Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
va recomand filmul "the lost room", are 3 parti, a cate 80-90 de minute fiecare, dar eu zic ca se merita
dany
CITAT(himere2005 @ 05-02-2007, 03:51 PM) *

dany, felicitari pentru cetatenie pupic.gif

pupic.gif Mersi ,Himere !

Si noi luam calamari congelati...ii lasam la dezghetat si apoi ii facem in tigaie,fara sa mai adaugam altceva. Important e sa ai un sos de usturoi langa ei ,altfel nu prea au gust. Si au doar 1,5 p la 125 gr tease.gif
lyra
danyhoney mersi pentru puncte. m-am mai linistit. atunci nu e scumpa deloc la puncte mozzarela.
mi-e mi se parea cam putin. da lasa ca e foaaarte bine asa. floare.gif
himere2005
da, si noi i-am servit cu sos tzatichi, care l-am facut pentru pulpe wink1.gif
uka
CITAT(himere2005 @ 05-02-2007, 04:56 PM) *

da, si noi i-am servit cu sos tzatichi, care l-am facut pentru pulpe wink1.gif

yummmiiiiiii dry.gif dry.gif dry.gif bun bun bun bun....... sorry.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 05-02-2007, 06:52 PM) *

CITAT(lyra @ 05-02-2007, 03:49 PM) *

danyhoney arata bestial bautura aia. tease.gif

)).gif )).gif )).gif E Blue Hawai-ul special pentru dylly )).gif

ca arata bestial e una, dar ce gust are..... yahoo.gif
ghemotoc
tzatziki 1 lingurita 1 pct?
himere2005
uka, ai putea sa mananci cand ai pofta si gol cu putina mamaliga sau paine
sosul in sine eu l-am mai facut alta data si cu iaurt diet ca sa salvez puncte...iaurt, castraveti 0, usturoi 0 wink1.gif
am luat si un sos de prune Uncle Ben's doh.gif ...prea dulce mi s-a parut grin.gif
uka
CITAT(himere2005 @ 05-02-2007, 05:03 PM) *

uka, ai putea sa mananci cand ai pofta si gol cu putina mamaliga sau paine
sosul in sine eu l-am mai facut alta data si cu iaurt diet ca sa salvez puncte...iaurt, castraveti 0, usturoi 0 wink1.gif

da asa e... nu e o idee rea
anaoi
se retrage una bucata dylly imbatat de imaginea blue hawaian...

byyyyyyyyyeeeeeee...hic...hic..
dany
CITAT(anaoi @ 05-02-2007, 04:00 PM) *

Dylly....sa incerci si Bangkok Evening ....cand ai ocazia . Mie mi se pare tare bun ( e cu votca ) ,mai ales vara...e racoritor. N-am gasit pe nicaieri o poza ...
anaoi
CITAT(danyhoney @ 05-02-2007, 07:14 PM) *

Dylly....sa incerci si Bangkok Evening ....cand ai ocazia . Mie mi se pare tare bun ( e cu votca ) ,mai ales vara...e racoritor. N-am gasit pe nicaieri o poza ...

inteles s atraiti..pai smabata ce ai tu de facut, decat s aservesti cocktailuri lui dylly????
ghemotoc
Noile "Norme de Securitate"

Pe brosura unui uscator de par Rowenta:
A nu se utiliza in timp ce dormiti.
(S...t, da' numa atunci am timp sa ma ocup de parul meu !)

Pe o punga de chipsuri Fritos:
Puteti fi un castigator ! Nu e necesar sa cumparati. Detalii in interior.
(asta probabil e o invitatie sa ciordesti pachetul)

Pe un sapun Dial:
Mod de folosire - A se utiliza ca un sapun obisnuit.
(Zaaaau ? .... adica cum ? )

Pe unele produse congelate Swanson:
Sugestii de preparare - Decongelati.
(Dar e doar o sugestie)

Pe punga unei casti de par pentru baie, dintr-un hotel de 4 stele:
Se pune pe cap.
(Awwww, sh...t !)

Pe fundul unei cutiii de Tiramisu marca ItalGelato:
Nu rasturnati cutia.
(Prea tarziu, ati pierdut !)

Pe o budinca semipreparat Dr Oetker:
Acest produs va fi cald o data reincalzit.
(Sinteti sigur ???)

Pe cutia unui fier de calcat (Rowenta loveste din nou):
Nu calcati hainele direct pe corp !
(Da, dar as economisi o groaza de timp...)

Pe o sticla de sirop contra tusei pentru copii marca GlaxoWelcome:
Nu conduceti automobilul ! Nu operati masini grele !
(ar trebui sa le mai interzica copiilor si sa aiba menopauza, si s-a acoperit cam tot)

Pe o sticla de Nytol (somnifer):
Atentie: Poate produce somnolenta.
(Pa buneeee ?!?)

Pe cutia unui set de beculete de pom chinezesti:
A se utiliza numai in interior sau exterior.
(deci, sa fie clar, cine le utilizeaza sub apa sau in cosmos pierde garantia !)

Pe o punga de arahide de la o cursa American Airlines:
Instructiuni: deschideti punga, mancati arahidele.
(Si daca ma opun ?)

Pe un costum de Superman pentru copii:
Acest costum nu va permite sa zburati.
(Da' ce, altele iti permit ? Si nu poti sa te intelegi cu el, poate totusi iti permite ?)

Pe o periuta de dinti oferita gratuit la un cabinet stomatologic:
Utilizati partea cu peri de plastic.
(Pe bune !!!)
doh.gif
w00t.gif grin.gif
dany
CITAT(anaoi @ 05-02-2007, 04:15 PM) *

CITAT(danyhoney @ 05-02-2007, 07:14 PM) *

inteles s atraiti..pai smabata ce ai tu de facut, decat s aservesti cocktailuri lui dylly????

Aoleuuuuu, ai dreptate . Dar stiu eu ca Dylly ma pacaleste si nu vine si eu fac cocktail-uri degeaba )).gif ....dar le beau eu in locul lui dylly,na !!
himere2005
sa va spun ce combinatie am facut ieri....foarte buna, eu am facut de mai multe puncte, darvoi ati putea incerca si cu branza degresata: branza proaspata amestecata cu branza feta si alune (la mine erau pudrate alunele cu aroma de bacon-se gasesc la kaufland) maruntite. eu le-am pus pe chipsuri, voi puteti intinde pe o felie de paine diet sau castravete wink1.gif ...foarte gustoasa combinatia si eu zic ca si branza diet amestecata sa spuneam cu cateva alune de 1p ar fi mult mai gustoasa
Tulip
ce fel de chipsuri,Himere?
Ella79
Dany, parca tu ai facut fish fingers la cuptor, nu? Cat timp i-ai lasat si la ce temperatura?
himere2005
CITAT(Tulip @ 05-02-2007, 07:33 PM) *

ce fel de chipsuri,Himere?

parca de la Viva Chips, simple (cu sare), nu prea le stiu ca eu nu prea consum, dar am luat pentru pulpe...nu prea au stat chipsurile pe pulpe, desi le-am trecut prin ou batut si mi-a trecut ideea sa pun combinatia pe chipsuri..oricum ar trebui consumate imediat, ale mele erau deja un pic moi, probabil a mai intrat umezeala de la branza in ele, nu mai erau crocante
dany
CITAT(Ella79 @ 05-02-2007, 04:57 PM) *

Dany, parca tu ai facut fish fingers la cuptor, nu? Cat timp i-ai lasat si la ce temperatura?

La 220 ° ...cam 15 minute .Inveleste-i in staniol ca sa nu iasa prea uscati.
Lacry
Buna seara...
Himere, azi m-am tot gandit la sosul ala, tatziki...parca se pune si marar, nu? Am luat azi castraveti si marar, special pentru el naughty.gif

Ieri nu erai pe aici... am tot intrebat de tine!

Sa nu dati cu rosii, dar de ieri am trecut iar la Monti. Experimental. Daca nu scad in greutate cu Monti intr-o luna, ma intorc la WW. blum.gif
Am alergat azi de mi-au iesit okii ca sa-mi inmatriculez masina. Abia maine imi dau numere provizorii dry.gif
Geaba am intrat pe site-ul lor,al serviciului public comunitar, ca acolo nu aveau toate informatiile...am facut mai multe drumuri, dry.gif cec, Adm. Financiara si de 2 ori politie. Maine ma duk a treia oara la politie doh.gif , ma rog, la servicul asta comunittar mad.gif cu taxiul, ca mi-a expirat certificatul de inmatriculare. Daca ma sui la volan si ma opreste politia ajung ca Dinescu sa platesc amenda penala...sau sa intru la mititica )).gif

Va doresc o seara faina-fainuta! smile.gif
bubbles
lacry cat te`a costat sa iti inmatriculezi masina si ce acte ti`au tb? smile.gif pupic.gif pupic.gif lui mocutza
bubbles
fetelor cefaceti de nu mai ziceti nimic ? smile.gif
Lacry
CITAT(bubbles @ 05-02-2007, 08:43 PM) *

lacry cat te`a costat sa iti inmatriculezi masina si ce acte ti`au tb? smile.gif pupic.gif pupic.gif lui mocutza

o gramada de acte, si asta doar pentru inmatricularea provizorie dry.gif

Deci:
buletin si copie buletin ( in cazul meu si delegatie, ca-i masina pe firma mea)
chitanta taxa de autorizare provizorie, platita la CEC, 15 lei ( pentru inmatriculare e 30 de lei tot la CEC)
chitnta pentru inca o taxa de 7 lei la Serviciul Finante Publice Locale ( pentru inmatriculare se achita si la trezorerie o taxa, n-am ajuns inca acolo)
numere provizorii 32 de lei la ghiseul serviciului comunitar ( pentru inmatriculare eu am deja numere rezervate, pentru care am platit in fiecare an rezervarea, daca nu vrei numar preferential probabil ca te costa doar contravaloarea placutelor)
talon masina, copie si aratat originalul
cartea de identitate a autoturismului, copie si aratat originalul
fisa de inmatriculare, copie si aratat originalul
factura de vanzare-cumparare ( sau contract), copie si aratat originalul
declaratia vamala de import( daca nu-i autohtona), copie si aratat originalul precum si copii dupa ordine de plata taxe vamale ( si aratat originalele dry.gif )

am obosit...stai sa-mi mai amintesc sad.gif

copie dupa asigurarea de raspundere civila auto si aratat originalul

Sper ca mi-am amintit tot blink.gif
bubbles
uffff doamne cat e de umblat dar speram sa terminam si noi pana sapt viitoare smile.gif
Lacry
CITAT(bubbles @ 05-02-2007, 09:00 PM) *

fetelor cefaceti de nu mai ziceti nimic ? smile.gif

Eu ma razboiesc cu Mocutza care zbiara ca vrea sa stea in picioare sau in brate... in picioare nu poate inca NESUSTINUT, asa ca, mi-a rupt mainile si m-a DIS-PE-RAT doh.gif

Il mai calmeaza clapacitul la laptop...adica s-o faca el, evident grin.gif
bubbles
pai lasa`l si pe el sa en scrie ceva wink1.gif si da`i un pupic.gif de la mine
deea alexia ce face?
dana cred ca se joaca cu lucas pupic.gif
daconst
Bai mamici,eu sunt disperata...nu mai stiu ce sa fac cu bb asta al meu.Plinge si se strange de burtica de numa.Colicii asta...mama lor. mad.gif
Imi vine sa renunt la alaptat ca parca cum bea lapticul meu incep crampele.

Deea,cum a fost Alexia cind ai renuntat la alaptat?Ca parca imi vine sa trec pe formula,doar sa am si eu un copil linistit.
Asa nu are nici program si ne chinuim amandoi...ca parca nici suficient lapte nu am.Oare combinatia cu formula sa-i faca rau?

Himere,am ramas asa w00t.gif cu pozele tale.Bravo tie,esti de admirat!

bubbles
dana eu stiu ca vara babuinului ii dadea si san si ceai pt colici si cea mica se simtea foarte bine... pupic.gif
Tulip
Dana,dr. ce zice?Nu i-a dat ceva picaturi/sirop impotriva colicilor?Sau nu-si fac efectul?E nasol rau sa aiba dureri asa mari,saracutul nici nu se poate odihni..... sad.gif Eu tin minte ca in perioada alaptatului am baut ceai impotriva colicilor in cantitati industriale......
Sexymom
Am trecut sa pup si eu niste fete vorbarete. Eu nu prea am chef de nimic, a avut grija fiica mea sa ia un 6,5 la ex. de cunostinte si a cazut casa pe mine, nu mai sunt buna de nimic sad.gif

Dana calca un scutecel de-al lui , stropeste-l cu cateva picaturi de spirt si pune-il pe burtica, sa fie caldut. Asa se calmeaza.
Nu ai ce sa ii faci, totii bebelusi trec prin asa ceva, si ai mare grija ce mananci.Sa nu ai gaze in stomac sau aciditate.Sa nu bei nimic sifonat si cafea, decat fara cofeina. Nu manca varza, fasole, mazare, linte,ceapa, usturoi...cred ca sti si tu ce alimente dau colici.Nu dispera, ia-l pe burtica ta si se linistese, nu il tine cu fata in sus.

Daca poti obisnuieste-l sa doarma pe burtica, e somnul mai linistitor.E si mai sanatos in cazul in care regurgiteaza.
Tzutzi80
Mama ce de bebici de cand nu ne-am mai vazut!

GabiC te pupic.gif asa de revedere cheer.gif pentru mamici
Sexymom
Dana sa nu te bata gandul sa nu mai alaptezi ca ma supar rau de tot pe tine. Laptele de mama e sfant, eu am alaptat-o numai pe Bianca si am avut un copil sanatos, rezistent, cu anticorpi pregatiti sa lupte cu virusii.Miruna care nu a supt decat 3 saptamani a crescut greu de tot, mereu bolnava si prin spitale, slaba ca o scobitoare, nascuta cu 4 kile la 1 an avea 8 kg.Medicii au spus ca e si din cauza ca nu a fost alaptata suficient cat sa isi dezvolte anticorpii. E spre binele copilului sa fie alaptat at mai mult, intreaba orice dr. si iti spune asta.
daconst
Multumesc de sfaturi,fetele,imi prind tare bine. pupic.gif

Sexy,am incercat toate variantele...crede-ma.Si beau si ceaiuri si ii dau si lui tot felul de picaturi.Am incercat tot ce se gaseste aici pe piata,nimic nu da rezultate.
Nu vreau sa renunt la laptic,dar prea se chinuie.Mai astept sa vad cum ia saptamana asta in greutate.O sa incerc si o zi doar cu formula si laptele meu sa-l mulg sa vedem daca e mai bine.
Ramo
M-am intors de la cosmetica si ma simt ca un nou nascut cheer.gif Ma duc sa fac o baie, sa imi pun parul pe bigudiuri si cred ca ma bag in pat la un film.
Stiti ca babuinul s-a intors azi in Anglia. Ei, m-a sunat cumnatul lui (barbatul surorii lui) sa vada ce fac, sa il sun daca mi se face dor tare de babuin si cred ca asa imi mai trece......... Ma simt asa de bine............. blushing.gif
Tzutzi, bine ai venit.
otilici
Dana,sa nu cumva sa renunti la alaptat,copiii care beau din biberon au mai multe colici decat cei care papa la san pt.ca inghit mai mult aer.Si asa cum zice sexymom,laptele de mama e sfant,conteaza atat de mult pt. anticorpi si pt.psihicul lui de acum si de mai tarziu...toti copiii au colici,si noi am trecut prin momente grele,bea mult ceai anticolici si tu,o sa-l linisteasca mult.Nu te lasa,colicii au sa treaca in curand,crede-ma,nu va mai dura mult perioada critica,in plus merita atat sacrificiu din partea ta,zic eu.
Tzutzi80
Vine (ca) v-am gasit! hug.gif
otilici
Bine ai venit Tzutzi80! floare.gif
MagdaC
Salutare, neuroni!
Mai intru si eu din an in paste, ca mai des nu pot sad.gif
M-am apucat cuminte de dieta de vreo saptamana jumate (azi m-am destrabalat, ca e ziua lui frate-meu), si am slabit 800g. Nu va uitati la ticker, ca nu mai e valabil sad.gif Aveam 61.2 blink.gif , si acuma am 60.4 . Sii ii dau inainte:)
Dana, sa stii ca Simo nu a avut nici o problema de la lapte combinat, dar mereu ii dadeam intai de la mine. Asta cred ca merita doar daca nu se satura. Tinem pumnii sa treaca repede perioada asta cu colici. cheer.gif
Va pupic, fetele. O sa mai intru tot asa, din an in paste....
Lacry
CITAT(daconst @ 05-02-2007, 09:23 PM) *

Bai mamici,eu sunt disperata...nu mai stiu ce sa fac cu bb asta al meu.Plinge si se strange de burtica de numa.Colicii asta...mama lor. mad.gif

Deea,cum a fost Alexia cind ai renuntat la alaptat?Ca parca imi vine sa trec pe formula,doar sa am si eu un copil linistit.
Asa nu are nici program si ne chinuim amandoi...ca parca nici suficient lapte nu am.Oare combinatia cu formula sa-i faca rau?

Dana, eu am auzit de bebe alaptat exclusiv cu lapte praf si cu colici... e un prieten de-a lui Moaca baby.gif
Nici sa nu te gandesti sa renunti la alaptat. Ai grija doar ce mananci.

Incearca ceaiuri pentru colici.Apoi exista gripe water ( apa de colici) produs in Israel, antiflat (produs nemtesc pe care eu l-am comandat in Austria).
antonia05
CITAT(daconst @ 05-02-2007, 09:23 PM) *

Salutare fetele!

Dana, eu ii dadeam lui Dominik LEFAX.E pt colici si la el a mers.Mi l a recomandat hebama care venea la noi sa ma invetze cate ceva despre bebei.La tine nu vine nici o hebama?Stiu ca ai dreptul 10 zile sa vina o hebama la tine sa ti mai arate una si alta.Si daca e constipat sa folosesti MILCH ZUCKER .Il pui in lapte sau ceai, cate 2 linguritze.PUPICI!!!Eu i am dat de la inceput lapte in completare si foloseam mai mult Electrische milchpumpe de la NUK(foarte bun,pt ca Dominik era lenes si nu sugea decat f.putzin.

De batista bebelusului ati auzit?Pt cele care nu stiu , iata linkul:

http://www.overland.com.ro/

Eu l am cumparat si e super bun.PUPICI!!! hug.gif :floare:Acolo putetzi sa vedeti si filmuletzul.

CITAT(daconst @ 05-02-2007, 09:58 PM) *

Multumesc de sfaturi,fetele,imi prind tare bine. pupic.gif

Sexy,am incercat toate variantele...crede-ma.Si beau si ceaiuri si ii dau si lui tot felul de picaturi.Am incercat tot ce se gaseste aici pe piata,nimic nu da rezultate.
Nu vreau sa renunt la laptic,dar prea se chinuie.Mai astept sa vad cum ia saptamana asta in greutate.O sa incerc si o zi doar cu formula si laptele meu sa-l mulg sa vedem daca e mai bine.

Vezi ca s ar putea ca daca ii doar formula sa se constipe,asa i am mai dat si eu cand nu aveam lapte destul sa i dau si tare nasol a fost.Se constipa si cand avea scaun plangea de durere.Ia ti pompa electrica , caci eu asa ii dadeam .Si ti mai stimuleaza si lactatia.La mine a mers si l am hranit cu laptele meu 5 luni.+formula n completare.
Tulip
noi avem batista bebelusului....adica aspirator nazal....sunt fff. multumita )).gif )).gif
dany
Bey,Ramo ...se pare ca a dat dragostea rau de tot peste tine )).gif .Frumos gestul cumnatului tau !!!!!

Dana...imi pare tare rau ca Lucas are dureri de burtica dar...vor trece,asa cum au spus si fetele . Pupici pentru tine si pentru voinicel pupic.gif pupic.gif

Credeam ca te prind pe aici sa-ti spun sa te uiti ( daca ai timp ) pe Kabel Eins : e seara Falco...daca iti place .Pe mine m-a innebunit tipul asta smile.gif)Urla TV-ul la mine ...poate vin vecinii peste mine lol.gif
antonia05
CITAT(Tulip @ 05-02-2007, 11:47 PM) *

noi avem batista bebelusului....adica aspirator nazal....sunt fff. multumita )).gif )).gif

Si noi la fel.E super!!! floare.gif
dany
Antonia,cand te intorci in Germania ? Cum se impaca Dominik cu schimbarile de tari ? Vorbesti romana sau germana cu el ? Asa iti trebuie daca intri rar :te bombardam cu intrebari ( cel putin eu ) )).gif
antonia05
CITAT(danyhoney @ 06-02-2007, 12:20 AM) *

Antonia,cand te intorci in Germania ? Cum se impaca Dominik cu schimbarile de tari ? Vorbesti romana sau germana cu el ? Asa iti trebuie daca intri rar :te bombardam cu intrebari ( cel putin eu ) )).gif

In Germania ma intorc in toamna.Vorbesc cu Dominik si germana si romana(asa mai invatz si eu germana)fac si un curs de germana de 2 ori pe saptamana tease.gif .Mi se pare foarte grea limba si mi as dori daca se poate sa o invatz prin hipnoza, wacko.gif heheee!
Dominik nu are nici o treaba cu schimbarile acestea de mediu.Ca e in Germania sau in Ro tot aia!! baby.gif E micutz inca sa si dea seama unde i place cel mai mult.Mai nasol e ca stau departe de sotz.Dar mai vine el prin tzara.PUPICI!!! hug.gif floare.gif

Tu? Ce ai mai facut cu jobul.Nu stiu daca ai scris ceva de genul...dar nu am reusit sa citesc chiar tot. give_rose.gif
daconst
Mersi fetele,m-am mai pus pe picioare putin. pupic.gif
Acum am alaptat si bb doarme.Se pare ca e mai bine putin.

Antonia,i-am dat si Lefax si Espuisam si ceva homeopat.Degeaba. sad.gif
Am si eu moasa care vine acasa,dar nu mai stim ce sa incercam.Ea spune ca va trece ca e perioada asta.
Pompa,am electrica, profesionala ca in spital.Am inchiriat-o.Dar moasa spune ca bb scoate mai mult decit pompa si asa cred ca e.
Mai am rabdare acum sa vedem cum va fi.
Batista bebelusului am auzit de ea dar nu am de unde sa o iau,aici. sad.gif

Dany.acum cu mama aici nu prea ma mai uit la nemti,din pacate.Asa am ratat si finala de handbal de ieri. sad.gif

bubbles
eu va urez noapte buna si vise placute
Imagine Imagine
dany
Ma gandeam eu,Dana , ca nu prea ai timp sa te uiti pe nemti...Oricum,daca nu ai somn,emisiunea tine pana tarziu tare . la 23:45 incepe Falco.Show )).gif .Eu am pielea-gainii de cand a inceput emisiunea:pe 19 februarie Falco ar fii implinit 50 de ani sad.gif
Ma bucur ca te-ai mai linistit un pic.Hai,capul sus,o sa treaca si sa vezi atunci ce o sa ne innebunesti cu giumbuslucurile facute de Lucas )).gif .Ce ciudat mi se pare sa te vad pe aici la ora asta lol.gif

Antonia...nu ti-e greu sa stai atata timp departe de sot ? Intreb si eu ,dar tu stii mai bine ce planuri aveti .E bine ca vorbesti ambele limbi cu Dominik !!!Am avut o amica romanca care a nascut si a vorbit doar romana cu bb-le ei.Cand a mai crescut bb si i se vorbea germana se uita ca la masini straine.
Cu job-ul nu am facut nimic ,din pacate.Nu e o perioada propice pentru job-uri.Astept sa vina martie ...poate am mai multe sanse.Bine ar fii sa gasesc ceva pentru ca avem ceva planuri si tare bine ne-ar prinde chiar si 400 € de la basis.

Noapte buna ,Bubbles !
lilianab
Buna fetelor...am fost foarte deprimata si rusinata ieri si nu am mai intrat.Din pacate am ratat examenul la contabilitate.Partea cea rea e ca am fost ferm convinsa ca il iau si il iau cu nota mare...nu stiu ce a fost..dar sper sa fie si prima si ultima restanta,fiindca mai am 4 examene...cineva ma incuraja:"n-ai restanta,n-ai prestanta"...dar nu prea ma incalzeste.
Dupa examen am venit acasa si ca sa ies din transa in care intrasem m-am apucat sa fac un tortulet pentru mamarut ca ieri a fost ziua lui si era tare trist ca era singur....Ati vazut vreodata un mamarut emotionat? blushing.gif ...vai ce scump e pupic.gif ....i-am luat si un cadou dragut si azi a fost o zi super:A VENIT MAMARUUUUTTZZUUUUL! cheer.gif cheer.gif cheer.gif .....va mai spun doar ca viata nu mi se mai pare cenusie ca ieri ....si inca ceva.Cuvantul de odine azi a fost :FURSEEEECCCUUUUURRRIII!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Dancost eu nepotelei mele,cand nu mai raspundea la nici un tratament i-am pus o carpa moale ,calcata ,ca sa fie cat de calda poate suporta un bb si aplicata pe burtica...apoi o tineam pe burta mea,fiindca sora era operata si stateam cu ea....
Va las fetelor...ma duc langa mamarutz naughty.gif ...si de maine gata:fursecuri si carte!!!ca saptamana asta am doua examene si sper sa nu mai patesc rusinea de ieri.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.