Neatza si de la mine!
Am tras ciulul week-end-ul asta, si de forum si de la dieta. De astazi am reluat, nu stiu daca numar, am descoperit ca ma furstreaza, o sa incerc sa imi fac un meniu echilibrat si sa vad daca il si contoriez la final (poate ma ajutati si voi), dar nu mai vreau sa fiu obesdata de numarat, de cantarit, pt ca asta am devenit: obsedata si din ce sunt mai obsedata din asta calc mai stramb.
Dar sa va spun de la ce am starea ata bizara: am fost sambata cu mama la un medic care citeste in iris si vreau sa va zic ca mi-a zis absolut tot ceea ce am: dureri de cap in timpul zilei, nervozitate excesiva, nemultumire permanenta, functii ovariene si hormonale f scazute, alergii inexplicabile (eu o data la o perioada variabila de timp, ma umplu de bube pe corp, fara sa fi mancat ceva anume ce mi-ar fi putut face rau; am cateva zile mancarimi, ditamai buboaiele si apoi dispar) si multe altele....I-am zis ca nu mai slabesc deloc, ca anul trecut am slabit si acum nimic si mi-a zis ca pot sa ma shinui cat m-oi chinui pana nu mai pot, pana nu se regleaza cat de cat functiile astea date peste cap acuma pot sa nu mananc o sapt ca daca beau o cana de apa o pun pe mine....mi-a zis ca mancatul nebun de dulce tot de la asta este, ca este refugiul pe care organismul crede ca il are ca sa se regleze, dar ca evident e doar o aparenta si mi-a zis sa incerc sa reduc dulciurile, sa incerc sa ma lupt cu mine. Cauza tuturor acestora este hipofiza care funtioneaza f lent. Eu stiam asta, la 16 ani am fost diagnosticata total aiurea cu adenom de hipofiza la Parhon, stiam ca am ceva la hipofiza, tot un doctor din asta neconventional mi-a descoperit asta. Se pare ca m-am nascut greu (am fost candidata la forceps) si din cauza efortului, lichid nu mai era, deci va dati seama,. S-a creat o presiune f mare pe zona capului si de aici hipofiza strangulata....
Tipul mi-a sumarizat starea mea spunand ca "lumea merge cu 90 la ora, iar eu merg cu 140", ca sunt mult prea agitata si nervoasa si de aici toate. Si disfunctiile mele de ciclu care m-au chinuit toata viata (mie mi-a venit ciclul dupa 14 ani, la 16 ani nu am avut un an de zile, daca opresc pastilele imi vine odata la 4-5 luni, etc.)tot de la asta sunt, nu este nimic local nicaieri, totul pleaca de la nenorocita asta de hipofiza. Pt moment doctorul asta mi-a dat un tratament naturist, practic nu sunt niste medicamente f speciale din cate m-am prins eu, sunt diferite medicamente din plante, fiecare pt cate o afectiune pe care o am, adica iau niste pastile pt slabit, niste pastile pt digestie, unele pt fertilitate, unele de calmare, etc. Si iau doza f mica, adica mai mica decat scrie pe cutie; practic sunt suplimente alimentare, nu sunt medicamente f puternice; pe data de 10 martie ma duc iarasi la control....incerc asa cu naturistul sa vedem ce si daca se intampla ceva...Am dat 1 mil jumate pe ele, m-am imprumutat de la buni ca pana joi cand iau banii sunt pe zero rau de tot, dar asta este...sper macar sa fie ok. Mi-a zis sa fac sport ca prin sport imi mai descarc din energii. Eu oricum fac cam de 4 ori pe saptamana (adica in general, lunea, martea, joia si vinerea si daca am timp si o zi de week-end) bicicleta 30 de minute, abdoneme, cand am timp si chef fac si pilates, etc.)
Cam asta este....asa ca trebuie sa incerc sa ma calmez, eu cu mine intai, sa ma echilibrez, sa un mai fiu obsedata de greutate, sa incerc sa imi gasesc preocupari, sa incerc sa ma ajut eu pe mine...
Sper ca nu v-am obosit cu povestea mea
Va pup si va doresc o zi frumoasa!