Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ghemotoc
uite.aci bubbles http://www.doctor.info.ro/html/calculator_imc.html

si inca ceva, pentru cultura noastra generala (obligatorie)
http://www.fitzone.ro/nutritie+article.storyid+32.htm
bubbles
multumesc ghemotoc... pupic.gif himere ce faci?te pregatesti?sa pui poze sa vada si ochiul meu dupa
himere2005
da, masa e gata, mai am de facut sosul guacamole ca ala trebuie facut proaspat si sa ma imbrac wink1.gif
cum se intuneca fac poza ca asa se pierde farmecul pe lumina smile.gif
ghemotoc
stie careva cam cat se da la o nunta ? mai bine zis cat dau nasii?
bubbles
eu va las ca ma intind in pat vreo 2 ore wink1.gif
pt toata lumea Imagine
himere2005
ghemotoc esti nasa? vezi ca si pisik este si discutati ...eu cred ca daca dai un search cu google gasesti vreo discutie pe vreun forum
ghemotoc
CITAT(himere2005 @ 14-02-2007, 04:48 PM) *

ghemotoc esti nasa? vezi ca si pisik este si discutati ...eu cred ca daca dai un search cu google gasesti vreo discutie pe vreun forum

nu himere nu eu sunt, ci sora.mea... si m.a rugat sa ma interesez putin sa stie si ea cand vine (nunta e la vara)... eu as vrea sa botez nu sa cunun biggrin.gif wink1.gif
himere2005
pe mine ma ingrozeste gandul sa ma propuna cineva ca nasa )).gif doh.gif
ghemotoc
CITAT(himere2005 @ 14-02-2007, 04:55 PM) *

pe mine ma ingrozeste gandul sa ma propuna cineva ca nasa )).gif doh.gif

te cred... mai ales la cati bani se asteapta mirii sa dai cand esti nas... uite noi am facut "nunta" (a fost mai mult un chef ca am facut gratare si etc si lumea a stat in adidasi) si am spus la toata lumea ca e FARA DAR... nu am avut cu cine sa discutam... pana la urma am platit taxele de canada cu banii aia.. biggrin.gif
himere2005
cate persoane au fost? eu am facut doar o petrecere acasa cam cu 20, poate 2 zeci si ceva de persoane
ghemotoc
deci pisik, cat dati voi la nunta ca nasi?
si himere, noi am avut vreo 50, 50 si de persoane... am inchiriat o pensiune... si a fost super biggrin.gif
bubbles
fetele..ce inseamna cand auzi cucuveaua cantand...azi e a3a oara sapt asta cand o aud cantand si numai la rele ma gandesc mai ales ca mai e si bunica babuinului in psital cry.gif bang.gif
ghemotoc
CITAT(bubbles @ 14-02-2007, 05:21 PM) *

fetele..ce inseamna cand auzi cucuveaua cantand...azi e a3a oara sapt asta cand o aud cantand si numai la rele ma gandesc mai ales ca mai e si bunica babuinului in psital cry.gif bang.gif

birdies???? blink.gif blink.gif blink.gif ... am mai auzit si eu birdies cantand pe la 3 dimineata si am crezut ca am halucinatii de la febra dar intr.adevar erau niste birdies ciudate care canta si la 1 dimineata w00t.gif w00t.gif w00t.gif ...
si eu nu ma iau dupa chestii din.astea... ca mai mutl rau iti faci asa unsure.gif
himere2005
am pus niste poze la incarcat

o parte din poze, restul mai tarziu give_rose.gif
valentine's day
o sa mai adaug poze si mai tarziu
Pisik
CITAT(ghemotoc @ 14-02-2007, 07:01 PM) *

deci pisik, cat dati voi la nunta ca nasi?
si himere, noi am avut vreo 50, 50 si de persoane... am inchiriat o pensiune... si a fost super biggrin.gif

pai sper sa putem da in jur de 500 de euro, plus cate le luam, nici nu vreau sa ma gandesc
am fugit fetele!
Himere, mercic pt idei pupic.gif
O seara placuta
ghemotoc
bravo himere, te pricepi... distractie placuta la toata lumea... si ... nu "consumati" toate fursecurile din seara asta blushing.gif give_rose.gif
pa pa
anca veselie
voted Best Joke in Ireland 2006
>
> John O'Reilly hoisted his beer and said, "Here's to spending the rest
> of me life, between the legs of me wife!"
> That won him the top prize at the pub for the best toast of the
> night! He went home and told his wife, Mary, "I won the prize for the
> Best toast of the night".
> She said,"Aye, did ye now. And what was your toast?"
> John said, "Here's to spending the rest of me life, sitting in church
> beside me wife."
> Oh, that is very nice indeed, John!" Mary said.
>
> The next day, Mary ran into one of John's drinking buddies on the
> street corner. The man chuckled leeringly and said, "John won the
> prize the other night at the pub with a toast about you, Mary."
> She said, "Aye, he told me, and I was a bit surprised myself. You
> know, he's only been there twice in the last four years. Once he fell
> asleep, and the other time I had to pull him by the ears to make him
> come!"
>

>
bubbles
distractie placuta pisik..himere..ce sa mai te chem si la ziua mea sa ma ajuti la facut mancare si aranjamente sau la nunta blum.gif
anca veselie
frumos, himere, distractie placuta! naughty.gif naughty.gif
himere2005
dan a zis ca vine azi mai devreme wink1.gif

astia nu sunt zdraveni...au intrerupt apa chiar acum doh.gif
bubbles
himere dar farfuriile de unde le ai ?foarte mistooo facut...si de mancare ce servesti?sper ca WW tu blum.gif
himere2005
servesc fructe de mare, bine , amestecate cu branza si ou scrob ca nu prea mi-au placut fructele de mare cand am mers la mama si am schimbat un pic reteta cu salata
sosul asta guacamole cu pelete de creveti, de obicei se serveste cu chips
inimioarele de ciocolata cu nuca si cocos
vin

farfuriile le-am primit cadou, sunt 6 mari, 6 mici, 3 cani, 3 boluri biggrin.gif
bubbles
nu stiu daca as putea manca fructe de mare si creveti...iau si eu poate macar babuinului ii plac lol.gif ca eu`s mai cu capul...chiar vb cu cineva ca se apropie pastele si mie nu imi place carnea de miel..iar o sa manance lumea miel si eu pui bang.gif
himere2005
si eu sunt la fel ca tine )).gif ...fructele de mare deja le cumparasem si acum trebuia sa le gatesc
May
Hola chicas smile.gif

Nu sunt gravida pt ca mi-au venit rusii sambata si nici nu am nevoie de medicamente pt gat. Este o infectie in piept, deci gatul nu are treaba si nu ma primeste la urgente pt ca nu sunt o urgenta. Acolo vin cei cu picioare rupte sau accidente... pe mine nu m-au primit decat atunci cand au grezut ca dau in peritonita si s-au miscat repede si eficient. Copila de care am grija inca mai tuseste desi s-a imbolnavit cu 2 saptamani inaintea mea si a luat antibiotice la sfatul doctorului. Cica trebuie sa treaca de la sine caci nu trece cu nimic. Multumesc pt grija tuturor floare.gif

irinush parintii mei au fost vara trecuta in Antalia si a zis tata ca este ca un paradis ( si tata e tare pretentios ), dar cum zice si lacry: doar ca sa te odihnesti beton si sa mananci bunataturi blum.gif

himere super ce ai facut tu acolo hug.gif

Am aflat ca acum 2 zile a fost atentat cu bomba la metrou si nu s-a zis nimic despre asta la Tv, nu stiu de ce naiba.... si ieri a fost cutremur dar nu l-am simtit.. de 6 grade si ceva. dry.gif

Azi am trecut iar prin clipe de teroare ca ii dadeam la copila sa manance si cred ca a inghitit fara sa mestece ca s-a inrosit groaznic saraca si nu reusea sa tuseasca. I-am dat repede peste spate si i-am bagat degetele pe gat... dupa care a venit tremuratul de rigoare in timp ce ea se hilizea la mine doh.gif. Cred ca fazele astea ma imbatranesc cu 10 ani sorry.gif

Sa fiti iubite give_rose.gif
bubbles
hihi himere..abia ast sa creasca bia sa va dea afara sa stea ea cu iubitul ei la lumina lumanarilor...ce ai facut cu ea pt seara asta?
may eu nu as putea sa am grija de un copil mic ca la cat sunt eu de sperioasa...prima oara cand a tb sa o iau in brate pe nepotica asa tremuram ca imi era frica sa nu se rupa lol.gif bang.gif
May
bubbles stai sa vina al tau si sa vezi ce-l manevrezi naughty.gif Asa eram si eu la inceput, ma miscam in reluare si mi-era sa nu ii rupt ceva... dar acum lol.gif sa vezi cum o apuc de craci sa-i pun pampersul. Crede-ma ca sunt mai rezistenti decat par hug.gif
bubbles
da..pai deja cand o sa il am pe al meu am instinct matern lol.gif
tocmai ma uit pe acasa si o da pe sanda ladosi nascand...are un baietel smile.gif

l`a nascut azinoapte..pe 14 feb...ce frumos hug.gif
Tzutzi80
cum calculati punctajul la ulei? folositi grasimile totale sau doar cele saturate in calcul?
May
ulei de floarea soarelui 1 lingurita- 1 punct
ulei de masline 1 lingurita- 1,5 puncte
Anna
CITAT(ghemotoc @ 14-02-2007, 06:53 PM) *

CITAT(himere2005 @ 14-02-2007, 04:48 PM) *

nu himere nu eu sunt, ci sora.mea... si m.a rugat sa ma interesez putin sa stie si ea cand vine (nunta e la vara)... eu as vrea sa botez nu sa cunun biggrin.gif wink1.gif

la o nunta la care am fost in sept anul trecut, nasii au dat 1000 de euro, dar ei sunt stabiliti in Germania si aveau si de unde. biggrin.gif
michelle
Prin zona mea nasii au dat aprox 20-25 mil, iar nuntasii 4-5 mil..
May
Nu am mai fost la o nunta de pe vremea cand dadeam 500 mii de persoana si era mai mult decat super )).gif
bubbles
may eu stiam exact invers..
ulei de floarea soarelui 1.5p si ulei de masline - 1p
May
Asa erau dar ne-a anuntat dany ca s-au inversat doh.gif. Am trecut pe ulei de floarea soarelui, cand de abia ma obisnuisem sa folosesc numai de masline doh.gif
bubbles
uff bine ca am aflat doh.gif ca si eu tot pe masline ma axam cry.gif

himere cred ca coace fursecuri acum lol.gif
emu
CITAT(anca veselie @ 14-02-2007, 08:10 AM) *

apropo de slabaturi:

Imagine

Imagine

pozele astea le-am mai vazut si inainte si iti spun ca-s prelucrate in photoshop... n-am gasit deocamdata decat linkul asta sa vezi si originalele: jeanluc.croix.free.fr
himere2005
ce fursecuri, singura?, dan iar s-a dus la fratele lui ...va povestesc maine pe indelete )).gif doh.gif
Ella79
Eu am fost azi in Brasov si m-am intors abia acum. Babuinul meu munceste, dar nici eu nu ma spetesc sa sarbatoresc de vreun fel. Mi-am luat ultima carte a lui Kinsella - "supermenajera" si cred ca ma pun pe citit. )).gif Halal romantism!! )).gif

Eu.
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif mergeeeeeeeeee, in sfarsiiiiit!!!!
Buna seara!Buna seara!Buna seara!

intai de toate vreau sa ii multumesc din suflet lui Nessie give_rose.gif care e un inger de fata si care s-a zbatut in ultimele saptamani sa rezolve problema floare.gif

apoi...mi-a fost taaaaaaaaare dor de voi sorry.gif m-am simtit singurica fara voi

ce mai faceti? cum mai sunteti? ma ajuta si pe mine cineva cu noutatile? sorry.gif am ramas tare in urma. ultima oara nascuse dana si Miha ne anuntase ca se casatoreste blink.gif nu cred ca am sa reusesc sa citesc cele cateva sute de pagini pe care banuiesc ca le-ati scris sorry.gif

eu sunt bine, rotunjoara blushing.gif am avut cateva tentative de WW, dar care au cam esuat. ma invart pe la 61-61.3 kg si mananc aiurea.
noul meu job e foarte solicitant, dar imi place. colectivul e excelent, atmosfera destinsa, asa ca sunt tare multumita.
avem si o noua catelusa in familie, Lea, 80% lup, pe care am gasit-o acum 2 saptamani aruncata pe strada, rahitica, mai mult moarta decat vie si pe care am reusit sa o punem cat de cat pe picioare si ii cautam stapan cu casa si curte wink1.gif
cam astea sunt noutatile mele.....asa de mult ma bucur sa va vad.....
_noni_
crengu, bine ai revenit!!!!!!!!1 hug.gif cheer.gif pupic.gif

pe-aici sunt toate cum le stiai! doar ca au mai aparut cateva fete noi si foarte simpatice si de gasca!

zi-ne cu job-ul, si cel nou si cel vechi - cum i-ai lasat pe-aia cu buza umflata lol.gif lol.gif

}{
irinush
Eu. bine ai revenit!

fetelor, va doresc o seara buna!

Ella, tu de unde cumperi carti de Kinsella? ca eu nu reusesc sa gasesc (bine, nici nu m-am omorat cautand ... in cora unde merg eu nu am gasit)
antonia05
CITAT(lilianab @ 14-02-2007, 05:06 PM) *

Fetelor am si eu o problema si nu stiu daca mai e vreun subiect asemanator deschis in site.Problema mea e ca slabesc usor la fata,pana la brau(cu exceptia sanilor) si din burtica.Insa am coapsele foarte ..pline ca sa nu spum cat NATO.exista vreun procedeu de tip electrostimulare,masaj,parafango...ceva care sa ma ajute sa scap de tona de "coaja de portocala" si grasime de pe coapse.De mentionat ca in urma unei intamplari nefericite sunt "fericita " posesoare a unei proteze de sold(NU ma trimiteti la sport ca mor!!!!!eu sunt cu alergatul de colo pana colo continuu) blink.gif VREAU SA SCAP DE BUTURILE ASTEA!!!cred ca ele si sanii sunt 75% din greutate...macar sanii isi fac "treaba lor" tease.gif ...sa vedeti vara dea ochi sariti in decolteul meu lol.gif ...cand ajung acasa am senzatia ca ochii privitorilor mi s-au lipit ca melcii de decolteu blum.gif

Daca ai proteza de metal pe sold ai putine sanse sa faci electorstimulare.Poate doar niste limf drenaje si masaj anticelulitic care te scapa si de centimetri.Pupici .Daca esti din Bucuresti te duc la un salon foarte bun.Pupici.
uka
Bine ai venit crenguta...

michelle
Crengu bine ai revenit!! Cum ai terminat sesiunea?
Ella te invidiez ca esti in concediu si te plimbi.. naughty.gif

Si la mine, halal romantism, ma zbat pentru ultimele proiecte si referate care ma solicita pentru sambata asta..
Am primit cadou un rimel cheer.gif si o felicitare. Azi tin post si am mancat numai uscaturi (paine, pate vegetal, gem, grisine) pt ca nu am avut timp sa fac ceva de mancare.
Asta e, sper sa nu fie prea grav, am luat si suplimente.
La serviciu nu stiu in cate sa ma mai impart, cu atributiile noi, dar ma descurc eu. Tre sa demonstrez ca sunt persoana potrivita pentru pozitia asta tease.gif

Emu, ce mai faci? Cum merge dieta?
Am aruncat si eu pe site-ul cu modelele originale.. In ochii mei sunt la fel de slabe )).gif
Eu.
bine v-am regasit, fetelor, si multumesc de primire pupic.gif

CITAT(_noni_ @ 14-02-2007, 11:54 PM) *

crengu, bine ai revenit!!!!!!!!1 hug.gif cheer.gif pupic.gif

pe-aici sunt toate cum le stiai! doar ca au mai aparut cateva fete noi si foarte simpatice si de gasca!

zi-ne cu job-ul, si cel nou si cel vechi - cum i-ai lasat pe-aia cu buza umflata lol.gif lol.gif

}{

la job-ul vechi a iesit de tot rahatul mad.gif crocodilul a fost la fel de mitocan cum il stiam si cum ma asteptam. plecand de acolo mi s-a luat un bolovan de 10kg de pe inima. el s-a enervat ff rau pt ca stia ca am fost aici la interviu, fiindca il sunasera pentru referinte. a dat referinte bune si avea de gand sa ma dea el afara intr-un fel sau altul, numai ca nu a mai apucat grin.gif mi-am dat eu demisia. el se astepta ca procesul de recrutare sa dureze minimum 2-3 saptamani, dar eu intr-o saptamana am avut deja raspunsul pozitiv. partea buna e ca , dupa plecarea mea, a facut o chestie pe care nu a mai facut-o niciodata: a cerut lista cu zilele de conccediu neluate pe 2006 de catre angajati si le-a platit grin.gif asta pentru ca eu , in emailul meu de plecare, am scris si asta ca fiind unul dintre motivele pentru care plec (facusem cerere scrisa de concediu pe care mi-a refuzat-o, pt ca in ziua plecarii sa spuna ca habar nu avea ca am zile restante de concediu mad.gif )in fine, povestea e luunga si vreau sa o uit.
la noul job, cum spuneam, muncesc mult, sunt inca in perioada de proba si sper sa trec de ea cu succes. sunt 3 programe de calculator foarte complexe in care trebuie sa invat sa operez si cum calculatorul nu e punctul meu forte.... blushing.gif imi e destul de greu. dar am sa invat si asta. mai trebuie sa fac si traduceri uneori din romana in engleza, asa ca am cerut ca dupa perioada de proba sa fac un curs/training de engleza juridica wacko.gif pe scurt: munca multa, dar satisfactii, atat personale, cat si financiare grin.gif

CITAT(michelle @ 15-02-2007, 12:27 AM) *

Crengu bine ai revenit!! Cum ai terminat sesiunea?

sesiunea se arata astfel:
- un examen picat mad.gif - facut contestatie, nerezolvat nimic (prof cretin, pe care mi l-am ridicat in cap)
- un examen la care nu m-am prezentat fiindca nu stiam de mai mult de 5 si imi era jena de profa (in plus, de ce m-as plictisi peste vara, in loc sa invat? )).gif )
- 8 (media 9)
- 8
-10
-10
-10
- doua examene la care inca nu am primit notele
bubbles
buna seara Eu. ce mai faci ? pupic.gif chiar am intrebat daca mai stie careva de tine ceva .. si eu sunt in plina sesiune doh.gif si mai am pana in martie...si eu ma marit in august asa ca si anul asta vor fi multe petreceri la WW smile.gif
Himere ...what happened? hug.gif
Eu.
fetelor, va doresc noapte buna, fug si eu la somn ca maine e o noua zi de munca.
ne vedem maine seara.

p.s. Daconst, am reusit sa vad niste poze w00t.gif sa-ti traiasca puiul, sa creasca mare si voinic baby.gif
antonia05
Fetele, eu am o nedumerire.Am calculat punctajul unui croissant cu ciocolata(Delly croissant).Valorile sunt: 443Kcal si 2,6 fett. La calculatorul de puncte, daca pun 2.6 imi da 7.7p; daca pun 2,6 imi ies 10.3p.DECI, care punctaj il iau corect? cel cu virgula la fett sau cu punct???

BINE AI REVENIT CRENGU!!! cheer.gif floare.gif hug.gif
Nessie
CITAT(Eu. @ 14-02-2007, 09:25 PM) *

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif mergeeeeeeeeee, in sfarsiiiiit!!!!
Buna seara!Buna seara!Buna seara!

intai de toate vreau sa ii multumesc din suflet lui Nessie give_rose.gif care e un inger de fata si care s-a zbatut in ultimele saptamani sa rezolve problema floare.gif

apoi...mi-a fost taaaaaaaaare dor de voi sorry.gif m-am simtit singurica fara voi

Ma bucur muuuuuuult ca iti merge!! cheer.gif cheer.gif Asteptam sa recuperezi acum evenimentele. w00t.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.