Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
michelle
Azi dimineata mi-am luat inima in dinti si m-am cantarit! cheer.gif Aveam 52.2 kg
Sper sa ma pot mentine intre 50 si 53 kg naughty.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 13-02-2007, 03:46 PM) *

Azi dimineata mi-am luat inima in dinti si m-am cantarit! cheer.gif Aveam 52.2 kg
Sper sa ma pot mentine intre 50 si 53 kg naughty.gif

Bravo Miha cheer.gif
Ma duc si eu sa pap: pulpita de pui, legume fierte si o banana
irinush
buna ziua!

wow ... fetelor sunt impresionata! Multumesc frumos pentru toate urarile voastre! sunteti niste prietene adevarate, chiar daca virtuale! va astept pe toate la bar, care e liber, ca doar e cu apa plata si lamaie )).gif
si niste fructe in completare ...

felicitari Dana pt kg, si tie Miha!
eu nu am mai slabit, am si depasit punctajul in ultimele zile, dar promit ca termin mancarea si revin pe baricade!

in poza pe care am pus-o zilele trecute nu eram facuta permanent (m-au intrebat Himere si Dana) ci m-a uscat coafeza cu foenul cu difuzor dupa ce mi-a dat cu multa spuma si de aia eram creatza ... pana seara s-a lasat insa ...

va pup pe toate, va multumesc inca o data pt urari!
ghemotoc
mersi miha si felicitari, cred ca pana la urma punctez painea 1 felie 1 p si paine prajita 1 felie 1 p biggrin.gif...
irinush
Dana, Lucas e un scump ... nu imi vine sa cred cum trece timpul ... parca ieri erai cu burtica ...
pupic.gif
dany
In legatura cu painea , eu am asa :

- paine ,50 gr = 2 p
- toast brot ( paine pentru prajit , nu neaparat deja prajita , cea feliata deja , Dana ) , 20 gr = 1 p
ghemotoc
ok, mersi, de.acum inainte o s.o punctez 1, prajita sau neprajita... am inceput sa.mi pun intrebari pentru ca am vazut in lista si paine uscata, iar aia uscata din comert are la puncte si de.aia am punctat.o cu 0.5...

si uitati niste bancuri faine biggrin.gif

vrabiuta zbura cu viteza la nivelul solului . Din fata ei vine un BMW...Vrabiuta cu viteza spre BMW.............se izbeste de masina... cade ametita toata.Soferul opreste, o ridica, o ia acasa , o pune in colivie, ii pune niste paine,ii pune niste apa...Se trezeste vrabiuta la un moment dat si se uita buimacita in jurul ei:Vede gratii, vede apa, vede painea... - Hai sa-mi bag p***!....! L-am omorat pe ala cu bmw-ul ))

Zicala: Daca īntr-o zi te simti inutil si
deprimat,consoleaza-te cu
gāndul ca odata ai fost spermatozoidul cel mai rapid
dintre toti.

La un concurs de parasutisti intr-o unitate militara,
Bula trebuia sa
faca saltul cu parasuta, la aterizare sa ia bicicleta,
dupa care cros de
15Km.
Se urca Bula in avion, ajunge in zona de parasutare,
sare si trage de
comanda.... nu se deschide.
Mai trage o data... nimic (f....)... trage comanda de
la parasuta de
siguranta... tot nimic (bag...)... mai trage o
data... nimic... dupa
care zice:
- Parca vad ca si bicicleta e stricata...

Doi prieteni, Mihai si Cristi se intilnesc pe strada.
Mihai il vede pe
Cristi ca e cam abatut si-l intreaba:
-De ce esti asa suparat?
C: Uite ma eu brunet , nevasta-mea bruneta, copilul
roscat.
M: Pai de cite ori faceti dragoste pe saptamina?
C: Niciodata.
M: Pe luna?
C: Da din cap negativ.
M: Pe an?
C: Iar da din cap negativ.
M: Pai vezi, rugina.

Fraza zilei: " Este mai bine sa taci si sa dai
impresia ca esti prost
decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Un tip merge pe autostrada 57 cu masina si asculta
radioul.
La un moment dat, la radio, crainica anunta:
- Pe autostrada 57, un nebun merge pe contrasens.
Tipul foarte enervat:- Nu unul, sute, sute !

Lacry
Himere si Tulip, poze cu mine, ca nu prea m-ati cunoscut blum.gif

Asta nu-i al meu, e al nasei...
ghemotoc
faine poze lacry si bbul e super simpatic smile.gif
himere2005
lacry, esti o slabatura ...eu am impresia ca esti mai slaba decat mine ca esti mai inalta wink1.gif lasa ca pana la vara ma fac eu tar laugh.gif
daconst
CITAT(danyhoney @ 13-02-2007, 03:55 PM) *

- paine ,50 gr = 2 p
- toast brot ( paine pentru prajit , nu neaparat deja prajita , cea feliata deja , Dana ) , 20 gr = 1 p

Corect,asa ziceam si eu...parca la noi era 40g,dar tu stii mai bine,oricum.
Problema era ca Miha spunea ca painea prajita se puncteaza mai putin...si de aici neintelegerea. grin.gif

Irinush,asa e...trece timpul de numa.Acum cu bb ma gindesc de ce am amanat atat momentul,ca e o prioada tare faina.De asta le-as sfatui si pe fetele care se tot gindesc daca sa faca bb sa nu mai stea pe ginduri. wink1.gif

Lacry,esti tare slabanoaga fato. doh.gif
Ce vrei sa mai slabesti?
Cine cinta la voi la chitara? naughty.gif
dany
Ce ma faci sa rad , Dana )).gif )).gif Mai stii cand vorbeam pe mess si ziceai ca vrei sa mai copilaresti ?

Cu painea a fost 40 gr , acum e 50 gr la 2 p . La Vollkornbrot sunt 60 gr .
daconst
CITAT(danyhoney @ 13-02-2007, 04:43 PM) *

Ce ma faci sa rad , Dana )).gif )).gif Mai stii cand vorbeam pe mess si ziceai ca vrei sa mai copilaresti ?

Cu painea a fost 40 gr , acum e 50 gr la 2 p . La Vollkornbrot sunt 60 gr .

Ca sa vezi ce sucita sunt. doh.gif lol.gif
Wow ce veste buna cu painea Vollkornbrot.Mersi mult. cheer.gif
Pai atunci trecem pe ea ca e si mai sanatoasa. wink1.gif
ghemotoc
blink.gif blink.gif blink.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ... si atunci cum ramane cu paine? ca iarasi sunt in ceata
p.s. eu inca stau in romania
dany
E si mai sanatoasa si mai satioasa . Eu imi fac la masina de paine .Iau amestec de la Aldi.Imi tai felii mai subtiri si de multe ori am 4 felii la 3 P wink1.gif
daconst
CITAT(ghemotoc @ 13-02-2007, 04:46 PM) *

blink.gif blink.gif blink.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ... si atunci cum ramane cu paine? ca iarasi sunt in ceata
p.s. eu inca stau in romania

Pai nu s-a schimbat nimic din ce ti-am zis mai sus decit ca 50g paine-2p.Deci o felie ca e prajita sau nu punctezi 1p. )).gif

CITAT(danyhoney @ 13-02-2007, 04:48 PM) *

E si mai sanatoasa si mai satioasa . Eu imi fac la masina de paine .Iau amestec de la Aldi.Imi tai felii mai subtiri si de multe ori am 4 felii la 3 P wink1.gif

Mersi de idee,n-am mai facut paine de un car de ani.Acum as avea ocazia...s-o impresionez si pe mami. grin.gif
dany
Vezi ca pe pachet scrie Mehrkornbrot . Acum o impresionezi si tu cand pleaca ? )).gif
Ella79
Eu cred ca mi-am gresit cariera. Mai bine ma fac bucatareasa. Pe langa ca mi se pare extrem de relaxant, azi mi-a iesit si mancarea super buna la gust. Prima mea mancare de mazare cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif De fericire as manca toata cratita. Abia astept sa vina babuinul acasa sa il indop, ca am facut din 2 cutii mari de mazare si mi-a iesit un cratitoi.
Vai, fetelor, pai cred ca daca as sta acasa, as slabi mult mai usor. Eu mananc toata ziua sandwich-uri si prostii, cand o farfurie de mancare are 2 - 3p si te satura, nu gluma.

Pisik, vezi ca biscuitii aia moldovenesti au foarte multe puncte. Am calculat eu si au 36,4p toata punga si inauntru sunt 20 de biscuiti. Adica 1,8p un biscuite sad.gif sad.gif sad.gif

uka
sunt si eu ca de obicei off-topic.. dar vreau sa va propun ptr azi
Ricky Martin- Tu recuerdo
Pisik
CITAT(Ella79 @ 13-02-2007, 05:13 PM) *

Eu cred ca mi-am gresit cariera. Mai bine ma fac bucatareasa. Pe langa ca mi se pare extrem de relaxant, azi mi-a iesit si mancarea super buna la gust. Prima mea mancare de mazare cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif De fericire as manca toata cratita. Abia astept sa vina babuinul acasa sa il indop, ca am facut din 2 cutii mari de mazare si mi-a iesit un cratitoi.
Vai, fetelor, pai cred ca daca as sta acasa, as slabi mult mai usor. Eu mananc toata ziua sandwich-uri si prostii, cand o farfurie de mancare are 2 - 3p si te satura, nu gluma.

Pisik, vezi ca biscuitii aia moldovenesti au foarte multe puncte. Am calculat eu si au 36,4p toata punga si inauntru sunt 20 de biscuiti. Adica 1,8p un biscuite sad.gif sad.gif sad.gif

Opa, nasol in cazul asta. Dar chiar asa putini biscuiti are o punga? Of, parca sunt mai multi. Eu mai am cam trei sferturi de punga acasa, o sa incerc sa o ocolesc

Bravo pt talentele de gospodina!

Eu mananc mult si acasa si la serviciu mad.gif Ieri am fost ok, astazi iarasi sunt fomista devil.gif

CITAT(uka @ 13-02-2007, 05:16 PM) *

sunt si eu ca de obicei off-topic.. dar vreau sa va propun ptr azi
Ricky Martin- Tu recuerdo

Nu cred ca iti face bine melodia asta acum Uka. Incearca sa nu mai fii nostalgica, sa incerci sa uiti, sa te detasezi, nu sa te adancesti si mai tare in melancolie. Parerea mea!
irinush
Ella, asa sunt si eu cu gatitul, si pe mine ma relaxeaza ...

Dana, sincer eu as mai fi copilarit inca, dar ... nu-mi pare rau .. desi e destul de greu cu bebe, e tare frumos, asa ca merita ... eu mai vreau unul, o fetitza sper ... sa vedem, poate la anul ...
Ella79
Eu in astea 15 zile cate mai am pana ma duc la noul job vreau sa profit ca sunt mai libera si sa am un program intensiv de "grija de mine insami". Asa ca mi-am propus sa tin WW ca la carte (ca acum sunt acasa, si pot manca la ce ora vreau eu si ce vreau eu) si sa merg la sala de 6 ori pe saptamana. Ca taget mi-am propus sa slabesc 5 kg pana la 1 martie. Ma simt super motivata si, sincera sa fiu, daca nu fac asta acum, atunci n-am nici o scuza. In plus, imi tine si mie mintea ocupata, nu ma mai gandesc atat la serviciu.

irinush
CITAT(Ella79 @ 13-02-2007, 05:19 PM) *

Eu in astea 15 zile cate mai am pana ma duc la noul job vreau sa profit ca sunt mai libera si sa am un program intensiv de "grija de mine insami". Asa ca mi-am propus sa tin WW ca la carte (ca acum sunt acasa, si pot manca la ce ora vreau eu si ce vreau eu) si sa merg la sala de 6 ori pe saptamana. Ca taget mi-am propus sa slabesc 5 kg pana la 1 martie. Ma simt super motivata si, sincera sa fiu, daca nu fac asta acum, atunci n-am nici o scuza. In plus, imi tine si mie mintea ocupata, nu ma mai gandesc atat la serviciu.

Ella, mult succes!
poate asa ma mai ambitionez si eu ...
himere2005
pe mine nu mai spun ...mai ales aranjatul mancarii...ornatul...daca ella invata usor sa gateasca, nu stiu cat de usor ma voi acomoda la servici, dar sper sa fie in final bine, chiar daca la inceput imi va fi mai greu smile.gif
dany
Ella ...nu e cam mult 5 kg in 2 saptamani ?? Felicitari pentru mazare !!!

Eu tocmai am facut o ciorba de varza de .....0 p smile.gif
Ella79
Himere, nu-ti face atatea griji, ca ai sa te acomodezi foarte bine la serviciu. O sa vezi ca dupa 1 luna de serviciu o sa uiti complet cum era cand stateai acasa.
As vrea sa fac oua umplute. Ce fac, amestec galbenusul cu pate si umplu albusurile? E ok asa? Si cat timp le pot pastra in frigider - 1 zi, 2?

CITAT(danyhoney @ 13-02-2007, 05:25 PM) *

Ma gandeam ca se pot slabi maximum 2 kg pe saptamana. Tu ce zici?
uka
PISIK, stai linistita ca cu teo m-am lamurit eu, am aflat ulterior cu ce fel de "om" am avut de aface, viata mea merge inainte...aseara am fost la o intalnire.. si fost ok.. bine momentan, sunt eu cam de gheata, dar m-am simtit bine.. m-am detasat...
melodia p care am pus-o aici, imi place si mai am inca una f buna ..cel putzin mie imi place..
http://www.youtube.com/watch?v=soDfgAeGbSo
irinush
va pup fetelor, s-a trezit david, asa ca ... reluam programul, vom iesi la plimbare ... o seara buna va doresc!
dany
CITAT(Ella79 @ 13-02-2007, 02:26 PM) *

CITAT(danyhoney @ 13-02-2007, 05:25 PM) *

Ma gandeam ca se pot slabi maximum 2 kg pe saptamana. Tu ce zici?

Eu stiam ca se slabeste pana la 2 kg / saptamana la inceput.
Dar daca vei merge de 6 ori /saptamana la sala probabil vei scadea in cm .
Ce vroiam sa spun , de fapt , era sa nu te dezamagesti daca nu vei slabi cat vrei tu . Masoara-te azi si vezi ce spune cm la 1 martie .
Pisik
CITAT(uka @ 13-02-2007, 05:26 PM) *

PISIK, stai linistita ca cu teo m-am lamurit eu, am aflat ulterior cu ce fel de "om" am avut de aface, viata mea merge inainte...aseara am fost la o intalnire.. si fost ok.. bine momentan, sunt eu cam de gheata, dar m-am simtit bine.. m-am detasat...
melodia p care am pus-o aici, imi place si mai am inca una f buna ..cel putzin mie imi place..
http://www.youtube.com/watch?v=soDfgAeGbSo

Bravo, asa te vreau!
Ella, e mult 5 kg pana la 1 martie, eu zic sa te multumesti cu mai putin dar mai sigur wink1.gif
dany
Da , asa se fac ouale umplute ,Ella . Eu nu le-as tine mai mult de maxim 2 zile in frigider .
michelle
CITAT(daconst @ 13-02-2007, 02:32 PM) *

CITAT(danyhoney @ 13-02-2007, 03:55 PM) *

- paine ,50 gr = 2 p

Corect,asa ziceam si eu...parca la noi era 40g,dar tu stii mai bine,oricum.
Problema era ca Miha spunea ca painea prajita se puncteaza mai putin...si de aici neintelegerea. grin.gif

Eu am spus doar ca o felie de paine prajita cantareste mai putin decat una normala, si deci de aici punctajul mai mic per felie.
Dar o sa fac acest experiment sa nu induc lumea in eroare cu presupusul.
himere2005
si eu cred la fel ca michelle legat de painea uscata
ella, eu ti-as recomanda sa incerci sa le tii cat mai putin, dezavantajul ar fi ca trebuie sa faci totul la scara foarta redusa ..dar eu mi-as face 2 oua si gata, sa fie cat mai proaspete, restul de pate in burta babuinului )).gif ...eu cand am facut pate am amestecat unt cu ficat proaspat dar cred ca merge si cu pate din comert wink1.gif

si daca le tii este bine tii platoul in frigider acoperit cu folie alimentara, sa intre in contact cu aerul cat mai putin
Ella79
ok, imi fac 1 ou umplut. Asa de pofta.
himere2005
ella, nici nu mi-am inchipuit ca ti-a fost asa de greu la facultate...ce bine ca mai deschidem diferite subiecte smile.gif

uka, sa intelegem ca s-ar putea sa apara altcineva pe fir? naughty.gif ...noi iti tinem pumnii smile.gif
Ella79
Melodia tineretii mele, pe vremea cand locuiam in Italia
http://www.youtube.com/watch?v=O6GYGB_6toI
uka
CITAT(himere2005 @ 13-02-2007, 04:11 PM) *

uka, sa intelegem ca s-ar putea sa apara altcineva pe fir? naughty.gif ...noi iti tinem pumnii smile.gif

inca nu ma pronuntz... nu stiu... vom vedea...

PAGINA 100 biggrin.gif
daconst
CITAT(michelle @ 13-02-2007, 05:43 PM) *

Eu am spus doar ca o felie de paine prajita cantareste mai putin decat una normala, si deci de aici punctajul mai mic per felie.
Dar o sa fac acest experiment sa nu induc lumea in eroare cu presupusul.

Pai cintareste mai putin,n-am zis nu...dar punctajul nu scade prin prajire. tease.gif
Sexymom
Dana cum ii merge puiului tau?cat a luat in greutate si in lungime?
Fetelor scuze ca ma bag si eu ca musca .....sunt off topic sad.gif
anca veselie
cateva poze dragute de la munte:

Imagine

Imagine

Imagine

daconst
CITAT(Sexymom @ 13-02-2007, 06:46 PM) *

Dana cum ii merge puiului tau?cat a luat in greutate si in lungime?
Fetelor scuze ca ma bag si eu ca musca .....sunt off topic sad.gif

Mersi de intrebare. pupic.gif
Saptamana trecuta a luat 430g,desi pina acum lua 150-170g pe saptamana.Dar i-am dat completare si cred ca a avut boom-ul de la 3 saptamani,parca asa-i spune.A mai crescut si 5cm.
Joi avem controlul la dr si sunt curioasa ce ne spune.
In rest e bine,e un mancacios de numa...tremura tot pina-i aduc completare,ca nu se satura cu ce am eu la sani. doh.gif

anca veselie
Imagine

Imagine
Sexymom
Dana e un grasunel, ma bucur mult ca ii merge bine.Sa ii dai un beso din partea noastra hug.gif
Anca pozele sunt superbe, muntii , lumina...totul.Imi e dor de tara noastra.Si tu esti o scumpica naughty.gif
anca veselie
merci doina!
Sexymom
ImagineUite ca si Bianca poate face ca tine Anca....

Dar tu nu ai facut asa ca Miruna , hahahahahaImagine
anca veselie
lol.gif
eu m-am dat doar cu sania, asa e!
Sexymom
Si noi pe sania copiilorImagine
himere2005
anca, parca aveai poze si cu posibilul babuin, nu?
lyra
sexymom f dragute fetele tale. laugh.gif

anca mi-ai facut un dor de munte. doh.gif faine pozele, draguta esti si tu. floare.gif

vin si eu cu meniul. m-am cam saturat de pui, sa vad ce desenez cateva zile de acum inainte. maine o sa fie o zi grea, sper sa treaca cu bine. pe langa Valentine eu cu babuinul sarbatorim 2 ani si 6 luni de cand suntem impreuna asa ca prevad ca se lasa cu ingrasacioase. doh.gif

paine 2
unt 1
mozzarella-25gr 1.5
paine 1
piept pui-120 gr 2
ciuperci 0
orez-60gr 1.5
salata 0
mar razalit 0
scortisoara 0
1 lingurita zahar 0
dulceata visine 0.5
ulei 1
lapte-250 2.5
cereale-32 gr 2
himere2005
sexy, cand pleci in maroc?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.