CITAT(irinush @ 14-02-2007, 12:29 AM)

buna seara!
Nusarich, Lacry, multumesc frumos pt urari!
ca tot a adus Himere vorba de concedii aici, noi am vrea sa mergem in turcia, cu David, evident insa habar nu avem unde anume ... daca are cineva vreo sugestie ... asteptam!
Pisik, in ce zona locuiesti? ca ma tot tin de ceva vreme sa te intreb ...
noi la intretinere platim cam un milion, un milion doua sute + gazele cam tot atata (ca noi avem centrala), asta la apartament cu 3 camere si 3 persoane ...
Iti prezint eu maine cele mai faine locatii, caci firma la care lucrez acum e si ag.de turism
Din experienta proprie iti pot spune urmatoarele: daca vrei sa vizitezi ceva, mergi in zona Kusadasi, hotelurile de 5 stele arata insa de 4, pentru ca sunt mai vechi si calitatea serviciilor mai slaba; daca vrei conditii f. bune, dar locurile de vizitat sunt situate lasute de km, te duci in Antalia... In Antalia sunt hoteluri noi... este ideal acolo un concediu DOAR ca sa te odihnesti si sa papi multe bunatati

Hotelurile din Antalia sunt de fapt niste resorturi cu tot tacamul, unde te poti duce cu copii mici... pentru astia mici acolo-i raiul

CITAT(ghemotoc @ 14-02-2007, 12:37 AM)

mersi
miha si
daconst!!!!
si
pisik pe mine cand ma iau "pandaliile" cu banii ma gandesc la cei care au si macar un copil... ca la cat costa si scutecele alea, sau crema de funduletz si hainitze, rechizite si etc. ... asta e un motiv in plus pentru care noi plecam in canada... daca vrea cineva sa vina p.acolo ofer cazare... gratuita

... bine, eu nu prea stiu unde.o sa stau sau unde.o sa lucrez dar nu.i problema ca suntem descurcareti

p.s. in legatura cu painea, am inceput s.o punctez de ieri cu 1 p felia
scutecele costa 100 lei pe luna
crema de funduletz... daca nu ai fitze si te multumesti cu un Sanosan, te costa doar 17 lei si iti ajunge 3 luni
Ei, si daca nu esti o Fulga veritabila, te mai costa si laptele praf tot vreo sutica de lei pe luna
Nu-ti mai spun, ca nu vreau sa te descurajez

CITAT(irinush @ 14-02-2007, 12:29 AM)

buna seara!
ca tot a adus Himere vorba de concedii aici, noi am vrea sa mergem in turcia, cu David, evident insa habar nu avem unde anume ... daca are cineva vreo sugestie ... asteptam!
Eu as merge cu copil mic in Grecia, la un hotel cu capacitate mai redusa... caci ai parte de mult mai multa atentie din partea personalului de la hotel... spre exemplu in Creta
Eu visez, caci babu al meu nu va accepta sa mergem cu asta mik prea curand cu avionul, il stiu eu!