Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 9
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
nusarich
CITAT(lyra @ 15-02-2007, 02:35 PM) *

eu sunt suparata. si ziua a inceput atat de bine. cred ca o sa iau o teapa de la un client. azi mi-a venit factura pe care le-am trmis-o pt serviciile pe ianuarie inapoi, ca cica si-au schimbat sediul. le-am trmis mail si nimic. ce ti-e cu romania asta. imi vine sa plec in lume. wacko.gif doh.gif

ghemotoc daca tot suntem amandoua pestisori nu ma iei cu tine in canada? ca eu sunt mica si incap intr-un bagaj. tease.gif

nu ai alta modalitate de a-i contacta, un numar de telefon, ceva? si eu patesc asta, in general ai mei isi schimba numerele de telefon si nu-i mai gasesc, dar eu le trimit mail si gata. ma gandesc ca poate ii poti contacta altfel, prin telefon fix/mobil, ceva. sau suna la informatii, intrebi de firma respectiva si iti dau numarul de telefon. nu e profesionist sa-ti schimbi datele de contact si sa nu anunti. adica noi nu facem niciodata asa, chit ca se schimba numai strada (denumirea, nu sediul)...
lyra
CITAT(nusarich @ 15-02-2007, 12:44 PM) *

CITAT(lyra @ 15-02-2007, 02:35 PM) *

eu sunt suparata. si ziua a inceput atat de bine. cred ca o sa iau o teapa de la un client. azi mi-a venit factura pe care le-am trmis-o pt serviciile pe ianuarie inapoi, ca cica si-au schimbat sediul. le-am trmis mail si nimic. ce ti-e cu romania asta. imi vine sa plec in lume. wacko.gif doh.gif

ghemotoc daca tot suntem amandoua pestisori nu ma iei cu tine in canada? ca eu sunt mica si incap intr-un bagaj. tease.gif

nu ai alta modalitate de a-i contacta, un numar de telefon, ceva? si eu patesc asta, in general ai mei isi schimba numerele de telefon si nu-i mai gasesc, dar eu le trimit mail si gata. ma gandesc ca poate ii poti contacta altfel, prin telefon fix/mobil, ceva. sau suna la informatii, intrebi de firma respectiva si iti dau numarul de telefon. nu e profesionist sa-ti schimbi datele de contact si sa nu anunti. adica noi nu facem niciodata asa, chit ca se schimba numai strada (denumirea, nu sediul)...

ah.i-am sunat. nu-i problema. nu raspund. le-am trimis si fax. grin.gif da nimic. problema e ca aastazi trebuia sa primesc banii pe care mi-i datorau din ianuarie. chestia e ca ma bazam pe banii aia. in fine. sa vad cum merge pana la sf zilei.eu cu babu ne adunam bani de avans pt un apartament. si pun fiecare banut deoparte. pe banii astia ma bazam sa platesc ceva cheltuieli. normnal ca nu e profesionist sa schimbi adresa fara sa anunti. dar colaborez cu ei de 6 luni si au fost ok.pana acum.
himere2005
sa vedeti ce mi s-a intamplat mie cand lucram...erau unii care se ocupau de distributia ziarului nostru si cand am preluat contabilitatea mi s-a spus ca sunt ceva probleme cu ei, daca va zic ca nu i-am gasit sa lamuresc problema doh.gif sediul disparuse, nu mai stia nimeni nimic de ei, seful meu nu avea nici un numar de contact sau email, vai de steaua noastra )).gif
ella, am citit povestea ta de dragoste, ca in povesti, eu n-am mai indraznit sa scriu )).gif
lyra
CITAT(himere2005 @ 15-02-2007, 12:51 PM) *

sa vedeti ce mi s-a intamplat mie cand lucram...erau unii care se ocupau de distributia ziarului nostru si cand am preluat contabilitatea mi s-a spus ca sunt ceva probleme cu ei, daca va zic ca nu i-am gasit sa lamuresc problema doh.gif sediul disparuse, nu mai stia nimeni nimic de ei, seful meu nu avea nici un numar de contact sau email, vai de steaua noastra )).gif
ella, am citit povestea ta de dragoste, ca in povesti, eu n-am mai indraznit sa scriu )).gif

exact himere. vai de steaua noastra. sunt atat de agitata ca nu pot lucra. in ritmul asta o sa dau faliment. )).gif
himere2005
a...e a vostra societatea doh.gif ...naspa rau sad.gif ...la mine era vorba de sume mici dar ma incurcau in contabilitate ca trebuia predat bilantul doh.gif
ghemotoc
lyra, eu te iau cu placere... numai sa ma cheme si pe mine sad.gif(... ca tot ne proceseaza dosarul... de 2 luni sad.gif
Pisik
Ella, sa inteleg ca bauinul din poveste nu e babuinul tau de acum? eu sunt mai blonda cateodata grin.gif
lilianab
CITAT(himere2005 @ 15-02-2007, 12:35 PM) *

liliana sa inteleg ca jocul tau preferat e de-a mama si de-a tata, nu? )).gif ....mamarutzul tau ce zice, puneti dupa nunta de-un bb ca poate o sa se joace cu bia blum.gif

Pai nu am vorbit de nunta,ca in "tineretile" mele pe toti "potentialii" ii vedeam miri.Cred ca in ochii mei,in loc de irisi erau 2 miri si partea grava e ca vedeau si ei si o luau la goana lol.gif lol.gif
Acum,"la anii mei maica",nu vorbim de nunta ci sa ne mutam impreuna,facem planuri pe urmatorii min 30 de ani,dar nu pronuntam cuvantul...lucrurile vin de la sine.Insa am vorbit si de bb si am stabilit ca putin mai tarziu vrem si bb...ce nu stie el,saracul mamarutu' e cat inseamna la mine "mai tarziu... tease.gif tease.gif ...Ar putea insemna,"mai tarziu"=mai pe seara,sau saptamana viitoare.Dar va fi cu acordul amandoura.Si acum am cel mai tare si intemeiat motiv:Bia are nevoie de partener de joaca!!!nu putem lasa fetita asa!!! blum.gif naughty.gif
himere2005
nu e babuinul ei mai pisik naughty.gif ....ii trimitem un link actualui sa vedem ce parere are blum.gif tease.gif
ghemotoc
hi hi hi... tocmai am vorbit la telefon cu nepoatele (3 ani si jumatate si 1 an si 2 luni)... aia mare n.a avut altceva sa.mi spuna decat ca a cazut si a curs saaaaaaange (am citat.o) iar aia mica m.a strigat pe nume "iaia"... (asa.mi spuneam si eu cand eram mica... ca oricum ea seamana mai mult cu mine decat cu sora.mea blushing.gif )
lyra
CITAT(himere2005 @ 15-02-2007, 12:59 PM) *

a...e a vostra societatea doh.gif ...naspa rau sad.gif ...la mine era vorba de sume mici dar ma incurcau in contabilitate ca trebuia predat bilantul doh.gif

a mea ca babu lucreaza in alta parte.

Ghemotoc eu am niste prieteni care tot pleaca in canada. de un an. asa ca trebuie rabdare multa.
anca veselie
cu dedicatie speciala himere, cateva poze din capri:

Imagine

Imagine

Imagine

si din pompei:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
himere2005
liliana, dupa cum vorbesti probabil ca ai 3 zeci si de ani desi in poze arati mult mai tanara...dar in nici un caz nu esti de baston lol.gif pupic.gif ...eu zic sa incerci sa dai ceva jos, ca dupa aia 20 de kg in plus sigur o sa iei daca nu si mai mult (ce te incurajez lol.gif ) eu am luat 19-20 kg si am ramas cu 12 dupa nastere in plus
lyra
apropo de prietenii astia. s-au casatorit anul trecut. babu a fost unul din martori. s-au casatorit doar la starea civila. dupa ceremonie se duc mirii cu martorii sa semneze, si nu mai veneau. la un moment dat apare babuinul meu foarte fericit fluturand certificatul de casatorie grin.gif
toata lumea pe pune pe ras. eu il intreb: ce-ai semnat acolo? saracu s-a rusinat. noi iar ne-am pus pe ras. )).gif
himere2005
multumesc anca pupic.gif ...fetelor, acum ma aflu in Capri, pe terasa beach.gif ...cu o ceasca de cafea in mana, intr-un halat pufos, asteptand sa mergem la plaja laugh.gif ...don't disturb )).gif
lilianab
CITAT(himere2005 @ 15-02-2007, 01:08 PM) *

liliana, dupa cum vorbesti probabil ca ai 3 zeci si de ani desi in poze arati mult mai tanara...dar in nici un caz nu esti de baston lol.gif pupic.gif ...eu zic sa incerci sa dai ceva jos, ca dupa aia 20 de kg in plus sigur o sa iei daca nu si mai mult (ce te incurajez lol.gif ) eu am luat 19-20 kg si am ramas cu 12 dupa nastere in plus

Nuuuu!nu ma mai tenteaza nici bastonul si nici pensia,ca am facut cunostinta cu ele candva...Eu am regresat:am luat-o de la pensie spre tinerete tease.gif .Da am 35 de ani si intr-adevar si sora mea a luat cam 20 de kg la fiecare sarcina,de aceea as vrea sa pregatesc terenul inainte,slabind.Macar daca am 100 de kg,sa le am cu tot cu bb in luna a 9-a grin.gif
himere2005
eu nu-ti dadeam 30 in poze wink1.gif
ghemotoc
aoleu fetelor... cu atatea kg in plus cum v.ati putut misca... macar sora.mea are in jur de 1.75... si s.a ingrasta vreo 30 kg... dar la cat de mititica sunt eu ce m.oi face?
lyra... noi am facut medicalele in decembrie si de obicei trebuie sa ajunga scrisoarea sa trimiti pasapoartele pt viza cam intr.o luna si jumatate sau 2 luni sad.gif
irinush
Buna ziua!

felicitari fetelor pt ca v-ati distrat aseara! si noi ne-am distrat acasa, in fata teveului si cu copilul lkanga noi, evident ...

Pisik, ma bucur pt voi, stiu cat de stresata erai, felicitari!

Uka, concediu placut!

va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!
ghemotoc
ooooooooooooof... tara lui papura voda... trebuia sa.mi vina niste banii prin posta, nu multi, doar 50 rol si a venit avizul de .... luni... dar postasul a spus ca numai maine mi.i poate ca nu are.... bani w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif se poate asa ceva?????? sa ma mai intrebe cineva de ce vrem sa plecam din tara asta!...
lilianab
CITAT(himere2005 @ 15-02-2007, 01:20 PM) *

eu nu-ti dadeam 30 in poze wink1.gif

give_rose.gif Multumesc frumos...Fatza ,saraca,si-a facut mereu datoria de a ma face sa dau bine la public doh.gif ...cu greutatea,am scapat fraul din maini cand mi s-a intamplat cu piciorul.In 5 ani am trecut prin trei operatii destul de grele cu stat la pat pt refacere si tzopait intr-un picior la greu.Dupa prima aratam chiar bestial,eram o zana,cu un singur cusur:carjele doh.gif ...insa la urmatoarele mi-am pierdut cumpatul si am dat iama in dulciuri cu toata puterea fiintei mele.Apoi diete tinute alandala,medicamente de tot soiul.Rezultatul il aveti in fatza ochilor
lyra
CITAT(ghemotoc @ 15-02-2007, 01:32 PM) *

ooooooooooooof... tara lui papura voda... trebuia sa.mi vina niste banii prin posta, nu multi, doar 50 rol si a venit avizul de .... luni... dar postasul a spus ca numai maine mi.i poate ca nu are.... bani w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif se poate asa ceva?????? sa ma mai intrebe cineva de ce vrem sa plecam din tara asta!...

cum sa nu aiba postasul bani? doh.gif . am trait s-o aud si pe asta. ohmy.gif

au iesit la suprafata si ai mei. ca mi-au trimis mail cu noua adresa, telefoane, alte alea. isi cer scuze, bla bla. in fine. au zis ca livreaza banii azi.nu cred pana nu vad in cont.sper sa fie ok.
ghemotoc
CITAT(lyra @ 15-02-2007, 01:35 PM) *

cum sa nu aiba postasul bani? doh.gif . am trait s-o aud si pe asta. ohmy.gif

mda... si eu... nesimtire, ce mai
lilianab
HEEELPP!!! am mai postat subiectul si la "legislatie" dar nu stiu daca ma va vedea cineva in timp util.Fetele la subiectul "Modul de transmitere a partilor sociale la SA comparativ cu SRL" ma poate ajuta careva?! give_rose.gif
himere2005
eu nu am material la asa ceva liliana, imi pare rau, autam si eu ca nebuna pe la biblioteca prin tribuna economica materiale interesante sau alte carti

liliana cred ca mai degraba gasesti material la drept comercial legat de asta si apoi sa faci legatura cu contabilitatea
himere2005
pisik, tare imi pare bine ca s-a rezolvat chiar cand te asteptai cel mai putin hug.gif cred ca din cauza ca ti-au vazut angajatorii picioarele la tv naughty.gif si i-ai cucerit grin.gif cu atatea cunostinte despre masini wink1.gif
tulip, timea mai face ceva nou? nu stiu ce tot zice bia de la o vreme dane ca si cum l-ar chema pe dan dar nu stiu daca-i asta...in plus a inceput sa bodogane de dimineata, nu-i mai tace gura )).gif de abia astept sa-i iau si ei o tastatura sa se descarce prin scris )).gif

anca daca o sa se oficializeze relatia cu babuinul tau trebuie sa ai mare grija ca parca vad ca te rasfata cu mancare, asa il vad, genul pofticiosului biggrin.gif
anca veselie
himere, stai cu oficializarea ca avem doar 1 sapt!!!! oricum, i-am spus ca-s nebuna cu mancarea si ca sunt la cura, imi pastrez puncte si pap putin blum.gif lui ii place sa se rasfete, are si burtica blum.gif cand a inceput cu pizza i-am spus: no way!!! poate odata in weekend, dar nu seara!

am facut albumul cu pozele de la munte: http://new.photos.yahoo.com/anca_vio/album...460762389497189
Ella79
CITAT(himere2005 @ 15-02-2007, 02:51 PM) *

Ba sa indraznesti sa o scrii si pe a ta!!

CITAT(himere2005 @ 15-02-2007, 03:04 PM) *

nu e babuinul ei mai pisik naughty.gif ....ii trimitem un link actualui sa vedem ce parere are blum.gif tease.gif

Pisik, asa e, nu e cel actual.
Himere, sa vezi ce bataie iti iei!! )).gif )).gif
himere2005
lasa ca te santajez cand devii vedeta ella )).gif
pai povestea mea n-ar fi chiar asa palpitanta, eu o pastrez pentru 8 martie cand l-am cunoscut pe babuin si sa vad cum s-o fac un pic mai siropoasa lol.gif
michelle
Salutare!!
In sfarsit am reusit si eu sa intru si sa va citesc..
Pisik, felicitari pt jobul babuinului cheer.gif
Anca, superbe pozele de la munte (si cele din 2005 si cele de acum). Iar tie iti sta super cu noua frizura.. Sau o aveai si cand ne-am intalnit si nu am observat eu? Atunci aveai parul prins..
Ella, si eu am citit povestea ta de dragoste si m-a facut sa visez cu ochii deschisi. La noi a fost ceva banal, dar o sa povestesc si eu cand am timp.

Cred ca toate ne intrebam ce ar fi fost daca.. am fi ramas cu prima (a doua, a treia etc ) iubire. Lucrurile cu siguranta ar fi luat o alta intorsura, noi ne-am fi schimbat (sau nu)..

Aseara nu a fost o seara romantica, sper sa recuperam dupa prezentarea proiectelor de sambata.
Pisik
Poate am timp sa imi spun si eu povestea diseara. Si la noi a fost frumos, nu asa ca in filme ca la Ella, dar frumos
anca veselie
miha, aveam frizura dar era mascata blum.gif bafta multa sambata! pupic.gif
daconst
Pup fetele,am aparut si eu pe acasa. pupic.gif
Azi am avut vizita medicala de o luna si am mai ramas apoi prin oras ca e tare frumos afara.
Sunt multumita cum evolueaza bb,a luat 1kg desi nu are inca o luna si a crescut 5cm.I-au facut ecografie si la picioruse si e ok.Doar un ochisor ne cam supara ca-i cam curge si nu trece cu nimic...pe antibiotice n-am vrut sa trec.Doctorita mi-a spus sa-i pun citeva picaturi de lapte de mama. blink.gif O s-o fac si pe asta ca poate stie ea ce stie.

Ieri n-am facut mare lucru ca al meu a fost avansat si trebuie sa lucreze putin mai mult pina invata tot la noul loc de munca,asa ca am lasat mersul la restaurant pe sambata sau duminica.Flori aveam un buchet de trandafiri de la proprietara si o orhidee de la vecina,asa ca i-am spus sa nu-mi mai cumpere altele.
Am convins-o pe mama sa mai stea o saptamana,asa ca i-am promis ca iesim toti la restaurant...sper sa ne lase Lucas sa mancam linistiti.

Gigelu,bine ai revenit si felicitari pentru notele mari de la examene!
Eu,recunoasc,ca nu am avut in viata mea asa note mari. blushing.gif

Pisik,felicitari la babuin...stiam eu ca va reusi,doar tu erai mai nerabdatoare,dar probabil ca te stresau notele de plata si toate cheltuielile care le aveati.

Ella,m-ai facut curioasa...merg sa citesc si eu povestea.

Felicitari pentru cintar la cele care au scazut!
himere2005
dana, felicitari pentru babuin, inseamna ca te iei de mana cu sexy wink1.gif
de masa la restaurant impreuna cu bb nu stiu ce sa zic, eu cand am iesit cu dan si cu copilul bia numai in brate a stat, cand la unul, cand la altul ca altfel nu puteam manca, poate voi aveti noroc ca e mai mic si doarme mai mult pupic.gif ..distractie placuta floare.gif
Ella79
ta-na-na-naaaa, fetele din Bucuresti, ascundeti-va bine ca plec singura prin oras cu Corsa. Pana acum nu am mai mers singura cu masina intrucat nu sunt vreo mare soferita. )).gif
himere2005
eu zic sa anunt paparazzi in caz de ceva ella blum.gif
Pisik
Danuta, mercic de felicitari si de ganduri bune! La toate fetele mercic si un mare pupic pupic.gif
Apropos de faza cu bebe si mers la restaurant, poate eu vorbesc prostii dar mie mi-ar placea sa il iau pe bebe cand o fi cat mai mult cu noi sa se obisnuiasca cu zgomot, cu lume, bine nu in exces dar sa nu fie un salbatic crescut in eprubeta. O sa las lume sa vina sa il vada (am auzit de variante cu mame care tin copilul ca la incubator, vezi Doamne sa nu ia microbi), sa se joace cu el, bine in limite dar eu zic ca asa e bine. Si sigur o sa va lase bb sa papti, ca vorba lui Himere e mic si poate doarme

CITAT(Ella79 @ 15-02-2007, 05:44 PM) *

ta-na-na-naaaa, fetele din Bucuresti, ascundeti-va bine ca plec singura prin oras cu Corsa. Pana acum nu am mai mers singura cu masina intrucat nu sunt vreo mare soferita. )).gif

eu prima oara cand am mers singura cu masina m-am dat jos un lac de apa (la propriu) si am avut febra musculara )).gif
sper ca la tine sa nu fie chiar asa
anaoi
CITAT(Ella79 @ 15-02-2007, 05:44 PM) *

deci dylly tre sa ajunga la univeristate si apoi pe bd. preciziei...te rog, implor sa eviti aceste zone, ca pe dylly il vor altii intreg si nevatamat.

himere, nu e necesar sa faci pe solul la paparazzi. las-o sa se bucure de anonimat cat mai poate...
himere2005
mie imi place sa iesim cu bia, dar nici o sansa sa stam mai mult de 20 de minute, deci din start cade mancatul, iar de baut la foc rapid )).gif
daconst
Himere,cred ca e perioada buna de job-uri si de avansari...pentru ca al meu a asteptat de mult avansarea asta si a venit cind se astepta mai putin.

Cu bb la restaurant mi imaginez ca nu va fi greu ca el sta in scoica de masina si e linistit si cind mancam toti la masa...iar galagia ii place ca doarme la tv de numa.Oricum daca va chitai putin,ma sacrific eu...ca si asa trebuie sa mananc mai putin. grin.gif
Pisik,aici sunt luati copii peste tot si chiar invata de mici cum sa se poarte in locuri publice.Nu au nici un stres daca e lume multa in jur.Eu sper sa nu fie al meu un mamos de sa nu se dezlipeasca de mine.De asta am de gind sa ies cu el cit mai mult sa aibe contact si cu alti copii cit de repede se poate.
himere2005
am uitat sa va povestesc de bia legat de contactul cu alti copilasi, din ce mi-a povestit mama: iesisera bunicii (mama si tata) cu bia la plimbare si se intalnesc cu un baietel, tot asa mic ca bia, si imediat bia la fermuarul lui sa-l dezbrace lol.gif nici ca mai vroia sa mai plece
la fel in alta zi, se intalnise cu o fetita cu o jumatate de an mai mare decat ea si care a dus-o pe o rampa pentru persoane cu handicap din fata de la orange. cand sa plece, scandal...ziceau ai mei ca dupa ce s-au indepartat si tot plangea s-au oprit sa vada care-i cauza. bia s-a intors la rampa si s-a fatait pe rampa de vreo 30 de ori lol.gif
anaoi
dylly a plecat.pa.
lilianab
CITAT(himere2005 @ 15-02-2007, 04:02 PM) *

am uitat sa va povestesc de bia legat de contactul cu alti copilasi, din ce mi-a povestit mama: iesisera bunicii (mama si tata) cu bia la plimbare si se intalnesc cu un baietel, tot asa mic ca bia, si imediat bia la fermuarul lui sa-l dezbrace lol.gif nici ca mai vroia sa mai plece
la fel in alta zi, se intalnise cu o fetita cu o jumatate de an mai mare decat ea si care a dus-o pe o rampa pentru persoane cu handicap din fata de la orange. cand sa plece, scandal...ziceau ai mei ca dupa ce s-au indepartat si tot plangea s-au oprit sa vada care-i cauza. bia s-a intors la rampa si s-a fatait pe rampa de vreo 30 de ori lol.gif

Concluzie:
1.Bia va fi atrasa de facut fursecuri tease.gif lol.gif lol.gif
2.Bia se face manechin cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
Felicitari babuinilor , Pisik si Dana !!!

Multumesc pentru poza , Anca !

O zi frumoasa , Dylly !
Ramo
Salutare!
Crengu, bine ai revenit.
Pisik, felicitari pt babuin.
Uka, distractie placuta!
Am citit ca ati petrecut ceva de Valentine;s. Ei bine, eu am fost la munca, sala si iar munca. A fost plin in restaurant, si am inchis abia la 2 noaptea. Am vorbit cu babuinul, ii e dor tare de mine, mie la fel.
aseara m-a sunat si cumnatul lui sa ma intrebe ce i-am facut ca vrea sa vina acasa zilele astea. Am ramas w00t.gif Mie nu mi-a spus ca vrea sa vina chiar asa repede. Nu ca nu m-as bucura, dar.....stiu ca a plecat acolo sa stranga ceva banuti8. Asa ca aseara dupa ce am vorbit cu cumnatul lui, I-am scris un mail lui Juliann ii care il rugam sa aiba rabdare, eu il astept si o sa treaca cumva si perioada asta.

Uf, cred ca ma bag si eu putin in pat la TV, ca am ajuns tarziu acasa si azi dimineata la 8 am fost iar la munca.
Tulip
Dana,am auzit si eu ca ar fi fff. bun laptele de mama...adica cateva picaturi in ochisor wink1.gif Eu nu am axperimentat,pt. ca nu aveam astfel de probleme.Cu colicile cum stati?

Himere,Timea vorbeste mult,non-stop ii umbla gurita......si leaga deja 2-3 cuvinte in hai sa zic,propozitii grin.gif grin.gif Cunoaste o gramada de cuvinte si in fiecare zi invata cate ceva.....
Tzutzi80
Fetelor ... declar sus si tare ca ieri am fost o PURCICA. Am depasit cu 14.5p , adica papat intr-o zi cat altii in doua. doh.gif Parca ar fi o relatare din poveste ... de groaza.

pisik ti-am zis noi sa nu-ti faci griji ca ai babuin destept, descurcaret si o sa-si gaseasca repede de munca. Si spor la fursecuri pt bb, daca asta e ce va doriti amandoi.
May
Neata smile.gif

pisik felicitari pt babuinul tau cheer.gif

Eu nu am avut o seara romantica ieri pt ca a venit Remy cu fundul in sus de la munca si nu s-a putut abtine nici in prezenta mea... dupa care a urmat traditionala repriza de tuse groaznica urmata cu vizita de dat mancarea la boboci. doh.gif
Sexymom
Fetelor am innebunit de tot. Am pus poze la mine in jurnal sa se vada cat am slabit, nu sunt nici eu zdravana la cap dar sunt multumita de rezultate. 5 kg.
Monic
CITAT(Sexymom @ 15-02-2007, 07:19 PM) *

Fetelor am innebunit de tot. Am pus poze la mine in jurnal sa se vada cat am slabit, nu sunt nici eu zdravana la cap dar sunt multumita de rezultate. 5 kg.

w00t.gif sexy w00t.gif da repede reteta
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.