai trebuie din cand in cand incarcate sau schimbate) pentru a alege un alt site, un alt forum, alti parteneri de discutie... fiecare isi poate spune parerea dar atunci cand acea parere cauzeaza o adevarata polemica... nu stiu ce sa mai spun, mai ales ca eu v.am "citit" de pe celelalt site cand aveam nevoie de informatii WW si m.a cam "prins" farmecul vostru, palavrageala despre tot si nimic.
cam atat am de spus despre tacerea instalata dupa aparitia acelor pareri
sper sa nu va suparati pe mine

si continuand cu animatul atmosferei... de la ce ma doare pe mine

funduletzul fetelor (rectific... muschii de pe...)? ca fursecuri nu, sport... nu ceva mai deosebit ca de obicei... azi noapte nici n.am putut dormi de durere

(
himere2005
09-02-2007, 06:22 PM
pe mine nu prea m-a durut niciodata fara motiv

...poate ai intepenit pe scaun
ia uitati sa vedeti ce am gasit in siteul dat de
dany, un zodiac aztec, si sa vedeti ce scrie despre mine, ceva care are legatura cu subiectul de azi
Fiind nascuta sub acest semn, esti foarte puternic atrasa de impulsivitate si risc. Esti mereu tentata sa vezi si cealalta fata a unei situatii.
Atuuri: Ajunsa la maturitate, iti poti construi o viata echilibrata, fara a-ti imprastia energia. Dar aceasta armonie care infloreste lent necesita o stapanire de sine iesita din comun si foarte mult calm.
eu acum ( de vreo 3-4 ani) am invatat sa ma controlez...dar de fapt aluatul meu asta este, sa iau foc
la zodiacul floral nu mai dau citatul ca scrie de bine si ziceti ca ma laud singura
Ella79
09-02-2007, 06:24 PM
CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 08:05 PM)

Si eu tac din aceleasi motive. Desi as avea cateva lucruri de intrebat, cum ar fi:
- cum naiba desfac un capac de borcan strans tare de aia de la fabrica?
- m-am apucat sa fac niste cartofi frantuzesti dar nu mai stiu cum se fierb cartofii: in coaja sau fara?
- smantana se amesteca cu ou sau le pun separat? si cate oua sa pun?
- la cuptor cat ii tin?
- la foc mare sau mic?
- pun si ulei in ei?
Dar, desigur, aceste intrebari ar trebui sa faca subiectul unui alt topic, pe care insa nici nu vreau sa-l creez si nici nu vreau sa ma mut in el, in caz ca e deja creat. Nu de alta, dar eu prefer sa urmaresc un sigur topic, adica pe asta. Pentru mai multe n-am timp.
himere2005
09-02-2007, 06:31 PM
un borcan strans tare il intepi cu ceva si ai sanse sa-l desfaci mult mai usor...la noi cel putin merge varianta asta...ca de obicei astia pun mancarea calda si din cauza asta se formeaza zona tampon
da, bagi si ou amestecat dar nu stiu sa-ti zic cate, 2 (eu zic sa acopere patul de cartofi). la cuptor se lasa pana se rumenesc sau pana se incheaga smantana cu oua, iti dai seama. de firt se fierb in coaja cartofii din cate stiam, poti sa pui si un pic de ulei
danyhoney
09-02-2007, 06:31 PM
Ella..daca ai deschide un alt subiect cu intrebarile tale ar insemna ca faci exact ce au vrut persoanele de la "comunitate" ( brunette) !!!
Pune aici intrebarile....parca am inteles ca noi vom ramane asa cum am fost,nu ?
La borcan incearca sa bagi o lingurita sub capac,asa il eliberezi putin si il desfaci usor.
P.S. Eu nu am nimic interesant de spus,de aceea sunt tacuta .si nici nu imi e prea bine.
himere2005
09-02-2007, 06:33 PM
sa acopere patul de cartofi ca suprafata, nu sa inneci cartofii in ei...adica ca sa legi cartofii intre ei prin ou si sm
Ella79
09-02-2007, 06:36 PM
CITAT(danyhoney @ 09-02-2007, 08:31 PM)

parca am inteles ca noi vom ramane asa cum am fost,nu ?
sper!
PS. nici eu nu sunt in apele mele la modul ca simt ca imi plesneste capul de nervi, furie, suparare si toate cele...
michelle
09-02-2007, 06:39 PM
Am ajuns acasa, papat si acum imi fac bagajele. We asta merg la mama!
Pupici, o seara faina tuturor
himere2005
09-02-2007, 06:41 PM
fetelor, am sa repet, subiectele de interes general (ex.cocktailuri, zodiac...bla bla) ar fi bine sa fie deschise separat, dar faptul ca ella vrea sa-si faca mancare de cartofi nu e de interes general...cam asta ar trebui facut ...si sa va spun de ce cred eu ca a scris mesajul brunette...nu mai tin minte cand a deschis brunette un topic cu locatii la munte sau de revelion (nu mai stiu exact)...in paralel se vorbea de acelasi lucru si la neuroni, cu toate ca era subiect separat si ar fi interesat-o si pe brunette sau alti membri ai oneden. se poate foarte bine da si copy paste la un anumit subiect...lor le este greu sa ne urmareasca toate mesajele si ar fi bine sa ne ajutam unii pe altii cu informatii...eu cred ca de fapt asta s-a vrut a fi, ca o mica comunitate
Nessie
09-02-2007, 06:47 PM
CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 06:41 PM)

fetelor, am sa repet, subiectele de interes general (ex.cocktailuri, zodiac...bla bla) ar fi bine sa fie deschise separat, dar faptul ca ella vrea sa-si faca mancare de cartofi nu e de interes general...cam asta ar trebui facut ...si sa va spun de ce cred eu ca a scris mesajul brunette...nu mai tin minte cand a deschis brunette un topic cu locatii la munte sau de revelion (nu mai stiu exact)...in paralel se vorbea de acelasi lucru si la neuroni, cu toate ca era subiect separat si ar fi interesat-o si pe brunette sau alti membri ai oneden. se poate foarte bine da si copy paste la un anumit subiect...lor le este greu sa ne urmareasca toate mesajele si ar fi bine sa ne ajutam unii pe altii cu informatii...eu cred ca de fapt asta s-a vrut a fi, ca o mica comunitate
Himere, si eu am inteles la fel. Pana la urma nu e nimeni obligat sa faca nimic, nu stiu de ce va coditi sa faceti/spuneti ceva?
Brunette si-a exprimat parerea si preferinta asa cum au facut-o si ceilalti. Daca vreti sa contribuiti cu informatii la restul comunitatii foarte bine, daca nu, iarasi bine. E o alegere personala.
danyhoney
09-02-2007, 06:58 PM
Ai reusit cu borcanul ,Ella ?
Distractie placuta la mama ta ,Miha !
WE placut ,fetelor !!
ghemotoc
09-02-2007, 07:03 PM
we placut fetelor si ramaneti asa

pa pa
himere2005
09-02-2007, 07:05 PM
miha, dany, va asteptam cat mai curand l conversatie pe forum
ghemotoc, we placut si tie, eu sigur mai intru maine, duminica nu stiu
Ella79
09-02-2007, 07:06 PM
Da,
Dany, am reusit sa-l desfac cu o coada de lingurita, cum ai zis tu. Multumesc!
Intre timp si cu ajutorul lui
Himere si al lui
Miha am reusit sa prestez un soi de cartofi frantuzesti - adaptati WW - pe care i-am si bagat la cuptor si ii astept cu interes.
Sunt sictirita, sucarita si, in general, am o stare ....
himere2005
09-02-2007, 07:10 PM
valeu, mi-ai facut o pofta cu cartofii aia ...maine neaparat ma scol cu noaptea in cap sa-i fac ...mmmm...pofticioasa mai sunt
).gif)
...si cu un pic de branza sarata rasa pe deasupra
Ella79
09-02-2007, 07:17 PM
Himere, eu i-am facut cu cartofi, ciuperci din conserva, piept de pui afumat, 10 masline, 2 oua, cascaval ras. Mi-a iesit un castron de yena plin, deci vreo 6 portii si am calculat 3,8p/portie.
himere2005
09-02-2007, 07:19 PM
oooo, ce grozavie trebuie sa fie, cred ca o sa manance si babuinul tau la cat e de bun...daca nu bagi niste carnat sau salam sau kaiser prajit si sigur mananca
Ella79
09-02-2007, 07:22 PM
Daca vrea sa manance bine, daca nu... iarasi bine. Nu prea ma agit eu din cauza asta.
Ma retrag pentru seara asta.
V-am pupat fetelor!
ghemotoc
09-02-2007, 07:26 PM
si totusi m.am intors cu o intrebare.... maaaaaaaaaaaaaaaaare... ca nu mai pot de pofta... cate puncte are o portie de KFC crispy strips???????????????????
keeeeeeeeeeeeelp
himere2005
09-02-2007, 07:34 PM
ce sunt aia ca eu nu stiu
ghemotoc
09-02-2007, 07:37 PM
pai sunt din carnita de pui data prin pesmet, ca un fel de snitel si sunt fff picanti... dar ma gandeam ca aveti vreo lista in care sunt trecuti, eu am lista cu pucntele WW KFC dar e meniul american si acolo nu sunt...
dar probabil ca o sa.i pucntez cat 2 snitele de pui si gata
himere2005
09-02-2007, 07:38 PM
asta vroiam sa zic si eu, de snitel

pa pa
ghemotoc
09-02-2007, 07:41 PM
mersi mult...
macar am deschis gura si mi.am dat si eu seama despre ce e vorba

(merit mai multe...

)
mersi inca o data
pa pa
Buna seara
Am reusit sa dorm azi noapte caci nu am mai tusit dar azi am avut o zi kkt si de abia am ajuns acasa si mi-e frig si foame ca nu am mancat nimic azi.
himere mersi ca mi-ai spus ca a postat acea persoana

, postul ei chiar era tot ce imi mai trebuia dupa ziua de azi
P.S. sper ca am scris corect
).gif)
daca cumva nu mai intru pe net, sa stiti ca mi s-a stricat pc-ul si m-am aruncat de la 4
Lacry
09-02-2007, 08:42 PM
May, nu te mai necaji

...
Acesta este un mesaj slab calitativ

, va rog mult sa luati nota
Adevarul este ca am ramas "masca" citind opiniile altora referitoare la postarile neuronilor. Mie-mi place sporovaiala de aici

si am de gand sa va mai povestesc si cate o shotie de-a lui Razacila

chiar daca topicul este despre WW
ALICE
09-02-2007, 09:18 PM
Puteti sa va suparati sau nu eu va pun o poza cu mine.Ma pregatesc pt nunta.Cu masca cu argila.
_noni_
09-02-2007, 10:01 PM
CITAT(ALICE @ 09-02-2007, 09:18 PM)

Puteti sa va suparati sau nu eu va pun o poza cu mine.Ma pregatesc pt nunta.Cu masca cu argila.

de ce sa ne suparam Alice?

tare figura esti!
si eu m-am namolit ieri cu o masca cu argila si capsiuni de la oriflame parca. cred ca mastile de argila lucreaza cel mai bine pentru mine!
}{
himere2005
10-02-2007, 08:17 AM
'neata, am facut cafeaua si mancarica de dimineata
alice, mare figura esti, bine ca ne-ai spus ca esti tu, credeam ca-i un taliban
Tulip
10-02-2007, 09:10 AM
Neata si de la Medias!
Ce faceti fetelor?Eu sunt cu bunica pe cap,per ansamblu e ok,saraca,nu stie ce sa faca sa nu ne incurce
otilici
10-02-2007, 09:34 AM
Buna dimineata!Ce soare frumos e afara!
Am pus si eu de ceai,cafea si sandwich-uri calde
Ella79
10-02-2007, 09:43 AM
Eu ma pregatesc sa dau o fuga pana la munte. Sunt agitata rau, cred ca o sa mor naibii de la atata stres. Daca nu erati voi sa ma mai descarc aici nu stiu ce ma faceam.
Himere, vezi ca deja ti-am golit cana de cafea, ca stii ca sunt dependenta. Mai baga un rand.
himere2005
10-02-2007, 09:56 AM
toata lumea pleaca la munte

...vreau si eu...cam cat faceti pana la munte cu masina? nu cred ca prea mult....unde vreti sa ajungeti, in ce localitate?
Ella79
10-02-2007, 09:57 AM
Habar n-am cat facem pana la munte, cred ca vreo 2 - 3 ore. As vrea sa ajungem pana la Poiana Brasov, dar s-ar putea sa fie foarte aglomerat drumul dintre Brasov si Poiana, asa ca s-ar putea sa ramanem prin Sinaia.
himere2005
10-02-2007, 10:05 AM
o sa-ti faca bine iesirea asta
ella 
mergeti singurei sau cu alt cuplu?
lyra
10-02-2007, 10:11 AM
buna dimineata si de la Cluj
sunt tare fericita azi. ma duc cu babuinul la Alba Iulia. dupa ce termina el cu intalnirea de acolo o sa vizitam orasul si o sa cautam un restaurant dragut sa mancam. abia astept.
sper sa fie ok cu mancarea astazi
ella ce frumos ca mergi pe la brasov. eu n-am mai ajuns de cativa ani. si mi-e tare dor.
va doresc o zi frumoasa si sa va incadrati in puncte.
Ella79
10-02-2007, 10:19 AM
CITAT(himere2005 @ 10-02-2007, 12:05 PM)

o sa-ti faca bine iesirea asta
ella 
mergeti singurei sau cu alt cuplu?
Mergem doar noi doi. Acolo o sa ne intalnim cu sora si cumnatul lui, probabil o sa mancam impreuna si cam atat.
ramonavlas
10-02-2007, 10:28 AM
Buna dimineata si de Targu-Mures..........
E soare si la noi, a venit primavara, eu am fost la machiaj ca nu aveam eu chef si ma pregatesc de nunta.
Bublles, Alice distractie placuta (stiu ca si voi mergeti la nunta azi).
WE placut...........
Ella, distractie placuta la munte si RELAXEAZA_TE!
Lacry
10-02-2007, 11:11 AM
Buna dimineata!
Eu am facut deja cumparaturile, il adorm pe puiut pe picioare, ca de obicei, cu CD-ul de muzica dormicioasa ( ma apuca si pe mine somnul
).gif)
) si cu leganatul de rigoare
Vine iar mama la mine

si-o sa ma pot odihni si eu, in sfarsit
Incepand de luni merg la jobul nou
Nu mi-am luat cine stie ce toale, o camasa si o bluza, ambele verzi. Tot bebelusului i-am cumparat lucruri mai faine... o camasa hoata rau, o bluzica si pantofiori de mers pe jos (cu premergatorul)
Nu am gasit in lista de legume bame simple, fara nimic... doar bame in bulion si bame in ulei...
Am luat congelate. Sa le punctez ca pe cele in bulion? Asta inseamna 0,7p la sutica de grame...
Va doresc o zi minunata!
danyhoney
10-02-2007, 11:13 AM
Neataaaaa si de la mine !
Sper sa aveti toate un WE relaxant si...sa veniti cu poze,da ?
Eu m-am trezit cu o stare de "lasa-ma sa te las"

.Si ...voi fii si singura toata ziua ,babuinul pleaca la fotbal

.
himere2005
10-02-2007, 11:50 AM
SUNT BUNE BAMELE?
_noni_
10-02-2007, 12:17 PM
buna dimineata!
eu nu m-am trezit bine inca

dar ma lupt cu 2 gulii si sper sa ies invingatoare

.
ma gandeam ca inainte nu mi-au placut deloc guliile, dar le-am redescoperit si acum sunt innebnita!
si am cautat pe net sa ved daca e buna de ceva "
varza asta prefacuta 
" si ia uitati ce-am gasit!
GULIA - habar n-aveam ce desteapta e!
}{
danyhoney
10-02-2007, 12:26 PM
Cand ma gandesc ca nici macar nu ma uit la gulii in magazine .....

. Cred ca ar fii timpul sa incerc si eu ,poate chiar imi place .
himere2005
10-02-2007, 12:26 PM
sa stii ca n-am mai mancat de mult gulie, parca mi-as lua si eu, nu stiu cam cat e kg acum pe piata, de fapt bucata
danyhoney
10-02-2007, 12:29 PM
DIAbolica a deschis un nou subiect la "cutia cu reclamatii"

.....acum scrie ...sa vad daca ,de data asta ,se ia de mine
).gif)
.Nu vrea sa renunte si pace .
_noni_
10-02-2007, 12:29 PM
CITAT(himere2005 @ 10-02-2007, 12:26 PM)

sa stii ca n-am mai mancat de mult gulie, parca mi-as lua si eu, nu stiu cam cat e kg acum pe piata, de fapt bucata
Himere, nici aici habar n-am cat costa, ca de-aici din piata nu iei ca de la noi cu kg sau cu gramajoara. aici iti iei un castron si te invarti cu el pe la mese si aduni ce vrei tu: 2 cepe, 3 morcovi, un mar , 5 gulii, 4 cartofi, 3 mandarine, etc, si apoi te duci cu ele la cantar si ti le cantareste nenea ala ppe fiecare si functie de pretul pe kg iti zice cat costa in total.
}{
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.