Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
danyhoney
Antonia , mie mi-a dat 7,66 P . Deci pui 7,5 p . Eu calculez manual , nu am folosit niciodata acel calculator dar se pare ca , la tine , trebuie sa pui mereu cu "punct" .
michelle
CITAT(antonia05 @ 14-02-2007, 11:20 PM) *

Fetele, eu am o nedumerire.Am calculat punctajul unui croissant cu ciocolata(Delly croissant).Valorile sunt: 443Kcal si 2,6 fett. La calculatorul de puncte, daca pun 2.6 imi da 7.7p; daca pun 2,6 imi ies 10.3p.DECI, care punctaj il iau corect? cel cu virgula la fett sau cu punct???

Pui cu punct sau virgula in functie de cum iti apare la rezultat, cu punct sau virgula. Nu prea inteleg de ce ar avea asa mult un criossant... huh.gif

CITAT(daconst @ 14-02-2007, 11:12 AM) *

Dany,bine ca ne-ai lamurit ca altfel cred ca se supara Miha pe mine...cit am tinut-o pe a mea. pupic.gif

Cum sa ma supar? pupic.gif
Eram ferm convinsa ca painea uscata are acelasi nr de calorii ca si cea neprajita..
Pupici lui Lucas pupic.gif
danyhoney
Noni, distractie placuta in "concediu" si in Ro !!

Lyra
, ce ati facut pana la urma cu rezervarea ? Mie mi se pare de tot r------l tupeul lor !!

Himere , tare romantic arata ce ai facut tu acolo ! Dar... unde sunt pozele cu tine ? mad.gif

Pisik
, 500 € ca nasi ?????? Mamaaaaaa, ce mult !!! O amica de a mea a fost nasa anul trecut si a dat 200 € + ceva cadouri ( mici) . Invitatii au dat 30 € .

May
, sa te faci bine cat mai repede ! pupic.gif

Ella , ai fost la Brasov ???? Te omor !!! )).gif Acum cateva zile boceam ca mi-e dor de oras si tu vii si spui ca ai fost acolo ?? Nu mai spun de Anca , care a si pus poze cu muntii din Ro sad.gif

Gigelu , bine ai revenit ! Felicitari pentru sesiune si pentru noul job !

Miha , capul sus !! Sefii tai stiu de ce esti in stare asa ca , chiar daca nu reusesti din prima zi sa te tii de ritmul lor , vei izbuti . Iti trebuie putin antrenament pentru noile atributii , nu ? hug.gif
danyhoney
N-am spus nimic in legatura cu aceasta Valentin`s Day la mine.

Deci ...Dirk a vrut sa-mi cumpere flori dar apoi s-a gandit ca peste 3-4 zile se vor ofili si le voi arunca ...adica bani aruncati ( are dreptate ) . Ca atare , a venit de la job si mi-a spus doar atat : imbraca-te , plecam ! Eu ma uitam la el si nu stiam ce sa fac )).gif . Deci , m-am imbracat ....dar , inainte de a pleca , l-am invitat in sufragerie si am papat amandoi 1 bucata de bip facut de mine pentru prima data ( a iesit chiar bun )).gif ). A ramas putin uimit de cum arata masa dar ... i-a trecut repede )).gif .
Am plecat . Unde credeti ca m-a dus ???? La cumparaturi lol.gif lol.gif . Sa cumparam ce vreau eu . Ok , mi-am luat o pereche de pantofi-adidasi comozi , o tava de cuptor cu gratar , o tigaie de teflon cu fund de gratar , o sticla de "schnaps" de prune ( aduce putin cu tuica de acasa naughty.gif ) , un set colier+bratara turchiz.
La cina am mers la restaurantul grecesc ( am mancat peste si am baut cateva Ouzo - asa ca adio WW pe ziua de azi ) si acolo...au venit si cei mai buni prieteni ai nostri ( fara sa fii vorbit dinainte ). asa ca a iesit o seara extraordinar de frumoasa si vesela.

Fursecuri ... maine . Dirk se trezeste la 4:45 asa ca i-am dat voie sa mearga la nani lol.gif
_noni_
Dany, multumesc!

ce ma bucur ca pana la urma ti-ai scos parleala cu petrecerea esuata de weekendul trecut!:))
si sa pui poze cu bijuteriile! w00t.gif

eu am ramas socata azi cu valentinul asta...aveam eu chef sa fac ceva special, dar mi-a trecut repede lol.gif mancare mai aveam, ca am gatit ieri, asa ca azi m-am vopsit si in rest n-am mai facut nimic deosebit pana a venit al meu .

si nu stiu ce-o fi patit ca a venit cu un buchet superb de trandafiri rosii-portocalii si c-o cutie de bomboane in forma de inimioara blum.gif . si mi-a zis intr-un suflet ca voia sa ma scoata la restaurant, dar a trecut pe la doua sa faca rezervare si erau deja full, asa ca am comandat mancare mexicana si am baut bere tease.gif .si mai mult decat atat mi-a pus si muzica MECANO!! naughty.gif

toate bune si frumoase, dar ce nu inteleg eu e ce l-a apucat ohmy.gif ca el nu era genul! eu faceam de obicei cadourile si el...le primea grin.gif , dar de data asta eu am zis ca daca tot nu-i trebuie nimic, n-am sa-i iau, si uite! blink.gif dar vad ca e bine asa!

ce e cel mai interesant e ca dupa tot preludiul asta, a adormit la 10 lol.gif lol.gif lol.gif

}{
lilianab
CITAT(antonia05 @ 14-02-2007, 10:12 PM) *

Daca ai proteza de metal pe sold ai putine sanse sa faci electorstimulare.Poate doar niste limf drenaje si masaj anticelulitic care te scapa si de centimetri.Pupici .Daca esti din Bucuresti te duc la un salon foarte bun.Pupici.

Multumesc:proteza e din titan tratat,dar cred ca nu s-ar da in laturi sa imi produca ceva curentari la electrostimulare dry.gif .Sunt din Galati,dar multumesc mult pentru raspuns.am sa incerc sa ma interesez de celelalte optiuni de care ai scris.
danyhoney
Noni , ce sa zic.....s-o mai fii desteptat al tau babuin intre timp )).gif .
Parleala pentru week-end-ul trecut speram sa o scot WE-ul asta ...dar e cam cu cantec :suntem invitati la o onomastica si , in acelasi timp , vrem sa facem un chef cu prietenii de suflet . A nu se uita ca sticla de Tequila gold e inca virgina lol.gif . Habar nu am ce vom face ...la onomastica am merge si nu prea ...nu ne prea atrage ...
uka
Ce facetzi fetele, nu avetzi somn...
Vreau doar sa va urez succes ptr sapatmana viitoare cu dieta, sa va tzinetzi tari si sa va distrazti si de dragobete pe 24...
eu maine la 14.30 am tren, in sfarsit concediu.. sa ma trezesc la ce ora vreau eu... si sa zac si sa ma plimb toata ziua, abia astept sa treaca noaptea asta...
Dany, ti-ai petrecut f frumos valentine's day... o parte doar cu al tau si o parte cu prietenii... chiar fff bine...ia zi-mi ce vrei sa-ti pozez din BV ca poate am sa-mi fac curaj sa ajung.. si pe acolo... ce ai vrea sa vezi?
danyhoney
Of , Uka , dragut din partea ta !!!! pupic.gif Ce vrei tu .....nu stiu ...Tampa .....P-ta Sfatului...republicii .....nu stiu !!!

Sper sa ai un concediu placut si ......tine-te departeeeee de Theo !! Cred ca iti e greu dar gandeste-te cat ai suferit din cauza lui ( doar ce ne-ai spus noua ) !!! Deci : nu merita si "punct" !!!
uka
CITAT(danyhoney @ 15-02-2007, 01:37 AM) *

Of , Uka , dragut din partea ta !!!! pupic.gif Ce vrei tu .....nu stiu ...Tampa .....P-ta Sfatului...republicii .....nu stiu !!!

Sper sa ai un concediu placut si ......tine-te departeeeee de Theo !! Cred ca iti e greu dar gandeste-te cat ai suferit din cauza lui ( doar ce ne-ai spus noua ) !!! Deci : nu merita si "punct" !!!

ok.. exact prin centru am sa ajung...
mai am acum niste poze de pe acolo dar in calculatorul de acasa si sunt facute noaptea... teo se tzine singur deaprte de mine, eu nu mai am nici o treaba cu el, plec in concediu cu prietena mea si atat
gata, ma bag la un film si sper sa adorm salut.gif v-am pupat
danyhoney
Si eu sunt multumita de cum mi-am petrecut ziua de azi ( adica ieri ). M-am ales cu ceva folositor + o seara distractiva . Si....chiar daca ne dorim flori ( noi , femeile ) e bine , cateodata sa avem un barbat cu , capul pe umeri langa noi . Mi-as fii dorit si eu flori dar ...vorba lui Dirk : dupa 3 zile le arunci ! Adica : arunci banii dati pe flori . Asa ca ...mai bine ceva folositor , nu ?

Eu mai bantui un pic pe net . Nu prea pot dormi de ceva timp ( inca mai am vise in legatura cu fostul job doh.gif ) asa ca voi incepe sa merg cat mai tarziu la nani .
uka
Eu sunt cusimbolurile, deci cred k as fi preferat si ceva simbolic, o floare, p care apoi sa o pun la presat, o inimioara de plus.. sau ceva... dar si ceva practic...
Somnic usor
danyhoney
Mda, eu sunt mai mult cu ceva practic...ceva ce pot folosi mai mult timp ...dar imi amintesc exact ce si cand am cumparat / primit ceva . Flori am primit acum 3 zile ....

May....cum te mai simti ? La fel de rau ? pupic.gif
nusarich
neata neuroni!

foarte frumos ati petrecut...
himere, inteleg ca azi continuati Valentine's day? wink1.gif
dany, sa folosesti cu placere lucrusoarele cumparate! si voi aveti continuare... wink1.gif
uka, distractie placuta in concediu!
gigelu, bine ai revenit! si bravo pentru sesiune! ai dreptate, la vara ce ai putea face in loc sa inveti hug.gif

eu n-am petrecut aseara, la 7.30 aveam programare la dentist, am ajuns acolo pe la 7 si era o aglomeratie de numa... bine, la 7.30 am intrat in cabinet, mi-a cimentat lucrarica si am si dinti acum grin.gif . si pe la 8 a terminat de curatat cimentul pe acolo. si 2 ore nu am putut manca nimic. a mancat babuinul bomboane de ciocolata si a baut sampanie de cirese si eu ... m-am uitat la tv. am mancat/baut dupa 10 si ceva, si singurica, ca deja omul meu era pe net cu un prieten pe care incerca sa-l desteleneasca dintr-un program... asa ca si noi o amanam pe we cred...
Ella79
Neata fetele! Azi am zi de coafor + cosmetica = schimbare de look cheer.gif cheer.gif

Irinus, eu cartile lui Kinsella mi le cumpar, in general, de la Diverta. Mereu am gasit acolo. Pe cea de ieri mi-am cumparat-o din Brasov.
Crengu, bine ai revenit. Si noua ne-a fost dor de tine. Ai sa vezi ca la noul job o sa faci o impresie foarte buna si o sa fii apreciata la adevarata ta valoare.
Miha, concediul meu e mai mult de circumstanta. Sunt in concediu pentru ca ma mut de la un job la altul, nu pentru ca asa mi-am dorit eu. Incerc sa ma plimb si sa imi umplu timpul pentru ca sunt, totusi, destul de stresata.
Himere, nu zici nimic?
Tulip
Buna dimineata!!

De azi din nou pe baricade,incerc sa fac si sport acasa naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Crenguta,ce bine ca ai revenit!!!! cheer.gif cheer.gif

Ella,sa nu uiti de poze!!!!!!!!!! blum.gif blum.gif blum.gif Iti merge camera foto?Parca ziceai ca e stricata.... unsure.gif unsure.gif
Ella79
Tulip, nu, nu-mi merge camera. sad.gif Nu stiu ce naiba are, pur si simplu nu mai sta deschisa. O sa imi fac poze sambata ca o sa merg in club.
Tu ce faci? Cum te mai simti?
Pisik
Neatza!

Gigelu, bine ai revenit! Ma bucur ca etsi ok si iti merge atat de bine pupic.gif
Noi aseara am avut o seara frumoasa, nu stiu daca cea mai romantica din lume, dar frumoasa. Am afcut cina, nu am mai tinut cont de pcte cred ca am papat vreo 50 blushing.gif Surpriza sotului a fost un tort in forma de inima, identic cu cel de la nunta pe care scria "te iubesc! La mai multe luni!" si insotit de inghetata de la nunta, ce mai, m-a dat pe spate. Si mi-a mai luat 2 canite in forma de inima, care stau ingemanate, sunt pereche, una a mea, una a lui
Am papat, ne-am uitat apoi la carcotasi, am facut o baita impreuna, apoi ceva fursecuri, a fost o seara relaxata, f placuta, in care l-am simtit aproape.
Am avut niste mici discutii la un moment dat pe tema de bebe (el este f precaut si f sovaitor pana ia o decizie, asa a fopst si cu cererea, cu nunta, etc.), dar am zis ca nu e cazul sa ne stricam seara si ne-am linistit
Pupici si o zi frumoasa pupic.gif
himere2005
buna dimineata
din pacate poze nu mai am. ca sa am poze cu mine dany, am mai spus, trebuie sa-mi faca cineva...eu nu prea am chef sa-mi fac poze in oglinda si nici garderoba nu prea am, ca sa mi-o etalez blushing.gif
in legatura cu schimbarea nu stiu cand o fi ca ai mei intra iar in curatenie, acum isi pun usi rolleyes.gif
aseara dan a trebuit sa plece la fratele lui sa-l ajute pe nepot cu calculatorul si nici nu a fost apa, deci adio fursecuri ...nici azi nu avem apa rece
azi mergem la ziua nepotului, implineste 16 ani cheer.gif

gigelu, bine ca ai aparut floare.gif
Tulip
Ella,ma simt ok.....un pic stresata,fff. ocupata,insa trec toate,sanatosi sa fim......

Deci trebuie sa asteptam pana sambata sa te vedem cu noua coafura? sorry.gif

al meu aseara s-a uitat la meci grin.gif grin.gif grin.gif
Ella79
CITAT(Tulip @ 15-02-2007, 11:53 AM) *

Deci trebuie sa asteptam pana sambata sa te vedem cu noua coafura? sorry.gif

cam da smile.gif
himere2005
i-am luat o masinuta de curse ieri biancai, tare fericita mai este grin.gif
lyra
CITAT(danyhoney @ 14-02-2007, 11:52 PM) *

Noni, distractie placuta in "concediu" si in Ro !!

Lyra
, ce ati facut pana la urma cu rezervarea ? Mie mi se pare de tot r------l tupeul lor !!

Himere , tare romantic arata ce ai facut tu acolo ! Dar... unde sunt pozele cu tine ? mad.gif

Pisik
, 500 € ca nasi ?????? Mamaaaaaa, ce mult !!! O amica de a mea a fost nasa anul trecut si a dat 200 € + ceva cadouri ( mici) . Invitatii au dat 30 € .

May
, sa te faci bine cat mai repede ! pupic.gif

Ella , ai fost la Brasov ???? Te omor !!! )).gif Acum cateva zile boceam ca mi-e dor de oras si tu vii si spui ca ai fost acolo ?? Nu mai spun de Anca , care a si pus poze cu muntii din Ro sad.gif

Gigelu , bine ai revenit ! Felicitari pentru sesiune si pentru noul job !

Miha , capul sus !! Sefii tai stiu de ce esti in stare asa ca , chiar daca nu reusesti din prima zi sa te tii de ritmul lor , vei izbuti . Iti trebuie putin antrenament pentru noile atributii , nu ? hug.gif

pana la urma am stat acasa. mi-a adus babu un buchet imens de trandafiri. eu am facut un tort de clatite, friptura de pui. am mancat bine, ne-am uitat la un film, a fost tare frumos. mult mai frumos ca la restaurant. rolleyes.gif tease.gif wink1.gif wink1.gif
ghemotoc
'neata... ma bucur ca v.ati simtit bine aseara (cele ce au petrecut intr.un fel sau altul)... noi am stat frumusel la tv ca al meu iar nu s.a simtit bine (gaze... fir.ar sa fie de bacterie...) si iar tre sa.si faca analizele sad.gif... si, ca sa.mi fie seara cat mai placuta, sotiorul s.a uitat cu un ochi la meci si cu celalalt dormea huh.gif si vecinii de deasupra ne "explicau" meciul blink.gif ...
eu si eu am patit la fel la vechiul job... adica nu aveam nici caldura si nici lumina in birou blink.gif blink.gif blink.gif ... si cand am plecat eu le.am spus si de toate astea si le.au rezolvat intr.o saptamana wink1.gif am plecat cu tipete pentru ca nu le convenea ca mai lipseam cate o zi (aveam contract de colaborare pe firma), imi terminam intotdeauna treaba si faceam cei mai multi bani din firma smile.gif... deci tu ai plecat in termeni buni fata de mine smile.gif
si ca sa va treaca dorul de brasov va spun ca ieri a plouat intr.una si azi e la fel de innorat si de urat :(ah, si totusi o veste buna... am ajuns la 54.1 cheer.gif cheer.gif cheer.gif (mi.au murit laudatorii lol.gif )
cu nunta... mie nu mi se pare atat de mult 500 euro pt nasi... la nunta noastra noi le.am spus fara dar dar au dat cam 100/150 euro de pereche si sora.mea care ne.a fost nasa ne.a dat 500 (acum 2 ani)...
himere2005
eu m-am bucurat ca i-a placut masa babuinului, oricum sosul guacamole nu a iesit bun la gust, l-am aruncat ca avea gust de iarba lol.gif
lyra
CITAT(himere2005 @ 15-02-2007, 10:12 AM) *

eu m-am bucurat ca i-a placut masa babuinului, oricum sosul guacamole nu a iesit bun la gust, l-am aruncat ca avea gust de iarba lol.gif

nu e bun? ca si pe mine ma batea gandul sa fac guacamole. mereu am crezut ca e o bunanatate si cine stie ce-am pierdut. apropo de iarba eu trebuie sa beau ceai pt rinichi si ii zic 'ceai de iarba', si o prietena m-a intrebat sfioasa ca e marijuana? lol.gif de fapt e de coada calului. doh.gif

scriu si meniul de ieri. am depasit cu un punct dar aveam 2 economisite de marti asa ca nu e grav.

omleta-2 oua 4
cartofi la cuptor 2
ulei 1
morcovi la cuptor 0
mozzarela-25 gr 1.5
mar 0
lapte-125 1.25
cereale-32 gr 2
castraveti si morcovi murati 0
cartofi la cuptor 2
morcovi la cuptor 0
pulpa pui la cuptor 1.75
desert 2.5
gogosari 0
dulceata visine 0

ghemotoc felicitari pentru cantar.
ghemotoc
mersi lyra si se pare ca suntem amandoua pestisori grin.gif
lyra
CITAT(ghemotoc @ 15-02-2007, 10:23 AM) *

mersi lyra si se pare ca suntem amandoua pestisori grin.gif

eu sunt peste si la zodie. wink1.gif laugh.gif blum.gif
himere2005
lyra, cred ca era ceva in neregula cu avocado, rosiile de sera nu au gustul celor de sezon, poate am pus prea multe boabe de coriandru, ca asa scria si coriandru asta avea un gust puternic...oricum, nu ma prea tenteaza sa refac reteta, cel mult la vara cand o sa apara rosii cu gust bun smile.gif
ghemotoc
eu sagetator grin.gif
Pisik
Fetele, vin cu o veste fantastica: se angajeaza sotul meu cheer.gif
Nu am spus la nimeni, dar acum o sapt l-au chemat din nou de la renault pt un post de trainer. Ieri a fost la al doilea interviu iar azi deja l-au chemat si i--au facut oferta. Sunt f la inceput cu centrul asta de design si nu au stabilite politicile de personal, nu i-au dat cat a cerut el, ci mai putin, dar i-au zis ca este provizoriu, ca se va mai mari (am senzatia ca au salariile aproape la fel pt toata lumea, cred, si cred ca a obtinut cel mai mare salariu pe care il dau la nivelul asta, din ce feed-back-uri mai avem si de la interviul dinainte).
Lucreaza chiar vizavi de mine dar are program de la 8 la 17, asa ca eu voi face o ora suplimentara dimineata dar voi sparge usa la 5 jumate grin.gif va dati seama priviri de la sef, dar nici ca imi pasa, acum cel putin. Important este ca s-a rezolvat problema asta, ca firma e la inceput si cine stie cum se va dezvolta, ca nu mai sta acasa, ca nu va mai fi chiar un cosmar fiecare plata pe care o avem de facut.
Sunt fericita fetelor si nu mai am chef de stat la munca! blum.gif
ghemotoc
haninoroc.gif party.gif party.gif party.gif
felicitari pisik
Ella79
Bravo Pisik! Felicitari! O sa vezi ca acum se rezolva toate. Diseara trebuie sa sarbatoriti.... naughty.gif
Tulip
Pisik,ma bucur pt. voi!felicitari! cheer.gif cheer.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 15-02-2007, 12:28 PM) *

Bravo Pisik! Felicitari! O sa vezi ca acum se rezolva toate. Diseara trebuie sa sarbatoriti.... naughty.gif

din pacate el merge la aikido, ca mai are putin si da examen de urmatoarea centura si nu prea stie exercitiile si m-a rugat sa amanam sarabtoarea sau sa o facem cand vine naughty.gif
himere2005
cheer.gif cheer.gif ieeee pisik...traiasca sotul pe care l-ai iubit...traiasca serviciul pentru care a muncit...si fie painea cat de rea ....tot mai buna cand o stiu alaturea (cu referire la faptul ca sunteti aproape pupic.gif hug.gif )
anaoi
pisik.... yahoo.gif
ai mp
lyra
pisik felicitari. yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
anca veselie
bravo pisik! felicitari! cheer.gif cheer.gif

eu aseara am fost la film, tristan si isolda, care a inceput cu batai si babuinul zice: 'eu credeam ca e film de dragoste' )).gif dupa care ne-am dus la el, am papat ceva si baut vin rosu blushing.gif am depasit doar cu 1p blushing.gif dupa care fursecuri si iar culcat la 2 noaptea doh.gif
azi merg la tae bo, sper sa si pot sa rezist, dupa care merg acasa si doooorm.
va urez o zi frumoasa pupic.gif

dany, o poza cu strada sforii din brasov: http://new.photos.yahoo.com/anca_vio/album...803069982241/13
ghemotoc
of... sunt suparata rau ca inca nu ne.a venit invitatia sa trimitem pasapoartele sa ne puna viza... mi.e sa nu fie probleme cu istoricul medical al sotiorului (in germania a stat si in spital cu gastrita acuta sad.gif ) dar am vb aseara si ne.am hotarat ca daca ne refuza viza plecam in germania, cel mai probabil sad.gif
himere2005
monic, peach, ce mai faceti voi? mai ales peach tu doar ne citesti...mie mi-e dor de postarile tale
monic, cum merge sala? te-ai mai vazut cu noni?si mai ales ce ai scris pe lista de valentine's pentru sotior? sau a venit cu ghiveciul? grin.gif
nusarich
pisik, felicitari! vezi cum se rezolva toate, incet-incet... neaparat trebuie sa sarbatoriti! poate continuati si discutia despre bb cu ocazia asta... pupic.gif
Monic
Himere pana la urma am primit un tort in forma de inimioara, iar eu i-am cumparat o ciocolata blushing.gif
Cu Noni ne-am vazut saptamana trecuta vineri, si urma sa ne vedem marti si vineri, dar eu nu am putut merge sad.gif La job mi-au adus o colega pe cap, deci nu mai sunt singura. Fata incepe de la 1 martie, dar pana atunci, deci in doua saptamani trebuie sa o invat cam tot ce stiu legat de job, si nu prea imi convine pt ca ma duc de dimineata , iar dupamasa de la 1.30 stau la jobul normal pana seara la 9.30. Mi s-a cam lasat. Sper totusi ca ma vor plati pt orele suplimentare.
ieri a fost ziua sefei mele, i-am cumparat un buchet superb de orhidee si o carte. M-ar fi fost cumva sa nu ii iau nimic pt ca si eu am primit la randul meu un buchet de flori de am ramas masca si o carte si niste bilete la teatru pt sambata asta.
Faza toata e ca sefa mea NU a venit ieri pe la servici si imi pare atat de rau pt ca se ofilesc florile si am dat o gramada de bani pe NIMIC.
Aseara am aprins lumanarile, am mancat tortul, m-am imbracat in ceva sexy si am stat la televizor. Babuinul nu s-a sinchisit sa isi scoata nasul din ziare mad.gif , asa ca eu ma uitam atenta la un film, iar el citea ziarul cu glas tare ca de obicei. Intotdeauna cand ma uit la un film interesant face asta si mi-e o ciuda pe el de mor.
In fine, l-am iertat ca a facut fata la niste fursecuri grin.gif

himere2005
a...inseamna ca s-a barbierit, tot e bine lol.gif pupic.gif lasa monic, ca asa sunt ei... )).gif dirk poate e mai altfel...dar ne iubesc in felul lor grin.gif

am mai luat si eu taca cu florile, poate totusi le dai altcuiva fata de care ai obligatii daca de sefa nu dai ca sa nu ai impresia ca ai dat banii degeaba...asa mai faceam eu cu profele la facultate )).gif
himere2005
modul cum mancam arata cum facem sex )).gif
lilianab
Felicitari Psik!!! pupic.gif Ma bucur pentru tine si babuin si ca a rasarit soarele pe strada voastra.
Si "buna dimineata " la fete!!ca la mine acum e dimineata,iau cafeaua.Stau noaptea ca huhurezul,ca simt ca invat mai bine,mai usor.
I-am spus si mamarutului:"invat eu contabilitatea,dar psiholog e vocatia mea.Mi-am dat seama de ce invat mai usor noaptea.Cand eram mica ma jucam pe rupte ziua,cand veneam de la scoala,pana aparea careva dintre ai mei sa ma bage in casa si apoi ma apuca noaptea cu lectiile.Acum m-am facut mare si imi place sa ma joc ...si ziua si noaptea grin.gif "...saracul mamarutz:"TAAAAAACI nu imi mai aduce aminte!!!" lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
liliana sa inteleg ca jocul tau preferat e de-a mama si de-a tata, nu? )).gif ....mamarutzul tau ce zice, puneti dupa nunta de-un bb ca poate o sa se joace cu bia blum.gif
lyra
eu sunt suparata. si ziua a inceput atat de bine. cred ca o sa iau o teapa de la un client. azi mi-a venit factura pe care le-am trimis-o pt serviciile pe ianuarie inapoi, ca cica si-au schimbat sediul. le-am trimis mail si nimic. ce ti-e cu romania asta. imi vine sa plec in lume. wacko.gif doh.gif

ghemotoc daca tot suntem amandoua pestisori nu ma iei cu tine in canada? ca eu sunt mica si incap intr-un bagaj. tease.gif
himere2005
eu tot ma mai uitam pe culinar la o calatorie virtuala in roma, foarte frumoasa prezentarea ...in schimb am vazut ca au prins vreme urata, numai cer intunecat, dar zic eu, pentru cine vrea sa viziteze, nu conteaza culoarea cerului tease.gif
calatorie la roma
incepe cam de la jumatatea paginii
uka
Felicitari PISIK.... in sfarsit! avetzi si voi liniste sa va ocupatzi mai mult de voi
mai am o ora pana plec biggrin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.