Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
CITAT(otilici @ 12-02-2007, 07:34 PM) *

Pisik,nu pot sa ma abtin grin.gif ,am intrat si eu pe site sa te vad si parerea unanima a mea si a sotului e ca "esti beton" naughty.gif Tare ne-a placut ce dezinvolta erai,dar si cum arati...le dau dreptate fetelor:nu te mai stresa pt.fizicul tau ca arati ff bine.Sau erai obisnuita sa fii slabanoaga si de asta iti faci atatea probleme?Arati super bine,mai give_rose.gif pupic.gif

pupic.gif unul pt tine si pupic.gif unul pt sotul (sper ca nu esti geloasa blum.gif ) si o mie ot Norbi
Nu, eu cam asa am fost mereu, in afara de per cand am slabit anul trecut si eram bat; cateva kg mi-as dori sa dau jos, sa ajung ca la nunta, macar la 67, sa ma incapa hainele care nu imi mai vin blushing.gif
Cuvintele voastre ma ajuta sa nu mai fiu obsedata si sa continui cu metoda sport+mancat sanatos, fara sa vreau rezultate spectaculoase

Am fugit sa prind microbuzul de fara 20

CITAT(Ella79 @ 12-02-2007, 07:34 PM) *

CITAT(himere2005 @ 12-02-2007, 07:28 PM) *

mai fetelor, dar toate sunteti asa destepte? ca de ella, pisik, miha m-am convins...de fapt de multe dintre voi...dar nu stiu parca prea atingeti perfectiunea w00t.gif

O sa iti explic eu imediat ce perfectiune am atins eu mai devreme.
Dsigur, m-a apucat gatitul. Scopul final: niste sos pentru paste. Pun o tigaie pe foc, putin ulei, niste piept de pui afumat taiat cubulete, niste ciuperci feliute si mirodenii. Brusc ma loveste inspiratia si torn si jumatate de borcan de sos Dolmio.
In inteligenta mea, nu mi-am dat seama ca ala e prea cremos ca sa poata fi turnat intr-o tigaie incinsa. Asa ca sosul meu s-a lipit efectiv de tigaie. Eu... nu ma las, dau sa-l razui. Si in razuiala mea, coada de la tigaie (care era din ebonita) ajunge pe flacara. Si sa vezi fumaraie la mine in casa, sa vezi miros de ars. Disperata, arunc tigaia in chiuveta in apa rece si iese un abur.... Ce sa fac, ce sa fac, ma apuc sa deschid geamurile. TOATE. Dar se face curent, se tranteste usa de la living si din trintitura se sparge geamul. doh.gif

Ei, sunt talentata si perfecta, nu?

lol.gif stiu ca nu e de ras dar esti f f simpatica hug.gif
otilici
CITAT(Ella79 @ 12-02-2007, 05:34 PM) *

mai fetelor, dar toate sunteti asa destepte? ca de ella, pisik, miha m-am convins...de fapt de multe dintre voi...dar nu stiu parca prea atingeti perfectiunea w00t.gif

Dsigur, m-a apucat gatitul. Scopul final: niste sos pentru paste. Pun o tigaie pe foc, putin ulei, niste piept de pui afumat taiat cubulete, niste ciuperci feliute si mirodenii. Brusc ma loveste inspiratia si torn si jumatate de borcan de sos Dolmio.
In inteligenta mea, nu mi-am dat seama ca ala e prea cremos ca sa poata fi turnat intr-o tigaie incinsa. Asa ca sosul meu s-a lipit efectiv de tigaie. Eu... nu ma las, dau sa-l razui. Si in razuiala mea, coada de la tigaie (care era din ebonita) ajunge pe flacara. Si sa vezi fumaraie la mine in casa, sa vezi miros de ars. Disperata, arunc tigaia in chiuveta in apa rece si iese un abur.... Ce sa fac, ce sa fac, ma apuc sa deschid geamurile. TOATE. Dar se face curent, se tranteste usa de la living si din trintitura se sparge geamul. doh.gif

Lasa Ela,ca trebuie si cate-o boacana,sa aiba viata asta sare si piper tease.gif lol.gif
himere2005
ELLA, dar cum de s-a spart geamul, parca aveai termopan si astea sunt rezistente...oricum...macar un defect mic sa ai si tu blum.gif ca nu ai invatat sa gatesti bine...ai toata viata inainte grin.gif
otti, lasa ca eu sunt ca si tine, normala, mai scot eu niste perle din cand in cand )).gif
michelle
Ella, si eu m-am amuzat, scuze pupic.gif De obicei se pun cateva linguri de bulion, dar e indicat sa fie dizolvate intai in apa, eventual mai pui si ceva condimente..
Hai, capul sus, nu te lasa batuta
Ella79
CITAT(himere2005 @ 12-02-2007, 07:41 PM) *

ELLA, dar cum de s-a spart geamul, parca aveai termopan si astea sunt rezistente...oricum...macar un defect mic sa ai si tu blum.gif ca nu ai invatat sa gatesti bine...ai toata viata inainte grin.gif

S-a spart geamul de la usa de la living, nu fereastra. S-a traintit usa de la curent si... hop! Ditamai geamul de 1m s-a imprastiat prin toata casa.
michelle
Ha, Pisik, te-am prins: nu stiai daca se poate decupla )).gif pupic.gif
himere2005
miha, tu nu apari inca la nici o emisiune? blum.gif ...eu am aparut in clasa a 12-a cand s-a facut o emisiune la tv locala cu manualele alternative grin.gif ...tare mandra mai eram si m-au dat vreo 2 minute )).gif
lilianab
CITAT(himere2005 @ 12-02-2007, 05:28 PM) *

Stai tu Himere linistita:daca eram destepte toate odata,nu mai stiam catre cine sa ne indreptam mai repede atentia...asa,noi venim in seria a doua:sa se faca Bia un pic mai mare,sa ma fac si eu oleaca mai desteapta si toate fetele care mai sunt pe aici pt seria a doua,si atunci sa te tii:nu vom mai dovedi sa raspundem la felicitari yahoo.gif yahoo.gif ...Nu stii ca si pionieri nu ne facea pe toti odata,tot in serii?! wink1.gif tease.gif
_noni_
Pisik. eu iti spun felicitari !

ai facut bine ca i ne-ai aratat si noua emisiunea! acum inteleg ca pe strada ta e chiar soare, numai ca tu nu ridici capul sa-l vezi. zambeste, esti minunata! nu te mai lasa coplesita de ganduri negre, ele sunt doar in imaginatia ta!

give_rose.gif

ella, mare figura esti! eu rad, dar parca ma recunosc pe mine! grin.gif

miha , bravo!bravo!bravo! floare.gif

fetelor, noi suntem fiecare minunate in felul nostru! himere, otilici, cred ca si voi sunteti capabile de lucruri extraordinare, numai ca nu constientizati uneori! floare.gif ganditi-va in primul rand ca sunteti mamici si aici ne-ati batut deocamdata pe multe dintre noi! smile.gif

sunt sigura ca daca fiecare cautam in suflet, vom gasi ceva unic si nemaipomenit acolo! w00t.gif
lilianab
CITAT(himere2005 @ 12-02-2007, 05:46 PM) *

miha, tu nu apari inca la nici o emisiune? blum.gif ...eu am aparut in clasa a 12-a cand s-a facut o emisiune la tv locala cu manualele alternative grin.gif ...tare mandra mai eram si m-au dat vreo 2 minute )).gif

Hai ca si eu am aparut la Cantarea Romaniei,la faza pe tara-grupuri corale:eram in prima linie,in partea stanga cum priveai la TV...ma pot numi si eu macar "stelutza de TV" blushing.gif ... lol.gif lol.gif
himere2005
CITAT(lilianab @ 12-02-2007, 07:53 PM) *

CITAT(himere2005 @ 12-02-2007, 05:46 PM) *

Hai ca si eu am aparut la Cantarea Romaniei,la faza pe tara-grupuri corale:eram in prima linie,in partea stanga cum priveai la TV...ma pot numi si eu macar "stelutza de TV" blushing.gif ... lol.gif lol.gif

)).gif nu stiam de unde te recunosc lol.gif

liliana, care da autograf prima cand ne intalnim, tu sau eu? )).gif
anca veselie
eu am aparut o data la atomic tv, la o emisiune despre festivalul de la sighisoara si la pro tv intr-un reportaj despre un tip care facea suvite din ata )).gif imi facusem de 1 mai si era deja iulie, august si eu mai aveam suvita, asa ca i-am facut reclama cat de rezistenta este )).gif
himere2005
mi se pare ca suntem care mai de care mai vedete lol.gif

ramona, eu zic sa ne programezi grin.gif
lilianab
CITAT(himere2005 @ 12-02-2007, 05:55 PM) *

)).gif nu stiam de unde te recunosc lol.gif

liliana, care da autograf prima cand ne intalnim, tu sau eu? )).gif

Hai bine,fie:dai tu prima ca ai avut "cariera solo" give_rose.gif ... lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
ce imi place cel mai mult este relatia speciala care s-a creat intre noi toate pupic.gif ...chestia asta nu poate sa ne-o ia nimeni yahoo.gif
_noni_
buyyyy himere, ce razi?! lol.gif

eu am facut emisiuni prin 2000 la o tv locala din vl. si ma oprea lumea pe strada si-mi spunea ca m-a vazut la televizor! naughty.gif lol.gif lol.gif
himere2005
si cum este sa te cunoasca toata lumea? cam incomod, nu? ce emisiune faceai,pe ce tema?
_noni_
CITAT(himere2005 @ 12-02-2007, 06:08 PM) *

si cum este sa te cunoasca toata lumea? cam incomod, nu? ce emisiune faceai,pe ce tema?

era aiurea, ca ma opreau in general mamaitze si tataitzi lol.gif , nici un fat-frumos lol.gif . ce teme aveau emisiunile, lol.gif n-as putea sa-ti spun, erau despre orice, un amalgam adica! tin minte de una despre ONG-uri si alta despre cercul de sculptura de la "casa copiilor". dar a fost super!

a, si alta despre o organizatie, politica parca, care a plantat brazi in statiunea Voineasa. acolo am plantat si eu un brad dar n-am ajuns sa verific in ce stare o fi lol.gif

}{
himere2005
erau rusinosi mititeii...se uitau dupa tine blum.gif
May
Buna ziua floare.gif

felicitari tuturor pt reusitele voastre cheer.gif

Pisik de cine m-am gasit si eu sa ma iau ca nu mananca cum trebuie doh.gif de vedete tv.. IERTAREEE!!!! plecaciune.gif oricum ai fost super tare si tii se vedeau bulanele clap.gif hug.gif
Sexymom
Pup si eu fetele astea dragute si vorbarete.
M-m laudat ca am dat 3 kg jos? si azi m-am cantarit ca sa fiu sigura ca nu am visat lol.gif
Merg in continuare la sala cate 2 ore si jumatate.
Acum am inventat o salata pe care vreau sa v-o recomand si voua e delicioasa si ciudata. Nu va mirati de ingrediente , gustati.

-Juma de salata verde
-50 g cascaval ras
-1 castravete murat
-50 g sunca slaba taiata cubulete
-o ceapa mica
-un rond de ananas din conserva
-ulei de masline , otet de mere si sare

Este delicioasa.
_noni_
fetelor, eu ma intreb ce-o fi cu ina si cu crengu, ca de mult n-am mai auzit de ele...oare crengutzei inca nu-i merge forumul? dry.gif

ina trebuie sa apara cu vesti despre venirea ei in budapesta, si ...nimic sad.gif

}{
himere2005
de ina parca stiam ca este in sesiune si vine la voi pe 4-5 martie, iar de crengu, sper ca nu s-a suparat pe noi, adevarul este ca mai exista si alte calculatoare daca vrei sa intri smile.gif
Nessie
CITAT(himere2005 @ 12-02-2007, 06:27 PM) *

de ina parca stiam ca este in sesiune si vine la voi pe 4-5 martie, iar de crengu, sper ca nu s-a suparat pe noi, adevarul este ca mai exista si alte calculatoare daca vrei sa intri smile.gif
La Crengu nu e problema de calculator, ci de conectarea la internet. Nimeni care se conecteaza prin reteaua ei de cartier nu poate accesa OneDen.com, iar de la serviciu nu poate pentru ca e supravegheata.
Vorbesc cu ea apropae zilnic si incercam sa rezolvam problema, dar sunt multe parti implicate si nimeni nu isi da interesul. Ma intreaba mereu ce faceti si ii este dor de voi.
himere2005
mie imi pare bine ca nu s-a suparat pe noi, credeam ca are ceva pe suflet...cum se descurca la noul job? ca si ea e wonder women biggrin.gif
_noni_
CITAT(Nessie @ 12-02-2007, 06:30 PM) *

CITAT(himere2005 @ 12-02-2007, 06:27 PM) *

La Crengu nu e problema de calculator, ci de conectarea la internet. Nimeni care se conecteaza prin reteaua ei de cartier nu poate accesa OneDen.com, iar de la serviciu nu poate pentru ca e supravegheata.
Vorbesc cu ea apropae zilnic si incercam sa rezolvam problema, dar sunt multe parti implicate si nimeni nu isi da interesul. Ma intreaba mereu ce faceti si ii este dor de voi.

nessie, multumim, tu esti prompta ca intotdeauna! floare.gif sper din tot sufletul sa se rezolve! sa-i spui ca si noua ne lipseste! hug.gif
honey79
pupic.gif Pisik-ut dragut.

Am urmarit emisiunea, special ca sa te vad...si...drept urmare, te pupic dulcic si te imbratisez strans strans. Esti exact persoana pe care mi-am imaginat-o. pupic.gif hug.gif

Te-ai gandit la o cariera in televiziune??? De ce nu...o emisiune a ta... cu si despre masini. naughty.gif

nusarich
felicitari pisik pentru emisiune! mi-a placut tare mult de tine. ce mi-a placut iarasi e ca ai reusit sa-l scoti pe nenea prezentatorul din starea de "prezint o emisiune, sunt platit pentru asta,... si gata!". eu am mai urmarit emisiunile dumnealui si asta chiar mi-a placut, pentru ca ai reusit sa-l cooptezi si sa faci prezentarea foarte interesanta. bravo!
chiar, te-ai gandit la o emisiune din asta, vorba lui honey?
himere2005
mai bine prezenta pisik ca omul era chiar crispat, parca nu e profesionist blum.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 12-02-2007, 07:46 PM) *

Ha, Pisik, te-am prins: nu stiai daca se poate decupla )).gif pupic.gif

blushing.gif nu am stiut, dar am fost sincera grin.gif

CITAT(honey79 @ 12-02-2007, 08:46 PM) *

pupic.gif Pisik-ut dragut.

Am urmarit emisiunea, special ca sa te vad...si...drept urmare, te pupic dulcic si te imbratisez strans strans. Esti exact persoana pe care mi-am imaginat-o. pupic.gif hug.gif

Te-ai gandit la o cariera in televiziune??? De ce nu...o emisiune a ta... cu si despre masini. naughty.gif

Ehe, Honey, tare mi-ar fi placut. V-am zis cred ca eu am facut 3 ani de radil, si acum am nostalgia acelor vremuri; dar la radio nu puteam ramane sa ma angajez, reau probl mari cu angajarile, iar ca sa razbati intr-o Televiziune la noi iti trebuie "multe", nu toate curate, daca intelegeti ce vreau sa zic. Eu am o prietena care a avut noroc, a ajuns acum la realitatea, si i s-a propus onoua emisiune la un post nou, de bucatarie (Himere, fii pe faza), tot al realitatii; va fi producator; dar este cam tarziu sa ma apuc de altceva, nu am experienta, etc.
Monic
CITAT(Ella79 @ 12-02-2007, 06:34 PM) *

Ella, )).gif te dam pe gura Diabolicei lol.gif
Pisik
CITAT(nusarich @ 12-02-2007, 08:57 PM) *

felicitari pisik pentru emisiune! mi-a placut tare mult de tine. ce mi-a placut iarasi e ca ai reusit sa-l scoti pe nenea prezentatorul din starea de "prezint o emisiune, sunt platit pentru asta,... si gata!". eu am mai urmarit emisiunile dumnealui si asta chiar mi-a placut, pentru ca ai reusit sa-l cooptezi si sa faci prezentarea foarte interesanta. bravo!

Saracul, el este bine intentionat dar nu prea are talent; si mi-a zis admirativ ca am vorbit f mult si bine, ca nu mai stia cum sa ma opreasca; a zis ca cu invitati ca mine isi face treaba mult mai usor grin.gif
nusarich
CITAT(Pisik @ 12-02-2007, 09:18 PM) *

Saracul, el este bine intentionat dar nu prea are talent; si mi-a zis admirativ ca am vorbit f mult si bine, ca nu mai stia cum sa ma opreasca; a zis ca cu invitati ca mine isi face treaba mult mai usor grin.gif

parerea mea e ca in televiziune, ca si prezentator, "bine intentionat" nu e de ajuns. trebuie sa ai acel ceva cu care sa ii tii pe telespectatori lipiti de ecran, altfel iti ia concurenta din public. poate isi deschid si altii ochii la chestia asta, ca n-ar fi rau... de-aia te si intrebam...
Pisik
CITAT(nusarich @ 12-02-2007, 09:28 PM) *

CITAT(Pisik @ 12-02-2007, 09:18 PM) *

parerea mea e ca in televiziune, ca si prezentator, "bine intentionat" nu e de ajuns. trebuie sa ai acel ceva cu care sa ii tii pe telespectatori lipiti de ecran, altfel iti ia concurenta din public. poate isi deschid si altii ochii la chestia asta, ca n-ar fi rau... de-aia te si intrebam...

Perfect de acord cu tine; zic ca e bine intentionat in sensul ca el om rau nu e; el e si realizatorul emisiunii dar nu consitnetizeaza saracul sa lase pe altcineva sa prezinte ca nu are har...in fine..

Azi sunt mandra de mine, sa vedem cat ma tine. Ce am reusit:
- sa nu rontai intre mese decat gustarile de fructe
- sa nu pap dulce
- sa nu pap excesiv seara (desi am papat destul)

Meniul de azi:
MD-
- kiwi - 0p
- 75 gr fulgi porumb - 4,5p
-200 ml lapte 0,1% - 1p
P
salata ton - 6p (aprox., a fost facuta de mami, avea destul porumb in ea, tonul era mare parte in apa, a avut si o conserva in ulei dar nu stiu cat a mai ramas in amalgam din ala in ulei)
banana - 1p
C
-1 cutie perle la dorna (150 gr) - 2p
-25 gr fulgi porumb - 1,5p
-1 pahar iaurt prodlacta - 0,5p
-1 cescuta frucxte de padure - 1p pt depasire
-indulcitor pudra - 0p

Total: 17,5p. Azi am numarat, nu a fost prioritatea mea nr unu dar am reusit; cand nu voi reusi nu o sa fie un capat de univers. Azi m-am simtit mai bine la serviciu, nu am mai avut asa dureri de cap, nu m-am mai simtit asa terminata; nu stiu cat e autosugestie si cat realitate
Ma duc sa biciclesc, sa alung nervii din calea fericirii mele laugh.gif
Anna
pupic.gif Buna fetelor!
Pisik felicitari, am vazut si eu emisiunea si te-ai descurcat f bine, ai carisma, nus, dar ai captivat, plus ca nu s-a vazut nici un kg in plus.
Miha bravo pt avansare si pt marirea de salariu blum.gif
bubbles am vazut pozele si mi-a placut mult hainuta ta, nici la tine nu vad kg-le. hug.gif
Si bravo celor care au mai dat jos.

eu fac bine, am petrecut un we super cu babuinul, am vazut si va recomand filmul Blood Diamond.
In rest nicio noutate.
Va pup hug.gif
daconst
Pup si eu neuronii ca nu am mai intrat de multa vreme. pupic.gif

De azi intru zilnic ca nu se mai poate devil.gif ...deja mi-e dor de voi. wink1.gif

Am citit ce ati scris si vad ca e plin de vesti bune.

Pisik,m-ai lasat cu gura cascata. w00t.gif
Bravo tie,esti super tare.Ce mai profesionista in toata regula.Sunt si eu mandra de tine,vorba fetelor. floare.gif

Miha,felicitari pentru avansare si marirea de salariu...o meriti pe deplin.Te asteptam sa faci cinste. tease.gif

Uka,bravo pentru cintar,dar mie nu-mi suna bine scaderea asta brusca in greutate,mai ales ca vine de la supararea ta.Vorba Antoniei,mai sunt barbati pe lumea asta...pacat de tine sa suferi atat.

Irinush,tare bine arati dupa coafor...ti-ai facut permanent?

Dylly,felicitari pentru cintar! pupic.gif

Dany,imi pare rau ca nu ai avut cu cine bea aseara...data viitoare da un bip,si vin si eu pe sarma. wink1.gif

Eu am avut o perioada incarcata cu musafiri...mi-au venit vecinele sa-l vada pe bb si a trebuit sa ma agit cu pregatirile.Am gatit ceva bip-uri romanesti si vreau sa va spun ca au fost tare incintate.Au plecat fiecare cu pachetele acasa sa nu raman eu cu tentatiile pe cap. naughty.gif
In rest suntem bine si bb e un mancacios de numa.Nu stiu ce sa ma mai fac cu el ca e tare lacom.Mananca ca un purcelus si parca ma gindesc ca de fapt mananca cum mancam eu in perioada sarcinii. doh.gif
Noroc ca acum abia imi mai amintesc sa mananc si sper sa scap mai repede de kg.

Va pupicesc pe toate si ma bucur ca sunteti inca cuminti si numarati in continuare. wink1.gif

Am uitat sa va spun ca avem poze noi cu Lucas. wink1.gif
Ella79
Daconst, m-am uitat si eu la pozele lui Lucas. E atat de dragalas!! Vreau si eu unul asa de frumos!!! Mie mi se pare ca seamana cu tine. Costumasul ala cu ursulet parca ni l-ai aratat cand l-ai cumparat anul trecut asa-i ? sau am visat eu?
Mi se pare incredibil cum trece timpul... Parca ieri ne spuneai ca esti insarcinata, parca ieri iti crestea burtica si acum.. bebe e deja maricel.
Pisik
Danutza, super dulcic baiatelul tau. Iar tu pune mana si papa ca lumea, ca oricum slabesti la cat papa bebe si la cat alergi in jurul lui. Vezi sa nu faci vreo carenta de ceva, Doamne fereste!

Ce parere aveti de meniul meu care se vrea a fi sanatos si indestulator, nu neapart un meniu de cura ci unul de viata sanatoasa
Ella79
Haideti sa pun si eu meniul de azi:
- 2 felii toast = 2p
- 1 ou fiert = 2p
- castravete = 0p
- 100 gr perle branza = 2p
- pulpa de pui la gratar = 5.5 p
- salata rosii cu busuioc = 0p
- paste 4p
- ulei 1p
- ciuperci = 0p
- piept de pui afumat = 2,5p
- 1 portocala, 1 mar, 1 kiwi = 0p

TOTAL: 19 p din 20.
Azi am facut si 1 ora aerobic si am mers pe jos 45 de minute (de la Romana pana la Camera de Comert).

Maine am rugat-o pe mama sa vina pe la mine sa ma invete sa gatesc cate ceva, ca nu se mai poate asa. Nu mai vreau nici sa mananc numai uscatele, nici sa dau foc la casa la cea mai mica tentativa de a tine tigaia de coada.

Pisik, mie meniul tau mi se pare OK. Acum tu stii daca te simti satula. Eu zic ca ai mancat corect, ai si fructe, si lactate, si proteine. Poate niste legume sa mai bagi, dar ma rog... eu vorbesc... Eu trebuie sa ma chinui mult sa mananc legume.
Pisik
CITAT(Ella79 @ 12-02-2007, 10:55 PM) *

Pisik, mie meniul tau mi se pare OK. Acum tu stii daca te simti satula. Eu zic ca ai mancat corect, ai si fructe, si lactate, si proteine. Poate niste legume sa mai bagi, dar ma rog... eu vorbesc... Eu trebuie sa ma chinui mult sa mananc legume.

Mercic Ella, am avut rosii si salata verde in salata de ton, am uitat sa mentionez; a, si a avut si un pic de ulei, desi la grasimi bune sunt deficitara.
Spor la lectia de gatit!
MagdaC
Pup fetele,
Am intrat si eu pe fuga, ca sa stiti ca mai traiesc. Cu dieta ma straduiesc sa fiu cat mai cuminte. O mai scap eu si pe alaturi, dar in limite rezonabile.
Va pupicesc pe toate
nusarich
dana, ai un superbebe! e asa de dragutz... pe cand poze si cu tine?
ramonavlas
Mama ce de vedete pe aici............... Am "lucrat" si eu la radio o perioada destul de indelungata. In televiziune, inca nu am ajuns (adica pe sticla, ca in sediu am ajuns).
Am fost si eu la sala dupa o saptamana de pauza ( a fost plecata cumnatica, antrenoarea adica). Ma simt f bine. Si cu dieta stau bine, si cu dragostea.......... Ma gandesc tot mai serios sa ii fac o surpriza babuinului, sa ma urc in avion si sa ma duc in vizita. Acum sa vedem ce au sa zica ai mei........ dry.gif
daconst
Recunosc ca nu mananc prea sanatos...din lipsa de timp,dar mananc zilnic de cite puncte trebuie...macar atat. blushing.gif
Prima luna a fost mai greu,zic eu,dar o sa incep sa fiu mai atenta la legume,ca pe astea le neglijez mereu.
Poze cu mine...hmm,nu va promit,ca e cam dureros sa am vad. doh.gif
Poate sa fac poze pina la jumate,sau cumva sa maschez kg in plus. grin.gif
Mi-e ciuda ca nu am poze deloc cu kg de acum macar sa pot spune cum aratam inainte si dupa.Pentru ca asta ar motiva multe fete care ar incepe WW.
Ma gindeam sa fac poze,dar sa ma uit la ele doar dupa ce slabesc...ca atunci imi va fi mai simplu,poate.

Pisik,de meniul tau ce sa zic...daca tie ti-e bine,e ok,dar stii ca eu daca nu vad paine,paste sau cartofi intr-un meniu atunci nu prea imi place. tease.gif
Tzutzi80
Buna seara fetelor! Ma alatur si eu la WW. Nu reuseam sa ma mai tin de Monti. Urati-mi succes la numarat! Am voie 20p.
Papat azi:

2 felii paine graham - 1.46p
2 oua - 4p
3 lingurite ulei masline - 3.6p
2 mandarine - 0p
2 1/2 covrigi - 3p
2 rosii - 0p
1/3 ardei gras - 0p
140 g antricot de vita - 4.5p
desert fitline exquisa 0,2% - 2p
expresso lung - 0.5p
1 lapte condensat - 0.5p
1 zahar - 0p (din alimentele permise zilnic)
-------------------------------------------------
TOTAL : 19.56p
Acum sa imi ziceti daca am calculat bine naughty.gif
lilianab
inca mai stau cu narile prin cursuri,invat mai bine seara(noaptea) cand se linistesc spiritele si am noroc si ca sunt in concediu...si deodata!!! doh.gif :maine e 13!daca e 13 atunci e ziua lui Irinush!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif ,si daca ma culc tarziu,ma trezesc tarziu.deci biggrin.gife ce sa nu fiu eu prima care sa urle in gura mare:
LA MULTI ANI IRINUSH!!!
party.gif band.gif flowers1.gif

nu stiu daca imi iese figura urmatoare(ca sunt cam "blonda" blink.gif ,dar macar incerc)

Imagine
michelle
Cum m-a prins si pe mine ora asta treaza, o sa profit sa ii spun lui Irinush LA MULTI ANI!!!
Sa fii fericita si iubita, sa ai parte de tot ceea ce e mai frumos cheer.gif give_rose.gif pupic.gif

Imagine
May
Si eu, si eu...LA MULTI ANI IRINUSH cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

daconst bebe e superb pupic.gif
uka
La multzi asni tiza mea!!! sa fii fericita si numai bine!!
Tulip
Irinush,la multi ani!Imagine

Dana,sa-ti traiasca bebelusul,e o frumuseta de copil! smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.