Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
daconst
CITAT(michelle @ 13-02-2007, 11:28 PM) *

painea alba: 4.8p/100g
painea toast (uscata): 5.2p/100g

Mai astept si alte pareri.. grin.gif

Am verificat si pe fettrechner si intr-adevar painea alba are punctaj mai mic decit painea de toast...doar ca aia nu o cumperi prajita sau uscata.Asta e diferenta.
Acum face fiecare cum crede,cel mai bine. wink1.gif
ghemotoc
mersi miha si daconst!!!!
si pisik pe mine cand ma iau "pandaliile" cu banii ma gandesc la cei care au si macar un copil... ca la cat costa si scutecele alea, sau crema de funduletz si hainitze, rechizite si etc. ... asta e un motiv in plus pentru care noi plecam in canada... daca vrea cineva sa vina p.acolo ofer cazare... gratuita biggrin.gif cool.gif ... bine, eu nu prea stiu unde.o sa stau sau unde.o sa lucrez dar nu.i problema ca suntem descurcareti wink1.gif
p.s. in legatura cu painea, am inceput s.o punctez de ieri cu 1 p felia
Lacry
CITAT(irinush @ 14-02-2007, 12:29 AM) *

buna seara!

Nusarich, Lacry, multumesc frumos pt urari!

ca tot a adus Himere vorba de concedii aici, noi am vrea sa mergem in turcia, cu David, evident insa habar nu avem unde anume ... daca are cineva vreo sugestie ... asteptam!

Pisik, in ce zona locuiesti? ca ma tot tin de ceva vreme sa te intreb ...
noi la intretinere platim cam un milion, un milion doua sute + gazele cam tot atata (ca noi avem centrala), asta la apartament cu 3 camere si 3 persoane ...

Iti prezint eu maine cele mai faine locatii, caci firma la care lucrez acum e si ag.de turism naughty.gif

Din experienta proprie iti pot spune urmatoarele: daca vrei sa vizitezi ceva, mergi in zona Kusadasi, hotelurile de 5 stele arata insa de 4, pentru ca sunt mai vechi si calitatea serviciilor mai slaba; daca vrei conditii f. bune, dar locurile de vizitat sunt situate lasute de km, te duci in Antalia... In Antalia sunt hoteluri noi... este ideal acolo un concediu DOAR ca sa te odihnesti si sa papi multe bunatati blink.gif Hotelurile din Antalia sunt de fapt niste resorturi cu tot tacamul, unde te poti duce cu copii mici... pentru astia mici acolo-i raiul lol.gif

CITAT(ghemotoc @ 14-02-2007, 12:37 AM) *

mersi miha si daconst!!!!
si pisik pe mine cand ma iau "pandaliile" cu banii ma gandesc la cei care au si macar un copil... ca la cat costa si scutecele alea, sau crema de funduletz si hainitze, rechizite si etc. ... asta e un motiv in plus pentru care noi plecam in canada... daca vrea cineva sa vina p.acolo ofer cazare... gratuita biggrin.gif cool.gif ... bine, eu nu prea stiu unde.o sa stau sau unde.o sa lucrez dar nu.i problema ca suntem descurcareti wink1.gif
p.s. in legatura cu painea, am inceput s.o punctez de ieri cu 1 p felia

scutecele costa 100 lei pe luna sad.gif
crema de funduletz... daca nu ai fitze si te multumesti cu un Sanosan, te costa doar 17 lei si iti ajunge 3 luni lol.gif

Ei, si daca nu esti o Fulga veritabila, te mai costa si laptele praf tot vreo sutica de lei pe luna sad.gif

Nu-ti mai spun, ca nu vreau sa te descurajez sorry.gif

buna seara!

ca tot a adus Himere vorba de concedii aici, noi am vrea sa mergem in turcia, cu David, evident insa habar nu avem unde anume ... daca are cineva vreo sugestie ... asteptam!

Eu as merge cu copil mic in Grecia, la un hotel cu capacitate mai redusa... caci ai parte de mult mai multa atentie din partea personalului de la hotel... spre exemplu in Creta wink1.gif
Eu visez, caci babu al meu nu va accepta sa mergem cu asta mik prea curand cu avionul, il stiu eu! mad.gif
Pisik

buna seara!

Nusarich, Lacry, multumesc frumos pt urari!

Pisik, in ce zona locuiesti? ca ma tot tin de ceva vreme sa te intreb ...
noi la intretinere platim cam un milion, un milion doua sute + gazele cam tot atata (ca noi avem centrala), asta la apartament cu 3 camere si 3 persoane ...

noi stam in baneasa, bloc cu 4 etaje, chiar vizavi de antena 1

Neatza fetele!

Hai scularea! E Valentine's Day! Luati-va iubitul de manuta si zambiti, in ciuda vremii naspa de afara. Eu azi am treaba gramada deci nu stiu cand mai scriu, dar incerc sa va urmaresc
Aseara am dat-o in bara pe la 10 si ceva, mi-a adus sotul meu un bip in forma de inima asa de frumusel si am papat cam trei sferturi, cam 3p am zis eu. Aveam 5 pcte din economii si 4 din sport, asa ca nu e mare bai. oricum v-am zis ca nu ma mai stresez asa tare, poate asa merge.
Pupici si o zi super!
Tulip
Neata,fetelor!!!

Ella,mersi de intrebare pupic.gif ,sun aici,prin zona,doar ca scriu mai putin....am o stare mai proasta de cateva saptamani,care sper sa-mi treaca cat mai repede wink1.gif wink1.gif wink1.gif

In ultimele 2 saptamani nici nu am numarat blushing.gif blushing.gif ,din fericire nu am crescut in greutate cheer.gif cheer.gif Mine ma reapuc de WW....azi am de gand sa nu numar,ca...deh... blum.gif

Pisik,ffff. mult platiti....enorm de mult sad.gif
ghemotoc
'neata!
e o vreme pe.aici prin brasov... sad.gif ... nu ai chef de nimic... si chiar azi cand aveam o groaza de umblat sa rezolv...
p.s. toata familia mea e plecata din tara (mama, sora) si m.au lasat pe mine sa le rezolv eu toate problemele smile.gif... asa ca azi cred ca o sa am puncte suplimentare de la mers pe jos biggrin.gif wink1.gif
Tzutzi80
Buna dimineata!!!! Am iesit devreme la raport!

UNA BUCATA KILOGRAM MINUS! Sa speram ca se vor simti si celelalte sa se duca unde s-a dus si asta. cheer.gif

LA MULTI ANI de ziua indragostitilor! Am citit undeva ca nu trebuie sa ai neaparat tortita ca sa te bucuri de ziua asta. Important e sa ai prieteni hug.gif Si Dupa ce o facem azi de pomina, stiti ca vin Dragobetele )).gif cheer.gif Si ne mai petrecem odata. pupic.gif
ghemotoc
CITAT(Lacry @ 14-02-2007, 12:38 AM) *

scutecele costa 100 lei pe luna sad.gif
crema de funduletz... daca nu ai fitze si te multumesti cu un Sanosan, te costa doar 17 lei si iti ajunge 3 luni lol.gif

Ei, si daca nu esti o Fulga veritabila, te mai costa si laptele praf tot vreo sutica de lei pe luna sad.gif

Nu-ti mai spun, ca nu vreau sa te descurajez sorry.gif

stiu sad.gif... de.aia si spuneam... sora.mea nu sta in tara si a venit cu 2 fetite mici si a spus ca nici cu salariul ei de.acolo nu s.ar descurca cu amandoua... sad.gif... ata ete...

si felicitari Tzutzi80 pentru kilogramul in minus !
michelle
Neata! cheer.gif O zi frumoasa tuturor si distractie placuta diseara! naughty.gif

Si eu sunt prin zona, desi am o zi incarcata.. Sunt interviuri si particip si eu la recrutare.
Sper sa nu primesc nimic dulce in forma de inima sau alta forma geometrica blum.gif
ghemotoc
eu sigur nu o sa primesc nimic in forme geometrice si comestibile... dar poate ca un cerculet pentru deget naughty.gif ... si asta nici nu ingrasa wink1.gif
Tzutzi80
CITAT(ghemotoc @ 14-02-2007, 09:28 AM) *

eu sigur nu o sa primesc nimic in forme geometrice si comestibile... dar poate ca un cerculet pentru deget naughty.gif ... si asta nici nu ingrasa wink1.gif

Cerculet mi se pregateste si mie pentru saptamana viitoare cred blushing.gif
himere2005
neata fetelor
si la noi e cam posomorata vremea, a si plouat, dar lasa ca diseara nu se mai cunoaste oricum ca e noapte si aprindem lumanarelele.
pisik, imi pare rau ca platesti asa de mult, la noi luna trecuta a fost 210 lei, dar pentru ca dan are salariul mic pe cartea de munca am platit doar 150 lei, dar sa nu mai spuneti la nimeni headspin.gif
adevarul este ca daca stiati din timp mai bransati din calorifere sau am auzit ca mai sunt persoane care au robinet, deci nu repartitor, robinet la calorifer si ati putea inchide un calorifer sau 2 sa mai rezolvati din probleme floare.gif
azi nu vreau sa ma gandesc la probleme, nu ma mai intereseaza, azi vreau sa creez o atmosfera placuta in casa, romantica, sa ma aranjez un pic, sa aranjez masa si sa gatesc ceva cand o sa apuc grin.gif ....parfumelul lui dan de la avon a venit de abia ieri si i l-am dat azi dimineata, m-am incurcat cu cine nu trebuia in legatura cu comanda
lacry, eu o sa incerc sa-mi fac o poza in oglinda azi, pana atunci o sa pun linkul de la pozele mele si gasesi tu in ce albume apar ...dar sunt convinsa ca le-ai mai vazut ...oricum schimbata nu-s smile.gif

http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
sunt pozele vechi
Lacry
himere, nu e bun linkul...
dany
Neata !

Sa aveti o zi / seara frumoasa si placuta alaturi de prieten / iubit / sot sau ,asa cum spunea Tzutzi , alaturi de prieteni !
himere2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...e2005/my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...e2005/my_photos

lacry, acum ti le-am dat pe bucati, sper sa mearga rolleyes.gif
Tzutzi80
Cine vrea soare sa vina la mine! E un soare frumos la malul marii (la Navodari), cum nu am mai vazut de ceva timp. Se vede ca l-am tentat cu cafeaua mea de dimineata! Ca eu de obicei fac ochi pe la pranz cheer.gif
irinush
Buna dimineata! HAPPY VALENTINE`S DAY!
Sa fiti iubite si fericite alaturi de cei dragi voua!

Himere, toata stima pt tine ... eu una nu stiu de unde ai atatea resurse ... sa-mi zici si mie pls )).gif sau sa-mi mai dai din ale tale pupic.gif

Tzutzi, felicitari pt kg in minus!

Lacry, multumesc mult pt informatii, chiar imi prind bine; in Grecia nu vrea sotul, ca nu ii place si in plus, in ultimul timp am auzit cam multe lucruri nasoale despre concediile acolo ... cred ca va ramane Turcia, acum sa vedem si unde ...

Pisik, nasol cu intretinerea la voi .. desi cam asa e peste tot acolo unde nu exista centrla sau apometre sau repartitoare la calorifere ...

va pup pe toate si o zi cat mai buna sa aveti!
Tzutzi80
Himere, Bia e o dulce. Nu imi vine sa cred cum dormea ea in lighean baby.gif
Si la mine vine caldura 3 mil. Si nu platesc pt toata casa. Doar sufragerie, dormitor si bucatarie. Ca altfel, cu baie si inca un dormitor tot acolo ajungeam si eu
himere2005
fetelor, de teava de gaze proprie ce stiti ca au inceput mosii sa-si puna la noi pe scara si nu vreau sa raman fara, la vara imi pun si eu. ne costa vreo 7-8 milioane ...gazele acum au venit 30 lei, dar cred ca vor veni si mai mult daca isi pune lumea contor separat...voi aveti?

multumesc tzutzi, felicitari pentru kg in minus...la fel felicit toate fetele care slabesc sau sa mentin...eu mai uit cateodata sa zic felicitari, dar ma bucur pentru voi, sa stiti floare.gif
ghemotoc
vai himere ce fetita simpatica ai... abia astept sa am si eu una (ati observat ca am spus una si nu unul blushing.gif )...
si cu teava de gaz... mama si.a pus (adica si.a facut separare de gaz) si plateste gazul maxim 10 rol pe luna (si asta cand e in tara ca altfel plateste cam 2 rol biggrin.gif) si mai are si ceasuri la calorifer... per total de pe la 3 milioane pe luna (1 persoana / 2 camere) plateste cam 500.000 !!!!!!!! deci merita investitia, in cateva luni de iarna ti.ai scos banii wink1.gif
irinush
si eu zic ca merita investitia Himere ... noi avem centrala si cel mai mult am platit gazele 1.500.000 lei ... pt 3 camere, in conditiile in care la noi in casa nu sunt sub 23-24 grade ...
ghemotoc
CITAT(irinush @ 14-02-2007, 10:18 AM) *

si eu zic ca merita investitia Himere ... noi avem centrala si cel mai mult am platit gazele 1.500.000 lei ... pt 3 camere, in conditiile in care la noi in casa nu sunt sub 23-24 grade ...

si la noi e tot cam la fel (adica am platit maxim 2 milioane pentru gaz) si noi stam la 4 camere
antonia05
Neatza! pupici tuturor si HAPPY VALENTINE`S DAY![color=#FF0000][i] floare.gif cheer.gif hug.gif

dany
CITAT(daconst @ 13-02-2007, 04:26 PM) *

CITAT(michelle @ 13-02-2007, 07:12 PM) *

CITAT(daconst @ 13-02-2007, 04:42 PM) *

CITAT(michelle @ 13-02-2007, 05:43 PM) *

Eu am spus doar ca o felie de paine prajita cantareste mai putin decat una normala, si deci de aici punctajul mai mic per felie.
Dar o sa fac acest experiment sa nu induc lumea in eroare cu presupusul.

Pai cintareste mai putin,n-am zis nu...dar punctajul nu scade prin prajire. tease.gif

Eu am explicat mai babeste.. sa inteleaga tot omul. O felie de paine prajita ar trebui sa aiba punctaj mai mic decat una neprajita.
Deci daca cea simpla e 1p, cea prajita are 0.5p per felie sau 1.5p pt 2 felii.

Sau, cum ai spus tu, 50g paine de orice fel = 2p. In astea 50g paine intra 2 felii neprajite, si vreo 3-4 prajite (depinde cat de uscate sunt grin.gif )

Nu,iubita...3-4 fe paine prajita sunt 3-4 puncte ca si 3-4 felii de paine neprajita.Aia spuneam,ca nu scad caloriile daca o prajim,e tot paine. pupic.gif

Deci.....am intrebat pe forum la nemtoaice si .... rezultatul final este : 1 felie paine prajita ,20 gr = 1 p !!! Indiferent ca e din pachet sau e deja prajita !!!Asa scrie , asa punctam grin.gif
Cum a spus si Dana , acea paine uscata trecuta in liste e knäckebrot ( Pisik a spus cum se cheama in Ro ) .
himere2005
multumesc
cand te referi la ceasuri ghemotoc te referi la repartitoare, nu? eu am repartitoare, dar pentru ca am calorifere vechi din fonta, am si o camera exterioara, stau cu ele aproape la maxim in camere, in baie pana la treapta 2 din 5 iar bucatarie la 1 ca mi-a zis dan sa nu blochez apa, nu cumva sa inghete )).gif in bucatarie e cald ca eu in fiecare zi gatesc, de multe ori la cuptor dar n-am reusit sa facem mare economie la caldura, vreo 40-50 lei, eu fac comparatie cu cei care n-au repartitor
ghemotoc
CITAT(danyhoney @ 14-02-2007, 10:22 AM) *
Deci.....am intrebat pe forum la nemtoaice si .... rezultatul final este : 1 felie paine prajita ,20 gr = 1 p !!! Indiferent ca e din pachet sau e deja prajita !!!Asa scrie , asa punctam grin.gif
Cum a spus si Dana , acea paine uscata trecuta in liste e kelii dnäckebrot ( Pisik a spus cum se cheama in Ro ) .
multumesc hug.gif floare.gif
himere2005
la gaze sa vedem cum facem la vara ca de centrala inca nu avem bani, poate se imbogateste mama vreodata ca de cand spera lol.gif si imi pun centrala
ghemotoc
CITAT(himere2005 @ 14-02-2007, 10:22 AM) *

multumesc
cand te referi la ceasuri ghemotoc te referi la repartitoare, nu? eu am repartitoare, dar pentru ca am calorifere vechi din fonta, am si o camera exterioara, stau cu ele aproape la maxim in camere, in baie pana la treapta 2 din 5 iar bucatarie la 1 ca mi-a zis dan sa nu blochez apa, nu cumva sa inghete )).gif in bucatarie e cald ca eu in fiecare zi gatesc, de multe ori la cuptor dar n-am reusit sa facem mare economie la caldura, vreo 40-50 lei, eu fac comparatie cu cei care n-au repartitor

da, de repartitoare vorbesc si daca vezi ca, caloriferele nu fac foarte cald incearca sa le cureti pe timpul verii, maica.mea asa a facut si e ok... acum la ea in casa toate caloriferele sunt puse pe 1 (sa nu inghete) iar temperatura ajunge pe la 20 de grade
himere2005
ghemotoc, cum dumnezeu, tot din alea vechi are? ....ar fi bine daca ar fi asa le spalam la vara dar nu stiu daca sa imi fac mari sperante...la noi e si curent de la balcon si de la usa de la intrare. eu i-am trecut ca prioritate lui dan pe lista cumpararea usilor si geamurilor de termopan la sufragerie si usii de la intrare smile.gif ...eu as vrea sa-mi fac ceva mai smecheros, chiar daca o fi sa ma imprumut de bani, la balcon as vrea un geam sa se deschida cam cum se deschid usile de la maxi - taxi ca sa pot sa-mi fac pe pacurs un fel de barulet in balcon, dar nu prea vrea sotiorul...sa vad cum il conving ca eu la visurile mele nu renunt )).gif
dany
Tot in legatura cu painea prajita )).gif . Acum nu-mi iese din cap pana nu reusim sa dezlegam misterul . Uitati un raspuns dat la nemti :

Wenn eine nicht getoastete Scheibe 1 Points hat und die Scheibe beim Toasten leichter wird, dann verliert sie beim Toasten Wasser.

Da Wasser aber keine Points hat, bleiben die Nährstoffe und damit auch die Points in der Scheibe.

Adica : prin prajire , painea pierde apa ....Apa are 0 p deci nu schimba valorile calorice ale painii , asadar ,punctajul ramane la fel !
himere2005
asta cam asa este, ca ei nu pun prea mult ulei in paine
ghemotoc
CITAT(himere2005 @ 14-02-2007, 10:33 AM) *

ghemotoc, cum dumnezeu, tot din alea vechi are? ....ar fi bine daca ar fi asa le spalam la vara dar nu stiu daca sa imi fac mari sperante...la noi e si curent de la balcon si de la usa de la intrare. eu i-am trecut ca prioritate lui dan pe lista cumpararea usilor si geamurilor de termopan la sufragerie si usii de la intrare smile.gif ...eu as vrea sa-mi fac ceva mai smecheros, chiar daca o fi sa ma imprumut de bani, la balcon as vrea un geam sa se deschida cam cum se deschid usile de la maxi - taxi ca sa pot sa-mi fac pe pacurs un fel de barulet in balcon, dar nu prea vrea sotiorul...sa vad cum il conving ca eu la visurile mele nu renunt )).gif

da, sunt din.alea atat de vechi de cand s.a facut blocul (prin 1970)... dar eu in vara i.am facut supriza si i.am pus termopane (era plecata din tara si nu i.am spus nimic...), cred ca si de la asta e mult mai cald... cand le.am cumparat tipul ne.a tinut o terorie despre pierderile de caldura de pe la geamuri... dar are dreptate... incearca sa le iei in rate daca altfel nu poti
himere2005
off ghemotoc, ai dreptate...dar mai intai sa-mi achit alta datorie la banca, nici sotul meu nu prea trage la caruta ca sa zic asa...e cam greu de una singura smile.gif
ghemotoc
of of of... lasa ca rezolvi tu si problema asta... ca doar ai "meserie" de intelept hug.gif wink1.gif
himere2005
CITAT(ghemotoc @ 14-02-2007, 12:46 PM) *

of of of... lasa ca rezolvi tu si problema asta... ca doar ai "meserie" de intelept hug.gif wink1.gif

)).gif )).gif uite de asta va iubesc ...cum am tendinta sa ma intristez, cum imi ridicati moralul pupic.gif
Tzutzi80
Nu te mai chinui cu spalatul caloriferelor. Umbla dupa unele noi. Mama le-a tot spalat vreo 3 ani, ca cica sunt de fonta si sunt bune. Si cand le-am schimbat intr-un final anul asta si au pus ciocanul pe ele ca sa le faca bucati sa le transporte mai usor, erau pline de rugina si namol.
Anul trecut am schimbat toate geamurile in termopan, si am si eu in sfarsit caldura in casa. Se putea si mai bine, dar nu am calorifer in baie si usa de la intrare inca nu am schimbat-o. E de lemn, dar intra aer prin ea ca s-a uscat si nu mai e foarte zdravana.

Sfat: puneti geamuri termopan (eu am cu 4 celule), si pensionati caloriferele. Am gasit de fonta, sub 40 lei elementul. Dar in vara ar trebui sa fie mai ieftine. Si repartitoarele sunt pe lista anul asta. Chiar si 50 lei pe luna economie, tot inseamna ca imi permit 2 bluze noi biggrin.gif intr-o luna.
ghemotoc
CITAT(Tzutzi80 @ 14-02-2007, 10:48 AM) *

Nu te mai chinui cu spalatul caloriferelor. Umbla dupa unele noi. Mama le-a tot spalat vreo 3 ani, ca cica sunt de fonta si sunt bune. Si cand le-am schimbat intr-un final anul asta si au pus ciocanul pe ele ca sa le faca bucati sa le transporte mai usor, erau pline de rugina si namol.
Anul trecut am schimbat toate geamurile in termopan, si am si eu in sfarsit caldura in casa. Se putea si mai bine, dar nu am calorifer in baie si usa de la intrare inca nu am schimbat-o. E de lemn, dar intra aer prin ea ca s-a uscat si nu mai e foarte zdravana.

Sfat: puneti geamuri termopan (eu am cu 4 celule), si pensionati caloriferele. Am gasit de fonta, sub 40 lei elementul. Dar in vara ar trebui sa fie mai ieftine. Si repartitoarele sunt pe lista anul asta. Chiar si 50 lei pe luna economie, tot inseamna ca imi permit 2 bluze noi biggrin.gif intr-o luna.

vezi himere ce ieftine e... eu nici macar n.am vrut sa pun termopane nici la noi si nici la mama dar deja a inceput sa se vada pe la intretinere... si se vede bine smile.gif
himere2005
eu as vrea macar caloriferul din camera fetei sa-l schimb anul asta
ghemotoc
in alta ordine de idei, sotiorul meu s.a pus pe vandut tot, dar TOT... acu 3 saptamani si.a vandut laptopul lui, saptamana asta mi.l vinde si pe.al meu si imi mai vinde si palmul sad.gif(... si in martie imi vinde si bicicleta sad.gif(...
irinush
eu sunt de acord cu Tzutzi!

CITAT(ghemotoc @ 14-02-2007, 12:55 PM) *

in alta ordine de idei, sotiorul meu s.a pus pe vandut tot, dar TOT... acu 3 saptamani si.a vandut laptopul lui, saptamana asta mi.l vinde si pe.al meu si imi mai vinde si palmul sad.gif(... si in martie imi vinde si bicicleta sad.gif(...

ce bicicleta ai?
ghemotoc
de la active... o am de vreun an si jumatate, am luat.o din metro, e din.aia zdravana, mai de sala de fitnes biggrin.gif... si mi.o cumpara unul care deja i.a cumparat laptopul sotului... de.aia spun ca imi vine sa plang cand ma gandesc ca ala vroia sa.mi ia bicicleta in ziua respectiva... dar i.am spus ca daca o vand o vand in martie, chiar inainte sa plec ca eu tre sa fac muschi (prietena lui e la o cura din.aia... cu jumatate de fruct dimineata si etc.... )
ah si eu as vrea sa iau bicicleta cu mine dar are... 50 kg biggrin.gif
lyra
buna dimineata . va doresc o zi plina de iubire. hug.gif

am si eu o intrebare. vreau sa-mi fac cartofi cu morcovi la cuptor, adica pun morcovii si cartofii curatati in tava, pun o lingurita ulei, apa si dau la cuptor.

cum punctez cartofii? 2 puncte pana la saturatie? + 1 pct uleiul.? huh.gif

Tzutzi felicitari pentru kg pierdut. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

ghemotoc
CITAT(lyra @ 14-02-2007, 11:04 AM) *

buna dimineata . va doresc o zi plina de iubire. hug.gif

am si eu o intrebare. vreau sa-mi fac cartofi cu morcovi la cuptor, adica pun morcovii si cartofii curatati in tava, pun o lingurita ulei, apa si dau la cuptor.

cum punctez cartofii? 2 puncte pana la saturatie? + 1 pct uleiul.? huh.gif

Tzutzi felicitari pentru kg pierdut. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

cartofii fierti pana la saturatie sunt 4 sad.gif si 1 lg ulei 1 p, si am inteles ca o portie normala de cartofi de 2 p contine cam 3 cartofi medii
lyra
la mine in lista am cartofi fierti pana la saturatie 2 pcte si paste pana la saturatie 4 pcte. cine ne lamureste? blink.gif
dany
Cartofi pana la saturatie = 2 p !!!!

Pastele sunt 4 P
lyra
CITAT(danyhoney @ 14-02-2007, 11:08 AM) *

Cartofi pana la saturatie = 2 p !!!!

Pastele sunt 4 P

ce bine. ma speriasem. multumesc dany give_rose.gif hug.gif
ghemotoc
mersi dany... o sa.mi corectez si eu in lista si in pucntajul saptamanal wink1.gif
daconst
Neatza buna si sa fiti iubite!!! floare.gif floare.gif floare.gif

Dany,bine ca ne-ai lamurit ca altfel cred ca se supara Miha pe mine...cit am tinut-o pe a mea. pupic.gif
Nu prea o tin eu pe a mea daca nu am dreptate si chiar recunosc asta...dar acum asa-mi spunea logica mea ca e bine. blushing.gif

Lyra,cartofii sunt 2p pina la saturatie...dar acum trebuie vazut la fiecare cum functioneaza regula asta.Eu am mancat cartofi pina n-am mai putut si am punctat 2p,reusind sa slabesc bine.Au fost insa fete care spuneau ca nu slabesc daca exagereaza cu cartofii sau pastele.
Incercati sa vedeti cum raspunde organismul vostru.
ghemotoc
CITAT(daconst @ 14-02-2007, 11:12 AM) *

Neatza buna si sa fiti iubite!!! floare.gif floare.gif floare.gif

Dany,bine ca ne-ai lamurit ca altfel cred ca se supara Miha pe mine...cit am tinut-o pe a mea. pupic.gif
Nu prea o tin eu pe a mea daca nu am dreptate si chiar recunosc asta...dar acum asa-mi spunea logica mea ca e bine. blushing.gif

Lyra,cartofii sunt 4p pina la saturatie...dar acum trebuie vazut la fiecare cum functioneaza regula asta.Eu am mancat cartofi pina n-am mai putut si am punctat 4p,reusind sa slabesc bine.Au fost insa fete care spuneau ca nu slabesc daca exagereaza cu cartofii sau pastele.
Incercati sa vedeti cum raspunde organismul vostru.

deci de.aia stiam eu de 4 puncte... wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.