Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
lyra
CITAT(daconst @ 14-02-2007, 11:12 AM) *

Neatza buna si sa fiti iubite!!! floare.gif floare.gif floare.gif

Dany,bine ca ne-ai lamurit ca altfel cred ca se supara Miha pe mine...cit am tinut-o pe a mea. pupic.gif
Nu prea o tin eu pe a mea daca nu am dreptate si chiar recunosc asta...dar acum asa-mi spunea logica mea ca e bine. blushing.gif

Lyra,cartofii sunt 4p pina la saturatie...dar acum trebuie vazut la fiecare cum functioneaza regula asta.Eu am mancat cartofi pina n-am mai putut si am punctat 4p,reusind sa slabesc bine.Au fost insa fete care spuneau ca nu slabesc daca exagereaza cu cartofii sau pastele.
Incercati sa vedeti cum raspunde organismul vostru.

daconst dany spunea : cartofii au 2 pcte pana la saturatie. eu mananc destul de rar cartofi si nu-i combin cu carnea. la mine merge mai bine orezul.paste n-am mai mancat de vreo 2 saptamanai dar le am si astea in program pentru urmatoarele zile.
daconst
CITAT(himere2005 @ 13-02-2007, 07:30 PM) *

dana, s-a schimbat cu ceva per total viata vostra, ma refer la tabieturi si cum ai suportat schimbarea ca mie tare greu mi s-a parut prima luna...din fata aia nastrusnica la mama care trebuie sa faca cum ii dicteaza bblusa smile.gif

Ieri nu am apucat sa-ti raspund,dar n-am uitat. grin.gif
Ce sa zic,Himere,poate credeti ca exagerez,dar e neasteptat de bine cu bb.Noi eram fericiti si inainte,stii bine, dar acum parca ni s-a mutat centrul universului si suntem topiti dupa bb.Parca viata noastra e mult mai plina si ne simtim mai impliniti.
Oare sa fie asa ca e la inceput?Nu stiu dar parca daca plecam de acasa citeva ore,deja ne e dor de mogildeata asta mica si ne topim dupa el.Asta am patit-o si eu cind am fost plecata si tati o simte in fiecare zi cind e la servici.
Poate ca si din cauza faptului ca avem ajutor si daca vrem sa mai discutam sau sa rezolvam ceva sta bb cu mama si noi avem momentele noastre de liniste.
Azi negociam cu mama sa mai stea. grin.gif
Sa vedem ca mai am o sora cu un nepot in Ro de care avea mama grija si poate facem cumva sa mai ramana pina pe 1,ca pe urma are tati concediu. wink1.gif
anca veselie
buna dimineatza!
eu cred ca m-am bucurat de valentine's day aseara, cand am fost tratata cu: paine cu unt si somon, sampanie si un patratel de cioco, de am consumat tot ce am economisit cu tae bo. iar azi de dimi m-a momit cu niste croissante cu unt, mici mici, dar ingrasacioase, de la care m-am abtinut cu gratie grin.gif le si vedeam depuse pe burtica mea grin.gif
asa ca azi nu stiu daca ne vedem sau nu, nu am stabilit nimic, si fiind toata chestia la inceput nici nu vreau sa zic ceva. mai vedem.
dany
Dana....cartofii 4 p pana la saturatie ???? Tu ori nu te-ai trezit bine , ori esti indragostita lol.gif
daconst
CITAT(daconst @ 14-02-2007, 01:12 PM) *

Dany,bine ca ne-ai lamurit ca altfel cred ca se supara Miha pe mine...cit am tinut-o pe a mea. pupic.gif
Nu prea o tin eu pe a mea daca nu am dreptate si chiar recunosc asta...dar acum asa-mi spunea logica mea ca e bine. blushing.gif

Lyra,cartofii sunt 2p pina la saturatie...dar acum trebuie vazut la fiecare cum functioneaza regula asta.Eu am mancat cartofi pina n-am mai putut si am punctat 2p,reusind sa slabesc bine.Au fost insa fete care spuneau ca nu slabesc daca exagereaza cu cartofii sau pastele.

Doamne,ce nebuna sunt....am rectificat 2p. doh.gif
Nu dati cu rosii,dar ma grabeam sa scriu si am gresit.
Deci cum spune si Dany,2p-cartofii si 4p pastele.
dany
Ok, vad ca ai modificat blum.gif
daconst
CITAT(danyhoney @ 14-02-2007, 01:21 PM) *

Dana....cartofii 4 p pana la saturatie ???? Tu ori nu te-ai trezit bine , ori esti indragostita lol.gif

M-ai ghicit...ambele. lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
`neata fetle frumoasele pupic.gif
sunt cam adormita si am atat treaba doh.gif
pup Lucas, Alexia, Razaciosul pupic.gif pupic.gif pupic.gif
cartofii si eu stiu ca sunt 2 p .. 2p sunt si 120 g paste FIERTE (asta o stiu de la dany hug.gif ) iar 4 p sunt pastele pana la saturatie...eu zilnic mananca cartofi cu putina margarina si vad ca nu am probleme cu slabitul wink1.gif
ce mai faceti? pisik pupic.gif himere pupic.gif dany pupic.gif dana pupic.gif dany pupic.gif ghemotoc pupic.gif si la toate fetele pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ghemotoc
CITAT(daconst @ 14-02-2007, 11:21 AM) *

Lyra,cartofii sunt 2p pina la saturatie...dar acum trebuie vazut la fiecare cum functioneaza regula asta.Eu am mancat cartofi pina n-am mai putut si am punctat 2p,reusind sa slabesc bine.Au fost insa fete care spuneau ca nu slabesc daca exagereaza cu cartofii sau pastele.

wacko.gif bang.gif crazy.gif

bubbles
apropo La Multi Ani de Valentine`s day give_rose.gif eu oricum stau singura ca babu lucreaza cry.gif
dana cred a facut prea multe fursecuri aseara si a visat ca manca cartofi de 4 p lol.gif
daconst
Bubbles,multumim,suntem bine. pupic.gif
Cum merg pregatirile cu nunta?Voi aveti rezervarea facuta?Poate ai spus si data dar am citit cam in dunga si poate mi-a scapat. blushing.gif
ghemotoc

iar tre sa schimb in lista wink1.gif lol.gif
himere2005
eu am lasat-o mai moale cu margarina, o s-o mananc numai in post eventual ca numai de rau am gasit despre ea, chiar si pe culinar, spunea cineva ca daca s-ar schimba un element din compozitia ei ar fi plastic doh.gif iar la cartofi folosesc lapte degresat pentru piure
dany
CITAT(daconst @ 14-02-2007, 10:21 AM) *

Stai linistita ca nu dam cu rosii...eu dau cu , cartofi )).gif
daconst
CITAT(ghemotoc @ 14-02-2007, 01:26 PM) *

iar tre sa schimb in lista wink1.gif lol.gif

Imi pare rau. blushing.gif pupic.gif
bubbles
avem facuta rezervare pe 19 august party.gif dar acum avem alta problema in familie...bunica lui babu e bolnava rau si s`ar putea sa dea coltu` si sa nu avem voie iar sa facem 1 an..dar depinde de ce zic si ai lui ca daca`s de acord continuam cu nunta...dupa sesiune incep sa ma agit biggrin.gif
dany
CITAT(bubbles @ 14-02-2007, 10:22 AM) *

ce mai faceti? pisik pupic.gif himere pupic.gif dany pupic.gif dana pupic.gif dany pupic.gif ghemotoc pupic.gif si la toate fetele pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Inca una bucata indragostita lol.gif . Mi-ai scris de 2 ori numele lol.gif

Ca sa-ti raspuns la intrebare : fac bine . Fac un bip la cuptor )).gif
ghemotoc
nicio problema daconst... altfel ar fi fost prea plictisitor wink1.gif

hmmmm... inca cineva cu bipuri la cuptor... si eu mananc quark cu latte machiatto... hmmm... las'ca.i bun si asta biggrin.gif na!
daconst
Aoleu,Dany,mai rau. lol.gif

Dany,tu nu mananci margarina?
Oricum eu cred ca e mare,mare diferenta intre margarina din Ro si cea de aici.
La gust oricum e...adica in Ro nu puneam gura pe margarina,de gretoasa ce era,dar aici e cremoasa si nu are gustul ala de margarina pe care-l stiam.Aici e amestecata cu iaurt si chiar e buna rau,mai ales Latta.
Aici nu pun gura pe unt...ca parca e prea gras pentru mine. grin.gif
bubbles
eu m`am cantarit si si si ... inca 400 g date jos doh.gif bine ca plec joi si ma mai cantaresc abia luni...sper sa nu calc stramb in week smile.gif maine ia babu banii..si ma duc sa ma aprovizionez cu iaurturi, lapte si quark cu fructe poate gasesc .. ca am gasit numia exquisa fitline data trecuta smile.gif

sa pun si eu meniul provizoriu pt azi
actimel 1.4
cartofi 2
margarina 1
varza 0
iaurt milli fructe 3.2
ton in suc 2.25
paine 2.5
lapte cu 1 lgta capuccino 2
ou 2
ulei masline 1
total : 17.35p
dany
Mananc cam rar margarina , Dana . Tot de la Latta sau Vitareform ( cholesterinfrei) . Untul sa nici nu il vad . Era mai bun cel de acasa .
himere2005
cred ca multe fete care mananca margarina mananca delma sandvis care are 20% grasime. eu am gustat si margarina nemteascasi nu se compara, dar este la fel de grasa ca untul de aici, sau ma insel, cate grasime are? si parca avea gustul untului din copilarie ala usor galbui
irinush
eu prefer sa mananc unt cu 65% grasime, mai ales ca mananc oricum ff rar ... margarina deloc ....
himere2005
pai asa o sa fac si eu irinush, abia acum m-am desteptat grin.gif
bubbles
himere eu delma mananc dar cate 3 lgte rase )).gif
lapte de care bei..eu fulga cu 0.1% grasime hug.gif
cred ca azi in loc de margarina voi pune 100g de branza exquisa smile.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 14-02-2007, 01:50 PM) *

cred ca multe fete care mananca margarina mananca delma sandvis care are 20% grasime. eu am gustat si margarina nemteascasi nu se compara, dar este la fel de grasa ca untul de aici, sau ma insel, cate grasime are? si parca avea gustul untului din copilarie ala usor galbui

Margarina care o mananc eu are 26%grasime si e alba ca spuma laptelui. lol.gif

Delma e yacsy,eu n-o pot manca...are un gust oribil,ca toata margarina din Ro de altfel. blushing.gif
ghemotoc
fetelor voi ce stiti... in canada alimentele au, ca in state, punctele WW pe ambalaj?
himere2005
bubbles, eu folosesc lapte de la bia, milli, dorna, zuzu, ce am in casa si are 1.8% grasime

ghemotoc si profa mea de engleza din scoala generala a plecat in canada, cred ca exista o predispozitie a celor care stiu bine engleza sa plece acolo ....eu sunt tare curioasa cum v-ati decis sa plecati si cum va veti descurca, aveti unul dintre voi un loc de munca sigur sau aveti pe cineva unde sa stati la inceput? cred ca o sa fie greu...care e planul de bataie ?
bubbles
si cate p are asta cu 1.8 % garsime?asta care il beau are 0.5p la 100ml wink1.gif
ghemotoc
CITAT(himere2005 @ 14-02-2007, 12:07 PM) *

bubbles, eu folosesc lapte de la bia, milli, dorna, zuzu, ce am in casa si are 1.8% grasime

ghemotoc si profa mea de engleza din scoala generala a plecat in canada, cred ca exista o predispozitie a celor care stiu bine engleza sa plece acolo ....eu sunt tare curioasa cum v-ati decis sa plecati si cum va veti descurca, aveti unul dintre voi un loc de munca sigur sau aveti pe cineva unde sa stati la inceput? cred ca o sa fie greu...care e planul de bataie ?

pai in primul rand sotiorul meu a lucrat vreo 2 sau 3 ani in germania si s.a intors (pentru ca aparusem si eu in peisaj dar eu eram inca in facultate) si deja vede diferentele intre romania si o tara civilizata; si eu am fost plecata in franta vreo jumatate de an (la studii) si chiar daca a fost vorba de franta, nu se compara cu romania... deci eram amandoi decisi sa plecam si daca n.am pleca in canada ne.ar ramane germania... dar am ales canada pentru ca au plecat acolo vreo 10 prieteni de.ai nostrii plus cumnatul meu... deci unde sa stam avem iar de joburi... o sa ne gasim noi undeva, chiar daca mai ales la inceput nu o sa fie un salariu bunicel dar acolo te descurci linistit... si cum stim amandoi mai multe limbi straine, o sa ne gasim joburi destul de repede... eu vreau sa renunt la traduceri si sa ma apuc de resurse umane iar el cred ca o sa continue cu IT.ul... dar sa ajungem sa vedem...
per total au plecat unii prieteni cu facultatea de drept (care nici nu e recunoscuta acolo absolut deloc) sau altii cu liceul si care nici nu stiau bine engleza si unii castiga chiar si 60.000 CAD/an... depinde si de norocul fiecaruia... si oricum... mai rau decat aici nu cred c.o sa ne fie biggrin.gif
cred ca ti.am facut capul patrat... sorry.gif
himere2005
o...nuu...ghemotoc, sa ne mai scrii cand ajungi acolo cum este ca mie tare mult imi plac povestie din alte tari, pacat ca nu a mai intrat emu la neuroni...mie mi-ar place sa povestiti cele care sunteti in strainatate sau cele care ati colindat prin lume cam ce v-a placut acolo...multi zic gradul de civilizatie...dar eu as vrea amanunte grin.gif
pont pentru pisik...sa alegi portocalele care sunt un pic mai plate ca altfel te trezesti ca se rostogolesc si i-a foc ceva...eu cu greu am gasit 3buc dintr-un kg
daconst
Bafta multa Ghemotoc!
Am si eu multi cunoscuti in Canada si intr-adevar au reusit sa se aranjeze foarte bine.Mai ales in domeniul IT iti gasesti job usor.E fain ca sunt si foarte multi romani si acolo-s mai uniti fiind mai departe de tara.
Eu sunt prea comoda,recunosc,dar al meu era tentat sa plecam si noi acolo in ideea sa-mi gasesc eu un job mai bun...ca aici cam slabe sanse cu sistemul nemtesc.Adica daca ai copil,adio munca...ca femeie ma refer.Si femeile cistiga din start mai putin ca barbatii. mad.gif
lyra
CITAT(daconst @ 14-02-2007, 12:21 PM) *

Bafta multa Ghemotoc!
Am si eu multi cunoscuti in Canada si intr-adevar au reusit sa se aranjeze foarte bine.Mai ales in domeniul IT iti gasesti job usor.E fain ca sunt si foarte multi romani si acolo-s mai uniti fiind mai departe de tara.
Eu sunt prea comoda,recunosc,dar al meu era tentat sa plecam si noi acolo in ideea sa-mi gasesc eu un job mai bun...ca aici cam slabe sanse cu sistemul nemtesc.Adica daca ai copil,adio munca...ca femeie ma refer.Si femeile cistiga din start mai putin ca barbatii. mad.gif

nu pot sa cred ca intr-o tara care se vrea atat de civilizata ca germania femeile sunt atat de discriminate. ca si in romania, de-altfel... mad.gif eu muream cand auzeam chestii de genul: dar el trebuie sa-si intretina familia , pe care apropo n-o avea in timp ce o colega casatorita, cu o fetita, sotul somer si 10 ani mai multi experienta castiga jumatate cat el mad.gif
ghemotoc
mersi daconst ... bafta si voua... mi.a mai spus sotiorul despre gremania niste chestii... nu.mi venea sa cred... eu nu prea inteleg cum de in canada se poate ca si sistemul sanitar si cel de asigurari si etc sa fie destul de bine pus la punct, iar in alte tari... in fine asta a fost un alt motiv pentru care am ales canada... si in final daca ne.am fi mutat undeva prin europa ce era un drum cu avionul de 4 ore si un altu de 13 ore... la fel de obositor e...
si stati linistite ca acum ca v.am gasit (dupa ce v.am citit toate cele 11 casute de pe celalalt site) nu mai scapati de mine...
si himere daca vrei povesti din alte tari am unele din franta de groaza... cu poze, sa.mi sustina relatare biggrin.gif
himere2005
eu vreau povesti, nu vreti fetelor?, hai ca eu mi-am adus scaunelul si astept cumintica ...pana ne povestesti eu decupez portocalele ca sa introduc lumanarelele blum.gif
ghemotoc
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
uite ca incep acum...
deci am ajuns in centrul parisului pe la 10 noaptea si ultimul tren inspre lille (unde aveam eu bursa) era pe la 23:00... si pentru ca niciun taxiu nu a vrut sa ne duca pana la gara (era la 1 km si era drumul prea scurt) ne.am asezat funduletzele pe bordura printre bagaje (bineinteles ca abia ne vedeam printre ele) si trecea lumea si ne ura "bonne chance" dar nimeni nu ne ajuta ... asa ca a trebuit sa vina varu.miu din capatul parisului, de prin nush ce suburbie sa ne duca 1 km cu masina ca noi nu ne puteam cara bagajele ca erau prea grele... lol.gif lol.gif lol.gif
cand am ajuns intr.un sfarsit in lille, la camin ne.au pus aia sa semnam contractul cu caminul in secunda in care am intrat pe usa si a trebuit sa lasam si vreo 150 de euro garantie... stiau ei ce stia... pentru ca am intrat in camere si s.a daramat caminul peste noi.... erau camere pt 1 persoana cu chiuveta in camera dar erau urmatoarele probleme: nu era usa la dulap lol.gif lol.gif lol.gif, chiuveta mea se sprijinea intr.o scandura si mi s.a atras atentia sa am grija ca dac.o sa cada chiuveta eu o sa platesc si .... acum vine partea cea mai tare... si camera mea si cea a prietenei mele era plina de igrasie si mucegai sad.gif... deci asta a fost doar inceputul...
dany
Lyra, eu nu as zice ca e vorba de discriminare in Germania . Parerea mea , nu dati ! Din ce stiu eu ( familie ) , un barbat castiga indeajuns pentru a-si intretine familia . De ex , socrii mei : soacra-mea sta acasa de 37 ani ( de cand s-a nascut cumnata-mea - dupa ce l-a nascut pe Dirk a mers 2 ani la job ca asa a vrut ea ) si s-au descurcat foarte bine doar cu un salariu si 2 copii . Eu , avand in vedere faptul ca nu am cum sa dovedesc ca am facut o facultate in Ro ( nu mi se recunoaste ) , daca imi gasesc un job nu voi castiga multi bani pentru ca Dirk castiga destul de mult . Deci , cu salariul lui ma poate tine acasa.
Ce vreau sa spun e ca statul german are grija de mame si de femei . Daca o femeie are aceleasi studii ca si un barbat si este necasatorita( chiar daca locuieste impreuna cu acel barbat ) , va castiga la fel de mult .
ghemotoc
si nu ne.am mai putut muta din camin pentru ca pierdeam garantia... 1 luna de chirie si noi nu prea ne permiteam... si la cursuri a trebuit sa mergem pe langa lille, in roubaix (oraselul cu cea mai ridicata rata a infractionalitatii din nordul frantei)... ne asteptau "baietii" la intrarea in facultate ca sa fumam si noi un joint... bad.gif si binenteles ca ne ciondaneam cu ei ca sa putem pleca... si la faculta profii vorbeau cu noi prin semne ca cica noi nu stiam nici sa vorbim si nici sa scriem in franceza...

CITAT(danyhoney @ 14-02-2007, 12:36 PM) *

Lyra, eu nu as zice ca e vorba de discriminare in Germania . Parerea mea , nu dati ! Din ce stiu eu ( familie ) , un barbat castiga indeajuns pentru a-si intretine familia . De ex , socrii mei : soacra-mea sta acasa de 37 ani ( de cand s-a nascut cumnata-mea - dupa ce l-a nascut pe Dirk a mers 2 ani la job ca asa a vrut ea ) si s-au descurcat foarte bine doar cu un salariu si 2 copii . Eu , avand in vedere faptul ca nu am cum sa dovedesc ca am facut o facultate in Ro ( nu mi se recunoaste ) , daca imi gasesc un job nu voi castiga multi bani pentru ca Dirk castiga destul de mult . Deci , cu salariul lui ma poate tine acasa.
Ce vreau sa spun e ca statul german are grija de mame si de femei . Daca o femeie are aceleasi studii ca si un barbat si este necasatorita( chiar daca locuieste impreuna cu acel barbat ) , va castiga la fel de mult .

da, dar daca este casatorita li se impoziteaza veniturile per total de la amandoi... si de.aia nu prea renteaza sa lucrezi daca sotul castiga bine...
himere2005
ghemotoc, dar cred ca este si o parte buna grin.gif ...ca nu degeaba plecati voi din romanica
ghemotoc
si sa continui cu caminul ala de cosmar... la 1 octombrie am ajuns ca atunci au inceput cursurile... dar noua nu ne.a spus nimeni ca de fapt anul 4 incepe la 15 septembrie si am pierdut 2 saptamani pe degeaba... si in camin a inceput renovarea la data de 1 octombrie... ma trezeam dimineata la 7 cu bicamerul la usa... lol.gif lol.gif lol.gif si dup.aia trebuia sa merg cu metroul 1 ora pana la scoala... sad.gif... ca noua nu ne.a spus nimeni ca ne putem alege cursuri si in campus, nu neaparat la profilul nostru dar cursuri care sa corespunda profilului nostru s.atunci mergeam ca proastele pana acolo lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(himere2005 @ 14-02-2007, 12:41 PM) *

ghemotoc, dar cred ca este si o parte buna grin.gif ...ca nu degeaba plecati voi din romanica

partea buna?????? am vazut cum e prin franta... am fost pe la un var si sotia lui si rudelele lor de.acolo si cam atata a fost... si culmea... bursa asta am primit.o "recompensa" ca am scris un dictionar... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif m.am intors fara vreo 10 kg si fara par... ca apa era plina de calcar si rugina lol.gif lol.gif lol.gif si am ajuns in romania si primul lucru pe care l.am facut a fost sa.mi fac o radiografie la plamani din cauza mucegaiului si igrasie ca era atata....
himere2005
)).gif )).gif ghemotoc, radem noi, dar cam asta e adevarul ca nu prea sta lumea dupa fundul nostru si trebuie sa dam din coate singuri doh.gif toate nationalitatile erau asa tratate sau numai cei care erau considerati ca provenind din tari subdezvoltate )).gif
ghemotoc
CITAT(himere2005 @ 14-02-2007, 12:45 PM) *

)).gif )).gif ghemotoc, radem noi, dar cam asta e adevarul ca nu prea sta lumea dupa fundul nostru si treuie sa dam din cote singuri doh.gif toate nationalitatile erau asa tratate sau numai cei care erau considerati ca provenind din tari subdezvoltate )).gif

noi am fost tratate si la scoala dupa cum am fost tratate pentru ca aveam bursa si nu plateam... ca erau si de prin africa si mai stiu eu de pe.unde dar erau ok pentru ca plateau taxele la scoala biggrin.gif
oricum francezii sunt cei mai rasisti oameni pe care i.am intalnit vreodata... daca plecati in franta sa plecati undeva sigura... pe niste posturi super tari ca altfel patiti ca mine sad.gif
himere2005
pisik, eu am mai desenat si niste inimioare pe portocale grin.gif
ghemotoc
CITAT(himere2005 @ 14-02-2007, 12:47 PM) *

pisik, eu am mai desenat si niste inimioare pe portocale grin.gif

vrem poze wink1.gif
himere2005
o sa fac la final poze cu masa aranjata frumos wink1.gif
ghemotoc
CITAT(himere2005 @ 14-02-2007, 12:57 PM) *

o sa fac la final poze cu masa aranjata frumos wink1.gif

hug.gif smile.gif

daca sunteti p.acasa dati pe vh1... e all access 20 skinniest celebs... sa vedeti acolo scary skinny wink1.gif
himere2005
din pacate eu nu mi-am tras inca cablu...dar ce m-as mai uita...va uitati voi si comentati blum.gif
uka
Happy Valentine's day!!
sa petrecetzi frumos si sa va iubitzi mult si frumos!
ghemotoc
CITAT(himere2005 @ 14-02-2007, 01:07 PM) *

din pacate eu nu mi-am tras inca cablu...dar ce m-as mai uita...va uitati voi si comentati blum.gif

cam despre fetele astea e vorba
http://abcnews.go.com/Entertainment/popup?...ent=&page=7

mersi uka, iti uram si tie o zi superba smile.gif
himere2005
da, mi se pare ca se promoveaza din in ce in ce mai mult imaginea femeii normale si se descurajeaza slabitul excesiv
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.