Pisik,nu pot sa ma abtin
Nu, eu cam asa am fost mereu, in afara de per cand am slabit anul trecut si eram bat; cateva kg mi-as dori sa dau jos, sa ajung ca la nunta, macar la 67, sa ma incapa hainele care nu imi mai vin
Cuvintele voastre ma ajuta sa nu mai fiu obsedata si sa continui cu metoda sport+mancat sanatos, fara sa vreau rezultate spectaculoase
Am fugit sa prind microbuzul de fara 20
mai fetelor, dar toate sunteti asa destepte? ca de ella, pisik, miha m-am convins...de fapt de multe dintre voi...dar nu stiu parca prea atingeti perfectiunea
O sa iti explic eu imediat ce perfectiune am atins eu mai devreme.
Dsigur, m-a apucat gatitul. Scopul final: niste sos pentru paste. Pun o tigaie pe foc, putin ulei, niste piept de pui afumat taiat cubulete, niste ciuperci feliute si mirodenii. Brusc ma loveste inspiratia si torn si jumatate de borcan de sos Dolmio.
In inteligenta mea, nu mi-am dat seama ca ala e prea cremos ca sa poata fi turnat intr-o tigaie incinsa. Asa ca sosul meu s-a lipit efectiv de tigaie. Eu... nu ma las, dau sa-l razui. Si in razuiala mea, coada de la tigaie (care era din ebonita) ajunge pe flacara. Si sa vezi fumaraie la mine in casa, sa vezi miros de ars. Disperata, arunc tigaia in chiuveta in apa rece si iese un abur.... Ce sa fac, ce sa fac, ma apuc sa deschid geamurile. TOATE. Dar se face curent, se tranteste usa de la living si din trintitura se sparge geamul.
Ei, sunt talentata si perfecta, nu?