Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
anca veselie
sunteti tare simpatici, sexi!

si ca sa vedeti ce viteaza am fost, punctul de jos sunt eu. cam mare panta...

Imagine
himere2005
superbe pozele voastre
Sexymom
Himere nu stiu inca , s-a intamplat ceva in viata noastra , in sensul bun...si cred ca vom amana.Sotul meu a fost ridicat in rang, are mai multe responsabiulitati si multi oameni sub el care trebuiesc instruiti.Eu aveam rezervarea in 10 februarie....deci am ratat-o sad.gif Dar nu imi pare rau, ma bucur ca munca adevarata este rasplatita pe masura.
anca veselie
blushing.gif himere m-ai prins la inghesuiala http://new.photos.yahoo.com/anca_vio/album...460762389497189

merci lyra smile.gif

felicitari sexi! sa-ti traiasca sotul destept give_rose.gif
michelle
CITAT(daconst @ 13-02-2007, 04:42 PM) *

CITAT(michelle @ 13-02-2007, 05:43 PM) *

Eu am spus doar ca o felie de paine prajita cantareste mai putin decat una normala, si deci de aici punctajul mai mic per felie.
Dar o sa fac acest experiment sa nu induc lumea in eroare cu presupusul.

Pai cintareste mai putin,n-am zis nu...dar punctajul nu scade prin prajire. tease.gif

Eu am explicat mai babeste.. sa inteleaga tot omul. O felie de paine prajita ar trebui sa aiba punctaj mai mic decat una neprajita.
Deci daca cea simpla e 1p, cea prajita are 0.5p per felie sau 1.5p pt 2 felii.

Sau, cum ai spus tu, 50g paine de orice fel = 2p. In astea 50g paine intra 2 felii neprajite, si vreo 3-4 prajite (depinde cat de uscate sunt grin.gif )
himere2005
mie imi place cum arata, anca are parte numai de tipi misto cheer.gif
Sexymom
Anca, uite si un ghemotoc de copil, ca un punct, cum ai spus si tu de poza ta )).gif Imagine

CITAT(anca veselie @ 13-02-2007, 07:12 PM) *

blushing.gif himere m-ai prins la inghesuiala: Imagine

merci lyra smile.gif

felicitari sexi! sa-ti traiasca sotul destept give_rose.gif

Multumesc Anca.
Sti ce a spus sotul meu in legatura cu numirea lui???? a zis asa : obisnuieste-te cu ideea ca ma vei vedea din ce in ce mai putin acasa. sad.gif

Ce gagiu misto ai )).gif
anca veselie
sexy, cred ca orice are avantaje si dezavantaje.... important e sa te bucuri pt realizarea lui si sa optimizezi timpul petrecut impreuna smile.gif

multumesc fetelor, sper sa tina si sa ne intelegem bine. sa nu ma dezumflu prea repede...
himere2005
sexy, macar esti mandra cu el si iti mai tin fetele companie pupic.gif
Sexymom
Ma bucur enorm , stiu ca daca el e fericit, linistit si noi suntem la fel .
Anca, sper sa va tina mult indragosteala si sa fi fericita cu el.

Homere, deja a facut un obicei sotul meu: ma suna seara de seara sa il iau de la serviciu, stie ca asa e obligat sa coboare si sa bem o bere impreuna in drum spre casa.Altfel vine dupa ora 21 zilnic.
ghemotoc
CITAT(michelle @ 13-02-2007, 05:12 PM) *

Eu am spus doar ca o felie de paine prajita cantareste mai putin decat una normala, si deci de aici punctajul mai mic per felie.

Pai cintareste mai putin,n-am zis nu...dar punctajul nu scade prin prajire. tease.gif

Eu am explicat mai babeste.. sa inteleaga tot omul. O felie de paine prajita ar trebui sa aiba punctaj mai mic decat una neprajita.

Sau, cum ai spus tu, 50g paine de orice fel = 2p. In astea 50g paine intra 2 felii neprajite, si vreo 3-4 prajite (depinde cat de uscate sunt grin.gif )

bun... deci asta a fost raspunsul pentru blonde (la mine am refer)... adica punctam destul de bine painea biggrin.gif pentru ca stiam tot de la tine (am citit dar pe celalalt site ca tu asa punctezi painea prajita)...
himere2005
si al meu vine destul de tarziu, cam in jur de 20.00, dar stiu ca are o functie buna, cel putin pentru galati e binisor platit si mai putem sa ne mai facem cate ceva prin casa sau sa mergem la vara in concediu ca altfel nici vorba doh.gif ...noi trebuie sa-i sustinem si sa vedem ce branza facem noi ca si eu imi caut in vara de lucru blum.gif
daconst
CITAT(michelle @ 13-02-2007, 07:12 PM) *

Nu,iubita...3-4 felii de paine prajita sunt 3-4 puncte ca si 3-4 felii de paine neprajita.Aia spuneam,ca nu scad caloriile daca o prajim,e tot paine. pupic.gif

Anca,Sexy,superbe pozele...si voi niste frumoase! give_rose.gif

himere2005
dana, s-a schimbat cu ceva per total viata vostra, ma refer la tabieturi si cum ai suportat schimbarea ca mie tare greu mi s-a parut prima luna...din fata aia nastrusnica la mama care trebuie sa faca cum ii dicteaza bblusa smile.gif
anca veselie
merci dana! give_rose.gif

si daca tot vorbeam despre paine prajita, eu o prajesc intotdeanua daca sunt acasa tease.gif
himere2005
anca, acum am vazut pozele de la istanbul, nu stiam ca ai ajuns acolo, secretoasa mica )).gif
anca veselie
cum nu? am fost in vara, a fost fain. credeam ca le-am 'anuntat' la un mom dat cand am terminat albumul
antonia05
CITAT(uka @ 13-02-2007, 05:26 PM) *

PISIK, stai linistita ca cu teo m-am lamurit eu, am aflat ulterior cu ce fel de "om" am avut de aface, viata mea merge inainte...aseara am fost la o intalnire.. si fost ok.. bine momentan, sunt eu cam de gheata, dar m-am simtit bine.. m-am detasat...
melodia p care am pus-o aici, imi place si mai am inca una f buna ..cel putzin mie imi place..
http://www.youtube.com/watch?v=soDfgAeGbSo

Super piesa.Si mie mi place.O ador pe NELY. floare.gif hug.gif
axe10
Fetele o intrebare scurta....cat punctez un biscuit wasa integral?
himere2005
anca, si din ce ai vizitat tu pana acum cam ce mi-ai recomanda pe viitor?(dintre tarile vizitate) ca am vazut ca si tie iti place sa colinzi, adica nu esti genul care sa stea in camera grin.gif
anca veselie
CITAT(axe10 @ 13-02-2007, 05:50 PM) *

Fetele o intrebare scurta....cat punctez un biscuit wasa integral?

0.5p

himere, nust ce sa zic, mie mi-a placut peste tot.

istanbulul e accesibil, hotelurile sunt destul de ieftine si gasesti si bilete de avion ieftine. italia si portugalia sunt frumoase, au o vegetatie superba. si am mai fost f putin in budapesta. depinde ce te atrage pe tine si ce urmaresti sa obtii in acel concediu. si ... de ofertele existente grin.gif cred ca cel mai bine stabilesti bugetul si cauti ofertele, orice iesire iti ofera o deschidere!
michelle
CITAT(daconst @ 13-02-2007, 05:26 PM) *

CITAT(michelle @ 13-02-2007, 07:12 PM) *

Nu,iubita...3-4 felii de paine prajita sunt 3-4 puncte ca si 3-4 felii de paine neprajita.Aia spuneam,ca nu scad caloriile daca o prajim,e tot paine. pupic.gif

Am cantarit 6 felii de paine, micute crude si au 105g. Dupa prajire, aveau 67g, aceleasi 6 felii micute.
Tu cum le calculezi inainte/dupa?
himere2005
anca, tu ai fost in sezon in august sau in extrasezon? eu stiu ca si asta conteaza mult...la noi ar fi putin mai greu pentru ca nu luam avionul din galati la o adica si sigur dan ar vrea s-o luam si pe moaca noastra cu noi smile.gif ...cel mai mult mi-as dori sa ajung in viata asta cu bia la disneyland sa-i fac o bucurie grin.gif
daconst
Pai Miha,inainte le calculez,pentru ca asa avem punctajul in lista cu painea "cruda".
Daca painea o bagi in apa si e mai grea...o punctezi mai mult? grin.gif
anca veselie
CITAT(himere2005 @ 13-02-2007, 06:05 PM) *

anca, tu ai fost in sezon in august sau in extrasezon? eu stiu ca si asta conteaza mult...la noi ar fi putin mai greu pentru ca nu luam avionul din galati la o adica si sigur dan ar vrea s-o luam si pe moaca noastra cu noi smile.gif ...cel mai mult mi-as dori sa ajung in viata asta cu bia la disneyland sa-i fac o bucurie grin.gif

eu am fost mai mult in extrasezon, dar au fost si niste ocazii speciale: in portugalia era frati-miu cu bursa, in istanbul am iar intr-o vizita, iar in italia la fel am stat la cineva. deci nu prea am cheltuit cu cazare si toate excursiile au fost de capul nostru. poti gasii excursii organizate. momentan nu poti sa iei fata cu tine, e mult prea mica si oboseste repede.

sa-ti dea dumnezeu sa ajungi la disneyland!

va pup, plec la sala!
himere2005
imi si inchipui ce prezentare va fac cand plec din tara ca mie tare imi place sa povestesc toate pataniile grin.gif
ghemotoc
bun... deci sa lamurim problema odata pentru totdeauna:

1 felie paine neagra/intermediara = 230 c/100 g
1 felie paine alba = 280 c/100 g

paine alba 1 felie = 25 g, adica 80 calorii
paine neagra 1 felie = 35 g, adica 80 calorii (mai greau datorita continutului mai mare de fibre)

iar painea prajita are exact acelasi nr de calorii ca o felie de paine neprajita.. problema se pune in felul urmator... DUPA PRAJIRE PAINEA ISI PIERDE DIN GREUTATE...
deci daca totul se puncteaza WW dupa gramaj... nu e normal ca sa zic ca 2 felii de paine prajita sa aiba aceea si greutate aproximativa ca 4 felii de paine neprajita, sa spun?
p.s. explicatiile le.am luat din cartea dr. mihaela bilic

dar, in fine, cred ca cel mai bine ar fi sa punctam 1 felie paine prajita 1 p... ce zici miha?

of of of dar tot nu.mi iese din cap ca in lista painea uscata e 0.5 puncte. de ce?
himere2005
parerea mea este ca ar trebui sa alternezi alimentele ghemotoc, nu mai stiu cine nu slabea anul trecut de la anumite alimente, parca alice, iar dupa ce le-a schimbat a inceput sa mai dea jos. si trebuie bauta si apa multa. ai putea in loc de paine sa mananci mamaliga sau paste, poate merge mai bine rolleyes.gif
Ella79
meniul meu de azi:
- cereale cu lapte 0% = 7p
- mancare de mazare = 5p
- paine = 3 p
- salata verde = 0p
- 1 ou fiert = 2p
- 3 mere = 0p

TOTAL: 17 din 20. Dar ma bate gandul sa mai mananc ori o piersica din compot, ori un iaurt cu fructe mic. )).gif
ghemotoc
CITAT(himere2005 @ 13-02-2007, 06:34 PM) *

parerea mea este ca ar trebui sa alternezi alimentele ghemotoc, nu mai stiu cine nu slabea anul trecut de la anumite alimente, parca alice, iar dupa ce le-a schimbat a inceput sa mai dea jos. si trebuie bauta si apa multa. ai putea in loc de paine sa mananci mamaliga sau paste, poate merge mai bine rolleyes.gif

pai paste mananc, mamaliga mananc, apa beau cam 3 l pe zi... mai vad eu saptamana asta si daca nu mai slabesc... o sa le iau pe rand sa vad cauza smile.gif dar mersi de incurajari smile.gif
lilianab
CITAT(anca veselie @ 13-02-2007, 06:10 PM) *

momentan nu poti sa iei fata cu tine, e mult prea mica si oboseste repede.

va pup, plec la sala!

Nu neaparat.Sora mea a zburat o zi intreaga,cu escala de 6 ore in italia si fetita avea 3 luni prima data.A doua oara avea 1 an si 2 luni...Au adorat-o stewardesele grin.gif
ghemotoc
CITAT(lilianab @ 13-02-2007, 06:41 PM) *

CITAT(anca veselie @ 13-02-2007, 06:10 PM) *

momentan nu poti sa iei fata cu tine, e mult prea mica si oboseste repede.

va pup, plec la sala!

Nu neaparat.Sora mea a zburat o zi intreaga,cu escala de 6 ore in italia si fetita avea 3 luni prima data.A doua oara avea 1 an si 2 luni...Au adorat-o stewardesele grin.gif

si sora.mea la fel... prima oara au dus.o cu avionul sa o boteze nasa.sa (vreo 2/3 ore parca) iar dupa aceea la 10 luni... iar cu cealalta fetita, au dus.o cu avionul la 7 luni biggrin.gif
lilianab
...si am uitat sa adaug:Anul trecut "pupuletzul"(nepoata mea) a facut curatenia generala in aeroportul din Milano,in alea 6 ore...de-a busilea lol.gif lol.gif
himere2005
da, cred ca veselie se referea la faptul ca eu vroiam sa fac excursii cu fata dupa mine blum.gif
nusarich
buna seara tuturor!
am intrat doar sa ii urez lui irinush La Multi Ani!, sa ai parte de sanatate, bucurii si sa fii fericita alaturi de familia ta! eu nu am putut intra azi pe oneden de la serviciu, sa vad maine ce si cum, dar am citit ce ati scris azi.
May
Buna ziua floare.gif

Si Remy ma tot innebuneste cu planurile lui de vacanta pe care probabil nu o sa reusim sa le implinim wacko.gif dar mai vedem noi.

Eu ma simt rau in continuare imediat cum vine seara si trebuie sa ma culc. Ma apuca o tuse incredibila de zici ca imi dau duhul, nici macar nu am timp sa imi trag aer sa respir. Aseara stateam pe marginea patului si am tusit o data atat de tare incat am vomitat instant, nici nu am avut timp sa merg la baie.... a fost o scena cam neplacuta doh.gif. Nu ma duc la doctor pt ca imi da antibiotice si daca ii spun ca iau antibiotice de aproape o luna, ma trimite la spital iar acolo obtin programare la vara blink.gif iar la urgente nu ma primeste

M-am gandit ca maine seara sa ii fac o surpriza lui Remy: sa aduc o masutza in camera la noi si sa umplu camera de lumanari ca la o cina romantica rolleyes.gif sper sa imi iasa
Ella79
May, ai grija de tine! pupic.gif
lyra
de ce nu te primeste la urgenta?
tu te simti rau cam de multisor. zic sa mergi la medic pentru analize. nu e normal ce se intampla. ai grija de tine. floare.gif
Tzutzi80
May... nu cumva esti gravida? Oricum....nu te juca cu sanatatea ta
Ella79
Dar Tulip pe unde mai e? Ca parca n-am mai vazut-o de ceva vreme...
nusarich
may, ai incercat un shodou pentru gat? mie imi face tare bine cand tusesc asa mult...
daconst
CITAT(ghemotoc @ 13-02-2007, 08:18 PM) *

of of of dar tot nu.mi iese din cap ca in lista painea uscata e 0.5 puncte. de ce?

Asta se refera la knackbrot,dar asa au tradus fetele pine uscata.Pe vremea cind a tradus Sorina listele nu se gasea in Ro,acum este.
Pisik parca manca des...nu mai stiu denumirea sub care o gasesti in tara.

Eu sunt de acord cu greutatea painii prajite,dar punctajul nu il putem schimba din pacate.
Pisik
Pup fetele!
Am fost la mani+pedi, mi-am mai ridicat moralul, dar am venit acasa si m-a pus dracu sa citesc lista de inretinere: 4 mil jumate si eu iau joi banii ca nu mai avem nici un leu si iau 9 mil si un pic sad.gif Nu mai stiu efectiv cum or trece toate...ca asa ma apuca uneori... sorry.gif

In fine, sa pun si eu meniul meu de azi, nu e mega stralucit, am rezistat mult mai rau ca ieri, dar deocamdata nu am depasit si ar fi bine sa nu o fac ca maine am cina romantica cu ingrasacioase grin.gif
MD:
lapte cu cereale - 6p
P:
pulpa pui - 3p (era una si un pic din alta)
legume fierte - 0,5 pt mazare
banana - 1p

biscuiti Dita fara zahar - 5p (sper sa fie suficient ca am mancat ceva)

C:
branza de vaci Milli 85 gr - 1p
gem diet - 0,5p
iaurt prodlacta - 0,5p
fulgi garu - 1p

2 mere, o mandarina mica, un kiwi mic nu pun momentan pt depasire

Total 17,5, Poate mai pap niste fructe mai incolo si pun inca 1p depasirea
Incerc sa ma urnesc spre bicla desi tare greu e sorry.gif

CITAT(daconst @ 13-02-2007, 10:40 PM) *

CITAT(ghemotoc @ 13-02-2007, 08:18 PM) *

Asta se refera la knackbrot,dar asa au tradus fetele pine uscata.Pe vremea cind a tradus Sorina listele nu se gasea in Ro,acum este.
Pisik parca manca des...nu mai stiu denumirea sub care o gasesti in tara.

Eu sunt de acord cu greutatea painii prajite,dar punctajul nu il putem schimba din pacate.

In Carrefour se gaseste asa ceva, sunt niste pungi maricele cu rosu si scrie ceva paine uscata siedeza, etse produsa de marca numarul 1; am luat o data, nu e fantastica, eu una prefer o felie de paine toast, dar asa pt variatie merge wink1.gif
Ella79
CITAT(Pisik @ 13-02-2007, 10:43 PM) *

Pup fetele!
am venit acasa si m-a pus dracu sa citesc lista de inretinere: 4 mil jumate

caaaaaaattttt??? shock.gif shock.gif shock.gif Pai de ce asa de mult??

Pisik
CITAT(Ella79 @ 13-02-2007, 10:50 PM) *

CITAT(Pisik @ 13-02-2007, 10:43 PM) *

Pup fetele!
am venit acasa si m-a pus dracu sa citesc lista de inretinere: 4 mil jumate

caaaaaaattttt??? shock.gif shock.gif shock.gif Pai de ce asa de mult??

Pt ca avem un apart cu 4 camera (chiar daca sufrageria e sparta si e o camera mare tot 4 se pun) si pt ca draguta noastra administratie nu s-a ocupat sa puna apometre si repartitoare la calorifere. Drept pt care la 2 perts in 4 camere atat e. Vecinii de vizavi care au si un copil au 5mil 100! Si au salariu amandoi cred un pic mai mult decat am eu singura; si au si copil la scoala; la noi sper ca e o situatie temporara, la ei nu. Avem o tara de r...t. Sa muncesti ca sa platesti datorii si sa mananci sorry.gif
Lacry
Buna seara, dragelor hug.gif
Azi am fost prima data la noul job. Nu preao sa maiam timp de stat pe net, asta-i clar!
Daconst, ce spirit de observatie ai, cum ai vazut tu chitara, adica capatul cutiei )).gif , eu cant la chitara, adica obisnuiam sa o fac unsure.gif
N-am mai tinut cont de nici o dieta, dar am scazut sub 60 kilos, numai de la alergat de colo-colo blink.gif

Irinush, "La multi ani fericiti" din partea mea si a lui Mocutz bday.gif

Am fugit, ca trebuie sa fac bipuri in forma de inima pentru sot wub.gif , si un bip mare tot in forma de inima pentru mama, ca maine-i ziua ei de nastere smile.gif

Himere, astept sa te vad intr-o poza, cum arati acum, eu ti-am satisfacut curiozitatea, nu? blum.gif
michelle
CITAT(ghemotoc @ 13-02-2007, 06:18 PM) *

bun... deci sa lamurim problema odata pentru totdeauna:

1 felie paine neagra/intermediara = 230 c/100 g
1 felie paine alba = 280 c/100 g

paine alba 1 felie = 25 g, adica 80 calorii
paine neagra 1 felie = 35 g, adica 80 calorii (mai greau datorita continutului mai mare de fibre)

iar painea prajita are exact acelasi nr de calorii ca o felie de paine neprajita.. problema se pune in felul urmator... DUPA PRAJIRE PAINEA ISI PIERDE DIN GREUTATE...
deci daca totul se puncteaza WW dupa gramaj... nu e normal ca sa zic ca 2 felii de paine prajita sa aiba aceea si greutate aproximativa ca 4 felii de paine neprajita, sa spun?
p.s. explicatiile le.am luat din cartea dr. mihaela bilic

dar, in fine, cred ca cel mai bine ar fi sa punctam 1 felie paine prajita 1 p... ce zici miha?

Dupa cateva cautari am reusit sa gasesc pe http://www.calorieking.com
painea alba: 4.8p/100g
painea toast (uscata): 5.2p/100g

Mai astept si alte pareri.. grin.gif
bubbles
meniul pe azi
actimel 1.4
cartofi 2
margarina 1
varza 0
ulei masline 1
copanele 80g 2
iaurt milli fructe 3.2
paine 40g 2
porto 0
biscuiti 1.5
pombar 2
total:16.1p
va urez o seara placuta in continuare..eu m`am bagat la facut fursecuri wink1.gif
irinush
buna seara!

Nusarich, Lacry, multumesc frumos pt urari!

ca tot a adus Himere vorba de concedii aici, noi am vrea sa mergem in turcia, cu David, evident insa habar nu avem unde anume ... daca are cineva vreo sugestie ... asteptam!

Pisik, in ce zona locuiesti? ca ma tot tin de ceva vreme sa te intreb ...
noi la intretinere platim cam un milion, un milion doua sute + gazele cam tot atata (ca noi avem centrala), asta la apartament cu 3 camere si 3 persoane ...
Tzutzi80
Meniu astazi:
MD: 100 g musli cu fructe 6.8p
150 ml lapte 0.1% 0.8p
ness cu zaharina 0p

Gustare: 1 mar 0p
1/2 mango 1p

Pranz (aproape cina ca a fost la 4pm):
3 canelloni 9p

Cina, mai mult o gustare pe la 7 seara:
desert fitline exquisa 0,2% 2p
portocala 0p
mandarina 0p
1 rosie 0p
2/3 ardei gras 0p
--------------------------------------------------------------------
TOTAL: 19.6p

Si am mai economisit 0.5p de la curatenia de azi. Aspirat, sters pe jos, intins rufe, udat flori.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.