salutareeeee!
acum am recuperat tooot de citit, felicitari la toatele care au slabit!
pisik, am citit ce ti-a spus cititorul in iris, foarte interesant. trebuie sa reusesti sa te calmezi si o sa-ti revii.
uka, o sa vezi putin mai incolo, dupa ce o sa ai mai multi prieteni, ca dragostea trece daca omul iubit nu iti mai ofera ceea ce te-a atras la el sau daca nu mai sunteti impreuna. pe ,masura ce trece timpul, oamenii se schimba. se intampla sa ramai nostalgica dupa un iubit, iar cand il revezi dupa ani descoperi ca il vrei pe omul care era atunci, nu cel schimbat care iti sta in fata.
himere, si eu tot contabilitate am terminat, dar nu-mi place si sper din tot sufletul sa nu ajung sa fac asta. poate reusesti si tu sa te reprofilezi daca-ti doresti asta!
miha, felicitari si multa bafta in noul job!
dany, am o intrebare: tu unde l-ai cunoscut pe dirk? te-ai mutat in germania ca sa fii cu el? sper ca nu-s prea indiscreta.
weekendul meu a fost frumos, dar extra obositor si plin de abateri. pozele nu le am inca.
am ajuns vineri cu bine in busteni, ne-am dus intr-un bar cand m-a sunat potentialul babuin sa-mi spuna ca el ajunge sambata la cota 2000 si daca nu vreau sa ma duc cu el. asa ca am renuntat la fete si si si sambata m-am dus la cota 2000. duminica am facut sanius si plimbari si am ajuns aseara la 10. am febra musculara la mana de la carat sania