Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ghemotoc
doamne fereste, astea au ajuns numai piele si os... am avut si eu o colega la serviciu care a tinut dieta daneza de 2 ori intr.un an si manca numai cate.o farfurie de supa pe zi... cam asa ajunsese si ea sa arate sad.gif
si da, himere, au inceput sa concedieze fotomodelele alea scheletoase... le prefera pe cele mai cu forme biggrin.gif
ghemotoc
http://www.thesuperficial.com/2006/01/03/m..._of_nicole.html
uitati.va aici
Tzutzi80
Fetele am facut o salata de cruditati. Cum o punctez? Am pus: 2 morcovi, 1 pastranac, 1 radacina patrunjel, 1/2 telina, 1 mar mic, 2 iaurturi (astea aveau 4.4p amandoua), sare si piper.
lyra
si eu am tinut dieta daneza prin 2001 dar chiar a functionat. eu am tinut-o ca la carte si de atunci n-am mai tinut-o. scria clar ca nu e voie decat dupa 2-3 ani s-o reiei. eu am doar cuvinte de lauda de spus despre ea. mie chiar mi-a schimbat metabolismul. eu de-aia am tinut-o, nu sa slabesc. nici nu am slabit mult vreo 2 kg in 13 zile, dar am slabit mult dupa ea.
danyhoney
CITAT(Tzutzi80 @ 14-02-2007, 12:47 PM) *

Fetele am facut o salata de cruditati. Cum o punctez? Am pus: 2 morcovi, 1 pastranac, 1 radacina patrunjel, 1/2 telina, 1 mar mic, 2 iaurturi (astea aveau 4.4p amandoua), sare si piper.

Punctezi doar iaurtul . Restul au 0 P. Pofta buna !
lyra
CITAT(Tzutzi80 @ 14-02-2007, 01:47 PM) *

pai punctezi doar iaurturile.4.4. nu cred ca legumele tale depaseau 300 gr.
bubbles
fetele helpppp!!!!!! nu e nici una din voi "psiholoaga" )).gif ca am de facut un referat si habar nu am ce sa scriu cry.gif
si mai vreau sa va intreb ceva...daca fac sarmale cu varza murata, ciuoerci si verdeata..punctez 0p sarmala ?
lyra
CITAT(bubbles @ 14-02-2007, 01:54 PM) *

fetele helpppp!!!!!! nu e nici una din voi "psiholoaga" )).gif ca am de facut un referat si habar nu am ce sa scriu cry.gif
si mai vreau sa va intreb ceva...daca fac sarmale cu varza murata, ciuoerci si verdeata..punctez 0p sarmala ?

pune si un pic de orez, sa ai ce puncta. wink1.gif
himere2005
CITAT(bubbles @ 14-02-2007, 03:54 PM) *

ce tema bubbles?
bubbles
tema referatului : modalitati de realizare a comunicarii pe verticala si orizontala la nivel organizational
anca veselie
dar legumele, fructele congelate le punctam? ca ele pe ambalaj au ceva calorii
ramonavlas
Salutare.
La multi ani cu intarziere Irinush...... ieri nu am avut timp sa intru, asa ca sper ca se accepta....... grin.gif

Eu sunt bine deocamdata cu dieta South Beach, nu am de gand sa ma cantaresc pana luni.
Distractie placuta de Valentine's si....sa va iubiti mult.
A, cu babuinul merge ffff bine, chiar daca suntem asa departe unul de celalalt.
lyra
CITAT(anca veselie @ 14-02-2007, 02:10 PM) *

dar legumele, fructele congelate le punctam? ca ele pe ambalaj au ceva calorii

din cate stiu eu 0 p.
ghemotoc
bubbles, cred ca ai noroc... numai sa vad daca mai gasesc referatul ca am facut si eu un referat d.asta biggrin.gif numai sa vad daca.l mai am
himere2005
eu in calculator am alte referate din pacate sad.gif
bubbles
ghemotoc daca ma salvezi vin la brasov si pupic.gif wink1.gif
Tzutzi80
Mama ce bine ca punctez doar iaurturile. Oricum nu pot sa o mananc toata. O dadusem pe jumate. Dar nu am putut sa mananc atata. Asa ca o dau 1/3 pt 1 portie
ghemotoc
imi pare rau bubbles, din pacate nu.l mai am... si asa ma oftic ca am facut si eu referatula sta sad.gif... il aveam in pc cand eram la facultate dar de.atunci am schimvat vreo 2 pc.uri... dar am gasit niste linkuri, poate te ajuta cu ceva... http://www.e-scoala.ro/psihologie/studiu_e...nizational.html
http://www.unibuc.ro/eBooks/StiinteADM/marinescu/3.htm
http://72.14.221.104/search?q=cache:AvgP3N...;cd=1&gl=ro

si eu cand am facut referatul asta mai mult am cautat pe net si te astept la bv biggrin.gif
p.s. siteul in engleza e beton
bubbles
mersi ghemotoc pupic.gif hug.gif
ma uitam pe pozele cu nicole ritchie...mie nu mie se pare exagerata...sunt si la noi in rom fete muuult mai slabe care se chinuie sa slabeasca lol.gif desi arata ca boala...am avut o col de clasa in generala care se infometa si la un mom dat profa de rom i`a zis ca arat ca devil.gif si mai stiu pe cineva care avea 49 kg w00t.gif si voia sa slabeasca si dupa ce a terminat cu prostiile s`a ingrasat super tare(tot o fosta col din liceu)
ghemotoc
CITAT(bubbles @ 14-02-2007, 02:34 PM) *

mersi ghemotoc pupic.gif hug.gif
ma uitam pe pozele cu nicole ritchie...mie nu mie se pare exagerata...sunt si la noi in rom fete muuult mai slabe care se chinuie sa slabeasca lol.gif desi arata ca boala...am avut o col de clasa in generala care se infometa si la un mom dat profa de rom i`a zis ca arat ca devil.gif si mai stiu pe cineva care avea 49 kg w00t.gif si voia sa slabeasca si dupa ce a terminat cu prostiile s`a ingrasat super tare(tot o fosta col din liceu)

pai asta.i problema ca arata toate de parc.ar avea vreo 30 de ani si ai fi bolnave... si cu dietele astea e nasol rau ca dup.aia de imbolnavesti si te ingrasi de nu mai vezi sad.gif
lilianab

Buna fetele:pauza...inainte de invatat grin.gif .HAPPY VALENTINE'S DAY!!! la toata lumea si mie! tease.gif
si cum spunea unul intr-un mesaj trimis la Antena 1:" daca dragoste nu e.....atunci hai sa facem" yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

CITAT(ramonavlas @ 14-02-2007, 02:11 PM) *

A, cu babuinul merge ffff bine, chiar daca suntem asa departe unul de celalalt.

Intrasem in panica rau de tot si imi era si putin ciudutza,recunosc sorry.gif ,cand iti venise ideea sa iti iei zborul la babuin ca surpriza..d.eja cloceam planuri in minte cum sa fac si eu sa pun in practica.dar am ajuns la concluzia tatalui meu:"la deal impingi,la vale tii,in caruta cand te sui" blum.gif ...adica faceam aproape 2 zile pentru dus,altele 2 pt intors,vineri trebuia sa fiu aici,deci petreceam cu mamarutzul Valentine's day in gara,cateva ore hug.gif ...Dar ne-am facut declaratii de dragoste de dimineata ca mamarutzii give_heart.gif
bubbles
sa va zic ce mi`am facut de mancare lol.gif sper sa nu patesc cum am patit cu pastele
cartofi fierti (2p) cu branza exquisa (1.8p) ca atat de multa am mai avut ,1ou (2p), ceapa (0p) totalul fiind de 5.8 p si nu stiu daca pot manca tot doh.gif ca mi se pare fff mult )).gif
lilianab
Apropo: a mai observat cineva ca m-am facut si eu furnica?!
[/b]Himere[b] am si eu o intrebare ,fiindca tu cunosti locurile:daca ieri am bagat mers pe jos de la facultate(ASE) pana in Piata Centrala,am facut pauza vreo 30 min de vorba cu colegele,apoi pe jos Piata Centrala-Universitate,acolo am urcat toate scarile din cele patru colturi ale Universitatii,ca nu imi mai aminteam exact unde s-ar afisa rezultatele,eram cu o hainoaca in spate(ca daca eu nu prea am iesit din casa sapt asta,nu stiam cum e vremea) care m-a facut sa simt ca ma scurg efectiv din ea odata cu transpiratia....primesc vreun bonus ceva?! blushing.gif ...macar un punctisor...doua...trei?! grin.gif
bubbles
liliana ma bucur sa vad ca esti indragostita hug.gif eu il ast maine pe babuin cu cadoul de sf valentin...adik i`am zis sa nu imi ia nimic sa imi dea bani de abon la sala lol.gif asa`s si eu happy si ma si mentin in forma biggrin.gif
eu tb sa ii iau cadou pt sambata ca atunci e si ziua lui de nastere si lucreaza of course cry.gif dar nu conteaza ca ne iubim duminica give_heart.gif
ghemotoc
of ca m.am damblagit rau de tot... tocmai am mancat 2 crackeri cu salata verde si putina maioneza lol.gif lol.gif lol.gif
asta pana ce. mi fierb cartofii...
lilianab
Fetelor am si eu o problema si nu stiu daca mai e vreun subiect asemanator deschis in site.Problema mea e ca slabesc usor la fata,pana la brau(cu exceptia sanilor) si din burtica.Insa am coapsele foarte ..pline ca sa nu spum cat NATO.exista vreun procedeu de tip electrostimulare,masaj,parafango...ceva care sa ma ajute sa scap de tona de "coaja de portocala" si grasime de pe coapse.De mentionat ca in urma unei intamplari nefericite sunt "fericita " posesoare a unei proteze de sold(NU ma trimiteti la sport ca mor!!!!!eu sunt cu alergatul de colo pana colo continuu) blink.gif VREAU SA SCAP DE BUTURILE ASTEA!!!cred ca ele si sanii sunt 75% din greutate...macar sanii isi fac "treaba lor" tease.gif ...sa vedeti vara dea ochi sariti in decolteul meu lol.gif ...cand ajung acasa am senzatia ca ochii privitorilor mi s-au lipit ca melcii de decolteu blum.gif
lyra
eu mi-s nervoasa rau. imi trimte babu mesaj sa fac rezervare undeva ca el saracu nu poate ca are sedinta, sefi pe cap si alte alea si astia nu vor. intai spun ca se poate si dup-aia ca nu facem rezervari numai la 2 persoane. auzi ce tupeu, sa-mi petrec Ziua Indragostitilor cu 20 de persoane. devil.gif devil.gif devil.gif
anca veselie
apropo de slabaturi:

Imagine

Imagine
ghemotoc
CITAT(lyra @ 14-02-2007, 03:09 PM) *

eu mi-s nervoasa rau. imi trimte babu mesaj sa fac rezervare undeva ca el saracu nu poate ca are sedinta, sefi pe cap si alte alea si astia nu vor. intai spun ca se poate si dup-aia ca nu facem rezervari numai la 2 persoane. auzi ce tupeu, sa-mi petrec Ziua Indragostitilor cu 20 de persoane. devil.gif devil.gif devil.gif

asta.i romania... lol.gif lol.gif lol.gif
lyra
CITAT(anca veselie @ 14-02-2007, 03:10 PM) *

apropo de slabaturi:

Imagine

Imagine

aoleu ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif . si tocmai am mancat. doh.gif
ghemotoc
aoleu anca eu abia mi.am adus farfuria sa pap... mi.a cam trecut pofta de orice... sad.gif
bubbles
anca unde le`ai gasit w00t.gif doamne astea`s bolnave cum sa nu moara daca arata in ultimul hal doh.gif
ghemotoc
cred ca pe langa salata asta de cartofi si chestii de iepuri mai bag ceva in mine ca m.a cam speriat anca... blum.gif
anca veselie
scuzati-ma, nu am avut intentia sa va piara pofta de mancare sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
le-am primit pe mail si credeti-ma ca erau si mai rau....
himere2005
liliana, ai punctajul pentru miscare in lista, la final wink1.gif
mai fetelor, m-a pus devil.gif sa mut masa de la bucatarie in sufragerie si nu mai stiu s-o pun la loc lol.gif ca am carat-o pe bucati, se dezasambleaza si se asambleaza la loc ...in fine, asa acoperita nu se observa, dar o sa-l avertizez pe babuin nu care cumva sa facem vreo traznaie )).gif
_noni_
buna ziua!

in primul rand va urez si eu "SA IUBITI SI SA FITI IUBITE AZI!" si in fiecare zi!

eu am mai numarat, dar am mai facut si exceptii grin.gif , insa cred ca deja am dat jos mai mult de 2 kg, se cunoaste dupa haine, ca n-am cantar aici. sau poate de la sport am mai pierdut in cm, dar tot e bine!

am doua vesti mari:

1. am primit cadou un weekend aici Imagine, in sfarsit avem si noi un strop de vacanta, si ma bucur mai mult pentru bob, ca el de 5 ani n-a avut saracul nici un fel de timp liber, ca sa nu mai vorbim de luna de miere si alte lucruri...

2. era vorba sa plecam din budapesta, dar se pare ca alternativele nu sunt foarte multumitoare, asa ca mai ramanem pentru o perioada, dar tannnana naughty.gif pe 9 martie mergem in tara si stam 10 ZILE! ma bucur tare ca n-am mai fost anul asta acasa si chiar mi-e dor de toate, desi avem multe de rezolvat si va fi mai mult bataie de cap, plus 14 ore dus, 14 ore intors - drumul doh.gif , DAR MERGEM ACASAA!!!!! cheer.gif

}{
himere2005
ma bucur noni, unde mergeti pana la urma? (in we)
_noni_
CITAT(himere2005 @ 14-02-2007, 03:27 PM) *

ma bucur noni, unde mergeti pana la urma? (in we)

uite Himere, aici e pagina hotelului , dar e in maghiara si nu stiu ce o sa intelegi! grin.gif poate doar sa te uiti la poze lol.gif hug.gif

aici e o descriere in engleza.

sper sa fie frumos, asa arata in poze! lol.gif lol.gif lol.gif

}{
bubbles
bravo noni...ma bucur pt tine...neritati vacanta asta sa va puteti distra ..
ma gandeam...ca la un ritm de dat jos 1kg pe sapt poate pana de ziua mea in mai pe 14 ajung la 52 kg ...asta daca ma tin de treaba si fara week ingrasacioase wink1.gif
ghemotoc
bravo noni, sa va odihniti ca daca veniti in romania o sa fie atat de obositor... si mai e si drumul atat de lung...
himere2005
da, imi place, e cu stil wink1.gif ....sa ai grija sa nu fie fantome in castel lol.gif lol.gif
_noni_
multumesc fetelor! hug.gif aproape ca nu-mi vine sa cred ca in sfarsit plecam si noi undeva impreuna, fara sa avem ceva de rezolvat. sper sa nu sune telefoanele ca de obicei, ca de convins nu pot sa-l conving sa le inchida! lol.gif

chestia e ca hotelul asta e asa pretios ca eu habar n-am cu ce o sa ne imbracam ca avem la noi numai haine sport si de casual...si cand a sunat bob sa faca rezervare i-au zis ca mai sunt si 2 baluri pe weekend...ufff si bani de haine noi chiar nu avem acum...mama, parca as fi personajul sophiei kinsella lol.gif lol.gif

}{
himere2005
nu ai nici o rochie sa o scoti de la naftalina? adica una pentru petreceri mai sofisticate?
_noni_
CITAT(himere2005 @ 14-02-2007, 03:46 PM) *

nu ai nici o rochie sa o scoti de la naftalina? adica una pentru petreceri mai sofisticate?

am himere, dar in tara sad.gif , ca nu ma gandeam ca o sa am nevoie iarna asta, si nu le-am carat cu mine...

n-am pantofi, n-am cizme, decat ciocate maro, si niste bocanci si adidasi, sunt ca tata floarea...cry.gif

si bob are numai blugi la el si doar o camasa in carouri, de blugi, mama, cred ca intru in panica )).gif
anca veselie
noni distractie placuta la castelul din povesti!

fetelor din buc, stiti ceva de greva la metrou? ca tocmai au trecut prin fata ferestrei salariatii de la metrorex care protestau
himere2005
noni, ma gandeam ca poate sunt mai civilizati ungurii, nu au haine deosebite de inchiriat? nu stiu la bucuresti daca exista, in galati eu daca as avea bani as deschide asa ceva si cred ca ar merge
_noni_
CITAT(himere2005 @ 14-02-2007, 03:53 PM) *

noni, ma gandeam ca poate sunt mai civilizati ungurii, nu au haine deosebite de inchiriat? nu stiu la bucuresti daca exista, in galati eu daca as avea bani as deschide asa ceva si cred ca ar merge

sincer, n-am avut nevoie pana acum si habar n-am. nu stiu sigur nici in bucuresti daca exista...dar cred ca ar fi o idee banoasa, oricum!
ghemotoc
valentine's card hi hi hi

si mai am... astea sunt si mai faine lol.gif lol.gif lol.gif

mai vreti?
bubbles
unde intru si eu sa calculez cuiva IMC`ul?
himere2005
sunt dragute tare laugh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.