Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
mie mi-e ciuda ca eu alte haine noi nu prea mi-am luat si stiti cum este...primavara incep sa se imbrace gagicile la greu....nu stiu, arata super, salivez eu uitandu-ma la ele, dapai barbatii )).gif ...asa ca trebuie sa fac ceva neaparat...eu de luat haine nu prea cred, trag tare cat pot sa-si termine sotul facultatea si o sa incep si eu sa merg la stomatolog unde o sa se duca iarasi multi bani
uka
CITAT(Pisik @ 12-02-2007, 10:55 AM) *

Bravo Uka cheer.gif
Cum slabiti toate fratilor, numa eu ma ingras? sorry.gif Hai ca iar ma apuca si nu e bine

eu nu am tzinut regim dar din cauza stresului am zis knu pot sa mananc siorice mancam sau simteam miros de mancare varsam.. asa k nu facetzi k mine...mancam numai compot d fructe.. acum am inceput sa mai pap putzin...
michelle
uka, mananca mancare de regim: branza slaba, paine prajita (uscata), bea multe lichide. Iti distrugi stomacul
uka
CITAT(michelle @ 12-02-2007, 10:58 AM) *

uka, mananca mancare de regim: branza slaba, paine prajita (uscata), bea multe lichide. Iti distrugi stomacul

da stiu.... dar nu ma puteam controla... sad.gif acum sunt ok.. mai am diimineatza starea asta... putzin.. dar p parcursul zilei sunt ok.. oricum sa nu vad mezel, cremwursti.. k.. nu e de bne...
anaoi
CITAT(Pisik @ 12-02-2007, 12:55 PM) *

Bravo Uka cheer.gif
Cum slabiti toate fratilor, numa eu ma ingras? sorry.gif Hai ca iar ma apuca si nu e bine

dylly incearca sa faca sport, si sa se tina in puncte. dar de ex, vineri se las acu mancare chinezeasca...pt ca e ziua unei colege
Ella79
Neata!
Uitasem cat e de bine sa te trezesti lunea la ora 10. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Azi am de gand sa imi beau cafeaua pana pe la 11:30 (sunt tare, nu? )).gif ), dupa aia fac curat prin casa, pun masina sa spele, apoi cred ca ies in oras sa mananc ceva de prinz cu frate-miu si la 6 ma duc la sala.
Saptamana asta vreau sa imi schimb look-ul. Adica... ta-na-na-naaaaaas vreau sa imi fac breton. Mai rumeg nitel ideea, ca inca nu am prins suficient curaj, dar pe joi asa cred ca ma infiintez la coafor.

lyra
buna intrebare cu motivatia pentru sport. eu nu mai gasesc motivatia. doh.gif doh.gif

dar cred ca o sa ma iau dupa Pisik. motivele tale sunt tare bune. ti le fur pana gasesc si eu ceva. wink1.gif

Fetele multumesc pentru felicitari. give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

Himere nici pe mine nu prea ma incanta fructele de mare. mi se pare ca au gust de cauciuc. huh.gif
probabil pentru ca nu am mancat proaspeti sau gatiti cum trebuie. huh.gif

Bravo Uka. cheer.gif cheer.gif cheer.gif uau pai e foarte bine.

Pisik nu te descuraja. fa ce ne-ai spus ca ti-ai propus si totul o sa fie bine. hug.gif

aha . acum am vazut. uka nu e bine. fa cum zice michelle. nu e bine sa nu mananci. hug.gif ai grija de tine.
Ella79
Eu sport n-am nevoie sa ma motivez sa fac. Pur si simplu mi-a intrat in obisnuinta, face parte din viata mea, e ca spalatul pe dinti. Daca nu ma duc 4 - 5 zile la sala ma simt nasol, sunt anchilozata, ma simt greoaie.
Sunt deja 2 ani de cand fac sport regulat, de minim 2 ori pe saptamana.
Pe mine cred ca sportul m-a tinut sa nu ajung la balamuc de cele mai multe ori. E modalitatea mea de a ma elibera de stres, de furie, de energie negativa. Ma duc isterica la sala si ma intorc de acolo cu un zambet laaaarg pe fata si nu imi mai pasa de nimic.
Sunt perioade in care nu pot sa dorm noaptea decat daca am fost la sala inainte.

michelle
Ella, ai vreo idee, vreun model sau astepti propunerea stilistului?
Ella79
CITAT(michelle @ 12-02-2007, 01:04 PM) *

Ella, ai vreo idee, vreun model sau astepti propunerea stilistului?

daaa, ma duc cu poza de acasa.
Pisik
A, hai ca uitasem. Pt ca am primit feedback-uri pozitive si chiar si mie mi-a placut de mine, pot sa va spun unde am fost ieri: am fost la emisiunea Automobile de pe NationalTV, unde am prezentat ultima masina lansata de noi.
Nu ma bateti, nu ma omorati, niciodata nu am spus cand am fost (am mai fost, dar a fost prima data singura, fara un coleg care sa ma ajute cu partea tehnica), nici prietenilor, asa sunt eu, mai truli, pt ca nu am incredere in mine.
Astazi au zis ca pun emisiunea pe site, inca nu au pus-o, e inca cea din 4 febr, asa ca cine vrea sa ma vaza, poa sa acceseze www.automobiletv.ro, dar mai incolo, nu acuma ca inca nu au pus emisiunea...

Gata, m-am spovedit, sper sa nu va speriati de mine, cine are curajul sa se uite blum.gif
ancadragoman
Hello
Revin si eu dupa ce am facut HSG si sunt cu forte proaspete.
Meniul zilei
-2 cafele
-o gutuie
-1/2 portocale
salata-cartof,ardei,peste afumat-
Pana acum am 4,5 puncte si cred ca diseara fac o salata cu paste ca trebuie sa acopar punctele.
Pupicei
himere2005
normal ca ne uitam w00t.gif ....ia zi pisik, apari si la tv? nu ca as avea unde sa ma uit lol.gif ...dar poate te prind la mama

pisik, felicitari pentru curaj, nu e usor sa prezinti intr-o emisiune...inceputul a fost mai greu...cine stie ce vedeta mai devii tease.gif
michelle
Ella, vrem si noi poza!! cheer.gif
Pisik, bravo pt emisiune. w00t.gif Sunt sigura ca te-ai descurcat f bine.
Pisik
CITAT(himere2005 @ 12-02-2007, 01:11 PM) *

normal ca ne uitam w00t.gif ....ia zi pisik, apari si la tv? nu ca as avea unde sa ma uit lol.gif ...dar poate te prind la mama

pisik, felicitari pentru curaj, nu e usor sa prezinti intr-o emisiune...inceputul a fost mai greu...cine stie ce vedeta mai devii tease.gif

nu stiu daca se da in reluare si la tv, daca ai un program tv poti sa te uiti; dar o vor pune pe net
lyra
CITAT(Pisik @ 12-02-2007, 01:07 PM) *

A, hai ca uitasem. Pt ca am primit feedback-uri pozitive si chiar si mie mi-a placut de mine, pot sa va spun unde am fost ieri: am fost la emisiunea Automobile de pe NationalTV, unde am prezentat ultima masina lansata de noi.
Nu ma bateti, nu ma omorati, niciodata nu am spus cand am fost (am mai fost, dar a fost prima data singura, fara un coleg care sa ma ajute cu partea tehnica), nici prietenilor, asa sunt eu, mai truli, pt ca nu am incredere in mine.
Astazi au zis ca pun emisiunea pe site, inca nu au pus-o, e inca cea din 4 febr, asa ca cine vrea sa ma vaza, poa sa acceseze www.automobiletv.ro, dar mai incolo, nu acuma ca inca nu au pus emisiunea...

Gata, m-am spovedit, sper sa nu va speriati de mine, cine are curajul sa se uite blum.gif

uau. ce frumos. felicitari. cheer.gif cheer.gif cheer.gif bravo. ce job interesant ai. w00t.gif
himere2005
pisik, daca ajungi vedeta sa nu ne uiti )).gif ....sa ne dai autograf fara sa stam la rand blum.gif
dannette
CITAT(Pisik @ 12-02-2007, 01:07 PM) *

Te-am vazut in direct si te-am recunoscut imediat wink1.gif
Te-ai descurcat foarte bine pupic.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 12-02-2007, 01:18 PM) *

pisik, daca ajungi vedeta sa nu ne uiti )).gif ....sa ne dai autograf fara sa stam la rand blum.gif

asa mi-a zis si sotul blum.gif
Danette, multumesc pt aprecieri pupic.gif
Lyra, nu e chiar asa palpitant jobul, in ultima vreme este chiar foarte plat tot ce fac eu, noroc cu chestiile astea care ma mai scot din rutina si chiar imi plac
A, dr. mi-a zis si ca mi-am ales f prost meseria, ca eu trebuie sa fac psihologie, limbi straine sau arte si ca stresul de la munca datorat "nepotrivirii" dintre mine si job numai bine nu imi face
himere2005
pai eu cred ca tot ceva artistic sau umanitar mi s-ar fi potrivit, asistenta sociala, psihoterapeut sau ceva legat de decoratiuni, dar pana una alta m-am facut contabil, macar sa stiu ca am ce pune pe masa...ca dintodeauana contabilitatea s-a cerut pe piata, asa ca ziu eu ca fara servici nu raman...acum depinde daca am sa am 5 milione sau mai mult blum.gif ...in schimb in alte parti se plateste f.prost sau nu te angajeaza

sunt o groaza de psihologi si asa zisi artisti care sunt someri sau se reprofileaza
ancadragoman
Nu mai este nimeni aici????????
Au pus emisiunea pe site?
Pisik
CITAT(ancadragoman @ 12-02-2007, 02:08 PM) *

nu, inca nu, probabil dupa pranz.

himere2005

PISIK
, SA NE ANUNTI CAND INCEPE EMISIUNEA
anca, ce ai facut la medic sau unde ai fost, ce ti-a spus? a fost dureroasa experienta?
Pisik
CITAT(himere2005 @ 12-02-2007, 02:10 PM) *

PISIK
, SA NE ANUNTI CAND INCEPE EMISIUNEA
anca, ce ai facut la medic sau unde ai fost, ce ti-a spus? a fost dureroasa experienta?

va anunt cand o pun pe site astia...dupa aia, puteti sa va uitati la ea oricand....
ancadragoman
A fost cam dureros si asa am descoperit ca aveam trompele infundate ,insa in urma substantei de contrast dreapta s-a desfundat si stanga este pa.
Acum astept sa termin analizele hormonale,sotul spermograma si mergem la medic sa vedem ce avem de facut.
Dr Niculescu mi-a spus ca pot sa raman fff bine si doar cu dreapta care este ffffff bine.
floare.gif
himere2005
ma bucur sa aud ca sacrificiul tau nu a fost in zadar si aveti sanse fff mari...deci, spor la fursecuri wink1.gif
ancadragoman
CITAT(himere2005 @ 12-02-2007, 12:18 PM) *

ma bucur sa aud ca sacrificiul tau nu a fost in zadar si aveti sanse fff mari...deci, spor la fursecuri wink1.gif

De astazi incepem sa coacem fursecurile ca poate raman luna asta si gata.
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
himere2005
a intrat irinush, cum v-ati distrat ieri? ai facut poze? sunt curioasa de coafura in special blum.gif
Pisik
Ma duc sa pap: salata de ton cu porumb, salata verde, rosie si ca desert banana
irinush
buna fetelor!

Himere, ne-am distrat e mult spus, a fost doar familia, adica parintii mei, soacra mea si prietena mea cea mai buna, nasa lui David, atat ... poze cu mancare nu am mai apucat sa fac, iar coafura nu a fost nimic deosebit, am insa o poza pe care am facut-o cand m-am intors de la coafor ... in rest, mai multe poze cu David ca de obicei ...
evident ca nu am mai numarat puncte, si mi=a mai ramas mancare, asa ca ... o sa incerc sa mananc moderat macar ...

pupici la toate!

uite si linkul cu pozele: http://new.photos.yahoo.com/anairinag/albu...460762389242416
michelle
CITAT(michelle @ 09-02-2007, 03:29 PM) *

Himere parca trebuia sa ne dai niste poze.. cu surpriza, sau am pierdut eu ceva?

Poate luni vin si eu cu o veste buna wink1.gif

OK, azi e luni.. vin si eu cu vestea naughty.gif
Am fost promovata, voi fi project manager cheer.gif Mi-a marit si salariul cu aprox 70% pentru inceput, urmand ca peste 3 luni sa il mai mareasca yahoo.gif
dany
Super veste ,Miha !!! Felicitari !! give_rose.gif

Ella79
Bravo Miha!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Felicitari!!
irinush
felicitari Miha!
anaoi
suuuper miha
nusarich
bravo, miha! felicitari si la mai mare!
michelle
Multumesc fetelor!
Asa ca azi bem sampanie! Pregatiti paharele
Imagine
ancadragoman
Miha bravooooooooooo cheer.gif floare.gif floare.gif
Cate puncte are sampania? biggrin.gif
michelle
CITAT(ancadragoman @ 12-02-2007, 01:21 PM) *

Zero, ca e virtuala laugh.gif
Ella79
Fetelor, ia ziceti, voi ce mai mancati azi la prinz. Ca sunt in pana de idei.
Dimineata am mancat 1 ou fiert si 100 gr perle de branza.
ancadragoman
CITAT(michelle @ 12-02-2007, 01:22 PM) *

CITAT(ancadragoman @ 12-02-2007, 01:21 PM) *

Zero, ca e virtuala laugh.gif

Daca este virtuala at ma bag si eu naughty.gif
michelle
Anca, tinem pumnii.. In curand sa ne dai si tu o veste buna hug.gif
Irinush, ca de obicei David e sufletul petrecerii, asa-i? E un dulce pupic.gif

CITAT(Ella79 @ 12-02-2007, 01:22 PM) *

Eu mananc aproape in fiecare zi la pranz, ciorba
Pisik
CITAT(michelle @ 12-02-2007, 03:14 PM) *

Himere parca trebuia sa ne dai niste poze.. cu surpriza, sau am pierdut eu ceva?

Am fost promovata, voi fi project manager cheer.gif Mi-a marit si salariul cu aprox 70% pentru inceput, urmand ca peste 3 luni sa il mai mareasca yahoo.gif

OAU!!!!! Super veste! Bravo Miha! Succes cu noile atributii
lyra
CITAT(Ella79 @ 12-02-2007, 03:22 PM) *

salata:
salata verde, piept de pui-2, ciuperci, ulei-1,orez-60gr-1.5

total:4.5

Miha Felicitari. floare.gif
Tulip
CITAT(michelle @ 12-02-2007, 01:14 PM) *

floare.gif floare.gif felicitari!
himere2005
bravo miha cheer.gif iti faci nunta frumoasa si poate pe parcurs va luati si apartament wink1.gif ....meriti ca esti fata desteapta si modesta salut.gif
irinush, tare imi place coafura, ti l-a pus doar pe bigudiuri, nu? adica nu permanent
ella, eu fac mazare cu 2 cartofi in ea si marar
ancadragoman
Miha si eu sper sa vin cu vestea cea mare cat mai curand pupic.gif
michelle
CITAT(himere2005 @ 12-02-2007, 01:32 PM) *

bravo miha cheer.gif iti faci nunta frumoasa si poate pe parcurs va luati si apartament wink1.gif

Dap, sper sa reusim cat mai curand sa ne luam apartament.
Cat despre partea cu desteapta si modesta.. tind sa cred ca sunt mai mult norocoasa laugh.gif
ancadragoman
Norocoasa,frumoasa,desteapta si modesta pupic.gif
michelle
Eh, hai ca ma fastacesc de acum.. si ma inrosesc pana in varful urechilor blushing.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.