Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ramonavlas
Fetelor, nu mai luati in seama toate rautatile si ironiile. Noi suntem o "gasca"........

Am plecat la nunta.
WE placut pupic.gif
dany
Ramo,pe mine ma distreaza deja )).gif . Distractie placuta !
May
Buna dimineatza fetelor smile.gif

danydulce am raspuns si eu acolo si cred ca o sa fi de acord cu mine pupic.gif

Tulip
Ramo,distractie placuta!Sa nu uiti de poze wink1.gif
Anna
CITAT(lyra @ 10-02-2007, 12:11 PM) *

buna dimineata si de la Cluj

sunt tare fericita azi. ma duc cu babuinul la Alba Iulia. dupa ce termina el cu intalnirea de acolo o sa vizitam orasul si o sa cautam un restaurant dragut sa mancam. abia astept. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

sper sa fie ok cu mancarea astazi unsure.gif

ella ce frumos ca mergi pe la brasov. eu n-am mai ajuns de cativa ani. si mi-e tare dor.

va doresc o zi frumoasa si sa va incadrati in puncte. floare.gif pupic.gif

esti din cluj? hihih..nu stiam hug.gif
si bunicii meu sunt din margau, un sat langa huiedin..ador ardealul si toti ardelenii, sunt altfel de oameni blushing.gif give_rose.gif floare.gif
himere2005
voi ce mai faceti azi fetelor, planuiti ceva in seara asta naughty.gif ?...eu as vrea sa-l conving pe babuin sa mai iesim la o plimbarica in oras ca n-am mai fost in centru de mult...asta dupa ce venim de la cumparaturi, diseara cred ca fursecuri blum.gif , maine pregatesc ceva lui tata si mergem la ziua lui, implineste 51 de ani grin.gif
Anna
La multi ani Himere pt tatal tau. si distractie placuta la plimbarica. blum.gif pupic.gif
ghemotoc
buna
la multi ani himere pentru tatal tau... ce faci buna de papa?... poate pui si niste poze macar sa drool.gif si eu...
himere2005
nu pun nimic, eventual pm ca mi-o iau...asa ca sa-mi spuna cine vrea pm si maine trimit poza

multumesc de urari
dany
Gata , fost la cumparaturi , ma pregatesc sa ma rasfat putin ( baie cu spuma ,epilat , mani-pedi , etc ) si apoi cred ca ma bag la filme . Inchid telefon ( mai putin mobilul) , usa si...imi fac de cap cheer.gif

May pupic.gif .Stii doar ca sunt de acord cu tine .Daca nu as fii ti-as spune hug.gif

Sa-ti traiasca tatal ,Himere !
himere2005
iti faci de cap singura dany? )).gif parca ziceai ca e plecat babuinul blum.gif
Anna
Dany mi-ai dat idei, ma duc si eu sa ma rasfatz blum.gif pupic.gif
Tulip
in sfarsit stau si eu linistita.....mi-am culcat "copilasii"...adica pe Timea si pe bunica....sper sa doarma macar 2 ore grin.gif grin.gif grin.gif
al meu e plecat,numai maine la pranz vine..... dry.gif
himere2005
am impresia ca le-ai dat ceva tranchilizante tulip )).gif
dany
CITAT(himere2005 @ 10-02-2007, 12:45 PM) *

iti faci de cap singura dany? )).gif parca ziceai ca e plecat babuinul blum.gif

Merge si singura ,Himere )).gif . Pot face ce vreau ,cand vreau .... nu ca Dirk ar comenta ceva dar, la chestii de rasfat vreau sa fiu singura naughty.gif El va vedea doar rezultatul final deseara )).gif

Poate imi fac si un cocktail w00t.gif
Tulip
ce cocktail,Dany? wink1.gif wink1.gif eu seara am sa beau niste vin....dupa ce se culca "copchiii" lol.gif lol.gif vine sorela la mine yahoo.gif
Lacry
Da, Himere, sunt bune bamele, sotul m-a corupt cu ele de cand l-am cunoscut smile.gif
Daca va place prazul, puteti incerca o tocanita cu praz si ciuperci... iese cu putine puncte. Daca mai pui si un pic de carnita de pui sau curcan, e sisatioasa si cu putine puncte. Taman asta gatesc eu acum wink1.gif
dany
Inca nu stiu care o sa-l fac , Tulip .Ma mai gandesc. Ori unul din cele puse la subiectul "cocktailuri" , ori unul din cartile mele ori........ imi fac vin fiert )).gif ( si asa e frig tare pe aici ).
Anna
gata baitza, cremele, epilatul
acu facem manechiura si pedi biggrin.gif
azi e zi de "dezmat"
antonia05
Salutare fetele care mai sunteti pe aici.Am scris si eu ceva la cutia de reclamatii si propuneri(parca asa era) la "CONTINUAREA DISCUTIEI " creata de Diabolica. hug.gif Pup fetele mele!! floare.gif
May
La multi ani pt tatal tau himere cheer.gif

Poza cu parul drept

antonia lol.gif lol.gif lol.gif super tare, chiar nu stiam hug.gif
antonia05
CITAT(Maybeline @ 10-02-2007, 08:30 PM) *

antonia lol.gif lol.gif lol.gif super tare, chiar nu stiam hug.gif

Am citit undeva de asta si am vazut si n filme chestia asta.Unii sunt sadici. devil.gif Exact ca masochistii aia.Ii biciuiesc pe altii si ei se excita devil.gif floare.gif

La multi ani Himere pt tatal tau!!! Multa sanatate si numai bine!!! hug.gif floare.gif
dany
clap.gif clap.gif Antonia , jos palaria !!!! Super tare )).gif

Bueyyyy , May , pai tu ne pui poza doar cu spatele ??? Fata unde e ? )).gif Stiu , stiu , ai vrut sa ne arati parul dar eu as fii vrut sa vad si cum iti sta cu parul lins hug.gif

Later edit . Pusesem 2 virgule in loc de una si ... cum trebuie sa avem grija la greselile de ortografie ... lol.gif

Terminat si eu cu infrumusetatul )).gif , vazut "Dream girls" , voi papa ceva si apoi imi astept babuinul cu musafirii ( ud buletinul nemtesc ) .
Asa ca : cine vrea ceva de baut ,pun barul la dispozitie .Serviti-va cu incredere hug.gif
lliliana
Salut fetele. S-auzim numai de bine. pupic.gif hug.gif floare.gif
dany
Fetelor,imi astept musafirii si in loc sa am "chef de chef" ... pe mine m-a apucat tristetea doh.gif
VREAU IN RO !!!!!!!! De mult n-am mai avut asa o stare . Mi-e un dor nebun de Ro , de Brasov , de mers intr-o discoteca romaneasca , de prietenii care mai sunt in tara , de colindat prin oras .....mi-e dor de tot ce inseamna Ro !! Nu stiu ce m-a apucat dar imi vine sa plang . Halal gazda voi fii in seara asta bang.gif bang.gif

Of , ce bine e sa va am pe voi aici , sa ma pot plange !!! hug.gif
Sexymom
Himere la multi ani tatalui tau, sa fie sanatos.
Danyhoney si pe mine ma apuca inainte un dor de casa...de imi venea sa ma urc in primul avion, dar mi-a trecut repede dupa experientele care le-am avut in tara in ultimii 2 ani cand am plecat in vacanta cu fetele. Mai bine iesi pe undeva si distreaza-te cu prieteni care ii ai acolo si nu te mai gandi la Romania. pupic.gif Uite eu te pup de 100 de ori sa iti treaca. hug.gif
dany
pupic.gif Sexy ! Adevarul e ca eu am doar amintiri placute din vacantele de acasa . De obicei nu ma prea apuca asa un dor dar simt ca imi vine sa ma urc pe pereti la ora asta . Culmea ca m-a apucat exact in ziua in care imi serbez obtinerea cetateniei germane doh.gif Cred ca ma fac turta in seara asta sad.gif
Tulip
off,Dany hug.gif hug.gif hug.gif

hai ca suntem langa tine pupic.gif pupic.gif

te-a apucat asa,dintr-o data?cand ai fost ultima oara in Ro?si cand mai vreti sa veniti?
irinush
buna seara fetelor!

Dany, un pupic dulce de la mine si de la David pupic.gif , poate iti mai trec melancoliile!

eu sunt obosita, am muncit toata dupa amiaza la bucatarie si ma omoara spatele ... dar, gata, nu mai am nimic de facut, maine mai am cate ceva si dupa aia .. ne distram!

Himere, la multi ani pt tatal tau!
May
Poze cu fata nu am pus ca sa nu va sperii lol.gif pe bune.... v-am spus ca duminica trecuta mi-am epilat mustata si din greseala mi-am lipit banda cu ceara si pe buza.... si va imaginati cum arat... imi mai trebuie o saptamana ca sa imi revin si va voi pune o poza grin.gif
dany
Irinush... pupic.gif tie si lui David !!

Tulip...da , m-a luat dintr-o data sad.gif ,nu stiu de ce . Ultima oara am fost in 2005 si nu stiu cand mai venim !!!

Lasa ca imi innec amarul in sticla de tequila haninoroc.gif in noaptea asta si poate imi trece ...
irinush
Distractie placuta Dany!
dany
Multumesc ,Irinush !

Cum spuneam ...va dau si voua de baut ...virtual...serviti-va cu ce va doreste inimioara !! Si..nu uitati : beti sa ma tina buletinul nemtesc )).gif

N-am uitat : Miha vroia sampanie si Dylly un Blue Hawaiian urias ! Pregatite deja !
michelle
Eu tocmai am vazut finala la Eurovision pe TVR.. Aceasta e melodia castigatoare

Dany, sper sa te mai binedispui... uite un pupic de la mine pupic.gif si un cocktail naughty.gif
Imagine
Monic
w00t.gif Mie-mi place smile.gif
M-a binedispus hug.gif
Tulip
cheer.gif imi place si mie....e mai...iesita din tipar wink1.gif
dany
Miha , si tie un pupic.gif de la mine si ...cocktailuri dau eu in seara asta smile.gif .oare ce ai vrut sa-mi arati ???? Nu pot deschide .... sad.gif

Ok...se pare ca incepe sa-mi treaca starea asta sictirita( vorba Ellei ) .
Mai sunt cam 20 minute pana apare gasca . Peste 10 minute vine trenul.
Deci ....apa rece pe fata , parfum , un zambet afisat pe fata ( un pic cam fals la inceput , chiar daca ma bucur tare ca ii vad si ca se bucura cu mine de bucuria mea ) si...sa inceapa distractia .

Va multumesc ,neuroni dragi , ca sunteti ( din nou ) alaturi de mine !!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif Sper din tot sufletul sa va intalnesc intr-o buna zi ! pupic.gif
otilici
Ce-mi place melodia asta ! cheer.gif cow.gif
May
Super melodia si ti-o dedic tie danydulce, cineva acolo te iubeste wink1.gif
michelle
Si mie mi-a placut! E vesela
Dany, ai pm
dany
Am reusit sa o ascult . Distractiva , funny ! Multumesc ,May si Miha . V-ati castigat sampania si cocktail-urile )).gif

gata, au venit musafirii !!

pup fetele dragute si dulci ! pupic.gif pupic.gif
michelle
Distractie faina, Dany!

Mie parca mai mult mi-a placut Andra.. Pacat ca au fost acuzati de plagiat si au fost descalificati
lyra
CITAT(annaiss_derrian @ 10-02-2007, 03:15 PM) *

CITAT(lyra @ 10-02-2007, 12:11 PM) *

buna dimineata si de la Cluj

sunt tare fericita azi. ma duc cu babuinul la Alba Iulia. dupa ce termina el cu intalnirea de acolo o sa vizitam orasul si o sa cautam un restaurant dragut sa mancam. abia astept. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

sper sa fie ok cu mancarea astazi unsure.gif

ella ce frumos ca mergi pe la brasov. eu n-am mai ajuns de cativa ani. si mi-e tare dor.

va doresc o zi frumoasa si sa va incadrati in puncte. floare.gif pupic.gif

esti din cluj? hihih..nu stiam hug.gif
si bunicii meu sunt din margau, un sat langa huiedin..ador ardealul si toti ardelenii, sunt altfel de oameni blushing.gif give_rose.gif floare.gif

multumesc. esti tare draguta. hug.gif give_rose.gif
si eu ma bucur ca mai e cineva din cluj pe forum.eu ma numesc mihaela. floare.gif tare m-am distrat cat te-ai entuziasmat ca sunt din cluj. lol.gif . babu a trecut per langa mine si ma intreaba: tu si vb cu fetele? rolleyes.gif
azi am fost la alba iulia. ne-am plimbat prin cetate , a fost foarte frumos. am fost si la muzeu sa vedem bratarile dacice. foarte faine sunt, dar si foarte mari. nush cine le purta pe vremea aia ca sunt f mari, eu nu mi le-as putea pune decat la picioare. tease.gif

in seara asta am fost in oras cu ceva prietene si s-a distrat chelnerita de cata apa plata cu lamaie am comandat.
azi mi-am depasit punctajul, dar aveam ceva puncte puse deoparte asa ca e ok.

merg sa va citesc

Miha sunt de acord cu tine. si mi-e imi placea melodia si avea ceva sanse sa castige, zic eu.
dany
Mda.....ca sa se termine ziua in aceeasi "dispozitie" ca cea pe care o aveam eu deja ....musafirii au fost doar 3 si erau deja "tare bine dispusi " )).gif .Doar vin de la fotbal si echipa noastra a castigat . De aici si explicatia de ce nu au venit toti care s-au anuntat : au baut prea mult si acum vor doar la nani ( ca si Dirk lol.gif ). Ceilalti 2 au baut un pahar cu mine ( dragut din partea lor ,totusi) si au promis ca vom petrece sambata viitoare )).gif .

Asa ca ...sunt doar eu si sticla de tequila lol.gif lol.gif Noroc ca am luat tequila "gold" care se bea cu portocala si nu e asa de tare .

Deci: cine imi tine companie ?? lol.gif Glumesc ! Mai bantui un pic pe net si plec si eu la nani .
_noni_
Dany, eu sunt cu tine! pupic.gif

si noi ne-am intors de la niste prieteni (un roman stabilit in suedia si o cehoaica), care acum locuiesc in ungaria lol.gif lol.gif .

a fost ok, am baut un pic de porto si am mai auzit si cateva cuvinte in romaneste.

si mie mi-e un dor cumplit de tara! blushing.gif de fapt cred ca o sa innebunesc daca nu plecam de-aici mai repede...noi tocmai luasem o hotarare de dimineata sa plecam in martie acasa, dar tipul asta cred ca l-a convins deja pe bob sa mai ramanem pana in iulie cry.gif ... uff, mi-a zis ca vorbim maine mai multe, acum s-a dus la nani, o fi avand prea mult la bord lol.gif

asa ca, Dany, chiar te inteleg! hug.gif eu ma duc sa-mi mai torn niste porto si hai noroc! macar asa virtual! biggrin.gif

}{
dany
Hai , noroc , Noni !!!!!!Imagine

Bina macar ca nu sunt singura care se betiveste in noaptea asta .daca se supara fetele ca nu am tinut WW .....imi iau cateva dupa ceafa dar si noni lol.gif lol.gif
_noni_
macar ne oblojim maine ranile impreuna!

dany, ai chef de un messenger? unsure.gif iti trimit id-ul pe privat? naughty.gif

}{
dany
Sigur , noni ! macar atata timp cat mai am mintea limpede lol.gif lol.gif

Sper sa intelegeti ca eu fac glume...nu sunt chiar atat de manga lol.gif

"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa te dezamageasca vreodata, probabil o va face.
Vei avea inima franta cel putin o data si de fiecare data va fi din ce in ce mai rau. Vei frange si tu inimi, asa ca adu-ti aminte cum te-ai simtit cand tu sufereai.
Te vei certa cu cel mai bun prieten. Iti vei invinui noul iubit/noua iubita pentru ce a facut cel/cea dinainte.
Vei plange pentru ca timpul trece prea repede, si, poate, vei pierde pe cineva drag.
Asa ca, fa prea multe poze, razi mult, iubeste ca si cum nu ai fost niciodata ranit din dragoste. Pentru ca, pentru fiecare saizeci de secunde in care stai suparat, pierzi un minut din viata."

Am primit pe mess.

Miha...tocmai am vazut pe ProtvInternational , la "stilul Oana Cuzino " o coafura care ti s-ar potrivi tie la nunta !!!! Tipa chiar semana putin cu tine . habar nu am cand e emisiunea pe Protv normal....

Noni...astept PM cu ID-ul tau . Si inca ceva : de ce nu pui tu poza care o ai la profil la avatar ???? Arati superb !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A aparut si May !!! Sa inceapa distractiaaaaaaa !! lol.gif

Oare cum fac cand incep sa beau tequila ??? Sticla e inca virgina lol.gif
May
Imi pare rau ca sparg petrecerea dar eu nu beau mai deloc lol.gif asa ca bea tu dany si pt mine huucccc pardon lol.gif hug.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 11-02-2007, 12:58 AM) *

Imi pare rau ca sparg petrecerea dar eu nu beau mai deloc lol.gif asa ca bea tu dany si pt mine huucccc pardon lol.gif hug.gif

lol.gif Bueyyyyy, am si apa plata !!! naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.