Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
'neata
irinush, la multi ani, sa nu mai fii nervoasa blum.gif , sa ai pofta de viata, sa te gandesti ca exista si partea buna a lucrurilor si ca pentru piticii nostri trebuie sa realizam o lume mai colorata, ca deja viata asta este asa cum este, dar noi am putea sa o punem intr-o lumina noua floare.gif
13 ziua lui irinush, 14 indragostitilor, 15 nepotul meu, numai intr-un chef o tin tease.gif
Tulip
Himere,ai PM blum.gif
alina
neatza give_rose.gif
Irinush La multi ani!!!
Sa fi iubita,fericita si apreciata.
Tot ce iti doresti sa se indeplineasca!
Pisik
LA MULTI ANI Irinush! cheer.gif
Sa fii sanatoasa, iubita, linistita, cat mai fericita cu putinta, tot ceea ce ai visat sa se implineasca, sa ai o viata lunga si frumoasa pupic.gif
lyra
La multi ani Irinush. party.gif sa ai parte de un an minunat, multa sanatate si fericire si sa te distrezi. ca doar o data in an e ziua ta.partytime2.gif
Ella79
Neata!!

Irinush, LA MULTI ANI!!! [color=#FF6666]Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa te bucuri de familia minunata pe care o ai. give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

Tzutzi80, de ce ai punctat painea cu 1,46? Ai calculat tu dupa valorile de pe ambalaj? ca daca ai facut asa, atunci e perfect! Si expresso 0,5 de ce? pentru ca avea lapte?
Bine ai venit in grupul nostru si spor la numarat!!
himere2005
liliana, am o mica povestioara trecuta la subiectul terminarea facultatii ...poate o sa-ti arat si poze cand ne vedem wink1.gif
Deea
la multi ani irinush! Sa ai parte numai de bine, de bucurii, sanatate si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca!
lilianab
CITAT(himere2005 @ 13-02-2007, 10:11 AM) *

liliana, am o mica povestioara trecuta la subiectul terminarea facultatii ...poate o sa-ti arat si poze cand ne vedem wink1.gif

Am citit si eu acum si am raspuns..si abia astept sa vad pozele,dar sa ma vad si eu la festivitatea de absolvire...chiar se mai poarta robe?credeam ca e ceva doar de domeniul cinematografiei,dar am vazut si in pozele Ramonei blushing.gif
Tzutzi80
La multi ani Irinush!

CITAT
Tzutzi80, de ce ai punctat painea cu 1,46? Ai calculat tu dupa valorile de pe ambalaj? ca daca ai facut asa, atunci e perfect! Si expresso 0,5 de ce? pentru ca avea lapte?
Bine ai venit in grupul nostru si spor la numarat!!

Da, e calculat dupa ambalaj. expresso nu stiu sa il punctez, asa ca m-am luat si eu dupa capuccino din lista. Ca laptele il punctasem separat
himere2005
am intrebat daca putem inchiria undeva robe si nu s-a putut, in schimb stiu persoane care si-au facut rost de 2-3 robe la alte sectii si faceau schimb si se trageau in poza cu roba grin.gif
Anna
LA MULTI ANI IRINUSH!! sa fii fericita alaturi de familia ta si sa ai o zi super! floare.gif give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif hug.gif
antonia05
La multi ani IRINUSH,multa sanatate si numai bine!!Sa fii fericita alaturi de cei dragi!!PUPICI!!! floare.gif hug.gif
anca veselie
LA MULTI ANI IRINUSH!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif sa ai parte numai de bine si frumos! si multa sanatate la toata familia! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
dana, lucas este tare simpatic!

am fost aseara la o prietena care are o fata de 4 ani si inca una micutza de 10 luni. sunt atat de haioase amandoua! si ce se mai iubesc!
daconst
Neatza buna de la mine si un pupic.gif de la Lucas pentru matusicile WW. wink1.gif

Irinush,La multi ani,sa fii fericita si iubita! floare.gif floare.gif floare.gif

Si daca tot m-am trezit asa dimineata,m-am si cintarit...deci inca un kg pierdut. yahoo.gif
Ma bucur ca desi am program haotic si mananc cind apuc,nu slabesc brusc ci asa cum e bine...1kg pe saptamana. wink1.gif
ghemotoc
'neata si la multi ani! cheer.gif si felicitari miha, uka , pisik... (scuze daca am uitat pe cineva... si la oscaruri se mai intampla wink1.gif )
voi cum punctati painea prajita? eu mananc numai paine neagra prajita... o consideram uscata si o punctam cu 0.5 felia dar problema e ca de saptamana trecuta m.am ingrasat 0.500 kg sad.gif desi m.am tinut de puncte si poate o fi din cauza painii?
bubbles
`neata si La multi ani Irinush !!![color=#000000] haninoroc.gif band.gif
daconst
CITAT(ghemotoc @ 13-02-2007, 01:12 PM) *

'neata si la multi ani! cheer.gif si felicitari miha, uka , pisik... (scuze daca am uitat pe cineva... si la oscaruri se mai intampla wink1.gif )
voi cum punctati painea prajita? eu mananc numai paine neagra prajita... o consideram uscata si o punctam cu 0.5 felia dar problema e ca de saptamana trecuta m.am ingrasat 0.500 kg sad.gif desi m.am tinut de puncte si poate o fi din cauza painii?

Painea se puncteaza normal,adica 40g-2p...chiar daca e prajita.Se poate sa te fii ingrasat din cauza asta. sad.gif
dany
La multi ani ,Irinush !!!

Pisik , jos palaria !!! Ma intreb si , ca si Himere , oare numai vedete sunt printre noi ? daca e asa ..atunci ma duc sa ma ascund ca stric fata forumului )).gif

Dana, Lucas e un dragalaaaaaaaas !!!!! Sa va traiasca ,tare faina treaba ati facut ! Si...seamana cu tine , zic eu. In legatura cu pozele : poate , totusi , pui cateva ....vorba ta biggrin.gife motivare pentru noi si de mandrie pentru tine cand vei ajunge din nou la greutatea dorita. pupic.gif

Tztutzi , bine ai venit la noi give_rose.gif si bafta multa !
ghemotoc
CITAT(daconst @ 13-02-2007, 11:25 AM) *

CITAT(ghemotoc @ 13-02-2007, 01:12 PM) *

Painea se puncteaza normal,adica 40g-2p...chiar daca e prajita.Se poate sa te fii ingrasat din cauza asta. sad.gif

mersi
bubbles
Imagine
Imagine
dany

CITAT(anca veselie @ 12-02-2007, 01:44 PM) *

dany, am o intrebare: tu unde l-ai cunoscut pe dirk? te-ai mutat in germania ca sa fii cu el? sper ca nu-s prea indiscreta.

Da, Anca , m-am mutat in Germania ca sa fiu cu el naughty.gif

Miha , ai PM !!
ghemotoc
daconst, scuze sunt blonda sad.gif... ce inseamna 40 g? 1 felie sau 2? mi s.a stricat cantarul... sad.gif
daconst
CITAT(danyhoney @ 13-02-2007, 01:27 PM) *

Dana, Lucas e un dragalaaaaaaaas !!!!! Sa va traiasca ,tare faina treaba ati facut ! Si...seamana cu tine , zic eu. In legatura cu pozele : poate , totusi , pui cateva ....vorba ta biggrin.gife motivare pentru noi si de mandrie pentru tine cand vei ajunge din nou la greutatea dorita. pupic.gif

Dany
, pupic.gif
Ma mai "necajesc" unii care spun ca bb seamana cu Mihai...dar eu chiar nu vad nimic de la el...numai putza. lol.gif
Poze cu mine,o sa incerc sa fac,macar sa fie facute si de aratat,poate le arat cind o sa-mi fie mai usor...adica dupa ce mai slabesc. grin.gif
Desi mama ma terorizeaza ca acum sunt mai frumoasa(ma rog,cum ma vede ea)...cica cind eram slaba eram mult mai urata. lol.gif
Tu cum mai stai cu kg?Parca slabeai bine in ultima vreme...cum e acum?

CITAT(ghemotoc @ 13-02-2007, 01:39 PM) *

daconst, scuze sunt blonda sad.gif... ce inseamna 40 g? 1 felie sau 2? mi s.a stricat cantarul... sad.gif

Depinde de felie,dar una medie de franzela are 20g.Cam asa spun fetele din Ro ca puncteaza o felie cu 1p.
ghemotoc
saru'mana... mi.au luat "500 grame" de pe inima wink1.gif am crezut ca o felie e chiar 2
anca veselie
CITAT(danyhoney @ 13-02-2007, 11:37 AM) *

dany, am o intrebare: tu unde l-ai cunoscut pe dirk? te-ai mutat in germania ca sa fii cu el? sper ca nu-s prea indiscreta.

this is looooove! naughty.gif
himere2005
dana, eu ma intrebam cum te impaci cu mama ta? ok sau te dirijeaza grin.gif ?
m-a mirat cum de poate sta puiul tau in fundulet, chiar si asa cocosat...la noi pe la 3-4 luni a stat asa ...oricum nu stiu cine spunea ca nu trebuie exagerat sa nu i se taseze coloana
dany
Dana , poate pui cateva poze ( sau macar 1 ) la "oferte " . Recunosc ca sunt tare curioasa )).gif . Ma intrebi de kg-le mele ...habar nu am . Am hotarat sa ma cantaresc de cel mult 2 ori / luna . Prea eram obsedata de cantar. Am zile cand mananc cum trebuie si zile cand dau cu "aia in fasole " . Asta e . Nu stiu ce e cu mine dar imi revin eu .
uka
Imagine

buna ziua fetele...
Daconst, felicitari ptr kg pierdut... astept poze..

mi-e soooooooooooooommmnnn sad.gif
dany
CITAT(himere2005 @ 13-02-2007, 10:49 AM) *

m-a mirat cum de poate sta puiul tau in fundulet, chiar si asa cocosat...la noi pe la 3-4 luni a stat asa ...oricum nu stiu cine spunea ca nu trebuie exagerat sa nu i se taseze coloana

Eu stiam ca ar fii bine , tot pentru coloana , sa i se puna o perna mare si moale la spate bb-lui cand sta in funduletz ....

CITAT(anca veselie @ 13-02-2007, 10:46 AM) *

CITAT(danyhoney @ 13-02-2007, 11:37 AM) *

this is looooove! naughty.gif

naughty.gif
Povestea e lunga tareeeee si plina de peripetii dar am fost amandoi luptareti ( mai mult el ) si acum ne e bine .
ghemotoc
CITAT(danyhoney @ 13-02-2007, 11:52 AM) *

Eu stiam ca ar fii bine , tot pentru coloana , sa i se puna o perna mare si moale la spate bb-lui cand sta in funduletz ....

si eu stiam la fel.. si oricum la baietei totul e mai lent... unii nu merg decat pe la 1 an si cateva luni, fetele sunt mai inteligente wink1.gif si merg mai repede (deci si stau in funduletz mai repede decat baietii)
daconst
CITAT(himere2005 @ 13-02-2007, 01:49 PM) *

dana, eu ma intrebam cum te impaci cu mama ta? ok sau te dirijeaza grin.gif ?

Mama,sa ma dirijeze??? devil.gif Hmm,nu ma cunosti. grin.gif
Ea saraca nu stie cum sa-mi faca mai tare pe plac ca eu sunt aia sucita...cind ii spun sa nu-l infofoleasca pe bb,cind ii spun ca e prea subtire imbracat...tot asa. doh.gif
Tare m-am invatat cu ea,ca dimineata parca nici nu am copil si puteam si pleca in oras cind aveam chef,dar vineri pleaca si atunci am pus-o cred. doh.gif
In poza sta bb bine cu ajutor,dar nu-ti imagina ca-l pun asa sa stea.A fost doar atunci si cu ajutor.Desi e tare batzos,ca sa ma exprim asa. lol.gif
Se impinge in picioare si are o forta de numa.Radem de el ce mutrisoare face.
anca veselie
dany iti doresc multa fericire si de acum incolo. cateodata mi se pare ca e totul asa complicat si ca e atat de usor si comod sa renunti si sa ramai in cautarea si nefericirea ta...
ghemotoc
gata... 30 de minute de bicicleta intensiv la 30 km/h biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif si m.am dat cu crema anticelulitica si simt ca.mi ia pielea foc sad.gif(... daca vreti o crema anticelulitica ff buna, incercati.o pe cea de la lineance "amnicissant chauffant"...
antonia05
CITAT(ghemotoc @ 13-02-2007, 02:16 PM) *

gata... 30 de minute de bicicleta intensiv la 30 km/h biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif si m.am dat cu crema anticelulitica si simt ca.mi ia pielea foc sad.gif(... daca vreti o crema anticelulitica ff buna, incercati.o pe cea de la lineance "amnicissant chauffant"...

Am avut o si eu si o consider frectie la picior de lemn. Mie nu mi a facut nimic si ma si costa o gramada de bani.Supliformul e mai bun si mult mai ieftin.Parerea mea!!!Pupici!!
ghemotoc
incercam si p.asta dar mie chiar imi foloseste asta de la lineance smile.gif...
si supliformul e chiar atat de ieftin ??????? nu.mi vine sa cred
anca veselie
ghemotoc, uite informatii despre supliform: http://www.naturaplant.ro/produse/1038/Supliform. costa doar 7 ron
ghemotoc
CITAT(anca veselie @ 13-02-2007, 12:40 PM) *

ghemotoc, uite informatii despre supliform: http://www.naturaplant.ro/produse/1038/Supliform. costa doar 7 ron

mersi anca, deja l.am google.uit si am vazut ca e maxim 9 rol la sensiblu (unde e si cel mai scump)
otilici
LA MULTI ANI IRINUSH! give_rose.gif pupic.gif
dany
CITAT(anca veselie @ 13-02-2007, 10:58 AM) *

dany iti doresc multa fericire si de acum incolo. cateodata mi se pare ca e totul asa complicat si ca e atat de usor si comod sa renunti si sa ramai in cautarea si nefericirea ta...

Mersi , Anca !
Lasa ca va veni si timpul tau ....poate cu potentialul -babuin , poate cu altcineva . Sa vezi ca te va gasi fericirea ( sau tu pe ea ) , exact cand nu te astepti .
anca veselie
merci dany. sunt increzatoare, sa stii!
himere2005
mai anca, nu cumva tipul cu care iesi pleaca din tara blum.gif si vrei sa ii iei exemplul lui dany?
Nessie
CITAT(ghemotoc @ 13-02-2007, 12:25 PM) *

incercam si p.asta dar mie chiar imi foloseste asta de la lineance smile.gif...
si supliformul e chiar atat de ieftin ??????? nu.mi vine sa cred
Nu stiu daca te intereseaza doar supliformul, dar despre creme anticelulita s-a mai discutat si aici:
Creme anticelulita
Creme anticelulita facute acasa.

Poate te ajuta.
Pisik
Dana, felicitari pt kg! In curand ne depasesti pe toate, vrei sa ajungi manechin, bravo!

Dany, pupic.gif mercic pt aprecieri

Fetele, am super multa treaba, sper sa mai pot sa va citesc pana plec acasica. Azi nu am rezistat si am rontait niste biscuitei fara zahar Dita blushing.gif ieri am fost mai cuminitica...dar lasa ca nu-i capat de tara
anca veselie
CITAT(himere2005 @ 13-02-2007, 12:52 PM) *

mai anca, nu cumva tipul cu care iesi pleaca din tara blum.gif si vrei sa ii iei exemplul lui dany?

nununu.
mie-mi place mult sa calatoresc, visul meu este sa vad cat mai mult din lumea asta, dar nu imi doresc sa plec de tot. dar nu se stie niciodata.
ghemotoc
mersi, nessie
bubbles
sa pun si eu un meniu provizoriu pana acum biggrin.gif
actimel 1.4
cartofi 2
margarina 1
varza 0
ulei masline 1
copanele 2.5
portocale 0
total:7.9p inca nu stiu daca copanele au 100 g dar cred ca au mai putin ca s`au uscat pe gratar lol.gif
pisik tu parca ziceai ceva de niste buscuiti digetisvi la 0.7p pac nu?cum se cheama? give_rose.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 13-02-2007, 03:15 PM) *

sa pun si eu un meniu provizoriu pana acum biggrin.gif
actimel 1.4
cartofi 2
margarina 1
varza 0
ulei masline 1
copanele 2.5
portocale 0
total:7.9p inca nu stiu daca copanele au 100 g dar cred ca au mai putin ca s`au uscat pe gratar lol.gif
pisik tu parca ziceai ceva de niste buscuiti digetisvi la 0.7p pac nu?cum se cheama? give_rose.gif

Erau 2p/pachet cei de la Balloco, integrali si 2,5 cei de la Bauducco; digestivi nu imi amintesc; eu mai pap Dita fara zahar, si de ex pt 10 bisc mici o sa pun 2,5pcte, cred ca e multicel dar sa fiu acoperita; si mai pap din aia dulci biscuiti de ovaz sau de ovaz cu fructe facuti in Rep Moldova si ii punctez 0,5/buc
michelle
Flavia, o felie de paine uscata/prajita cantareste mai putin decat una normala, si deci are mai putine puncte.
Poti pune 0.5p/felia de paine uscata sau 1.5p/2 felii paine uscata si 1p felia de paine normala (20g).
daconst
CITAT(michelle @ 13-02-2007, 03:35 PM) *

Flavia, o felie de paine uscata/prajita cantareste mai putin decat una normala, si deci are mai putine puncte.
Poti pune 0.5p/felia de paine uscata sau 1.5p/2 felii paine uscata si 1p felia de paine normala (20g).

Mey,painea,e paine...chiar daca e prajita sau nu.O punctam ca in lista chiar daca o prajim apoi,eu asa stiu si asa e logic,parerea mea.
Eu nu am gasit in materiale ca daca prajim painea,are punctaj mai mic...ca altfel o mancam doar asa. grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.